Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][Skarga] Street Racing Syndicate

• Zamknięty Temat jest zamknięty
44 odpowiedzi w tym temacie

#41 StayTrue 29 21/01/2017 - 16:54

StayTrue
  • Gracz

Dobra, dogadałem już wszystko z kolegą z LSPD. Jemu chodziło o to, że zawsze prowadziłeś auto podczas ostrzałów zamiast strzelać z deagla - a po nagraniu widać, że skilla ci nie brakuje. (hehe) Pytanie brzmi czemu zawsze nie strzelałeś? Może dla tego, że wiesz o tym, że LSPD nagrywa ostrzały. Pewnie nie pomyślałeś, że ktoś z nas też będzie dysponował jakimś nagraniem - bo faktycznie, bez nagrania i bezpośredniego dostępu do logów nie napisałbym skargi. 

Na koniec dopiszę tylko jedno - nawet jak mamy wypakowane dwa auta, a nie mamy kogoś do nagrywania to nie wyjeżdżamy na DB - pamiętajcie na przyszłość, nagrania zawsze się przydają. :)

Tamto zamieszanie na górze spowodowane jest tym, że pisze mocno w biegu, nie mam zbytnio czasu na tą skargę już. :) Ale liczę, że Skargorozpatrywacz dobrze to rozstrzygnie.

Gubisz się, gubisz mój przyjacielu. Pomyśl, dlaczego nie strzelałem? Cóż, jestem dobrym kierowcą. Jak to już wszystko, to czekamy na właściwe rozstrzygnięcie skargi!

• Do góry
    • -5

#42 StayTrue 29 21/01/2017 - 18:39

StayTrue
  • Gracz

ale gostek szuka wszystkiego aby ujebac xd wez nie szukaj dziury w dupie

No stary, widać przecież że wszystko na siłę robi - wszystko wytłumaczyłem, nawet filmy dałem. Dosłownie wszystko, gubi się sam w swoich zdaniach.

• Do góry
    • -3

#43 Erthub1092 24/01/2017 - 14:39

Erthub
  • Gracz

StayTrue - poinformuj graczy. Standardowo 24h na odpowiedź.

Można prosić o werdykt? Minęło już sporo czasu.

Sprawa jest przecież oczywista - gracz powinien być ukarany i to jak najszybciej. 

Była już podobna sytuacja u nas na serwerze, konsekwencje były wyciągnięte dość szybko:

https://www.youtube.com/watch?v=i621eXO4W64

Tylko tym razem sprawa jest jeszcze bardziej oczywista, bo oskarżony strzelał sam i jeszcze  Aim mu się na gościu z prawej strony zaciął co widać na filmie na początku skargi. 

Użytkownik Erthub edytował ten post 24/01/2017 - 14:40

• Do góry
    • 0

#44 StayTrue 29 24/01/2017 - 16:35

StayTrue
  • Gracz

Nie wiem po jaką cholerę dalej drążysz ten temat. Skończ i czekaj na werdykt. :)

• Do góry
    • 1

#45 Hendzioszek 2141 26/01/2017 - 23:42

Hendzioszek
  • Gracz

*
Popularny

Odrzucam, skarga została dokładnie sprawdzona logi również przeanalizowane oskarżonych osób. Gracz StayTrue nie posiada chetów/modyfikacji, które dają przewagę nad innymi graczami.

• Do góry
    • 5

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych