Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Speed Taxi - Najszybsze i najtańsze taxi w całym Los Santos - Duże wypłaty i premie - Rekrutacja!

taxi rekrutacja

• Please log in to reply
74 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dziubak13 06/02/2017 - 16:58

Dziubak
  • Gracz

gEN083X.png

SPEED TAXI To nowo otwarta firma taksówkarska, gdzie najważniejszy jest klient. Jest u nas tanio (7$ za kilometr) oraz podwozimy wszędzie,z centrum na ganton, z urzędu do idlewood itp.

CO OFERUJEMY?

Szybkie taxówki

Zaufanych kierowców

Miłą jazde

Czyste auta

Poczucie bezpieczeństwa

Premie dla pracowników.

NASZ LOKAL

cmxSzix.jpgo9fwF9P.jpg

LOKALIZACJA NASZEGO LOKALU

Znajduje się obok sądu

baKP96H.jpg

JAK U NAS PRACOWAĆ?

Należy złożyć podanie według tego wzoru:

Spoiler

WYMAGANIA:

Spoiler

REGULAMIN

Spoiler

((PODANIA PROSZĘ KIEROWAĆ NA MOJĄ SKRZYNKE, (prywatna wiadomość) pod tematem [IC] Podanie o pracę w Speed Taxi ))

Użytkownik Dziubak edytował ten post 01/03/2017 - 21:10

• Do góry
    • 0

#2 FilipoX 327 06/02/2017 - 17:36

FilipoX
  • Gracz

Imię i nazwisko:Phill Hoover
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: nie chce mi się wypisywać ale mam 5 prac, jako pracownik. oplucz pago rental w nim jestem kierasem.
Coś o sobie:-
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie:dobre doswiadczenie
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej:Pracowałem.
W ilu procentach znasz Los Santos?:100%

((OOC
Imie:Filip
))

• Do góry
    • 0

#3 FrudziaHere11 06/02/2017 - 21:07

FrudziaHere
  • Gracz
Imię i nazwisko: Drake Campaniello
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: Revolution Pharmacy - farmaucenta, Garage - sprzedawca, Pago Rental - kelner.
Coś o sobie: Drake pochodzi z biednej rodziny. Gdy był jeszcze małym dzieckiem stracił w wypadku samochodowym rodziców. D' zna wartość pieniądza. Zawsze był uczciwym człowiekiem, bezkonfliktowym. 
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie: Pracowałem kiedyś własną firmę taxówkarską, posiadałem dwa pojazdy. Miałem zaszczyt pracować także kiedyś w kilku firmach, jedna z nich to Inferno taxi, a druga P&R.
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej: Obecnie nie pracuje w żadnej firmie taxówkarskiej, kiedyś miałem taką przyjemność.
W ilu procentach znasz Los Santos?: 90%

((OOC
Imie: Kuba
))

Użytkownik Prostytucjusz edytował ten post 06/02/2017 - 21:07

• Do góry
    • 0

#4 Dziubak13 07/02/2017 - 15:14

Dziubak
  • Gracz

((

Imię i nazwisko:Phill Hoover
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: nie chce mi się wypisywać ale mam 5 prac, jako pracownik. oplucz pago rental w nim jestem kierasem.
Coś o sobie:-
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie:dobre doswiadczenie
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej:Pracowałem.

((OOC
Imie:Filip
))

Z powodu tego, że masz włam na konto narazie zostawiam bez opinii.))

Imię i nazwisko: Drake Campaniello
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: Revolution Pharmacy - farmaucenta, Garage - sprzedawca, Pago Rental - kelner.
Coś o sobie: Drake pochodzi z biednej rodziny. Gdy był jeszcze małym dzieckiem stracił w wypadku samochodowym rodziców. D' zna wartość pieniądza. Zawsze był uczciwym człowiekiem, bezkonfliktowym. 
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie: Pracowałem kiedyś własną firmę taxówkarską, posiadałem dwa pojazdy. Miałem zaszczyt pracować także kiedyś w kilku firmach, jedna z nich to Inferno taxi, a druga P&R.
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej: Obecnie nie pracuje w żadnej firmie taxówkarskiej, kiedyś miałem taką przyjemność.
W ilu procentach znasz Los Santos?: 90%

((OOC
))

Akceptuje Zapraszam do zadzwonienia pod numer 742-88-15 (Ben Sapora)

((lub na /w przez grę))

• Do góry
    • 0

#5 Marek 3013-1 07/02/2017 - 17:08

Marek 3013
  • Świeżak

mię i nazwisko: Joan Anselmino
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: Mobile.2.0 Siłownia. sprzedawca 2 :)
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie: Lubie Kierować Samochodami A zwłaszcza z taxi nigdy sie nie poddaje !!!.Miałem Zaszczyt już kierowac Na net4game
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej: Nie
W ilu procentach znasz Los Santos?: 94%

((OOC
))

Użytkownik Marek 3013 edytował ten post 07/02/2017 - 17:13

• Do góry
    • 0

#6 Dziubak13 07/02/2017 - 20:00

Dziubak
  • Gracz

((

mię i nazwisko: Joan Anselmino
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: Mobile.2.0 Siłownia. sprzedawca 2 :)
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie: Lubie Kierować Samochodami A zwłaszcza z taxi nigdy sie nie poddaje !!!.Miałem Zaszczyt już kierowac Na net4game
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej: Nie
W ilu procentach znasz Los Santos?: 94%

((OOC
))

0 GamerScore, prawdopodobnie nie przypisana postać. Przypisz a dam opinie))

• Do góry
    • 0

#7 Dziubak13 08/02/2017 - 16:44

Dziubak
  • Gracz

Zapraszam! Rekrutacja aktualna!

((Zmiana wymagań! z 60h na postaci do 40h na postaci))

• Do góry
    • 0

#8 trolixo 0 08/02/2017 - 17:08

trolixo
  • Gracz
Imię i nazwisko: Jagger DeSanto
W jakich firmach pracujesz i na jakich stanowiskach?: Mobile 2.0 (sprzedawca), GOLDEN ASG (kierownik), Rogers Bar (kelner), PORSCHE (sprzedawca), SPHINX (kelner), ESKA FM (pracownik)
Coś o sobie: Jestem 35 letnim imigrantem. Wczesniej mieszkałem w Liberty City, prowadziłem tam sklep z bronią. 
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie: W Liberty City przez ok. 2 miesiące pracowałem w firmie taksówkarskiej. Zdałem egzamin na prawo jazdy bez jednego błędu.
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej: Pracowałem przez kilka h. lecz regulamin tamtej firmy był zbyt restrykcyjny. (jako pracownik nie miałem nawet dostępu do samochodu)
W ilu procentach znasz Los Santos?: 89 %

((OOC
Imie: Łukasz
Wiem że nie mam na postaci 60h tylko 54 ale jest to kwestia dnia/dwóch.
))

• Do góry
    • 0

#9 CzarnyIbiały17 10/02/2017 - 12:43

CzarnyIbiały
  • Gracz

//del 

Użytkownik CzarnyIbiały edytował ten post 16/07/2019 - 23:39

• Do góry
    • 0

#10 Dziubak13 10/02/2017 - 15:03

Dziubak
  • Gracz

imię i nazwisko: Brock Zabbo

W jakich firmach pracujesz i na jakich stanowiskach?: Modern Service-mechanik,Los Santos Mobil-konsultant i ochroniarz,Pago Rental-konsultant.

Coś o sobie: Jestem pewnym siebie mężczyzną dobrze sprawdzam się w każdej pracy.Pochodze z biednej dzielnicy ale wyrosłem na porządnego mężczyzne.Doskonale znam miasto, wiele podrużuje.

Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie: Myśle,że świetnie poradził bym sobie z tą pracą ponieważ zdałem egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem i bez ani jednego błędu.Już jako dziecko bardzo interesowałem się pojazdami znam je bardzo dobrze.I dlatego,że jak chce czegoś bardzo to zawsze dopne swego pomimo upadków.

Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej: pracowałem w szkole jazdy Riders Driving School jako nauczyciel.

W ilu procentach znasz Los Santos?: około 90%

((OOC
Imie: Julian

Zaakceptowane, zgłoś się do Ben Sapora (Tel: 742-88-15)

• Do góry
    • 0

#11 xKolek0 10/02/2017 - 17:34

xKolek
  • Świeżak
Imię i nazwisko: Shou Edwards
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: Mobile 2.0, Rogers bar, sphinx
Coś o sobie: Kulturalny chłopak, mam szacunek do każdego.
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie: Dlaczego ja? Hmm, zawsze chciałem być taksówkarzem w grze GTA, zawsze mnie to jakoś bawiło (tak wiem to dziwne :D)
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej: Nie, ale chciałbym.
W ilu procentach znasz Los Santos?: 65%

Narazie nie przegrałem 40h, ale jeżeli zobaczysz że się nadaje to odpowiedz mi na to.

((OOC
Imie:Miłosz
))

Użytkownik xKolek edytował ten post 10/02/2017 - 17:35

• Do góry
    • 0

#12 Dziubak13 10/02/2017 - 22:09

Dziubak
  • Gracz

((

Imię i nazwisko: Shou Edwards
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: Mobile 2.0, Rogers bar, sphinx
Coś o sobie: Kulturalny chłopak, mam szacunek do każdego.
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie: Dlaczego ja? Hmm, zawsze chciałem być taksówkarzem w grze GTA, zawsze mnie to jakoś bawiło (tak wiem to dziwne :D)
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej: Nie, ale chciałbym.
W ilu procentach znasz Los Santos?: 65%

Narazie nie przegrałem 40h, ale jeżeli zobaczysz że się nadaje to odpowiedz mi na to.

((OOC
Imie:Miłosz
))

Brak przypisanej postaci))

• Do góry
    • 0

#13 Pamciaa448 10/02/2017 - 22:12

Pamciaa
  • Gracz

*
Popularny

Użytkownik LittleGirl97 edytował ten post 16/04/2017 - 14:46

• Do góry
    • 22

#14 Dziubak13 10/02/2017 - 22:15

Dziubak
  • Gracz

((

Imię i nazwisko: Sophie Jenkins
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: W Revolution pharmacy, rogers bar, green workshop, SPHINX, 
Coś o sobie: Jestem miłą kobietą, która dopiero co wróciła po urlopie do Los Santos, zamierzam zostać tu na jakiś czas i szukam pracy, która będzie mnie satysfakcjonować.
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie:  Szef na mnie się nie zawiedzie, dobrze prowadzę i nie rozbijam pojazdów. 
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej: Nie, to będzie pierwsza praca w tej branży.
W ilu procentach znasz Los Santos?: Bardzo dobrze znam te miasto, w końcu w nim się urodziłam. 

((OOC
Imie: Pamela.
))

Jak nabijesz 40h na tej postaci dam akcepta, narazie odrzucam))

• Do góry
    • 0

#15 Hubciooo_-1 10/02/2017 - 23:34

Hubciooo_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Ioakim Ivanov

W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: Nelson Driving school , SPHINX , green workshop, PORSCHE , LSM Security + Mobile.

Coś o sobie: Przyjazny męszczyzna , nie obijajacy sie , walczący o swoje. Nigdy się nie poddając walczy ku najlepszemu.

Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie: Ponieważ od zawsze marzyłem by być jako taxówkarz, nie popelniam błędów , nie zderzam sie , mam też doswiaczenie lekko wziete z szkoły do jazdy :D.

Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej
W ilu procentach znasz Los Santos?: Bardzo dobrze , zostałem tutaj urodzony ;D , nie pracuje w żadnej innej firmie taxówkarskiej.

((OOC
Imie: Hubert
))

• Do góry
    • 0

#16 Dziubak13 11/02/2017 - 08:24

Dziubak
  • Gracz

Imię i nazwisko: Ioakim Ivanov

W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: Nelson Driving school , SPHINX , green workshop, PORSCHE , LSM Security + Mobile.

Coś o sobie: Przyjazny męszczyzna , nie obijajacy sie , walczący o swoje. Nigdy się nie poddając walczy ku najlepszemu.

Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie: Ponieważ od zawsze marzyłem by być jako taxówkarz, nie popelniam błędów , nie zderzam sie , mam też doswiaczenie lekko wziete z szkoły do jazdy :D.

Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej
W ilu procentach znasz Los Santos?: Bardzo dobrze , zostałem tutaj urodzony ;D , nie pracuje w żadnej innej firmie taxówkarskiej.

((OOC
Imie: Hubert
))

Akceptuje, zgłoś się do Ben Sapora (Tel 742-88-15)

• Do góry
    • 0

#17 xKolek0 11/02/2017 - 15:13

xKolek
  • Świeżak

((

Brak przypisanej postaci))

Przepraszam, już przypisałem.

• Do góry
    • 0

#18 Dziubak13 11/02/2017 - 15:21

Dziubak
  • Gracz

((

Przepraszam, już przypisałem.

Trzy godziny na postaci, nabij więcej a zaakceptuje))

• Do góry
    • 0

#19 gagutpl0 11/02/2017 - 20:01

gagutpl
  • Gracz
Imię i nazwisko:Corbin Andriano
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?:Mechanik w GreenWorkShop.Instruktor Jazdy w Lider Driving School
Coś o sobie:Młody facet jednakże doświadczony za kółkiem,dobry instruktor jazdy
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie:Doświadczenia za kółkiem,bez problemów w poprzednich firmach instruktażowych
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej:Tak jestem instruktorem jazdy, to byłby pierwszy raz za kółkiem taxi ale poradziłbym sobie,ponieważ te zawody mają ze sobą trochę wspólnego :)
W ilu procentach znasz Los Santos?:wychowałem się na ulicach Los Santos to jest moje miasto

((OOC
Imie:Dominik :D
))

Użytkownik gagutpl edytował ten post 13/02/2017 - 14:38

• Do góry
    • 0

#20 Patryk Meler0 11/02/2017 - 21:33

Patryk Meler
  • Świeżak
Imię i nazwisko: Lincoln Dito
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: Spinix Bar 
Coś o sobie: Jestem Młodym Ambitnym chłopakiem i lubię Jezdzić autami 
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie: Jezdziłem w 2 innych Firmach Taxówkarskich 
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej Pracowałem w 2 innych firmach

((OOC
Imie: Patryk Dominik Meler
))

• Do góry
    • 0

#21 Patryk Dominik Meler0 11/02/2017 - 21:55

Patryk Dominik Meler
  • Gracz

Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie: Jezdziłem Dużo Autami Chciałbym Tu Bardzo Mocno Pracować
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej Niestety nie miałem Przyjemności

((OOC

Użytkownik Patryk Dominik Meler edytował ten post 11/02/2017 - 21:56

• Do góry
    • 0

#22 Kuba Ciepiela0 11/02/2017 - 22:59

Kuba Ciepiela
  • Świeżak
Imię i nazwisko:Jordy Bennet
W jakich firmach pracujesz i na jakich stanowiskach jesteś: jestem farmaceutą w Mendes Pharmacy
Coś o sobie: jestem czarno skóry, posiadam złoty łańcuch
Dlaczego akurat ty? Jestem zaufanym taksówkarze na innych serwerach i bardzo lubię tą prace Jakie posiadasz doświadczenie:dobre doswiadczenie
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej:Pracowałem na innym serwerze
W ilu procentach znasz Los Santos?:79%

((OOC
Imie:Kuba
))
  • Do góry
    • 0

#23 Dziubak13 12/02/2017 - 08:59

Dziubak
  • Gracz

((

Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie: Jezdziłem Dużo Autami Chciałbym Tu Bardzo Mocno Pracować
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej Niestety nie miałem Przyjemności

((OOC

Imię i nazwisko:Jordy Bennet
W jakich firmach pracujesz i na jakich stanowiskach jesteś: jestem farmaceutą w Mendes Pharmacy
Coś o sobie: jestem czarno skóry, posiadam złoty łańcuch
Dlaczego akurat ty? Jestem zaufanym taksówkarze na innych serwerach i bardzo lubię tą prace Jakie posiadasz doświadczenie:dobre doswiadczenie
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej:Pracowałem na innym serwerze
W ilu procentach znasz Los Santos?:79%

((OOC
Imie:Kuba
))

Nie spełniacie wymagania 40 godzin napostaci))

• Do góry
    • 0

#24 Dziubak13 14/02/2017 - 16:05

Dziubak
  • Gracz

Imię i nazwisko:Corbin Andriano
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?:Mechanik w GreenWorkShop.Instruktor Jazdy w Lider Driving School
Coś o sobie:Młody facet jednakże doświadczony za kółkiem,dobry instruktor jazdy
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie:Doświadczenia za kółkiem,bez problemów w poprzednich firmach instruktażowych
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej:Tak jestem instruktorem jazdy, to byłby pierwszy raz za kółkiem taxi ale poradziłbym sobie,ponieważ te zawody mają ze sobą trochę wspólnego :)
W ilu procentach znasz Los Santos?:wychowałem się na ulicach Los Santos to jest moje miasto

((OOC
Imie:Dominik :D
))

Akceptuje, zgłoś się do Bena Sapora 742-88-15

• Do góry
    • 0

#25 Polskigomez0 14/02/2017 - 16:28

Polskigomez
  • Gracz

Imię i nazwisko:Jace Rao

Numer Telefonu:7673498

Posiadasz prawo jazdy Kat. B?:tak posiadam!

Posiadasz jakieś doświadczenie ?: Tak posiadam kiedyś tu grałem i byłem instruktorem jazdy.

**OOC**

Imię:Oskar.

Dlaczego Ty

?:

Jestem miłą, kulturalną i pomocną osobą, znam całe los Santos mam już wprawe w to Jestem stanowczy przy prowadzeniu taxi,jednakże przeprowadzam je spokojnie i za moim pośrednictwem wszyscy klienci są zadowoleni to mogę zapewnić.

• .

Użytkownik Polskigomez edytował ten post 14/02/2017 - 19:17

• Do góry
    • 0

#26 CustomSky 0 14/02/2017 - 18:44

CustomSky
  • Gracz
Imię i nazwisko: Kareem Attino
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: KSHMR & Fitness Club nigdy nie pracowałem w żadnych firmach taxówarskich ale myśle że teraz ładnie pójdzie i mnie przyjmiesz mam taką nadzieje oglądałem na yt jak sie to robi /o przejazd (ID Gracza) (Za ile kilometr) jeśli dobrze mówie to prosze powiedzieć.

W ilu procentach znasz Los Santos?: 100%

((OOC
Imie: Brayan (Brajan)
))

• Do góry
    • 0

#27 Polskigomez0 14/02/2017 - 21:04

Polskigomez
  • Gracz

((

Nie spełniacie wymagania 40 godzin napostaci))

Użytkownik Polskigomez edytował ten post 15/02/2017 - 18:31

• Do góry
    • 0

#28 Polskigomez0 15/02/2017 - 12:32

Polskigomez
  • Gracz

Posiadasz jakieś doświadczenie ?: Tak posiadam kiedyś tu grałem i byłem instruktorem jazdy.

**OOC**

Dlaczego Ty

?:

Jestem miłą, kulturalną i pomocną osobą, znam całe los Santos mam już wprawe w to Jestem stanowczy przy prowadzeniu taxi,jednakże przeprowadzam je spokojnie i za moim pośrednictwem wszyscy klienci są zadowoleni to mogę zapewnić

• Do góry
    • 0

#29 Polskigomez0 15/02/2017 - 18:14

Polskigomez
  • Gracz

.

Użytkownik Polskigomez edytował ten post 15/02/2017 - 18:31

• Do góry
    • 0

#30 Dziubak13 17/02/2017 - 08:31

Dziubak
  • Gracz

AKTUALIZACJA!

Poprawiono podania tak, aby były krótkie

Dodano regulamin

((Zamiast 40h na postaci wystarczy 20h na postaci))

**OOC**

Dlaczego Ty

?:

Jestem miłą, kulturalną i pomocną osobą, znam całe los Santos mam już wprawe w to Jestem stanowczy przy prowadzeniu taxi,jednakże przeprowadzam je spokojnie i za moim pośrednictwem wszyscy klienci są zadowoleni to mogę zapewnić

Nie to podanko kolego

Imię i nazwisko: Kareem Attino
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: KSHMR & Fitness Club nigdy nie pracowałem w żadnych firmach taxówarskich ale myśle że teraz ładnie pójdzie i mnie przyjmiesz mam taką nadzieje oglądałem na yt jak sie to robi /o przejazd (ID Gracza) (Za ile kilometr) jeśli dobrze mówie to prosze powiedzieć.

((OOC
Imie: Brayan (Brajan)
))

Odrzucam, nie spełniasz wymagań

• Do góry
    • 0

#31 Polskigomez0 17/02/2017 - 11:44

Polskigomez
  • Gracz

Ja, Jace Rao chciałbym pracować w Speed Taxi. Akceptuje regulamin i spełniam wymagania.

Posiadasz prawo :tak posiadam!

Mam na postaci 35h

**OOC**

• Do góry
    • 0

#32 FracK 0 17/02/2017 - 16:39

FracK
  • Gracz

Imię i nazwisko:Kareem Toni
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: Ja pracuje w firmie: PORSCHE LSM Security Los Santos Mobile w tych wrzystkich pracach jestem Konsulantem oprócz LSM Security 
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie:Narazie 200GS lub 100GS ale postaram sie nabić bo mam tylko nową postać na innej miałem chyba 700 GS a 40 RP 
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej:Nie pracowałem :D.

W ilu procentach znasz Los Santos?:99%

((OOC
Imie:Michał
))

• Do góry
    • 0

#33 JANISLAW9 17/02/2017 - 17:38

JANISLAW
  • Gracz
Imię i nazwisko: Marko Palmer
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: Pracuję aktualnie w Los Santos Transport jako taksówkarz, oraz w Raferty Workshop jako sprzedawca ;]

Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie:Jestem osobą młodą, ale ambitną. Szanuję sobie ojczysty język oraz cechuje mnie wysoka kultura osobista, dlatego uważam, że jestem odpowiednim kandydatem na to stanowisko. Znam topografię LS. Na tej postaci mam tylko ponad 7h, ale nie jestem świeżakiem w taksówkach. Na innej postaci miałem swoją firmę taksówkarską Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Z wyrazami szacunku Marko Palmer

Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej: Tak, pracuję w LS Transport

W ilu procentach znasz Los Santos?: 99%

((OOC
Imie: Jan
))

Użytkownik JANISLAW edytował ten post 17/02/2017 - 18:36

• Do góry
    • 0

#34 Dziubak13 17/02/2017 - 21:09

Dziubak
  • Gracz

Imię i nazwisko:Kareem Toni
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: Ja pracuje w firmie: PORSCHE LSM Security Los Santos Mobile w tych wrzystkich pracach jestem Konsulantem oprócz LSM Security 
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie:Narazie 200GS lub 100GS ale postaram sie nabić bo mam tylko nową postać na innej miałem chyba 700 GS a 40 RP 
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej:Nie pracowałem :D.

W ilu procentach znasz Los Santos?:99%

((OOC
Imie:Michał
))

W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: Pracuję aktualnie w Los Santos Transport jako taksówkarz, oraz w Raferty Workshop jako sprzedawca ;]

Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie:Jestem osobą młodą, ale ambitną. Szanuję sobie ojczysty język oraz cechuje mnie wysoka kultura osobista, dlatego uważam, że jestem odpowiednim kandydatem na to stanowisko. Znam topografię LS. Na tej postaci mam tylko ponad 7h, ale nie jestem świeżakiem w taksówkach. Na innej postaci miałem swoją firmę taksówkarską Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Z wyrazami szacunku Marko Palmer

Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej: Tak, pracuję w LS Transport

((OOC
))

Odrzucam, nie spełniacie wymagań

• Do góry
    • 0

#35 KrzaQQQ0 17/02/2017 - 21:20

KrzaQQQ
  • Gracz

Imię i nazwisko: Jagger Ward
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: Rogers Bar i Mendez Pharmacy
Coś o sobie: Jagger Ward urodzony w Los Santos, miły, uczciwy mężczyzna. Zna się na motoryzacji,
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie: Dobrze prowadzę pojazdy osobowe. Znam się na rzeczy
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej: Niestety nie, dlatego szukam takiej pracy.
W ilu procentach znasz Los Santos?: 75%

((OOC))
Imie: Jakub

• Do góry
    • 0

#36 FrDodo42 18/02/2017 - 14:24

FrDodo
  • Gracz

Imię i nazwisko: Souta Bruno
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: BMW Cars, i inne. (można zobaczyć na moim profilu).
Coś o sobie: Jestem miły i doworzę zawsze tam gdzie klient mi powie, nigdy jeszcze nikogo nie oszukałem.
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie: Pracowałem w bardzo wielu firm taksówkarskich, posiadam żadnych pojazdów. 

Też mam bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu taksówek i mam wyjeżdzone 510km.
W ilu procentach znasz Los Santos?: 87%

((OOC))
Imie: Adrian.

• Do góry
    • 0

#37 RakeNx 1 19/02/2017 - 11:39

RakeNx
  • Gracz

Imię i nazwisko: Fabi Escobar
W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: Sphinx, Rogers Bar, Vinai
Coś o sobie: Jestem miłym czarnoskórym obywatelem Los santos. Lubie pomagać nie niszcze aut, zawsze tankuje 
Dlaczego akurat ty? Jakie posiadasz doświadczenie: Jak już napisałem jestem miły i dbam o służbowe pojazdy, ponad rok nie było mnie w mieście kiedyś pracowałem na taksówce i szkole jazdy. Obydwie te prace wykonywałem bardzo dobrze,
Pracowałeś, bądz pracujesz w innej firmie taksówkarskiej: Pracowałem rok temu zanim wyjechałem z miasta
W ilu procentach znasz Los Santos?: myśle ze ok 90%

((OOC
Imie:Mikołaj
))

• Do góry
    • 0

#38 JANISLAW9 19/02/2017 - 15:58

JANISLAW
  • Gracz

((OOC

Już spełniam wszystkie wymagania
))

• Do góry
    • 0

#39 iPisON0 21/02/2017 - 19:46

iPisON
  • Świeżak

imię i nazwisko: Ellis Ruffo

W jakich firmach pracujesz i na jakich stawnowiskach?: Los Santos Mobile+LSM Security

Dlaczego akurat ty:

Coś o sobie:Ruffo To super rodzina posiadająca Około 4000$ Chociaż nie mam tego 20 H ale wbije Może jutro gram codziennie więc moge być codziennie Na służbie ta praca taxi super znam nawet komende: /o przejazd [ID] [Cena za kilometr] Wiem Że tak oglądałem Filmiku znam OOC I IC To na tyle oddaje głos tobie :)
W ilu procentach znasz Los Santos?: 95%

((OOC
Imie: Paweł
))

Użytkownik iPisON edytował ten post 21/02/2017 - 19:47

• Do góry
    • 0

#40 Olciak960 23/02/2017 - 20:35

Olciak96
  • Świeżak

Imię i nazwisko: Cindy Dombrovski

W jakich firmach pracujesz i na jakich stanowiskach?: KSHMR Fitness Club, VINAI, Porsche, MOBILE 2.0 (W każdej z firm jestem sprzedawczynią)

Coś o sobie: Jestem osobą pracowitą, rozsądną oraz uprzejmą i wesołą. Posiadam prawo jazdy kategorii: B. Jazda sprawia mi ogromną przyjemność.

Dlaczego akurat ty?: Myślę, że nadaję się do tej pracy, ponieważ jazda autem to moja pasja, znam całe Los Santos. Stosuję się do wyznaczonych mi zasad. Jestem dyspozycyjna jeśli chodzi o czas. Biorę odpowiedzialność za swoje czyny. Mam nadzieję, że w końcu uda mi się dostać pracę w TAXI.

Jakie posiadasz doświadczenie: Na ten moment nie posiadam doświadczenia w pracy dla TAXI, natomiast praca tutaj była w moich planach od momentu przeprowadzki do Los Santos.

Pracowałeś, bądź pracujesz w innej firmie taksówkarskiej: Nie pracowałam.

((OOC
Imię: Aleksandra
))

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych