Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

'Inferno Taxi' [Rekrutacja] Welcome!

• Please log in to reply
30 odpowiedzi w tym temacie

#1 ZjaranyZiomek 28 26/02/2017 - 02:38

ZjaranyZiomek
  • Gracz

MQYXO2S.png

pjwIlsP.png

q0DKFh1.png

InfernoTaxi jest najszybciej rozwijającą się korporacją taksówkową w Los Santos. Nasz zespół posiada wieloletnie doświadczenie w branży przewozowej. Naszym celem jest ciągłe tworzenie nowego, wyższego standardu obsługi klienta.

Naszym celem jest świadczenie najwyższego standardu obsługi Klienta przy zachowaniu przystępnych cen. Dzięki temu od wielu lat  Inferno Taxi  notuje najwyższy wzrost ilości klientów wśród innych korporacji taxi.

Pasażerów wozimy tylko samochodami wysokiej klasy, czystymi i zadbanymi. Mając na uwadze bezpieczeństwo i komfort naszych Klientów, wszystkie pojazdy wyposażone są m.in. w ABS, poduszki powietrzne i klimatyzację.

Z dbałości o Klienta pragniemy wyjść naprzeciw oczekiwaniom Pasażerów spełniając postawione nam wymagania.

Posiadamy sukcesywnie rosnącą flotę 3 aut wysokiej klasy. Czystych i zadbanych – zarówno osobowych : Emperor, Intruder, Vincent
Mając na uwadze bezpieczeństwo i komfort naszych klientów, wszystkie pojazdy wyposażone są w ABS, poduszki powietrzne i klimatyzację.

Specjalnie dla Państwa wyposażyliśmy auta w system informacji audio-wizualnej i są niezwykle przyjazne dla środowiska naturalnego.
Cena za kilometr, jaką proponujemy naszym Klientom to 15,00 zł (taryfa dzienna), 20,00 zł (taryfa nocna).

Dzięki nowoczesnej centrali telefonicznej, sieci komputerowej i wykwalifikowanym pracownikom oferujemy państwu szybki kontakt z Inferno Taxi oraz gwarantujemy profesjonalną i miłą obsługę.

Dla wygody naszych klientów wprowadziliśmy najnowocześniejszy system rozliczeń bezgotówkowych w Polsce, oparty na bankowym systemie kart płatniczych.

cVaAB61.png

Co oferujemy?

- Dobre wypłaty + premie !
- Pomocna dłoń!
- Umowę o pracę stała!

Co wymagamy?
- Chęci do pracy
- Minimum (42 godzin na postaci)
- Kultura osobista ((Mile widziane RP na plusie.))
- Odpowiedzialności.

- Dbałości o pojazdy firmowe.

hqYEF4d.png

Chciałbyś dołączyć do zespołu naszej firmy? Jeżeli jesteś zainteresowany, pracą w InfernoTaxiwystarczy że wypełnisz poniższy formularz i wyślesz emailem.(Private Message). https://net4game.com...-lukasz-lukasz/

IC:

Imię i Nazwisko:

Adres Aktualnego Zamieszkania:

Numer Telefonu:

Coś o sobie:

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?:

OOC:

Imię:

Dlaczego właśnie Ty? :

Dlaczego właśnie Taxi?:

~ Podania zostają dokładnie weryfikowane. Jeżeli Wybierzemy właśnie ciebie, poinformujemy cię o tym!

Z poważaniem.

gAdQI90.png

Użytkownik Hubson98 edytował ten post 01/10/2017 - 16:24
Przenoszę do odpowiedniego działu.

• Do góry
    • 2

#2 faustyna0 26/02/2017 - 11:39

faustyna
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Felicia Cali

Adres Aktualnego Zamieszkania: Motel

Numer Telefonu: 7701454

Coś o sobie: Jestem osobą odpowiedzialną , potrafię jeździć samochodem , dbam o klientów i pracuje w trzech innych firmach.

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?: Mam małe doświadczenie ale szybko się uczę. 

OOC:

Imię: Faustyna

Dlaczego właśnie Ty? : Jak pisałam wyżej.Jestem odpowiedzialna , przykładam się do każdego zadania , dbam o klientów jak i o sam pojazd. Spędzam dość dużo czasu w grze.  

Dlaczego właśnie Taxi?: Zawsze chciałam pracować jako kierowca w Taxi i wydaje mi się , że to miła firma. 

• Do góry
    • 0

#3 ZjaranyZiomek 28 26/02/2017 - 11:46

ZjaranyZiomek
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Felicia Cali

Adres Aktualnego Zamieszkania: Motel

Numer Telefonu: 7701454

Coś o sobie: Jestem osobą odpowiedzialną , potrafię jeździć samochodem , dbam o klientów i pracuje w trzech innych firmach.

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?: Mam małe doświadczenie ale szybko się uczę. 

OOC:

Imię: Faustyna

Dlaczego właśnie Ty? : Jak pisałam wyżej.Jestem odpowiedzialna , przykładam się do każdego zadania , dbam o klientów jak i o sam pojazd. Spędzam dość dużo czasu w grze.  

Dlaczego właśnie Taxi?: Zawsze chciałam pracować jako kierowca w Taxi i wydaje mi się , że to miła firma. 

Zgłoś się IC 

Telefon : 7616346

Użytkownik Lukasz Lukasz edytował ten post 26/02/2017 - 16:25

• Do góry
    • 0

#4 faustyna0 26/02/2017 - 16:56

faustyna
  • Gracz

Zgłoś się IC 

dobrze

• Do góry
    • 0

#5 Mcraf12 27/02/2017 - 22:17

Mcraf
  • Gracz

IC:

Imię i Nazwisko:Lara Smith

Adres Aktualnego Zamieszkania: Mieszkanie obok GroveStreet

Numer Telefonu:7699601

Coś o sobie: Przyjechałam do Los Santos pół roku temu i szukam ciekawej pracy takiej jak taxi lub nauka jazdy. Najbardziej zależy mi na robieniu czegoś a nie siedzeniu przed ladą i podawania jedzenia.

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?: Tak, pracowałam kiedyś w firmie taxi i obecnie pracuje w nauce jazdy.

OOC:

Imię:Mateusz

Dlaczego właśnie Ty? : Jestem zaufanym kierowcą na serverze co może potwierdzić to wiele osób. Dbam o auta, i gdy trzeba je naprawić to nawet zrobię to z własnej kieszeni.

Dlaczego właśnie Taxi?: Szczerze? Nie chce mi się tylko stać przed ladą i bić duty jako kelner

• Do góry
    • 0

#6 ZjaranyZiomek 28 27/02/2017 - 22:45

ZjaranyZiomek
  • Gracz

IC:

Imię i Nazwisko:Lara Smith

Adres Aktualnego Zamieszkania: Mieszkanie obok GroveStreet

Numer Telefonu:7699601

Coś o sobie: Przyjechałam do Los Santos pół roku temu i szukam ciekawej pracy takiej jak taxi lub nauka jazdy. Najbardziej zależy mi na robieniu czegoś a nie siedzeniu przed ladą i podawania jedzenia.

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?: Tak, pracowałam kiedyś w firmie taxi i obecnie pracuje w nauce jazdy.

OOC:

Imię:Mateusz

Dlaczego właśnie Ty? : Jestem zaufanym kierowcą na serverze co może potwierdzić to wiele osób. Dbam o auta, i gdy trzeba je naprawić to nawet zrobię to z własnej kieszeni.

Dlaczego właśnie Taxi?: Szczerze? Nie chce mi się tylko stać przed ladą i bić duty jako kelner

Zgłoś się IC 

• Do góry
    • 0

#7 Vegtebulse-25 04/03/2017 - 10:34

Vegtebulse
  • Gracz
Imię i Nazwisko: Keaton Edwards
Adres Aktualnego Zamieszkania: The Linea - Motel
Numer Telefonu: 7715398
Coś o sobie: Jestem, Patryk mam 38 lat pracowałem już w 1 firmie taxi ale był wylot.
Posiadasz doświadczenie w tej branży?: TAK PRACOWałem już w TAXI CCT ALE BYŁ WYRZUT.

OOC:

Imię: Patryk
Dlaczego właśnie Ty? : Ja Jestem miły, kultularny Pracuje już w firmach OSK Rajder, Dragon Restaurant i bardzo dobrze uczę i Umiem grać.
Dlaczego właśnie Taxi?: O tak smutno mi bez taxi.

Użytkownik Histor188 edytował ten post 04/03/2017 - 17:56

• Do góry
    • 0

#8 ZjaranyZiomek 28 04/03/2017 - 16:29

ZjaranyZiomek
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Keaton Edwards
Adres Aktualnego Zamieszkania: The Linea - Motel
Numer Telefonu: 7715398
Coś o sobie: Jestem, Patryk mam q8 lat pracowałem już w 1 firmie taxi ale był wylot.
Posiadasz doświadczenie w tej branży?: TAK PRACOWałem już w TAXI CCT ALE BYŁ WYRZUT.

OOC:

Imię: Patryk
Dlaczego właśnie Ty? : Ja Jestem miły, kultularny Pracuje już w firmach OSK Rajder, Dragon Restaurant i bardzo dobrze uczę i Umiem grać.
Dlaczego właśnie Taxi?: O tak smutno mi bez taxi.

Odrzucam.

• Do góry
    • 0

#9 FilipoX 327 06/03/2017 - 12:09

FilipoX
  • Gracz

IC:

Imię i Nazwisko:David Gallarida

Adres Aktualnego Zamieszkania:Hotel najtańszy.

Numer Telefonu:7705818

Coś o sobie:Mam na imię David. Pracowałem jako taksówkarz, wiadomo iż że nadaje się na kierowcę. 

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?:Tak. Nie ma jak to napisać w tym podaniu. **Usmiech**

OOC:

Imię:Filip

Dlaczego właśnie Ty? :Własnie nie wiem, bo mnie zaciekawiliscie xD

Dlaczego właśnie Taxi?:Bo ponieważ te taxi jest może zarabiste i nie dlatego ze przyjmuja zgloszenia ciagle.

• Do góry
    • 0

#10 ZjaranyZiomek 28 06/03/2017 - 12:16

ZjaranyZiomek
  • Gracz

IC:

Coś o sobie:Mam na imię David. Pracowałem jako taksówkarz, wiadomo iż że nadaje się na kierowcę. 

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?:Tak. Nie ma jak to napisać w tym podaniu. **Usmiech**

OOC:

Dlaczego właśnie Ty? :Własnie nie wiem, bo mnie zaciekawiliscie xD

Dlaczego właśnie Taxi?:Bo ponieważ te taxi jest może zarabiste i nie dlatego ze przyjmuja zgloszenia ciagle.

Odrzucam, nie postarałeś się. Z takim podaniem idź staraj się o posadę w restauracji...

• Do góry
    • 0

#11 FilipoX 327 06/03/2017 - 12:41

FilipoX
  • Gracz
 IC:

OOC:

Dlaczego właśnie Ty? :Ponieważ pracowałem nie raz w tej frakcji więc, moge się u was nadać. ;)
Dlaczego właśnie Taxi?:Ponieważ, chciałbym pracować w tej frakcji, nadaje się do tego dobrze ogarniam ((WSAD))

• Do góry
    • 0

#12 ZjaranyZiomek 28 06/03/2017 - 13:17

ZjaranyZiomek
  • Gracz

IC:

OOC:

Dlaczego właśnie Ty? :Ponieważ pracowałem nie raz w tej frakcji więc, moge się u was nadać. ;)
Dlaczego właśnie Taxi?:Ponieważ, chciałbym pracować w tej frakcji, nadaje się do tego dobrze ogarniam ((WSAD))

Odrzucam. i tym razem się nie postarałeś. Wybacz nie przyjmuje pierwszych lepszych ludzi, chcesz to idź do innej firmy na pewno cię tam zatrudnią.

• Do góry
    • 0

#13 Warsen2 08/03/2017 - 21:23

Warsen
  • Gracz

IC:

Imię i Nazwisko:Freddy Dutto

Adres Aktualnego Zamieszkania:Dom obok glen parku

Numer Telefonu:7727872

Coś o sobie:

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?:Tak,pracowałem w taxi ale niestety musiałem odejść przez szefa.

OOC:

Imię:Radek

Dlaczego właśnie Ty? :Znam bardzo dobrze Los Santos jak już wcześniej pisałem pracowałem w taxi,więc jestem ogarnięty.

Dlaczego właśnie Taxi?:Myśle,że jest to lepsze niż stanie za ladą i daje więcej frajdy w grze

• Do góry
    • 0

#14 ZjaranyZiomek 28 09/03/2017 - 08:50

ZjaranyZiomek
  • Gracz

IC:

Imię i Nazwisko:Freddy Dutto

Adres Aktualnego Zamieszkania:Dom obok glen parku

Numer Telefonu:7727872

Coś o sobie:

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?:Tak,pracowałem w taxi ale niestety musiałem odejść przez szefa.

OOC:

Imię:Radek

Dlaczego właśnie Ty? :Znam bardzo dobrze Los Santos jak już wcześniej pisałem pracowałem w taxi,więc jestem ogarnięty.

Dlaczego właśnie Taxi?:Myśle,że jest to lepsze niż stanie za ladą i daje więcej frajdy w grze

Zgłoś się do mnie [PW]

• Do góry
    • 0

#15 shaze0 11/03/2017 - 13:39

shaze
  • Świeżak
IC:

Imię i Nazwisko: Tylor Ellis
Adres Aktualnego Zamieszkania: Mieszkam w Akademiku przy LSM
Numer Telefonu: 7747063
Coś o sobie: Jestem osobą aktywną która miała wyjeżdżone ponad 100 km
Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?: Kiedyś uczyłem jazdy i jeździłem z kolegą po centrum więc znam większąść miejsc

OOC:

Imię: Kacper
Dlaczego właśnie Ty? : Jestem miłą osobą która lubi pomagać i jestem codziennie na serwerze, i jak pisałem znam okolice centrum ogółem Los Santos
Dlaczego właśnie Taxi?: Myślę, że jest to lepsze niż stanie za ladą w niejednej restauracji i daje więcej frajdy w grze

• Do góry
    • 0

#16 CociastyX 0 17/03/2017 - 20:23

CociastyX
  • Świeżak
Imię i Nazwisko: Josh Ziccardi
Adres Aktualnego Zamieszkania: Wynajmuje mieszkanie obok centrum.
Numer Telefonu: 7245433
Coś o sobie: Jestem osobą aktywną, mam wyjeźdzone prawie 1000km
Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?: Niestety, nie mam, liczę, że to będzie moja 1 praca jako taxówkarz.

OOC:

Imię: Jakub
Dlaczego właśnie Ty? : Jestem miłą osobą która lubi pomagać, jak i jestem codziennie na serwerze.
Dlaczego właśnie Taxi?: Stanie za ladą mnie już nudzi, chciałbym robić coś ciekawszego. 

• Do góry
    • 0

#17 ZjaranyZiomek 28 18/03/2017 - 00:24

ZjaranyZiomek
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Josh Ziccardi
Adres Aktualnego Zamieszkania: Wynajmuje mieszkanie obok centrum.
Numer Telefonu: 7245433
Coś o sobie: Jestem osobą aktywną, mam wyjeźdzone prawie 1000km
Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?: Niestety, nie mam, liczę, że to będzie moja 1 praca jako taxówkarz.

OOC:

Imię: Jakub
Dlaczego właśnie Ty? : Jestem miłą osobą która lubi pomagać, jak i jestem codziennie na serwerze.
Dlaczego właśnie Taxi?: Stanie za ladą mnie już nudzi, chciałbym robić coś ciekawszego. 

Przeczytaj PW

• Do góry
    • -1

#18 ZjaranyZiomek 28 02/05/2017 - 00:17

ZjaranyZiomek
  • Gracz

8bGcfvW.png

Reaktywujemy firmę z  nowym zarządem!.

Zachęcamy do dołączenia do naszej ekipy, premie nawet do 800$

Zgłoś się już dziś :)

• Do góry
    • 0

#19 Stivekgra-7 08/05/2017 - 20:45

Stivekgra
  • Gracz

IC:

Imię i Nazwisko: Alvin DeSeta 

Adres Aktualnego Zamieszkania: akademik ls 

Numer Telefonu: 7889916

Coś o sobie:Jestem Dżentelmenem chodzę schludnie ubrany obecnie jestem bezrobotny ale bardzo bym chciał jakaś prace zdobyć na stałe 

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?:Tak byłem już taksówkarzem  

OOC:

Imię: Konrad

Dlaczego właśnie Ty? : Bo jestem miły kulturalny pogodny 

Dlaczego właśnie Taxi?: Bo to fajna praca przewożenie ludzi 

• Do góry
    • 0

#20 MiksGame1337PL0 08/05/2017 - 23:52

MiksGame1337PL
  • Świeżak

Imię i Nazwisko: Nathen Ward 

Adres Aktualnego W Los Santos(Wynajmuję mieszkanie)

Numer Telefonu: 7854162

Coś o sobie: Mam konto premium GOLD,mam doświadczenie w jeździe samochodem mam wyjeżdżone 820 km bardzo szybko się wszystkiego uczę jestem aktywny nie afcze staram się dbać o klientów i aktualnie mam 7 grup pracy,mam przegrane 65h jestem miły i pomocny.

OOC:

Imię: Bartosz 

Dlaczego właśnie Ty? : Jestem miły i uprzejmy pomagam nowym graczą choć nie którzy są nie kultularni i wystawiają same minusy jestem poważną osobą bardzo lubie jeździć pojazdami(Samochodami)miałem PCJ-600 ale sprzedałem miałem Faggio ale też sprzedałem jak napisałem wyżej jestem poważną i bardzo odpowiedzialną osobą nikogo nie oszukuję uczciwie zarabiam myśle że dla mnie praca w Inferno Taxi była by idealna bardo lubie jeździć naprawde.

• Do góry
    • 0

#21 FiszerXD0 03/06/2017 - 18:24

FiszerXD
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Elliott_Ardizzone

Adres Aktualnego Zamieszkania:Centrum

Numer Telefonu:7133250

Coś o sobie:Jestem uprzejmym i kulturalnym człowiekiem, zawsze służącym pomocą, mam doświadczenie pracowałem w firmach nauki jazdy, także styczność z firmą taksówkarską nie będzie mi trudnością. Szybko się uczę i klimatyzuję w towarzystwie. Myślę że uda mi się zostać przyjęty do waszej firmy. Pozdrawiam.

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?:Pracowalem kiedys w Nauce Jazdy, więc w Taxi też powinienem sobie poradzić.

OOC:

Dlaczego właśnie Ty? :Ponieważ zależy mi na tej posadzie, i chciałbym spróbować swoich sił w firmie taksówkarskiej, jestem obeznany w mapie Los Santos także, dla mnie to wystarczy żebyście mnie przyjęli, wszelkie braki nadrobię grą IC. Pozdrawiam.

Dlaczego właśnie Taxi?: po rocznej przerwie postanowiłem wrocic na serwer i znaleźć jakąś robotę :P

• Do góry
    • 0

#22 ZjaranyZiomek 28 03/06/2017 - 18:51

ZjaranyZiomek
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Elliott_Ardizzone

Adres Aktualnego Zamieszkania:Centrum

Numer Telefonu:7133250

Coś o sobie:Jestem uprzejmym i kulturalnym człowiekiem, zawsze służącym pomocą, mam doświadczenie pracowałem w firmach nauki jazdy, także styczność z firmą taksówkarską nie będzie mi trudnością. Szybko się uczę i klimatyzuję w towarzystwie. Myślę że uda mi się zostać przyjęty do waszej firmy. Pozdrawiam.

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?:Pracowalem kiedys w Nauce Jazdy, więc w Taxi też powinienem sobie poradzić.

OOC:

Dlaczego właśnie Ty? :Ponieważ zależy mi na tej posadzie, i chciałbym spróbować swoich sił w firmie taksówkarskiej, jestem obeznany w mapie Los Santos także, dla mnie to wystarczy żebyście mnie przyjęli, wszelkie braki nadrobię grą IC. Pozdrawiam.

Dlaczego właśnie Taxi?: po rocznej przerwie postanowiłem wrocic na serwer i znaleźć jakąś robotę :P

Akceptuje
  • Do góry
    • 0

#23 FiszerXD0 03/06/2017 - 19:27

FiszerXD
  • Gracz

Akceptuje

Mogę podbić jakoś IC czy dostanę telefon?

• Do góry
    • 0

#24 ZjaranyZiomek 28 03/06/2017 - 20:49

ZjaranyZiomek
  • Gracz

podaj numer ja zadzwonie 

• Do góry
    • 0

#25 FiszerXD0 03/06/2017 - 21:03

FiszerXD
  • Gracz

podaj numer ja zadzwonie 

7133250

• Do góry
    • 0

#26 ZjaranyZiomek 28 07/06/2017 - 01:08

ZjaranyZiomek
  • Gracz

IC:

Imię i Nazwisko: Latrell Cooper

Adres Aktualnego Zamieszkania: Centrum ( pobliski Akademik) chęć zmiany miejsca zamieszkania od zaraz.

Numer Telefonu:7947541

Coś o sobie: Latrell jest osobą komunikatywną, nie bojącą się nowych wyzwań, bardzo pracowitą i kreatywną. Dość często przechadza się po mieście w celu znalezienia bardziej kreatywnej pracy aby umilić sobie życie w Santos. Przyjazny, Cierpliwy, chętny do pracy.

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?: Obecnie sama chęć do działania musi wystarczyć, gdyż Latrell nigdy nie miał do czynienia w branży taksówek.

OOC:

Imię:Rafał (yaman)

Dlaczego właśnie Ty? : często gram, szukam czegoś bardziej rozkminkowego niż stanie za ladą

Dlaczego właśnie Taxi?:sprawi więcej fun'u niż stanie za ladą.

Akceptuje

• Do góry
    • 0

#27 Tark 3 24/07/2017 - 08:08

Tark
  • Gracz
IC

Imię i Nazwisko:Vincent Bassi
Miejsce urodzenia:Idlewood
Miejsce zamieszkania:Hotel Akademik obok metra
Numer Telefonu:8010424
Coś o sobie:mam prawo jazdy kat B oraz C , bardzo szybko się uczę znam wszystko co potrzebne dla taksówkaża.
Co wniesiesz do firmy?:Ciekawą , miłą atmosfere
Czy zgadzasz się na naprawdę oraz zatankowanie pojazdu po skończeniu pracy jeśli będzie taka potrzeba? (Tak/Nie):TAK

======================================================
((OOC))
======================================================
Imię:Konrad
ss z /stats:ss z /stats: http://i.imgur.com/J5EYCp2.png
  • Do góry
    • 1

#28 Ferment0 24/07/2017 - 14:25

Ferment
  • Świeżak

IC:

Imię i Nazwisko: Tyson Rao

Adres Aktualnego Zamieszkania: Hotel obok dworca.

Numer Telefonu:8088461

Coś o sobie: Jestem miłym i kulturalnym człowiekiem. Lubię jeździć samochodem.

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?: Tak posiadam. Jeździłem już taxi i umiem rozmawiać z klientami i jestem bardzo dla nich miły i kulturalny.

OOC:

Imię: Konrad

Dlaczego właśnie Ty? : Jestem dorosłym , kulturalnym chłopakiem :P umiem rozmawiać z klientami i ogarniam grę , posiadam kasę na koncie , miałem parę postaci, w razie jakiś pytań napisz do mnie na pw :) 

Dlaczego właśnie Taxi?: Bo lubię jeździć i rozwozić ludzi , szczególnie nowym graczom którzy chcą gdzieś jechać itd.

Tu jeszcze zamieszczam scrina z statystyk :)

http://imgur.com/a/KR1jq

Przypominam posiadałem więcej postaci. Pozdrawiam :)

• Do góry
    • 0

#29 Mikushaha0 04/09/2017 - 19:03

Mikushaha
  • Gracz

IC

Imie i Nazwisko: Keshawn Castillo

Gs:129

Coś o sobie: Jestem miły kulturalny Lubie jeździć samochodem

Jestem chętny do dołączenia do Pańskiej firmy, uważam, że jest to idealna praca dla mnie. Co tu więcej pisać, prosiłbym o wzięcie mnie na okres próbny. Nikt nie będzie żałował, już kiedyś pracowałem jako Taxi. A kultura to podstawa do świetlanej przyszłości i zachęcenia klienta do skorzystania z naszych usług.

OCC

Imie Mikołaj

Numer:8074239

Użytkownik Mikushaha edytował ten post 04/09/2017 - 19:07

• Do góry
    • 0

#30 Bilbo Baggins9 05/09/2017 - 20:59

Bilbo Baggins
  • Gracz

IC:

Imię i Nazwisko: Kyler Escobar

Adres Aktualnego Zamieszkania: Ibiza Hotel obok metra

Numer Telefonu: 8188218

Coś o sobie: Nazywam się Kyler Escobar pochodzę z Jamajki. Mam 18 lat bardzo lubię jeździć samochodami, pracowałem w różnych firmach "Taxi" i "OSK".  Aktualnie pracuje w Elka School [OSK]. A firmy taxi w których pracowałem to: *Yellow Cab* (odszedłem, ponieważ miałem problem z współpracownikami, specjalnie utrudniali grę i rozwalali auta aby później zwalić to na kogoś innego nie podobało mi się to. *Green Weed Taxi* (ogólnie tragiczna firma szef miał wywalone na wszystko i nie było żadnej organizacji z ich strony, auta po pracownikach rozwalone, nie zatankowane, totalna masakra.

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?: Tak opisałem to wyżej ogólnie to firmy w których pracowałem lub pracuje:
*Elka School*
Green Weed Taxi

Yellow Cab

Mam wyjeżdżone ponad 900km na prawku :)

OOC:

Imię: Artur

Dlaczego właśnie Ty? : Myślę, że nadaję się do tej firmy, ponieważ ogarniam zasady zawsze tankuje i naprawiam pojazdy gdy coś rozwalę. Nie lubię właśnie takich sytuacji jak to było w Green Weed Taxi. Myślę, że miło spędzę z wami czas i się dogadamy, ponieważ ja sporo oczekuje (daje coś od siebie) i myślę, że wasza firma także.

Dlaczego właśnie Taxi?: Lubię coś robić w pracy a nie tylko stać za ladą, dobrze dogaduję się z ludźmi, szybko odbieram telefony i nie lubię bezczynności dlatego myślę, że nadaję się idealnie :)

• Do góry
    • 0

#31 wirsonn_29 01/10/2017 - 16:01

wirsonn_
  • Gracz

IC:

Imię i Nazwisko:Elisha Bogaevskaia

Adres Aktualnego Zamieszkania:Los Santos, akademik przy metrze.

Numer Telefonu:7710263

Coś o sobie:Jestem Elisha, w tym roku mam 19 lat, jestem czarnoskórym mężczyzną z czerwoną czapką.

Posiadasz doświadczenie w tej branży? Jeśli tak, to jakie?:Oczywiście że posiadam, wcześniej byłem w jednej firmie taxi, oraz byłem instruktorem jazdy, myśle że się nadaje.

OOC:

Imię:Kuba

Dlaczego właśnie Ty? :Ponieważ, uważam że jestem odpowiednim kierowcą, nie powoduje wypadków, jeżdże przepisowo, dbam o sprzęt firmy, jestem uprzejmy wobec klientów.

Dlaczego właśnie Taxi?:Bo czuje się w tej pracy dobrze, jest bardzo ciekawa i nie nudząca.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych