Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Develop Taxi

• Zamknięty Temat jest zamknięty
41 odpowiedzi w tym temacie

#1 maciekas127 29/12/2016 - 12:46

maciekas
  • GameMaster SA-MP

VhRILm3.png

Develop Taxi to najtańsze przewozy osobowe w Los Santos. Najniższe ceny, wysoki komfort oraz szybkość dojazdu gwarantują zadowolenie każdego klienta.

Nasza firma to alternatywa dla znanych w Los Santos korporacji taksówkarskich. Dzięki doświadczeniu kierowców kurs wykonywany jest zawsze najkrótszą i najszybszą trasą.

Naszą domeną jest najniższa cena! Oferujemy atrakcyjne stawki przy zachowaniu wysokiej jakości świadczonych usług i komfortu jazdy. 

Każdy kurs wykonywany jest przez wykwalifikowanego, licencjonowanego kierowcę. Dbamy szczególnie o to, aby każdy klient dotarł do celu wygodnie i na czas.

Dzięki wyraźnym oznaczeniom, nigdy nie pomylą Państwo naszych pojazdów z innymi.

Rekrutacja

Jeśli chcesz dołączyć w szeregi naszej firmy zachęcamy do napisania podania.

Oferujemy:

- Dostęp do firmowych pojazdów               
- Miłą atmosferę
- Wysokie wynagrodzenia

- Wiele premii

- Możliwość awansu na kierownika a w późniejszym czasie nawet na menadżera

Oczekujemy:

- Prawa jazdy Kat. B

- Sumienności w pracy

- Dbania o pojazdy i naprawiania wywołanych szkód a także tankowanie pojazdu po służbie.

- Chęci do współpracy

- Mile widziane także doświadczenie w zawodzie

Wzór podania

Część IC:

Imię oraz nazwisko:
Miejsce zamieszkania:
Doświadczenie zawodowe:
Kilka zdań o sobie:

Część OOC:

Ilość godzin w grze:
Ilość GS:
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry):

(( Adnotacja Out Of Character:
Witaj potencjalny pracowniku! Pisząc podanie, pamiętaj o świętej zasadzie, jaką jest "Nikt nie zatrudni Cię do firmy, gdy będziesz odwalał pojazdami". Nienawidzę odwalaczy, jeśli będziesz zachowywał się tak od razu zostaniesz zwolniony. Oczywiście podania piszecie pod tym tematem. Dobrze, powodzenia w pisaniu podań, do podpisania umowy!   :) ))

Podania sprawdzają  maciekas oraz AnasikSs

Użytkownik maciekas edytował ten post 29/12/2016 - 14:35

• Do góry
    • 2

#2 Hamsterkox -52 29/12/2016 - 13:13

Hamsterkox
  • Gracz
Imię oraz nazwisko:Bohdan dito
Telefon:7446048
Miejsce zamieszkania:commerce
Doświadczenie zawodowe:Kierownik rogers exprees kierownik golden workshop
Kilka zdań o sobie:Mieszkałem w los angeles gdy przyjechałem do los santos było miło i znalazłem kolegów.

Część OOC:

Ilość godzin w grze:36h
Ilość GS:zaraz tysiąc.
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry):https://zapodaj.net/...fc9e1d.png.html

• Do góry
    • 0

#3 MrCookieZ200 29/12/2016 - 13:14

MrCookieZ
  • Gracz

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Colby Brillo
Telefon: 7436287
Miejsce zamieszkania: Los Santos
Doświadczenie zawodowe: Jeszcze nigdy nie byłem taksówkarzem. Pracowałem w warsztacie i firmie sprzedającej auta.
Kilka zdań o sobie: Jestem od niedawna w mieście. Miałem wiele prac, ale żadna mnie nie zafascynowała. Zawsze lubiłem przewozić innych ludzi moim skuterem. Czuję, że odnajdę się w roli taksówkarza, bo samochody to moja pasja. Jestem aktywny bardzo często w godzinach porannych i przedpołudniowych oraz często w wieczornych. Wasza firma mnie mnie zainteresowała i mam nadzieję, że uda mi się tu dostać.

Część OOC:

Ilość godzin w grze: 40 godzin.
Ilość GS: 624
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry):

http://www.tinypic.pl/hcueqfpdymxs

Użytkownik MrCookieZ edytował ten post 29/12/2016 - 13:15

• Do góry
    • 0

#4 Qude0 29/12/2016 - 13:29

Qude
  • Gracz

Część IC:

Imię oraz nazwisko:London Thomas
Telefon:7456449
Miejsce zamieszkania:Los Santos 
Doświadczenie zawodowe:Byly kierownik mobile 2.0 i pracownik california.oraz instruktor w nauce jazdy,kiedys pracowalem w bmw cars ale sie zwolnilem.
Kilka zdań o sobie:Nazywam sie London Thomas mam 37lat pochodze z Las Venturas ale sie przeprowadzilem do Los Santos w wieku 26lat.Interesuje sie koszykówką,sportem i strażą i pogotowiem.Takze zawsze chcialem zostac taryfiarzem.

Część OOC:

Ilość godzin w grze:12h
Ilość GS:300 [dlatego ide do tej pracy bo chce sobie dorobic a jak sei dorobie to i tak sie nie zwolnie]
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry):10km   [nowa postac] http://imgur.com/a/Ulwb3

[zalezy mi]

Użytkownik Qude edytował ten post 29/12/2016 - 13:32

• Do góry
    • 0

#5 MrCookieZ200 29/12/2016 - 13:49

MrCookieZ
  • Gracz

Nie moge sie do pana dodzwonic

• Do góry
    • 0

#6 AnasikSs4 29/12/2016 - 14:05

AnasikSs
  • Świeżak

Część IC:

Imię oraz nazwisko:London Thomas
Telefon:7456449
Doświadczenie zawodowe:Byly kierownik mobile 2.0 i pracownik california.oraz instruktor w nauce jazdy,kiedys pracowalem w bmw cars ale sie zwolnilem.
Kilka zdań o sobie:Nazywam sie London Thomas mam 37lat pochodze z Las Venturas ale sie przeprowadzilem do Los Santos w wieku 26lat.Interesuje sie koszykówką,sportem i strażą i pogotowiem.Takze zawsze chcialem zostac taryfiarzem.

Część OOC:

Ilość godzin w grze:12h
Ilość GS:300 [dlatego ide do tej pracy bo chce sobie dorobic a jak sei dorobie to i tak sie nie zwolnie]
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry):10km   [nowa postac] http://imgur.com/a/Ulwb3

[zalezy mi]

Przyjmuję, proszę zgłosić się na numer 7436179

• Do góry
    • 0

#7 maciekas127 29/12/2016 - 14:31

maciekas
  • GameMaster SA-MP

Imię oraz nazwisko:Bohdan dito
Telefon:7446048
Miejsce zamieszkania:commerce
Doświadczenie zawodowe:Kierownik rogers exprees kierownik golden workshop
Kilka zdań o sobie:Mieszkałem w los angeles gdy przyjechałem do los santos było miło i znalazłem kolegów.

Część OOC:

Ilość godzin w grze:36h
Ilość GS:zaraz tysiąc.
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry):https://zapodaj.net/...fc9e1d.png.html

Akceptuję na okres próbny, proszę zgłosić się pod numer 617-75-63 lub 743-61-79.

Pozdrawiamy,

Zarząd Develop Taxi.

((było małe zamieszanie z podaniami, teraz wszystko jest już okej))

Użytkownik maciekas edytował ten post 29/12/2016 - 16:52

• Do góry
    • 0

#8 Qude0 29/12/2016 - 15:59

Qude
  • Gracz

mozna sie spotkac pod californią?

• Do góry
    • 0

#9 maciekas127 29/12/2016 - 16:51

maciekas
  • GameMaster SA-MP

mozna sie spotkac pod californią?

Nie moge sie do pana dodzwonic

Prosimy o kontaktowanie się z numerami 617-75-63 lub 743-61-79 i nie zaśmiecanie naszej skrzynki mailowej. Jeśli dane numery nie odbierają prosimy zadzwonić później.

Pozdrawiamy,

Zarząd Develop Taxi.

• Do góry
    • 0

#10 Sebastian Truszkowski0 29/12/2016 - 17:02

Sebastian Truszkowski
  • Świeżak

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Tucker Serafini

Telefon: 7493457

Miejsce zamieszkania: Własny dom: Jawson House, Tymczasowy: Hotel Cetrum,
Doświadczenie zawodowe: Jestem kierownikiem 2 firm, aktualnie dorabiam jako kurier, więc dobrze znam miasto.
Kilka zdań o sobieJestem Sebastian mam 17 lat, lubię grać w piłkę ręczną, uczę się na kierunku Technik Elektronik, jestem solidny, staranny, sumienny, miły, koleżeński, zawsze chętny do pomocy, od jakiegoś czasu grywam na N4G, które bardzo mi się spodobało i postanowiłem zostać na dłużej.

Część OOC:

Ilość godzin w grze: 47h
Ilość GS: 1680
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): https://zapodaj.net/...56274d.png.html

Użytkownik Sebastian Truszkowski edytował ten post 29/12/2016 - 17:03

• Do góry
    • 0

#11 maciekas127 29/12/2016 - 17:11

maciekas
  • GameMaster SA-MP

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Tucker Serafini

Telefon: 7493457

Miejsce zamieszkania: Własny dom: Jawson House, Tymczasowy: Hotel Cetrum,
Doświadczenie zawodowe: Jestem kierownikiem 2 firm, aktualnie dorabiam jako kurier, więc dobrze znam miasto.
Kilka zdań o sobie: Jestem Sebastian mam 17 lat, lubię grać w piłkę ręczną, uczę się na kierunku Technik Elektronik, jestem solidny, staranny, sumienny, miły, koleżeński, zawsze chętny do pomocy, od jakiegoś czasu grywam na N4G, które bardzo mi się spodobało i postanowiłem zostać na dłużej.

Część OOC:

Ilość godzin w grze: 47h
Ilość GS: 1680
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): https://zapodaj.net/...56274d.png.html

Akceptuję na okres próbny, proszę zgłosić się pod numer 617-75-63 lub 743-61-79.

(( Pomyliłeś troszkę w podaniu część IC z OOC lecz dam ci szansę, do zobaczenia w grze ;) ))

Użytkownik maciekas edytował ten post 29/12/2016 - 17:11

• Do góry
    • 0

#12 Voldzio1230 29/12/2016 - 20:22

Voldzio123
  • Gracz

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Adrian Christofaro
Telefon: 749-65-71
Miejsce zamieszkania: Najtańszy hotel
Doświadczenie zawodowe: Zrobiłem prawo jazdy kat.B bez żadnych błędów. Gdy byłem w USA pracowałem jako taksówkarz.
Kilka zdań o sobie: Jestem Adrian Christofaro i przyleciałem z USA. Jestem sumiennym pracownikiem i chętny do pomocy każdemu. Lubię jeździć autami i grać w piłkę nożną. Interesuję się sportem i motoryzacją.

Część OOC:

Ilość godzin w grze: 1h 8m
Ilość GS: 100
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): https://zapodaj.net/...f7fbcf.png.html

• Do góry
    • 0

#13 maciekas127 29/12/2016 - 20:34

maciekas
  • GameMaster SA-MP

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Adrian Christofaro
Telefon: 749-65-71
Miejsce zamieszkania: Najtańszy hotel
Doświadczenie zawodowe: Zrobiłem prawo jazdy kat.B bez żadnych błędów. Gdy byłem w USA pracowałem jako taksówkarz.
Kilka zdań o sobie: Jestem Adrian Christofaro i przyleciałem z USA. Jestem sumiennym pracownikiem i chętny do pomocy każdemu. Lubię jeździć autami i grać w piłkę nożną. Interesuję się sportem i motoryzacją.

Część OOC:

Ilość godzin w grze: 1h 8m
Ilość GS: 100
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): https://zapodaj.net/...f7fbcf.png.html

Niestety pańskie podanie zostało odrzucone, nie zainteresował nas pan swoją aplikacją.

Pozdrawiamy,
Zarząd Develop Taxi.

Użytkownik maciekas edytował ten post 29/12/2016 - 20:34

• Do góry
    • 0

#14 PakosPlej1 29/12/2016 - 20:38

PakosPlej
  • Gracz

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Egor Cook
Telefon:7445144
Miejsce zamieszkania:Najtanszy hotel w miescie
Doświadczenie zawodowe: Prawo jazdy KAT.B, Dużo kilometrów wyjeżdzonych
Kilka zdań o sobie: Nazywam się Egor Cook mam 24 lata mieszkam w Los Santos ukończyłem prawo jazdy kat B.

Część OOC:

Ilość godzin w grze:45
Ilość GS:1k
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry):500km

• Do góry
    • 1

#15 maciekas127 29/12/2016 - 20:44

maciekas
  • GameMaster SA-MP

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Egor Cook
Telefon:7445144
Miejsce zamieszkania:Najtanszy hotel w miescie
Doświadczenie zawodowe: Prawo jazdy KAT.B, Dużo kilometrów wyjeżdzonych
Kilka zdań o sobie: Nazywam się Egor Cook mam 24 lata mieszkam w Los Santos ukończyłem prawo jazdy kat B.

Część OOC:

Ilość godzin w grze:45
Ilość GS:1k
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry):500km

Akceptuję na okres próbny, proszę jutro zgłosić się pod numer 617-75-63 lub 743-61-79.

Pozdrawiamy,
Zarząd Develop Taxi.

• Do góry
    • 0

#16 Jake Dikau0 29/12/2016 - 23:56

Jake Dikau
  • Świeżak

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Jake Dikau
Telefon: 7465980
Miejsce zamieszkania: Najtańszy motel w mieście
Doświadczenie zawodowe: Prawko zdałem za pierwszym razem. Pracowałem kiedyś w firmie taksówkarskiej.
Kilka zdań o sobie: Witam, mam na imię Jake Dikau. Posiadam 33 lata na koncie, kiedyś pracowałem w firmie taksówkarskiej aczkolwiek lata minęły. Przyleciałem do Los Santos z Miami. Jestem nowy w mieście aczkolwiek myślę, że spisze się w roli taksówkarza w firmie która ma dobrą ofertę. Mam trzech kumpli z którymi na co dzień chodzę. Nic dodać nic ująć mam nadzieję, że dostane się do tej firmy ponieważ nie lubię stać za ladą i podawać jakieś karnety czy coś w tym stylu.                              

Pozdrawiam Jake Dikau

Część OOC:

Ilość godzin w grze: 34h
Ilość GS: 328
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): 43km

• Do góry
    • 0

#17 maciekas127 30/12/2016 - 00:39

maciekas
  • GameMaster SA-MP

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Jake Dikau
Telefon: 7465980
Miejsce zamieszkania: Najtańszy motel w mieście
Doświadczenie zawodowe: Prawko zdałem za pierwszym razem. Pracowałem kiedyś w firmie taksówkarskiej.
Kilka zdań o sobie: Witam, mam na imię Jake Dikau. Posiadam 33 lata na koncie, kiedyś pracowałem w firmie taksówkarskiej aczkolwiek lata minęły. Przyleciałem do Los Santos z Miami. Jestem nowy w mieście aczkolwiek myślę, że spisze się w roli taksówkarza w firmie która ma dobrą ofertę. Mam trzech kumpli z którymi na co dzień chodzę. Nic dodać nic ująć mam nadzieję, że dostane się do tej firmy ponieważ nie lubię stać za ladą i podawać jakieś karnety czy coś w tym stylu.                              

Pozdrawiam Jake Dikau

Część OOC:

Ilość godzin w grze: 34h
Ilość GS: 328
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): 43km

Niestety pańskie podanie zostało odrzucone, nie zainteresował nas pan swoją aplikacją.

Pozdrawiamy,
Zarząd Develop Taxi.

((Widzę wczorajsze kary niezbyt ciekawe, napisz podanie jak skończy Ci się Blokada OOC))

• Do góry
    • 0

#18 Cichowsky0 30/12/2016 - 15:47

Cichowsky
  • Świeżak

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Travis Aria
Telefon: 7446657
Miejsce zamieszkania: hotel
Doświadczenie zawodowe: Pracownik pięciu firm (siłowni, farmacja,wypożyczalnia samochodów,sklep z bronią), po robotach dorabiam jako kurier, w przeszłości woziłem ludzi moim skuterem. Dobrze znam miasto.
Kilka zdań o sobie: Mam na imię Travis Aria pochodzę z Las Vegas. Po przylocie od razu zatrudniłem się w firmach, poznałem nowych przyjaciół. Ukończyłem prawo jazdy kat. B. Planuję zostać krupierem, oraz instruktorem prawa jazdy.

Część OOC:

Ilość godzin w grze: 15h
Ilość GS: 470

SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): http://imgur.com/a/hzUnh

• Do góry
    • 0

#19 maciekas127 30/12/2016 - 16:37

maciekas
  • GameMaster SA-MP

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Travis Aria
Telefon: 7446657
Miejsce zamieszkania: hotel
Doświadczenie zawodowe: Pracownik pięciu firm (siłowni, farmacja,wypożyczalnia samochodów,sklep z bronią), po robotach dorabiam jako kurier, w przeszłości woziłem ludzi moim skuterem. Dobrze znam miasto.
Kilka zdań o sobie: Mam na imię Travis Aria pochodzę z Las Vegas. Po przylocie od razu zatrudniłem się w firmach, poznałem nowych przyjaciół. Ukończyłem prawo jazdy kat. B. Planuję zostać krupierem, oraz instruktorem prawa jazdy.

Część OOC:

Ilość GS: 470

SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): http://imgur.com/a/hzUnh

Akceptuję na okres próbny, proszę zgłosić się pod numer 617-75-63 lub 743-61-79.

Pozdrawiamy,
Zarząd Develop Taxi.

• Do góry
    • 0

#20 Brother6890 31/12/2016 - 00:38

Brother689
  • Świeżak

IC:

Imię i nazwisko: Gerald Serrato

Telefon: 7450033

Miejsce Zamieszkania: Hotel 85 w centrum

Doświadczenie zawodowe: Pracuję już w 3 firmach. Dobrze znam miasto.

O sobie: Jestem Gerald Serrato mam 27 lat. Jestem człowiekiem o dużym dystansie do siebie, szybko nawiązuje kontakty z innymi ludźmi. W wolnym czasie lubie jeździć na rowerze i poznawać nowe miejsca.

Chciałbym pracować w państwa firmie iż zawsze chciałem pracować jako taksówkarz. Uważam że jesteście najlepszą firmą w mieście która ciągle się rozwija.

OOC:

Ilość godzin w grze: 10

Ilość GS: 440

/stats (ss) http://imgur.com/a/vkRil

• Do góry
    • 0

#21 maciekas127 31/12/2016 - 01:35

maciekas
  • GameMaster SA-MP

IC:

Imię i nazwisko: Gerald Serrato

Telefon: 7450033

Miejsce Zamieszkania: Hotel 85 w centrum

Doświadczenie zawodowe: Pracuję już w 3 firmach. Dobrze znam miasto.

O sobie: Jestem Gerald Serrato mam 27 lat. Jestem człowiekiem o dużym dystansie do siebie, szybko nawiązuje kontakty z innymi ludźmi. W wolnym czasie lubie jeździć na rowerze i poznawać nowe miejsca.

Chciałbym pracować w państwa firmie iż zawsze chciałem pracować jako taksówkarz. Uważam że jesteście najlepszą firmą w mieście która ciągle się rozwija.

OOC:

Ilość godzin w grze: 10

Ilość GS: 440

/stats (ss) http://imgur.com/a/vkRil

Akceptuję na okres próbny, proszę zgłosić się pod numer 617-75-63 lub 743-61-79.

Pozdrawiamy,
Zarząd Develop Taxi.

• Do góry
    • 0

#22 K4msoN0 31/12/2016 - 12:39

K4msoN
  • Gracz

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Dontae Arcari
Telefon: 7455964
Miejsce zamieszkania: Akademik - NAJTANIEJ
Doświadczenie zawodowe: Pracuje Duzo i codziennie dobrze jeżdze, Chwalą mnie, nazwyczaj
Kilka zdań o sobie: Jestem Dontae Arcari Mam dobre doswiadczenie w taxi i Dobrze sie spisuje i ogolnie jestem ogarniety

Część OOC:

Ilość godzin w grze: 6h na drugiej postaci 33h
Ilość GS: 646 Nadrabiam (Nie mam Golda)
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): http://imgur.com/a/HjeK0 Mam malo kasy ale nadrabiam

• Do góry
    • 0

#23 maciekas127 31/12/2016 - 13:05

maciekas
  • GameMaster SA-MP

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Dontae Arcari
Telefon: 7455964
Miejsce zamieszkania: Akademik - NAJTANIEJ
Doświadczenie zawodowe: Pracuje Duzo i codziennie dobrze jeżdze, Chwalą mnie, nazwyczaj
Kilka zdań o sobie: Jestem Dontae Arcari Mam dobre doswiadczenie w taxi i Dobrze sie spisuje i ogolnie jestem ogarniety

Część OOC:

Ilość godzin w grze: 6h na drugiej postaci 33h
Ilość GS: 646 Nadrabiam (Nie mam Golda)
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): http://imgur.com/a/HjeK0 Mam malo kasy ale nadrabiam

Pozdrawiamy,
Zarząd Develop Taxi.

• Do góry
    • 0

#24 FizolToKrol 102 31/12/2016 - 16:55

FizolToKrol
  • Zbanowani

Imię oraz nazwisko:Fanstor Bloode
Telefon:7364449
Miejsce zamieszkania: Budynek numer 9, obok magazynow.
Doświadczenie zawodowe: Pracuje w nauce jazdy, wiem jak jezdzic oraz co trzeba na tym stanowisku robić.

Kilka zdań o sobie: Jestem miła, uczciwą osobą, pochodzę z Europy. Już kilka dni zastanawiałem sie nad pracą w Taxi. Mysle ze moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone.

Część OOC:

Ilość godzin w grze:90
Ilość GS:5300
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry):http://imgur.com/a/1GCYj

• Do góry
    • 0

#25 maciekas127 31/12/2016 - 17:03

maciekas
  • GameMaster SA-MP

Imię oraz nazwisko:Fanstor Bloode
Telefon:7364449
Miejsce zamieszkania: Budynek numer 9, obok magazynow.
Doświadczenie zawodowe: Pracuje w nauce jazdy, wiem jak jezdzic oraz co trzeba na tym stanowisku robić.

Kilka zdań o sobie: Jestem miła, uczciwą osobą, pochodzę z Europy. Już kilka dni zastanawiałem sie nad pracą w Taxi. Mysle ze moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone.

Część OOC:

Ilość godzin w grze:90
Ilość GS:5300
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry):http://imgur.com/a/1GCYj

Akceptuję, proszę zgłosić się pod numer 617-75-63 lub 743-61-79.

Pozdrawiamy,
Zarząd Develop Taxi.

• Do góry
    • 0

#26 Endriu163-1 01/01/2017 - 00:20

Endriu163
  • Świeżak

Imię oraz nazwisko:

Telefon: 7505774
Miejsce zamieszkania: Hotel
Doświadczenie zawodowe: Mam duże doświadczenie mimo iż nie pracowałem w taxi, ale zdałem prawo jazdy za pierwszym razem bezbłędnie.
Kilka zdań o sobie: Jestem miłą,pomocną i uczciwą osobą i pochodzę ze Stanów Zjednoczonych. Bardzo chcę pracować w Taxi i mam nadzieję że moje podanie zostanie pomyślnie rozpatrzone.

Część OOC:

Ilość godzin w grze: 2h ((Wiem że mało, ale obiecuję że w kilka dni nabije do 10h minimalnie ))
Ilość GS: 120
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): http://imgur.com/a/235WB

• Do góry
    • 0

#27 maciekas127 01/01/2017 - 00:48

maciekas
  • GameMaster SA-MP

Imię oraz nazwisko:

Telefon: 7505774
Doświadczenie zawodowe: Mam duże doświadczenie mimo iż nie pracowałem w taxi, ale zdałem prawo jazdy za pierwszym razem bezbłędnie.
Kilka zdań o sobie: Jestem miłą,pomocną i uczciwą osobą i pochodzę ze Stanów Zjednoczonych. Bardzo chcę pracować w Taxi i mam nadzieję że moje podanie zostanie pomyślnie rozpatrzone.

Część OOC:

Ilość godzin w grze: 2h ((Wiem że mało, ale obiecuję że w kilka dni nabije do 10h minimalnie ))
Ilość GS: 120
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): http://imgur.com/a/235WB

Pozdrawiamy,
Zarząd Develop Taxi.

• Do góry
    • 0

#28 Monia12120 01/01/2017 - 21:06

Monia1212
  • Świeżak

Imię oraz nazwisko: Molly Arti
Telefon:7500795
Doświadczenie zawodowe:Mobile 2.0 , LadisWorkShop, Restaurant, Los Santos Mobile, LSM Security
Kilka zdań o sobie: Jestem Bardzo sumienna i staram się wykonywać prace jak należy 

Część OOC:

Ilość godzin w grze:22 i wciąż rośnie 
Ilość GS: 264
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry):10km nie było okazji na prace za kierowce 

• Do góry
    • 0

#29 youngrock0 02/01/2017 - 22:18

youngrock
  • Gracz

Imię i nazwisko:Bo Calarco

Telefon:7495498

Miejsce zamieszkania:Hotel

Doświadczenie zawodowe:Los Santos Mobile, Scantraxxx, Restaurant ,Sphinx,Pago Rental,Miałem doświadczenie z naukami jazdy,Porsche Cars,Revolution Pharmacy.
Kilka zdań o sobie:Lubie zawód taksówkarza uwielbiam jeździć pojazdem gdybym coś rozwalił staram się odrazu naprawiać i mieć kontakt z ludźmi a poza tym mam dużo czasu.

Część OOC.

Ilość godzin w grze:27h Cały czas przebywam na serwerze

Ilość GS:232 Konto GOLD PREMIUM

SS z /stats (wyjeżdzone kilometry): http://imgur.com/a/423nQ

• Do góry
    • 0

#30 Luter0 03/01/2017 - 15:23

Luter
  • Świeżak

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Salvador Pavlovskii
Telefon: 7505141
Miejsce zamieszkania: Akademik Los Santos
Doświadczenie zawodowe: Nie mam doświadczenia jako taksówkarz, ale zdałem prawo jazdy bezbłędnie. Pracuję również w Porsche, Ladis WorkShop oraz Golden ASG.
Kilka zdań o sobie: Jestem Salvador Pavlovskii. Zanim przyjechałem do Los Santos mieszkałem w Liberty City. Staram się zachować spokojnie i kulturalnie. Jestem sumiennym pracownikiem staram się wykonać moje zadania jak najlepiej. W razie jakichkolwiek wyrządzonych szkód bądź skarg jestem gotowy ponieść karę. Nigdy nie miałem problemów z prawem.

Część OOC:

Ilość GS: 486

SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): http://i.imgur.com/ChigNqk.png

• Do góry
    • 0

#31 Mefju690 03/01/2017 - 21:39

Mefju69
  • Świeżak

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Issac Arrigoni
Telefon:744-18-2-7

Doświadczenie zawodowe:Praca w firmie taksówkarskiej, praca na siłowni, praca w sklepie motoryzacyjnym itp.
Kilka zdań o sobie: Nazywam się Issac Arrigoni, mam 27 lat. Zajmuje się na codzień pracą dorywczą przewozu paczek lub pracy na siłowni lub w sklepie motoryzacyjnym. Wcześniej pracowałem w firmie nauki jazdy i  taksówkarskiej.

Część OOC:

Ilość godzin w grze:43 h
Ilość GS:782
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): http://imgur.com/a/D0xop

• Do góry
    • 0

#32 maciekas127 04/01/2017 - 13:49

maciekas
  • GameMaster SA-MP

(( Aktualnie z powodu nieplanowanego wyjazdu rekrutację zawieszam do niedzieli, jeśli osoby które nie zostały sprawdzone będą dalej chętne to dostaną invite za tydzień a podania sprawdzone po tym poście zostaną sprawdzone za kilka dni))

Użytkownik maciekas edytował ten post 05/01/2017 - 21:51

• Do góry
    • 0

#33 lorak960 04/01/2017 - 19:19

lorak96
  • Gracz

Imie i Naziwsko: Grant Adamo

Numer Tel:7507744

Liczba GS: 8100

Liczba godzin na serwerze: 275h

• Do góry
    • 0

#34 Buczek2230 05/01/2017 - 19:28

Buczek223
  • Świeżak

Imię oraz nazwisko:Wade Ivanov
Telefon:7484845
Miejsce zamieszkania:Hotel ,,Najtańszy hotel w mieście''
Doświadczenie zawodowe:Aktualnie pracuję w BMW Cars oraz Tytan Gym ale pracowałem w Green Workshop i barze California.
Kilka zdań o sobie:Nazywam się Wade Ivanov jestem Rosjaninem, kilka miesięcy temu przyleciałem do Los Santos. Interesuje się piłką nożną w wolnych chwilach tworzę gry komputerowe, oraz grafikę na zamówienie. 

Część OOC:

Ilość godzin w grze:9 godzin 
Ilość GS:96
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry):https://zapodaj.net/...c4017a.png.html

• Do góry
    • 0

#35 Mafiu 26 05/01/2017 - 19:33

Mafiu
  • Gracz

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Marquise Silva
Telefon: 7518093
Miejsce zamieszkania: Sniki Fiki Hotel w centrum
Doświadczenie zawodowe: Od 3 lat jeżdżę na taksówkach. Byłem kierowcą w naprawdę wielu firmach, byłem także kierownikiem, a nawet miałem własną firmę jeszcze kilka tygodni temu, więc mogę śmiało stwierdzić, że raczej nic mnie nie przerazi w tym fachu. Ostatnio pracowałem w taxi na tym serwerze, które upadło gdyż właściciel dostał bana.
Kilka zdań o sobie: Mam na imię Marquise, mieszkam w Los Santos od kilku miesięcy. Znam dobrze całe Los Santos oraz państwa sąsiadujące. Znam wszystkie lokacje, wiem gdzie co jest, mam to wykute na pamięć, więc mam pewność, że dowiozę klienta na dane miejsce. Poza tym pracowałem kilka dni temu w taxi, więc nauczyłem się dosyć sporo. Na co dzień jeżdżę w "Jazda z Trupidze", więc raczej nie mam problemów z prowadzeniem samochodu.

Część OOC:

Ilość godzin w grze: 19h 21 minut, wzrosło do 26h
Ilość GS: Na Marquisie 352, na starej postaci 1120. 
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): 416 km, http://imgur.com/a/qCAhq - wzrosło do 481

Użytkownik Marquise edytował ten post 06/01/2017 - 15:18

• Do góry
    • 0

#36 fortyy10 06/01/2017 - 01:35

fortyy1
  • Świeżak

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Cody Covelli
Telefon: 7438167
Doświadczenie zawodowe: Jako tako nigdy nie pracowałem w tej branży, dopiero zaczynam, ale mój ojciec miał firmę taksówkarską.
Kilka zdań o sobie: Witam, na imię mi Cody, od dziecka mieszkam w Los Santos i dobrze znam to miasto. Jak już wspominałem mój ojciec miał firmę taksówkarską, więc wiem co nieco o tym zawodzie.

Część OOC:

Ilość godzin w grze: 30
Ilość GS: 640 i rośnie.
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): 1400 na chwilę obecną http://imgur.com/a/KNQET

Użytkownik fortyy1 edytował ten post 06/01/2017 - 01:40

• Do góry
    • 0

#37 Pikuś3210 06/01/2017 - 10:28

Pikuś321
  • Gracz

Część IC:

Imię oraz nazwisko:Tomas_Veronesi

Telefon:Brak
Doświadczenie zawodowe: Od dzieciństwa fascynacja motoryzacyjna
Kilka zdań o sobie: Jestem czarnoskórym obywatelem tego otóż miasta, który stara się pomóc społeczeństwu jeśli to możliwe, jestem tolerancyjny i potrafię się komunikować z kolegami z pracy.

Część OOC:

Ilość godzin w grze: 6h
Ilość GS: 50
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): https://zapodaj.net/...2fea10.png.html

• Do góry
    • 0

#38 Rodrigo640 08/01/2017 - 18:33

Rodrigo64
  • Świeżak

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Rodrigo Carrasco
Telefon: 7473720

Miejsce zamieszkania: Richman, Los Santos
Doświadczenie zawodowe: Posiadam kilkuletnie doświadczenie w branży taksówkarskiej. Dostarczę komfort podróży swoim klientom oraz wysoką jakość świadczonych usług, a także poczucie bezpieczeństwa.

Kilka zdań o sobie: Jestem latynoskim obywatelem miasta Los Santos. Po przyjeździe do Los Santos od początku chciałem spełnić swoje marzenie i pasję - zostać i tutaj taksówkarzem. Posiadam bardzo wysokie umiejętności jazdy.

Część OOC:

Ilość godzin w grze: 35h.
Ilość GS: 702
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): http://images.tinypi...zyic2zcjmjq.png

• Do góry
    • 0

#39 xFreshu 652 15/01/2017 - 18:48

xFreshu
  • Gracz

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Alexander DelMedico
Telefon:7422824
Miejsce zamieszkania:Commerce
Doświadczenie zawodowe:Od 3 lat jezdze w taksowkach. Pracuje rowniez w Porsche, Tytan WorkShop. Byłem kierowcą w naprawdę wielu firmach.

Kilka zdań o sobie:Mam na imie Alex'. Zanim przyjechalem do Los Santos mieszkalem w San Fiero. Jestem bardzo sumienna osoba i staram sie wykonywac prace jak nalezy.

Część OOC:

Ilość godzin w grze:100h rosnie
Ilość GS:1100 cos
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): http://imgur.com/a/PcgYg

• Do góry
    • 0

#40 Maliniak101 16/01/2017 - 17:36

Maliniak10
  • Gracz

Część IC:

Imię oraz nazwisko: Ivano Morgan
Telefon: 7274216
Miejsce zamieszkania: Los Santos
Doświadczenie zawodoweJuż pracowałem raz w taxi w firmie "Perfekt Taxi". Odszedłem ponieważ dla mnie ona była niezorganizowana strasznie, oraz ludzie mi nie przypadali. Nie wiem jak Oni mogli być taxówkarzami i jak ich firma nadal stoi. Zdałem prawo jazdy za pierwszym razem, oraz jeżdżę kiedy tylko mogę i są paczki. Nawiązuje dobry kontakt z ludźmi, jestem miły i dobrze prowadzę pojazd co chciałbym połączyć.

Kilka zdań o sobie:Mam na imię Ivano Morgan, mam 30 lat i pochodzę z Europy Wschodniej. Przybyłem do Los Santos za pracą i nowym życiem. Zacząłem wszystko od początku. Skupiam się najbardziej na pracy, lecz znudziło mi się już stanie za kasą, sprzątanie, gotowanie itp. Pracuję dorywczo na rozwożeniu paczek, lecz za dużo nie dostaję, ponieważ czasami o nie jest bardzo trudno. Jestem bardzo upartym człowiekiem, dążącym do celu. Bardzo lubię kontakt z ludźmi, jestem miły i pogodny. Wolę też spokojniejszą jazdę i bezpieczniejszą. Ostatnie dwa zdania właśnie chciałbym połączyć ze sobą i zacząć pracę na stałe w taxi. Jestem odpowiedzialnym człowiekiem, oraz potrafiącym przyznać się do błędu, za które bez wahania odpowiadam.

Część OOC:

Ilość godzin w grze: 50h
Ilość GS: 830
SS z /stats (wyjeżdżone kilometry): http://screenshooter...2998879/upfcipq

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych