Olivia Rain
Dane Personalne:
Imię i nazwisko - Olivia Rain
Imiona rodziców - James, Susanne
Data urodzenia - 1992.02.26 Los Santos
Obywatelstwo - Amerykańskie
Miejsce zamieszkania - Commerce 25/3
Wykształcenie - Wyższe, magisterskie.
Zdjęcie Kobiety:

Luty, 1992 rok.
Luty, dokładnie koniec miesiąca. Najpiękniejszy moment w życiu dla rodziców jak i rodziców chrzestnych. Mama cieszyła się ze szczęścia! Ojciec tuż po porodzie jak to on zaczął dzwonić do rodziny - Alkoholik jak zwykle chodziło tylko o napicie się do nieprzytomności. Rodzice postanowili nazwać mnie Olivia Rain. Urodziłam się tu w Los Santos,równiutko o godzinie 00:05!
Wrzesień, 1998 rok.
Mija Siódmy Rok mojego życia. Rozpoczynam naukę w przedszkolu... Ciekawe co spotkam mnie w życiu, no i trafiło się! Już na wejście przywitanie jak zawsze. Tuż po zajęciach przyszła po mnie Mama,zabrała mnie do domu.Tak mijały mi kolejne lata,leciały i leciały! Aż do teraz... Rozpoczęłam naukę w High School,po kilku latach skończyłam szkołę...Co czeka mnie w przyszłości? Nie wiadomo! zobaczymy co los mi na to odpowie!
Marzec, 2010 rok.
Życie,życie jest chwilą - Powiedziała Olivka idąc główną drogą w Centrum Los Santos. Kawałek dalej stojący radiowóz policji,ambulans... Spojrzała na leżącego mężczyznę,po czym zrobiła smutną minkę.Kolejny kawałek dalej uciekający czerwony pojazd,który goniły jednostki Police Department. Naglę zadzwonił telefon,Olivka wsadziła łapkę w kieszeń wyciągając go, po czym powiedziała "Hallo? Kto mówi?" - Telefon nie odpowiadał, zaniepokojona kobieta, rozłączyła się i schowała telefonik do kieszonki. Zaniepokojona kobieta,postanowiła zawrócić wykonała kilka kroków po czym usłyszała wołania "Olivka,Olivka!" - Popatrzyła do tyłu,spostrzegła najlepszą koleżankę ze szkoły średniej.Obie kobiety udały się do pobliskiej kawiarenki zaraz na rogu ulicy,gdzie plotkowały na różne tematy.
Listopad, 2015 rok.
Lata leciały jak łezka w oku,Młoda kobieta przejeżdżając przez dzielnicę Commerce dostrzegła wiszący plakat "NABÓR W SZEREGI SAN FIERRO POLICE ACADEMY - ZGŁOŚ SIĘ JUŻ DZIŚ!" Olivka spoglądała na plakat,po czym szybko odjechała - Udała się do Swojego Mieszkanka Nieopodal Komisariatu Police Department. Wbiegła do domu,po czym złapała szybko za laptop leżący na biurku i usiadła na kanapie.Odpaliła go po czym dodała sama do siebie - "Nareszcie! Na to właśnie czekałam!" Kolejno otworzyła przeglądarkę Internetową,wchodząc tym samym na główną stronę Policji.Kobieta odszukała temat odnośnie naboru w szeregi Akademii Policyjnej,kolejno wypełniła Formularz zgłoszeniowy na akademię. Odłożyła laptopa na kanapę po czym szybkim ruchem udała się do kuchni - Przygotowała kolację.Po zjedzeniu kolacji,postanowiła położyć się spać.Kolejnego dnia, złapała za laptopa który położyła na kolankach.Otworzyła Przeglądarkę oraz Swoją Skrzynkę Mailową spostrzegła odpowiedz ze strony Police Department - Szybkim ruchem ręki otworzyła wiadomość w której została poinformowana że jej zgłoszenie zostało PRZYJĘTE i została zaproszona na Komisariat w San Fierro - Nie jak marzyła ale również się ucieszyła.Spakowała torbę na wyjazd,po czym wyszła z mieszkania.
Grudzień, 2015 rok.
Mija miesiąc, ukończyłam akademię Police Academy z wynikiem Pozytywnym.postanowiłam więc wybrać się na stałe do San Fierro. Praca w San Fierro Police Department... Pierwszy dzień w nowej pracy... Rozdanie odznak oraz Mundurów Policyjnych. Udałam się do szatni,gdy wróciłam na salę wykładową podszedł do mnie Chief Of Police,trzymał w ręku broń krótką Deagle która znajdowała się w Kaburze. Pomyślałam sobie co ma myśli,naglę podał mi broń,zapiłam ją do Pasa. Rozglądnęłam się dookoła patrzę macha do mnie młody mężczyzna. O co mu może chodzić? Podeszłam bliżej,powiedział do mnie że zabiera mnie w pierwszy dzień pracy na Miasto! ucieszyłam się,siedziałam w sumie obok kierowcy jako Radiooperatorka ale nie szkodzi! Chwilkę patrolu i już mamy pierwsze zgłoszenie - Potrzebne Wsparcie przy Pościgu! Kierowca rzekł do mnie "Melduj! Dołączamy się!" Pokochałam tę pracę! Pościgi,ranni cywile to było właśnie moje przeznaczanie! Przesłuchania,zakuwanie rączek Kajdankami...
Styczeń, 2016 rok.
Praca,praca i tylko praca! Pracowałam dniami i nocami,po po prostu zakochałam się w San Fierro Police Department! Dni leciały i leciały.Miałam wrażenie że przychodzę w poniedziałek rano do pracy a wychodzę w piątek wieczór... Przyszedł piątek godziny wieczorne - Miało odbyć się spotkanie. Wybiła godzina 20:00 do sali wszedł Komendant. Usiadł na krzesełku i rzekł: "Rain,wystąp!" Przestraszyłam się,wyszłam na sam środek sali.Po kilku drobnych słowach których nie rozumiałam usłyszałam że otrzymuje awans! ucieszyłam się bardzo,podeszłam do Komendanta ten wysunął do mnie dłoń i rzekł: "Gratuluje Madam Rain! Od dziś jestem na wyższym stanowisku" Po tych słowach ucieszyłam się jeszcze bardziej! Dostałam nową odznakę,nowy mundurek oraz Inne Lepsze radio służbowe! Po spotkaniu udałam się ze znajomym na patrol po mieście,nic ciekawego prawie północ,prawie koniec mojej zmiany aż tu naglę odzywa się radio "CODE 0 Doherty" Byliśmy tuż za rogiem,naglę otworzono do nas ogień z pojazdu który przejeżdał obok! Wyjęłam z kabury broń,odbezpieczyłam,wystawiłam się przez szybkę oddałam dwa celne strzały w tylne opony! Udało się,kierowca nie opanował pojazdu i uderzył w budynek! Wezwałam wsparcie,sekundkę i już przyjechali! Wezwałam również pomoc medyczną,dalej potoczyło się jak zwykle.Przeszukanie,przesłuchanie nic ciekawego.
OOC
Hello!
Jak wiecie gram troszkę na serwerze no i nadszedł czas aby napisać własną biografię! No może nie na głównej postaci na której grałem prawie pół roku ale cóż.Zobaczymy jak to będzie.Piątka i widzimy się w grze!
Aktualizacje:
I - (20.03.2017) Pierwsze dni narodziny,oraz życie do pełnoletności
II- (24.04.2017) Dodanie roku 2010 oraz 2015
III - (26.04.2017) Dodatnie Danych personalnych oraz Aktualne Zdjęcie Kobiety.
IV -(29.04.2017) Dodanie Stycznia 2016
Użytkownik DJ_Sherry edytował ten post 30/04/2017 - 01:04