Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Przypisana inna postać

#napewnonie #nieglupie #napewnopro #problem #serwer #forum #kartagracz

Najlepsza odpowiedź Bloods Snitch Nigga, 11/01/2017 - 16:00

Nie ma innej możliwości, niż nabicie 10 godzin na postaci, by dodać kolejną (wystarczy trochę pograć, nie musisz na siłę tam siedzieć). Jeżeli masz ochotę zostać z nami na dłużej, to możesz rozważyć zakup konta premium, które pozwoli Ci na stworzenie/dodanie nowej postaci już po 3 godzinach online.

To ograniczenie obowiązuje każdego, nie robimy specjalnych wyjątków.

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Aron Toce0 11/01/2017 - 14:50

Aron Toce
  • Gracz

do tego problemu najbardziej pasuje ten dział , 

pod kartę gracza przypisałem sobie moją inną postać - Price Buffone

,a teraz pracuje w firmie ochroniarskiej i chciałem sprawdzić jej stronę (Taurus Security) 

więc chciałbym ,aby zresetować moją kartę gracza ,abym mógł dodać swoją obecną postać (Aron Toce)

• Do góry
    • 0

#2 Hamsterkox -52 11/01/2017 - 14:53

Hamsterkox
  • Gracz

kolego, jeżeli masz przegrane 10 godzin na, jednej postaci to możesz dodać, drugą, a jak nie masz 10godzin, to nie możesz dodać ;) 

konta gold mają od 3 h ;) 

• Do góry
    • 0

#3 Aron Toce0 11/01/2017 - 15:00

Aron Toce
  • Gracz

dobra ,ale chciałbym ,aby jakiś admin mi usunął z karty gracza informacje ,a kurde co ja mam na cały dzień zostawić włączonego kompa z zalogowaną postacią ? 

• Do góry
    • 0

#4 Erthub1092 11/01/2017 - 15:09

Erthub
  • Gracz

Możesz sobie pograć na ten postaci przez 3 dni. :D Wyobraź sobie co czują ludzie, gdy dostają przetrzymki na kilka godzin. :D To jest dopiero bolesne. :D

Ewentualnie możesz włączyć grę i wrzucić na pasek. Godziny będą się nabijać a ty sobie nie wiem - film obejrzyj. :)

Użytkownik Erthub edytował ten post 11/01/2017 - 15:11

• Do góry
    • 0

#5 Aron Toce0 11/01/2017 - 15:13

Aron Toce
  • Gracz

dobra ,a powiedzmy ,chce pograć w MTA:SA ,i się nie da ,bo SAM też odpala GTA.SA.exe

• Do góry
    • 0

#6 Bloods Snitch Nigga3112 11/01/2017 - 16:00

Bloods Snitch Nigga
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Nie ma innej możliwości, niż nabicie 10 godzin na postaci, by dodać kolejną (wystarczy trochę pograć, nie musisz na siłę tam siedzieć). Jeżeli masz ochotę zostać z nami na dłużej, to możesz rozważyć zakup konta premium, które pozwoli Ci na stworzenie/dodanie nowej postaci już po 3 godzinach online.

To ograniczenie obowiązuje każdego, nie robimy specjalnych wyjątków.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: #napewnonie, #nieglupie, #napewnopro, #problem, #serwer, #forum, #kartagracz

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych