Dzień Dobry Dostałem AJ Na 15 min i mineło mi to i dostałem od razu na 30 i tera cały czas dostaje na 30 jak to naprawić ?
Powód AJ AirBreak v6
prosze o pomoc
Najlepsza odpowiedź Bloods Snitch Nigga, 02/01/2017 - 03:17
Hej. Sugeruje odsiedzieć karę, a w momencie, gdy zostaniesz zwolniony z AJ po prostu wpisz /q i odczekaj 30 minut lub zgłoś się do GameMastera powyżej trzeciego poziomu, by zaraz po skończonej karze teleportował Cię na miejsce spawnu.
Zobacz cały post
Dzień Dobry Dostałem AJ Na 15 min i mineło mi to i dostałem od razu na 30 i tera cały czas dostaje na 30 jak to naprawić ?
Powód AJ AirBreak v6
prosze o pomoc
Dobry wieczór.-Odsiedź kare do końca i idealnie po skończeniu wymuś timeouta i wróc do gry za 30min.
Najlepsza odpowiedź
Hej. Sugeruje odsiedzieć karę, a w momencie, gdy zostaniesz zwolniony z AJ po prostu wpisz /q i odczekaj 30 minut lub zgłoś się do GameMastera powyżej trzeciego poziomu, by zaraz po skończonej karze teleportował Cię na miejsce spawnu.
![]() |
Straciłem wszystko co miałem!Napisany przez ZabuPL, 18/01/2018 |
|
|
|
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Błędne ustawienia ? Nowy sprzęt, brak animacji itp - czytaj, dzieki!Napisany przez Majster Bernt, 28/12/2017 |
|
|
||
![]() |
Nie można grać.Napisany przez Jakub Duda, 22/12/2016 |
|
|
|
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Nowy gracz i problem z serwerem (jak zawsze)Napisany przez Senpai , 18/12/2016 |
|
|
|
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Garaże Vinewood (Centrum)Napisany przez KillerXPompa, 17/08/2016 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych