Popularny

Popularny
Skromnie i bardzo ładnie, co mogę więcej powiedzieć? Zapraszam wszystkich chętnych do gry
Powodzenia, strasznie krótko i notka IC i OOC. ;D Mimo to, powodzenia i wskrzeście te South Central.
Krótko i na temat Pamiętajmy że temat nie gra
ZAPRASZAM do gry!
Powodzenia!
Ekstra!
Powodzonka, w końcu coś powstało ciekawego!
Każda organizacja się przyda. Liczę na jakieś interakcje z wami.
Powo!
Użytkownik THE REAL BULI edytował ten post 23/01/2017 - 22:27
fajowo, grajcie jak najlepiej
Powodzenia, czekam na interakcje
powodzenia mordko! =)
logo jedynie mi sie nie podoba ale no cóż powodzenia
No i szykuje się kozak giera, Crips i Bloods - powodzonka!
Szykuję się zaje*ista gierka!

Popularny
Widziałem dzisiaj jak wychodziłem z domku koło siedemnastej, powodzenia - oby wypaliło, no i żebyście się nie mieli opinii jakiegoś gówna.
Widziałem dzisiaj jak wychodziłem z domku koło siedemnastej, powodzenia - oby wypaliło, no i żebyście się nie mieli opinii jakiegoś gówna.
Bardzo fajne, powo!
Postaram się żeby Wszystko wypadło jak najlepiej.Widziałem dzisiaj jak wychodziłem z domku koło siedemnastej, powodzenia - oby wypaliło, no i żebyście się nie mieli opinii jakiegoś gówna.
lecz gdy dochodzi do godzin wieczornych na ulicy zaczynają się pojawiać ludzie z dziwnym zwyczajem noszenia na sobie elementów ubioru koloru czerwonego
to za dnia nie ma nikogo na jefferson z gangu?
Chciałbym ożywić trochę nie tylko Jefferson ale też I-wood które ostatniego czasu jest puste.
rada moja jest taka - skup się na organizacji a nie na tym co się dzieje poza nią.
Nie ma ze mną jakiś "jotowców"
co to znaczy?
Dobrze prawisz dziku na górze. Powodzenia. Nie spierdolcie tego i nie zniechęcajcie się po pierwszym wpierdolu, czego oczywiście Wam nie życzę, a co jednak będzie zapewne miało miejsce.

Popularny
Ale Ty jesteś irytujący myślisz ze twoje organizacje są najlepsze i dopytujesz sie jak znasz odpowiedzi na wyżej zadane pytania.to za dnia nie ma nikogo na jefferson z gangu?
rada moja jest taka - skup się na organizacji a nie na tym co się dzieje poza nią.
co to znaczy?

Popularny
Ale Ty jesteś irytujący myślisz ze twoje organizacje są najlepsze i dopytujesz sie jak znasz odpowiedzi na wyżej zadane pytania.
gdybyś chodził do szkoły a nie rzucał w nią kamieniami to byś wiedział, że nie pytana osoba się nie odzywa.
W twój dom tez moge porzucać . Powodzenia chłopaki nie słuchajcie grubego ma syndrom byłego gangstera z gtagdybyś chodził do szkoły a nie rzucał w nią kamieniami to byś wiedział, że nie pytana osoba się nie odzywa.
W twój dom tez moge porzucać . Powodzenia chłopaki nie słuchajcie grubego ma syndrom byłego gangstera z gta
Nie masz tylu jotów abyś dorzucił kamieniem w mój dom wracając do Twojego pytania...
i dopytujesz sie jak znasz odpowiedzi na wyżej zadane pytania.
Drogi Mariuszu Zając czy tam królik - w szkole jest coś takiego jak czytanie ze zrozumieniem, kojarzysz? no fakt... nie było Cię wtedy na lekcji ale nie o tym mowa w temacie. Zadałeś lub stwierdziłeś, że znam odpowiedź na pytania które zadałem - wyjaśnij mi więc jak mam inaczej odczytać te słowa które napisał Czyki ziomal?
@jak coś to pisz na Pw w razie biznesów czy też po prostu pytań związanych z org
Użytkownik PSZCZÓŁKA MAJU edytował ten post 24/01/2017 - 00:02
Nie wiedziałem o was, ale wystarczy przejechać przez Jeff i widać, że dzielnica zaczyna kwitnąć, powodzenia krosta.
Powo !
No no no kto by pomyślał trzymam kciuki
Szykuje się wojną CRIPS vs BLOODS
opowiadasz bzdury mi się wydaje że, sojusz będzie
Czemu nie. Patrząc od 2005 na dzisiejszy stan organizacji w Compton i ogólnie w LA to jest możliwe, a co dopiero w gierce. Sytuacja taka, bo gangi latynoskie wypierają czarnoskóre.
Aż miło, że Bloods wraca

Popularny
''Nie ma zemną jakiś ''Jotowców''
co to znaczy?
Chodziło mu raczej, że nie ma starej ekipy Jak Ciebie, braci, szymków i innych starych wyjadaczy.
Mamy ekipę nowych postaci które mają 3k jota, ale to nie odrzuca ich od razu bo jota nie mają. Ważne że mają chęci na gre.
Ale też nie zrobiliśmy tej ogarnizacji żeby co HG latać i się demić. Bardziej, chcemy miło sobie spędzić czas. Wiadomo,
jeżeli dostaniemy bęcki to wstajemy i dalej gramy swoje w końcu to tylko bw. A jeżeli będzie taka potrzeba, będziemy odwet robić żelastwem.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych