Rekrutacja jest w dalszym ciągu otwarta! Zapraszam do składania podań!
Użytkownik MrCookieZ edytował ten post 11/03/2017 - 09:27
Rekrutacja jest w dalszym ciągu otwarta! Zapraszam do składania podań!
Użytkownik MrCookieZ edytował ten post 11/03/2017 - 09:27
**IC**
Imię i nazwisko: Ramiro Bassi
Numer telefonu:7745815
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Ja dlatego że jestem bardzo ogarniętym człowiekiem mało przeklinam (chyba że trzeba to jakąś rozegrać xD). Doświadczenie mam takie że zdałem prawo jazdy sam perfekcyjnie (oczywiście na serwerze).
http://screenshot.sh/ov0Wpkb5uTVNq
A i tak mało wyjeżdżone bo poprzednia postać ban na konto za cheaty w aj xD
**OOC*
Imię: Maciej
Coś o sobie, dlaczego ty?:Mam dość długie doświadczenie z seriami Gta. Często bywam na serwerze i lubię często jeździć. Gram dużo w piłkę nożną bo to moja pasja . Mam nadzieję że się dostanę powodzenia w prowadzeniu firmy i pozdrawiam.
**IC**
Imię i nazwisko: Ramiro Bassi
Numer telefonu:7745815
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Ja dlatego że jestem bardzo ogarniętym człowiekiem mało przeklinam (chyba że trzeba to jakąś rozegrać xD). Doświadczenie mam takie że zdałem prawo jazdy sam perfekcyjnie (oczywiście na serwerze).
http://screenshot.sh/ov0Wpkb5uTVNq
A i tak mało wyjeżdżone bo poprzednia postać ban na konto za cheaty w aj xD
**OOC*
Imię: Maciej
Coś o sobie, dlaczego ty?:Mam dość długie doświadczenie z seriami Gta. Często bywam na serwerze i lubię często jeździć. Gram dużo w piłkę nożną bo to moja pasja
. Mam nadzieję że się dostanę powodzenia w prowadzeniu firmy i pozdrawiam.
Akceptuję! Nabij 10 godzin i bede mogl cie dodac.
Jeszcze dzisiaj nabije
Imię i nazwisko: Wasley hale
Numer telefonu: 7654014
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: mam wyjezdzone luźno 480km nigdy nie pracowałem niestety w takich zakładach ale miałes woj samochód i potrafie dbac o samochody oraj Bardzo dobrze jezdze i wiem o tym ze bede sie dobrze sprawował aby ta firma był najlepsza.Oczywiscie Bede Tankował oraz naprawiał wyzadzone szkody
((Screen z /stats:)) http://imgur.com/a/DSMKc
**OOC:**
Imię: Patryk
Coś o sobie, dlaczego ty?: Jestem osobą uczciwą i pracowitą, gdy ja bede kogos egzaminował to nie bedzie ze siedze na 2 siedzeniu AFK tylko bede oceniał doradzał kursantowi.
Imię i nazwisko: Wasley hale
Numer telefonu: 7654014
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: mam wyjezdzone luźno 480km nigdy nie pracowałem niestety w takich zakładach ale miałes woj samochód i potrafie dbac o samochody oraj Bardzo dobrze jezdze i wiem o tym ze bede sie dobrze sprawował aby ta firma był najlepsza.Oczywiscie Bede Tankował oraz naprawiał wyzadzone szkody
((Screen z /stats:)) http://imgur.com/a/DSMKc**OOC:**
Imię: Patryk
Coś o sobie, dlaczego ty?: Jestem osobą uczciwą i pracowitą, gdy ja bede kogos egzaminował to nie bedzie ze siedze na 2 siedzeniu AFK tylko bede oceniał doradzał kursantowi.![]()
Akceptuje! Zgloszę się w grze, tam omowimy co i jak.
**IC:**Imię i nazwisko: Efrain CooperWiek: 22Numer telefonu: 7731131Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Tak, posiadam doświadczenie. Pracowałem już wcześniej w podobnej firmie.((Screen z /stats:)) http://i.imgur.com/kQOSfrz.jpg**OOC:**Imię: DawidWiek: 16Coś o sobie, dlaczego ty?: Cześć. Mam na imię Dawid, żyję już szesnaście wiosen, mieszkam w Drawsku Pomorskim (miasto niedaleko Szczecina). Interesuję się muzyką, sportem oraz informatyką, jeżeli chodzi o sport - dokładniej piłka nożna. Jestem miłą, spokojną, spokojnie dążącą do celu osobą. Jedynie może być problem z RP - nie wiem skąd je mam, ponieważ od nikogo nie dostawałem minusa, ani nie odwalałem.
Akceptuję! Liczę na aktywnosc z twojej strony.
-
Previon zakupiony, dysponujemy teraz Mananą i Previonem. Zapraszam do składania podań!
Użytkownik MrCookieZ edytował ten post 12/03/2017 - 15:58
http://screenshot.sh/m7BZdeiH4iv1S
dobra już nie miałem neta do dzisiaj xD
**IC:**
Imię i nazwisko: Keaton Edwards
Numer telefonu:7715398
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Tak, Rodzina Edwards Jest Znajoma z Los Santos, Jest Miła,, Jest ona kultularna na wypłaty, Uważa na auta, Słucha swoich szefów, Jest Bardzo Bardzo miła, Nie uszkadza auta (Chyba że kursant uszkodzi), Wywala Odrazu Kursanta z auta za Walniecie autem w np. słup.
((Screen z /stats:)) http://imgur.com/a/WyOd0
Imię:Patryk
Coś o sobie, dlaczego ty?: No cóż Pracowałem już w OSK Rajder, I nadal pracuje ale Tam Szefa nie ma nwm chyba juz nie gra na n4g, jak potwierdzisz to sie zwolnie z OSK Rajder
Użytkownik Histor188 edytował ten post 18/03/2017 - 16:51
Imię i nazwisko: Keaton Edwards
Numer telefonu:7715398Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Tak, Rodzina Edwards Jest Znajoma z Los Santos, Jest Miła, Codziennie Odrabia Duty, Jest ona kultularna na wypłaty, Uważa na auta, Słucha swoich szefów, Jest Bardzo Bardzo miła, Nie uszkadza auta (Chyba że kursant uszkodzi), Wywala Odrazu Kursanta z auta za Walniecie autem w np. słup.
((Screen z /stats:)) http://imgur.com/a/WyOd0
Imię:Patryk
Coś o sobie, dlaczego ty?: No cóż Pracowałem już w OSK Rajder, I nadal pracuje ale Tam Szefa nie ma nwm chyba juz nie gra na n4g, jak potwierdzisz to sie zwolnie z OSK Rajder
Odrzucam!
Cytuje twoja kartoteke: "Wiadomosc na czacie OOC: "wpisz /plac 13 15, bo inaczej nie pojedziemy"
Takich pracownikow nie szukamy
Imię i nazwisko: Rowan CookWiek: 21
Numer telefonu: 7718416
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Chcę otrzymać tę pracę, ponieważ umiem dobrze prowadzić i dobrze bym się spełnił w roli instruktora, lubie uczyć innych i pomagać. Rola instruktora wymaga cierpliwości i wyrozumiałości a taki właśnie jestem. Jeżeli będzie potrzeba zatankowania pojazdu lub będzie konieczność naprawy pojazdu, to oczywiscie wszystko zostanie prawidłowo naprawione a pojazd będzie zatankowany. Nie denerwuje sie na ludzi z byle powodu, jezeli maja problem lub czegoś nie wiedzą, próbuję im pomoc w jak najlepszy sposób. Jeśli chodzi o kwestie kultury to oczywiście u mnie nie ma z tym problemu. Pracowałem w jednej firmie nauki jazdy ale postanowiłem przejśćdo Green Workshop, natomiast w tej chwili poszukuje pracy jako instruktor nauki jazdy. W tej kwestii to tyle, troszkę sie napisałem ale naprawdę zależy mi na tej pracy.
((Screen z /stats:))http://imgur.com/a/KhL8K
Imię: Damian
Coś o sobie, dlaczego ty?: Jestem miłą kulturalną i pomocną osobą. Lubie pomagać innym i dzięki temu jestem coraz lepszą osobą. Net4game to moja pierwsza przygoa z tego typu grą, dlatego mocno się w to zaangażowałem i ogarnąłem o co w tym chodzi. Pierwszego Admin Jail'a dostalem po dosłownie kilku godzinach gry, ponieważ nie do końca rozumiałem sens gry, dlatego poczytałem sobie poradniki na forum jak grać itp. Poradniki dały bardzo dużo (no w końcu jak to poradniki ;d powinny pomagac) i nauczyłem się grać. No i to raczej tyle z mojej strony, mam nadzieje że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone. Pozdrawiam.
Akceptuje! Widac, ze Ci zalezy na tej pracy. Zglosze się dziś IG.
**IC:**Imię i nazwisko: Rowan Cook
Wiek: 21Numer telefonu: 7718416Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Chcę otrzymać tę pracę, ponieważ umiem dobrze prowadzić i dobrze bym się spełnił w roli instruktora, lubie uczyć innych i pomagać. Rola instruktora wymaga cierpliwości i wyrozumiałości a taki właśnie jestem. Jeżeli będzie potrzeba zatankowania pojazdu lub będzie konieczność naprawy pojazdu, to oczywiscie wszystko zostanie prawidłowo naprawione a pojazd będzie zatankowany. Nie denerwuje sie na ludzi z byle powodu, jezeli maja problem lub czegoś nie wiedzą, próbuję im pomoc w jak najlepszy sposób. Jeśli chodzi o kwestie kultury to oczywiście u mnie nie ma z tym problemu. Pracowałem w jednej firmie nauki jazdy ale postanowiłem przejśćdo Green Workshop, natomiast w tej chwili poszukuje pracy jako instruktor nauki jazdy. W tej kwestii to tyle, troszkę sie napisałem ale naprawdę zależy mi na tej pracy.((Screen z /stats:))http://imgur.com/a/KhL8K**OOC:**Imię: DamianWiek: 18Coś o sobie, dlaczego ty?: Jestem miłą kulturalną i pomocną osobą. Lubie pomagać innym i dzięki temu jestem coraz lepszą osobą. Net4game to moja pierwsza przygoa z tego typu grą, dlatego mocno się w to zaangażowałem i ogarnąłem o co w tym chodzi. Pierwszego Admin Jail'a dostalem po dosłownie kilku godzinach gry, ponieważ nie do końca rozumiałem sens gry, dlatego poczytałem sobie poradniki na forum jak grać itp. Poradniki dały bardzo dużo (no w końcu jak to poradniki ;d powinny pomagac) i nauczyłem się grać. No i to raczej tyle z mojej strony, mam nadzieje że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone. Pozdrawiam.
Rekrutacja Otwarta!
PRIDE Driving School to znana na całym świecie szkoła jazdy, założona przez Colby'ego Brillo, która od niedawna rozpoczęła swoją działalność w Los Santos! W logo firmy znajduje się orzeł symbolizujący dumę, wytrwałość, godność i ambicje. Oferujemy profesjonalne usługi najwyższej jakości, dlatego poszukujemy do firmy równie profesjonalnych osób, którym można powierzyć swoje zaufanie i które będą godnie reprezentować naszą szkołę jazdy oraz dbały o jej rozwój. Dbamy o naszych klientów oraz traktujemy ich tak, aby byli zadowoleni. Cena za kurs to tylko 55 dolarów! Nasze pojazdy są bez zarzutów oraz ich stan jest codziennie sprawdzany. Dysponujemy Mananą oraz nowiutkim Previonem (zakupiony 11.03.2017)
W naszej firmie mamy prosty i wygodny system rang i premii oraz wypłat. Każdy z pracowników ma odpowiednią rangę, nadaną przez zarząd. Im wyższa ranga, tym większe zarobki. Awansować można poprzez aktywność i długi staż w naszej szkole jazdy!
-Instruktor stopnia I:
$120 za 18 minut
$180 za 60 minut
$15 za każdego klienta
-Instruktor stopnia II:
$140 za 18 minut
$190 za 60 minut
$20 za każdego klienta
-Instruktor stopnia III:
$160 za 18 minut
$210 za 60 minut
$30 za każdego klienta
-Kierownik
Nieokreślone wypłaty
Jest nowy system rozdawania automatycznych wypłat, więc u nas za pierwsze 18 minut dostajecie 140$, za drugie 95$, za trzecie 69$. Oczywiscie premie przewidziane są nadal, dla ludzi którzy zrobią 3x 18 minut.
-Prawa jazdy kat. B
-zaangażowania w rozwój firmy
-tankowania i naprawiania pojazdu po służbie
-opanowania, w trakcie sytuacji awaryjnych
-kultury
-dbałości o pojazdy
((-1000 GS (są wyjątki)))
((-50 godzin na postaci (są wyjątki)))
((-rp na plusie))
Spoiler
((więcej info w panelu))
Uwaga! Pisząc podanie podpisujesz się pod naprawą ewentualnych zniszczeń pojazdu, dokonanych podczas twojej służby. Niezastosowanie się do tego grozi wyrzuceniem z firmy. (Oczywiscie dotyczy to tylko odwalaczy, jeśli ktoś coś zepsuje przypadkowo, to mozemy sie dogadac)
IC
Imię i nazwisko: Alvaro Vargas
Numer telefonu: nie pamiętam xD
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?:
Mam niesamowite doświadczenie w prowadzeniu pojazdów, pracowałem już raz w nauce jazdy zawsze po służbie naprawiałem i tankowałem auta bardzo chciałbym dojść do tej firmy, pozdrawiam:)
OOC
Imię:Wiktor
Coś o sobie, dlaczego ty?:Witam mam na imię Wiktor i bardzo lubię piłkę nożną, interesuje się motoryzacją,osobiście jeżdżę Quadem, Dlaczego ja? bo jestem bardzo kulturalnym człowiekiem, nie "odwalam" jestem miły i pomocny myślę że mnie przyjmiecie pozdrawiam
IC
Imię i nazwisko: Alvaro Vargas
Numer telefonu: nie pamiętam xD
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?:Mam niesamowite doświadczenie w prowadzeniu pojazdów, pracowałem już raz w nauce jazdy zawsze po służbie naprawiałem i tankowałem auta bardzo chciałbym dojść do tej firmy, pozdrawiam:)
OOC
Imię:Wiktor
Coś o sobie, dlaczego ty?:Witam mam na imię Wiktor i bardzo lubię piłkę nożną, interesuje się motoryzacją,osobiście jeżdżę Quadem, Dlaczego ja? bo jestem bardzo kulturalnym człowiekiem, nie "odwalam" jestem miły i pomocny myślę że mnie przyjmiecie pozdrawiam
Odrzucam!
Imię i nazwisko: Koby Attino
Numer telefonu: 7758054
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Dlaczego ja? myślę, że spełniałbym wasze oczekiwania aczkolwiek.. mam 63km wyjezdzone tylko i 10h na postaci. Na net4game gram ok. 3 lat, także umiem odgrywać itp. Znam się na tej pracy i myślę, że wybór mojej osobistości będzie nie zawodne i nie zastąpione (skromność)
((Screen z /stats:)) http://imgur.com/a/jJdv1
Imię: Jakub
Coś o sobie, dlaczego ty?: Mam 17 lat na serwerze "net4game" gram od 14 roku życia (3 lata) na postaci może osiągi nie są powalające ale są co najmniej dobre (63km wyjezdzilem, 10h mam) jeśli mnie wybierzecie na pewno nie zawiodę
z poważaniem Jakub (Koby Attino
)
Imię i nazwisko: Koby Attino
Numer telefonu: 7758054
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Dlaczego ja? myślę, że spełniałbym wasze oczekiwania aczkolwiek.. mam 63km wyjezdzone tylko i 10h na postaci. Na net4game gram ok. 3 lat, także umiem odgrywać itp. Znam się na tej pracy i myślę, że wybór mojej osobistości będzie nie zawodne i nie zastąpione (skromność)((Screen z /stats:)) http://imgur.com/a/jJdv1
Coś o sobie, dlaczego ty?: Mam 17 lat na serwerze "net4game" gram od 14 roku życia (3 lata) na postaci może osiągi nie są powalające ale są co najmniej dobre(63km wyjezdzilem, 10h mam) jeśli mnie wybierzecie na pewno nie zawiodę
)
Akceptuję! Jutro lub pojutrze zgłoszę się IC.
Akceptuję! Jutro lub pojutrze zgłoszę się IC.
Jest mozliwosc zebym dostal prace na drugie konto? nick:Savion Cook telefon:7769263
Jest mozliwosc zebym dostal prace na drugie konto? nick:Savion Cook telefon:7769263
Nie dodam postaci z 3 godzinami. To juz wyglada na probe odwalania... druga postac do ucieczek, itp., mam rację?
Nie dodam postaci z 3 godzinami. To juz wyglada na probe odwalania... druga postac do ucieczek, itp., mam rację?
Nie, po prostu na tamtej mam długi w wysokości prawie 5 stów :/ i dlatego mam nową postać ale na tamtej również gram żeby spłacić
Imię i nazwisko: Keaton Torres
Numer telefonu: 7767928
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Tak, Mam Doświadczenie Pracowałem już na innej Postaci w NAUCE JAZDY ale Szefa nie było miesiąc.
((Screen z /stats:))http://imgur.com/a/x5PBM
Imię: Kacper
Coś o sobie, dlaczego ty?: Więc, Tak, Znajduje sie tu dlatego że: Jestem Miły, Jestem kultularny, Na Wypłaty, Lubie przewozić Innych, Umiem nauczać, Znam Znajomość RP (Wiem żę mam RP na - Bo Dupcio mi dał za nic /minus), Tyle!!
Imię i nazwisko: Keaton Torres
Numer telefonu: 7767928
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Tak, Mam Doświadczenie Pracowałem już na innej Postaci w NAUCE JAZDY ale Szefa nie było miesiąc.
((Screen z /stats:))http://imgur.com/a/x5PBM
Imię: Kacper
Coś o sobie, dlaczego ty?: Więc, Tak, Znajduje sie tu dlatego że: Jestem Miły, Jestem kultularny, Na Wypłaty, Lubie przewozić Innych, Umiem nauczać, Znam Znajomość RP (Wiem żę mam RP na - Bo Dupcio mi dał za nic /minus), Tyle!!
Ani nie akceptuję, ani nie odrzucam. Po pierwsze, niby znasz znajomość RP, a w IC napisałeś coś o drugiej postaci... przegraj 15 godzin i Cię dodam.
Imię i nazwisko: Savion Cook
Numer telefonu: 7769263
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Owszem, pracuje na taksówkach i raz pracowałem jako kursant
((Screen z /stats:)) Cos się popsuło nie da się screenowac :/
Coś o sobie, dlaczego ty?: Znam się na pracy, w miare dobrze odgrywam i myślę, że to wystarczy
Imię i nazwisko: Savion Cook
Numer telefonu: 7769263
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Owszem, pracuje na taksówkach i raz pracowałem jako kursant
((Screen z /stats:)) Cos się popsuło nie da się screenowac :/
Coś o sobie, dlaczego ty?: Znam się na pracy, w miare dobrze odgrywam i myślę, że to wystarczy
Akceptuję! Już dzwonię do Ciebie IG.
*IC:*
Imię i nazwisko: Beau_Morris
Numer telefonu: 7764661
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Owszem, pracuje na taksówkach, raz pracowałem jako kursant i szło całkiem nieźle
ogolnie gram dużo itp.
((Screen z /stats:)) https://scr.hu/G9DMyz
Odrzucam! Po pierwsze nie pisales wedlug wzoru, po drugie za malo godzin.Witam nazywam sie Travon Bono mam lat 19. Posiadam prawo jazdy B, jestem kulturalny i płace za szkody które wyządzilem. Mam 110GS ale godzin tylko 2 ale to nie znaczy że nie ogarniam bo grałem na innej postaci. Rp mam na plusie, jestem zawsze opanowany i potrafię sie zaangażować w firmę i chętnie jej pomogę i to chyba na tyle.
Ps. Mój numer telefonu:
-7333470 nie wiem czy potrzeby ale na wszelki wypadek go podałem.
Imię i nazwisko: Wasley haleWiek: 22Numer telefonu: 7654014Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: mam wyjezdzone luźno 480km nigdy nie pracowałem niestety w takich zakładach ale miałes woj samochód i potrafie dbac o samochody oraj Bardzo dobrze jezdze i wiem o tym ze bede sie dobrze sprawował aby ta firma był najlepsza.Oczywiscie Bede Tankował oraz naprawiał wyzadzone szkody
((Screen z /stats:)) http://imgur.com/a/DSMKc
**OOC:**Imię: PatrykWiek: 19Coś o sobie, dlaczego ty?: Jestem osobą uczciwą i pracowitą, gdy ja bede kogos egzaminował to nie bedzie ze siedze na 2 siedzeniu AFK tylko bede oceniał doradzał kursantowi.![]()
**IC:**Imię i nazwisko: Koby AttinoWiek: 21Numer telefonu: 7758054Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Dlaczego ja? myślę, że spełniałbym wasze oczekiwania aczkolwiek.. mam 63km wyjezdzone tylko i 10h na postaci. Na net4game gram ok. 3 lat, także umiem odgrywać itp. Znam się na tej pracy i myślę, że wybór mojej osobistości będzie nie zawodne i nie zastąpione (skromność)
((Screen z /stats:)) http://imgur.com/a/jJdv1
**OOC:**Imię: JakubWiek: 17Coś o sobie, dlaczego ty?: Mam 17 lat na serwerze "net4game" gram od 14 roku życia (3 lata) na postaci może osiągi nie są powalające ale są co najmniej dobre(63km wyjezdzilem, 10h mam) jeśli mnie wybierzecie na pewno nie zawiodę
)
Dzisiaj po poludniu wszyscy zostaniecie dodani do firmy, sorry za czekanie.
**IC:**Imię i nazwisko: Rowan Cook
Wiek: 21Numer telefonu: 7718416Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Chcę otrzymać tę pracę, ponieważ umiem dobrze prowadzić i dobrze bym się spełnił w roli instruktora, lubie uczyć innych i pomagać. Rola instruktora wymaga cierpliwości i wyrozumiałości a taki właśnie jestem. Jeżeli będzie potrzeba zatankowania pojazdu lub będzie konieczność naprawy pojazdu, to oczywiscie wszystko zostanie prawidłowo naprawione a pojazd będzie zatankowany. Nie denerwuje sie na ludzi z byle powodu, jezeli maja problem lub czegoś nie wiedzą, próbuję im pomoc w jak najlepszy sposób. Jeśli chodzi o kwestie kultury to oczywiście u mnie nie ma z tym problemu. Pracowałem w jednej firmie nauki jazdy ale postanowiłem przejśćdo Green Workshop, natomiast w tej chwili poszukuje pracy jako instruktor nauki jazdy. W tej kwestii to tyle, troszkę sie napisałem ale naprawdę zależy mi na tej pracy.((Screen z /stats:))http://imgur.com/a/KhL8K**OOC:**Imię: DamianWiek: 18Coś o sobie, dlaczego ty?: Jestem miłą kulturalną i pomocną osobą. Lubie pomagać innym i dzięki temu jestem coraz lepszą osobą. Net4game to moja pierwsza przygoa z tego typu grą, dlatego mocno się w to zaangażowałem i ogarnąłem o co w tym chodzi. Pierwszego Admin Jail'a dostalem po dosłownie kilku godzinach gry, ponieważ nie do końca rozumiałem sens gry, dlatego poczytałem sobie poradniki na forum jak grać itp. Poradniki dały bardzo dużo (no w końcu jak to poradniki ;d powinny pomagac) i nauczyłem się grać. No i to raczej tyle z mojej strony, mam nadzieje że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone. Pozdrawiam.
Dzisiaj po poludniu wszyscy zostaniecie dodani do firmy, sorry za czekanie.
Możesz dodac?
Imię i nazwisko:Yuri Potemkin
Numer telefonu:7791449
Dlaczego ?:Gdyż lubię prowadzic auta.. po prostu czerpie z tego przyjemnosć.. bede mial dobry kontakt z kursantami jestem bezkonfliktowy chyba ze ktos naprawde zajdzie mi za skóre, oczywiscie zobowiązuje się do tankowanie pojazdow po skonczonej pracy
((Screen z /stats:))
Imię:Bartek
Coś o sobie, dlaczego ty?:
Witam jestem Bartek. Moim Hobby jest gra w pilke oraz rozne inne sporty.Moimi zainteresowaniami są gry, lubie w nie grać gdyz sprawiają mi przyjemnosc. chodzę do 2klasy gimnazjum ps pozdrawiam
Imię i nazwisko:Yuri Potemkin
Numer telefonu:7791449
Dlaczego ?:Gdyż lubię prowadzic auta.. po prostu czerpie z tego przyjemnosć.. bede mial dobry kontakt z kursantami jestem bezkonfliktowy chyba ze ktos naprawde zajdzie mi za skóre, oczywiscie zobowiązuje się do tankowanie pojazdow po skonczonej pracy
((Screen z /stats:))
Imię:Bartek
Coś o sobie, dlaczego ty?:Witam jestem Bartek. Moim Hobby jest gra w pilke oraz rozne inne sporty.Moimi zainteresowaniami są gry, lubie w nie grać gdyz sprawiają mi przyjemnosc. chodzę do 2klasy gimnazjum ps pozdrawiam
Akceptuję! Link do naszego Discorda wysłany na PW.
Imie:Frederick
Nazwisko:Toni
Dlaczego chce byc w tej nauce jazdy ?: Slyszalem ze jestescie bardzo ogarnieci macie oczywiscie dobra wyplate noi mam doswiadczenie z autami i malo przeklinam, lubie rowniez prowadzic auta, mysle ze sie dogadamy
Numer 7780895
:
Pozdrawiam
Imie:Frederick
Nazwisko:Toni
Dlaczego chce byc w tej nauce jazdy ?: Slyszalem ze jestescie bardzo ogarnieci macie oczywiscie dobra wyplate
noi mam doswiadczenie z autami i malo przeklinam, lubie rowniez prowadzic auta, mysle ze sie dogadamy
Numer 7780895
:
Pozdrawiam
Napisz podanie według wzoru.
Imię i nazwisko: Dandre Bareldo
Numer telefonu:7750627
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?:Posiadam prawo jazdy,jestem miłą cierpliwą osobą,miałem 2 konto na którym grałem z tydzień ale przestałem bo szkoła,mogę nawet dojść na okres próbny,liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania
((Screen z /stats:))http://imgur.com/a/h8CKi
Imię: Kuba
Coś o sobie, dlaczego ty?:Prawie Codziennie wchodzę na serwer żeby troche pograć
Imię i nazwisko: Dandre Bareldo
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?:Posiadam prawo jazdy,jestem miłą cierpliwą osobą,miałem 2 konto na którym grałem z tydzień ale przestałem bo szkoła,mogę nawet dojść na okres próbny,liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania
((Screen z /stats:))http://imgur.com/a/h8CKi
Coś o sobie, dlaczego ty?:Prawie Codziennie wchodzę na serwer żeby troche pograć
Akceptuję. Mam nadzieję, ze się na Tobie nie zawiodę.
In Character:
Imię i nazwisko: Randall Mitchell
Dlaczego ja?: Dlatego, ze potrafię byłem już w różnych takich (TAXI) oczywiście na innych serwerach RP Potrafię, też grać RP mam doświadczenie w jeżdzie... znam bardzo dobrze, mapę cała, GTA... oraż, mogę nawet spełniać 5 godzin na słuzbie ...
Imię: Szymon
Dlaczego ja?: Hmm, pownieważ, jestem ogarnięty potrafię dużo rzeczy, nie jestem leniwy heh jestem jak wojownik .
Czas gry: Hmm, grałbym co dzień 10h na słuzbię też tyle mogę
Tylko 2 godzinki w grze. Dobij troszkę i daj znać na pw na forum.In Character:Imię i nazwisko: Randall MitchellWiek: 25 latDlaczego ja?: Dlatego, ze potrafię byłem już w różnych takich (TAXI) oczywiście na innych serwerach RP Potrafię, też grać RP mam doświadczenie w jeżdzie... znam bardzo dobrze, mapę cała, GTA... oraż, mogę nawet spełniać 5 godzin na słuzbie
...
Imię: SzymonWiek: 14 lat, troszke młody ale ambitny.Dlaczego ja?: Hmm, pownieważ, jestem ogarnięty potrafię dużo rzeczy, nie jestem leniwy heh jestem jak wojownik
.Czas gry: Hmm, grałbym co dzień 10h na słuzbię też tyle mogę
Imię i nazwisko:Fadey Bucato
Numer telefonu:7792197
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Oczywiście, że mam doświadczenie, nie raz już pracowałem w szkołach jazdy i od zawsze kiedy tylko pamiętam kochałem jazdę samochodami i pomyślałem, żeby połączyć przyjemne z pożytecznym i właśnie dlatego piszę podanie do szkoły jazdy.
((Screen z /stats:)) http://screenshot.sh/mMenxAt0jOWzS
Imię:Kuba
Coś o sobie, dlaczego ty?: Jestem doświadczonym graczem RP, ogarniam /me, /do i na różnych postaciach pracowałem w różnych szkołach jazdy.
Użytkownik Trawq123 edytował ten post 04/04/2017 - 18:26
Akceptuję! Zgłoszę się do Ciebie w najblizszym czasie.**IC:**Imię i nazwisko:Fadey BucatoWiek:27Numer telefonu:7792197Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Oczywiście, że mam doświadczenie, nie raz już pracowałem w szkołach jazdy i od zawsze kiedy tylko pamiętam kochałem jazdę samochodami i pomyślałem, żeby połączyć przyjemne z pożytecznym i właśnie dlatego piszę podanie do szkoły jazdy.((Screen z /stats:)) http://screenshot.sh/mMenxAt0jOWzS
**OOC:**Imię:KubaWiek:16Coś o sobie, dlaczego ty?: Jestem doświadczonym graczem RP, ogarniam /me, /do i na różnych postaciach pracowałem w różnych szkołach jazdy.
Imię i nazwisko: Alberto Spina
Numer telefonu: 7807873
Dlaczego ty i czy masz jakieś doświadczenie?: Nie mam doświadczenia jako instruktor jazdy, ale nabiorę go podczas pracy. Potrafię dobrze prowadzić i doskonale znam zasady panujące na drogach w LS.
((Screen z /stats:)) http://screenshot.sh/mGV5ocYN8fYNy
Coś o sobie, dlaczego ty?: Pracowałem już na kilku postaciach w szkole jazdy, wiem co i jak i myślę, że się nadam. Jeśli tylko dostanę szansę, to obiecuję, że nie zawiodę.
Użytkownik abc321 edytował ten post 08/04/2017 - 18:23
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych