Siema, otóż mam telefon na abonament zaledwie półtorej miesiąca, do końca umowy jeszcze czasu a czasu, a już jest popsuty. Miałem lekki wypadek i telefon się skrzywił, płyta główna prawdopodobnie działa, bo połączenia przychodzą. Dotyk jest rozbity, reszta poza wykrzywieniem telefonu i rozbitym dotykiem wydaje się być ok. I teraz wielkie pytanie, bo nie wiem co dalej z nim zrobić, by koszta były jak najmniejsze. Żadnego ubezpieczenia nie mam ani nic, ale myślałem żeby kupić przez internet ubezpieczenie czy coś, tak żeby telefonu nie trzebało pokazywać lub coś, ale teraz pytanie - gdzie? Jak macie inne sensowne propozycje dot. komóry to pisać. Jak trzeba to podeśle zdj.
Skrzywiony telefon
— 391
10/02/2017 - 09:26
— 1092
10/02/2017 - 09:35
Wątpię, że znajdziesz jakiegoś jelenia. Problem w tych nowoczesnych smartfonach jest po prostu taki, że można je zmiażdżyć wsiadając na rower.
Było sobie trzeba kupić LG L5, może nie przyszpanujesz przy kumplach z klasy, ale jak uderzysz nim o murek to pęka murek nie telefon. ;D
Daj ten telefon jakiemuś frankowi, niech wstawi ci tam nowy dotyk i niech naprostuje jakimś młotkim czy coś. Telefon potem opierdziel na jakimś olx za pół ceny. Za kasę co ci zostanie kup sobie LG. xd
— 391
10/02/2017 - 15:22
Wątpię, że znajdziesz jakiegoś jelenia. Problem w tych nowoczesnych smartfonach jest po prostu taki, że można je zmiażdżyć wsiadając na rower.
Było sobie trzeba kupić LG L5, może nie przyszpanujesz przy kumplach z klasy, ale jak uderzysz nim o murek to pęka murek nie telefon. ;D
Daj ten telefon jakiemuś frankowi, niech wstawi ci tam nowy dotyk i niech naprostuje jakimś młotkim czy coś. Telefon potem opierdziel na jakimś olx za pół ceny. Za kasę co ci zostanie kup sobie LG. xd
Zapewne jak go naprawię to nie będzie mi się opłacało go sprzedać, bo gówno na nim zarobie. ://
— 1092
11/02/2017 - 11:14
Zapewne jak go naprawię to nie będzie mi się opłacało go sprzedać, bo gówno na nim zarobie. ://
Nie naprawisz go tak, aby wszystko było w 100 procentach sprawne. Najlepiej po naprawie opierdzielić telefon, zanim zorientujesz się, że coś jest z nim nie tak.
— 391
12/02/2017 - 14:54
Nie naprawisz go tak, aby wszystko było w 100 procentach sprawne. Najlepiej po naprawie opierdzielić telefon, zanim zorientujesz się, że coś jest z nim nie tak.
Nie mów mi że czegoś nie zrobie.
— 1092
12/02/2017 - 14:59
Mój bart naprawiał kiedyś telefony. Ciężko jest to zrobić tak, by wszystko elegancko działało. Większość serwisów kupuje najtańsze części i wstawia je do telefonów twierdząc, że są to części oryginalne. Różnie z tym bywa.
Tematy o podobnych tagach: x-power, skrzywiony, bateria tez, co robić, nie wiem, pomocy, potrzebuje, help
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
[Forum] UstawieniaNapisany przez Kubonzo, 02/07/2019 |
|
|
|
![]() |
Brak TokenuNapisany przez Shou123, 29/01/2019 |
|
|
|