Witam. Dzisiaj dobiłem do 2.500$ i kupiłem sobie immo oraz alarm do mojego PCJ nowego. Pojechałem przed warsztat aby mi założyli to lecz miałem problemy z wjazdem i ktoś z grupy napisał mi abym napisał "/przejazd" i udało się. Będąc w warsztacie byli sami klienci i ani jednego pracownika więc chciałem wyjechać i pojechać do innego warsztatu. Napisałem znów "/przejazd" i zrespiło mnie na dachu z motorem. Napisałem do moda (nie pamiętam nicku lecz miał moda6) i bez problemu mnie ściągnął na ziemie. Objechałem wszystkie warsztaty które tylko znam i nie było żadnego pracownika, więc postanowiłem wyjść z gry i wrócić po paru godzinach. Tak więc zrobiłem i pojechałem znów do tego samego warsztatu, tak samo wjechałem, lecz żaden z pracowników nie mógł tego mi tych 2 rzeczy zamontować. Więc znów postanowiłem wyjechać i to samo się stało - zrespiłem się na dachu z pojazdem. Wtedy się we mnie aż zagotowało bo nie dość że respie się na dachach, nie moge znaleźć pracowników, a jak już znajdę to nie mają uprawnień do montowania tego co chcę. Odesłałem motor i wyszedłem z gry, bo nie widziałem sensu wzywania moda, ponieważ i tak zrespię się w domu po 30min, a i również będę musiał czekać na nowych pracowników. Wróciłem po godzinie czasu, jestem w domu, wpisuje /u i BOM ! Mam przy sobie tylko telefon ;-; No ludzie litości. Mówię tu całą prawdę więc administracja w razie możliwości może wszystko sprawdzić i jeżeli wyda się że to co napisałem jest kłamstwem może mnie zbanować czy coś. Człowiek gra parę godzin dziennie by coś osiągnąć (nie liczę tu zabawy, jeżdżenia po mieście, odgrywania akcji, tylko siedzenie za kasą), a tu błędy serwera mu część zerują. Oczywiście jeżeli to nie błąd serwera to przepraszam, ale mam prawo tak sądzić. Więc jeżeli wasze śledztwo dobiegnie końca prosiłbym o zwrot tych części (immo, alarm, nóż), bo nikt mnie nie pobił i tego nie ukradł, ani tego nie wyrzuciłem tylko samo się rozpłynęło. Mam nadzieję że z wami się dogadam
Utrata przedmiotów (/u)
Najlepsza odpowiedź B M, 07/02/2017 - 00:27
Polecam włączyć powiadomienia push. Wtedy na telefon dostaniesz informację, że musisz wrócić do gry.
Zobacz cały post
— 1
04/02/2017 - 21:54
— 44
04/02/2017 - 22:13
Miałeś pewnie blokadę wychodzenia z gry w prawym górnym rogu. Jak nie wrócisz w przeciągu 10min bodajże, to wypadają wszystkie Twoje przedmioty. Telefon miałeś w użytku dlatego on nie wypadł.
Udaj się w to miejsce gdzie dawałeś /q i sprawdź czy nie ma tam przedmiotów. Jak nie ma, to ktoś już zabrał.
— 939
04/02/2017 - 22:18
Czy aby na pewno nie wyszedłeś z gry po mimo zakazu ? Jest opcja że to zrobiłeś, i twoje przedmioty pozostały w miejscu w którym dałeś /q.
Użytkownik Olciak edytował ten post 04/02/2017 - 22:20
— 1
04/02/2017 - 22:21
Miałeś pewnie blokadę wychodzenia z gry w prawym górnym rogu. Jak nie wrócisz w przeciągu 10min bodajże, to wypadają wszystkie Twoje przedmioty. Telefon miałeś w użytku dlatego on nie wypadł.
Udaj się w to miejsce gdzie dawałeś /q i sprawdź czy nie ma tam przedmiotów. Jak nie ma, to ktoś już zabrał.
1. Dlaczego niby miałbym mieć blokadę ? Wchodzę do gry, jadę do warsztatu, czekam w nim dobre parę minut bo było 2 pracowników zajętych, gdy przychodzi moja kolej dowiaduje się od nich że nie mogą tego zakładać po czym wyjeżdżam z warsztatu i respie się na dachu z myślą że może zaraz wróci wszystko do normy i po minucie dopiero wyszedłem.
2. Telefonu nie miałem w użytku
3. Wyszedłem z gry będąc na dachu, więc jak miał tam ktoś wejść ?
Czy aby na pewno nie wyszedłeś z gry po mimo zakazu ? Jest opcja że to zrobiłeś, i twoje przedmioty pozostały w miejscu w którym dałeś /q.
Czy ta opcja może się wł gdy policja we mnie uderzy ? ;-;
— 44
04/02/2017 - 22:21
1. Dlaczego niby miałbym mieć blokadę ? Wchodzę do gry, jadę do warsztatu, czekam w nim dobre parę minut bo było 2 pracowników zajętych, gdy przychodzi moja kolej dowiaduje się od nich że nie mogą tego zakładać po czym wyjeżdżam z warsztatu i respie się na dachu z myślą że może zaraz wróci wszystko do normy i po minucie dopiero wyszedłem.
3. Wyszedłem z gry będąc na dachu, więc jak miał tam ktoś wejść ?
Jeżeli dasz radę, to spróbuj pójść w tamto miejsce i daj /p podnies. Może będą przedmioty.
— 1
04/02/2017 - 22:34
Dostałem się na dach z GM Roflmao i nic tam nie ma. Patrzyłem w tym samym miejscu. Dodam że bez sensu by było jakby jakiś gracz tam skakał.
I co teraz ? :/
na 100% miałeś zakaz /q , a powiedz mi jeszcze dales /q czy /login?
Napisałem że zdenerwowałem się i wyszedłem z gry, więc raczej /q
Użytkownik Maliniak10 edytował ten post 04/02/2017 - 22:36
— 1
04/02/2017 - 22:45
stary , nie miales moze w gornym rogu ,,graj do,,?
Nie mam pojęcia, nie zwróciłem na to uwagi, bo i tak o tym czymś nie wiedziałem.
— 1
04/02/2017 - 22:59
To super. Czyli żadnego "odszkodowania" nie dostanę ?
— 44
04/02/2017 - 23:09
nie.To super. Czyli żadnego "odszkodowania" nie dostanę ?
— 238
05/02/2017 - 03:12
— 939
05/02/2017 - 13:42
3. Wyszedłem z gry będąc na dachu, więc jak miał tam ktoś wejść ?Czy ta opcja może się wł gdy policja we mnie uderzy ? ;-;
Tak, masz powód utraty przedmiotów.
— 1059
05/02/2017 - 13:46
O ile się nie mylę, przedmioty wypadają. Wróć do miejsca, gdzie dałeś /q i zobacz czy nie leżą tam te przedmioty.
— 14
06/02/2017 - 21:39
Dostałem się na dach z GM Roflmao i nic tam nie ma. Patrzyłem w tym samym miejscu. Dodam że bez sensu by było jakby jakiś gracz tam skakał.
I co teraz ? :/
Napisałem że zdenerwowałem się i wyszedłem z gry, więc raczej /q
Sprawdź na innym VW
— 62158
07/02/2017 - 00:27
Najlepsza odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty