Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Inter School Rekrutacja.

• Please log in to reply
18 odpowiedzi w tym temacie

#1 GruSha9883 27/12/2016 - 23:59

GruSha98
  • Gracz

cXkucxb.png

Inter Corporation - Korporacja powstała 15 lutego 2016 roku na której czele stoi Howard Sedwick wraz ze swoim zarządem Liam'em Golde'm, James'em Armstrong'iem i Rayan'em Shelton'em. Zrzesza ona w sobie najbardziej profesjonalne koncerny, które stawiają nacisk na wykwalifikowany personel jak i miłą atmosferę. Oferuję również konkurencyjne ceny co sprawia, że klienci zawsze znajdą coś dla siebie.

Inter School

Informacje

Z dniem dzisiejszym otwieramy rekrutacje na kierowców w firmie Inter School. Jeżeli chcesz spróbować swoich sił, wypełnij i wyślij podany niżej formularz.

Każdy kierowca ma możliwość otrzymania premii, która ma za zadanie zmotywować do dalszego działania.

Premie można otrzymać poprzez

- Największą liczbę wykonanych przejazdów

- Największą ilość przepracowanych godzin

- Utrzymywaniu pojazdy we wzorowym stanie

W firmie jest również możliwość awansowania na wyższe stanowisko i otrzymania przy tym dodatkowych uprawnień, czy też kluczy do innych pojazdów.

Wymagamy

- ((Co najmniej 10h na postaci))

- ((RP na plusie))

- Dbania o pojazdy firmowe

- Kultury osobistej

- Aktywności i zapału do pracy

Oferujemy

- Możliwe awanse na wyższe stanowiska

- Miłą i przyjazną atmosferę

- Elastyczne godziny pracy

- Dużą flotę pojazdów

- Godną wypłatę

- Premie

Wynagrodzenie

Podstawowe: $140

Premia: $180

Zarząd

Chief

Howard Sedwick

(tel:  748-52-15)

Vice Chief

Liam Golde

(tel: 748-61-65)

Managers:

James Armstrong

Rayan Shelton

Firmą zajmuję się osoba z rangą Manager.

Wzór

[b][Formularz][/b]
[b]Imię i nazwisko:[/b]
[b]Telefon:[/b]
[b]Dlaczego ty:[/b]

Użytkownik GruSha98 edytował ten post 28/12/2016 - 22:50

• Do góry
    • 0

#2 Derek123 -44 28/12/2016 - 11:51

Derek123
  • Gracz
[Formularz]
Imię i nazwisko:Darien Campi
Telefon:7403754
Dlaczego ty:Dlatego że jestem miłym człowiekiem i mam dobry kontakt z ludzmi dbam o pojazdy lepiej niż o siebie gdy zepsuje to naprawiam
  • Do góry
    • 0

#3 GruSha9883 28/12/2016 - 17:25

GruSha98
  • Gracz

[Formularz]
Imię i nazwisko:Darien Campi
Telefon:7403754
Dlaczego ty:Dlatego że jestem miłym człowiekiem i mam dobry kontakt z ludzmi dbam o pojazdy lepiej niż o siebie gdy zepsuje to naprawiam

Odezwij się do kogoś z zarządu IG. Powiedz, że przeszedłeś etap rekrutacji na forum i dokończ go IC.
  • Do góry
    • 0

#4 DivineYT-3 30/12/2016 - 03:40

DivineYT
  • Świeżak

[b][Formularz][/b]
[b]Imię i nazwisko:[/b] Brock Riso
[b]Telefon:[/b] 7563214
[b]Dlaczego ty:[/b] Jestem zamiłowanym kierowcom, kocham to co robię. Jeżdżę zawodowo od 3 lat, prawo jazdy posiadam około 6 lat na swoim koncie nie posiadam żadnych kolizji oraz wypadków samochodowych.

• Do góry
    • 0

#5 Siergiej000 30/12/2016 - 14:00

Siergiej00
  • Świeżak

[Formularz]
Imię i nazwisko:Ricardo Bartolini
Telefon:  7490371

Dlaczego ty: Gram już trochę czasu na tym serwerze i ciągle jak każdy się uczę i z dnia na dzień nabieram doświadczenie. Jeśli już o tym drugim mowa, pracuję już w firmie taksówkarskiej. Auto mam już "obcykane" i nie jest mi obce. NIE ZDARZYŁO się tam, abym wziął cudze- każdy to potwierdzić może. Nie ma też zaprzeczeń co do tankowania oraz naprawiania pojazdów. Cudze traktuję jak swoje. Nie chcę rewolucji. Chcę  po prostu aby kurs na prawo jazdy nie polegał tylko na "jedziemy na aleje gwiazd i jeździsz w kółko do 10 km ". W końcu to jest serwer role play. Chcę się zachowywać jak prawdziwy instruktor. Jeśli chodzi znowu o staż, to mam prawo jazdy 2 lata. Nie twierdzę, że jestem idealnym kierowcą doskonałym, bo nie ma takich. Sądzę tylko, że w ciekawy sposób mogę przekazać wiedzę jaką zdobyłem wraz z doświadczeniem. Poza tym nie zdarzyło się, żebym w godzinach pracy się opierdalał. Zawsze zwarty i gotowy!-Moje motto :D Oprócz tego, no co by tu powiedzieć. Tak jak już gdzieś wspomniałem wbrew pozorom ciężko się jest opisywać. Kulturę to ja na pewno posiadam.

Użytkownik Siergiej00 edytował ten post 30/12/2016 - 14:02

• Do góry
    • 0

#6 GruSha9883 30/12/2016 - 15:21

GruSha98
  • Gracz

[b][Formularz][/b]
[b]Imię i nazwisko:[/b] Brock Riso
[b]Telefon:[/b] 7563214
[b]Dlaczego ty:[/b] Jestem zamiłowanym kierowcom, kocham to co robię. Jeżdżę zawodowo od 3 lat, prawo jazdy posiadam około 6 lat na swoim koncie nie posiadam żadnych kolizji oraz wypadków samochodowych.

Niestety nie spełniasz wymagań. Spróbuj w przyszłości.

[Formularz]
Imię i nazwisko:Ricardo Bartolini
Telefon:  7490371

Dlaczego ty: Gram już trochę czasu na tym serwerze i ciągle jak każdy się uczę i z dnia na dzień nabieram doświadczenie. Jeśli już o tym drugim mowa, pracuję już w firmie taksówkarskiej. Auto mam już "obcykane" i nie jest mi obce. NIE ZDARZYŁO się tam, abym wziął cudze- każdy to potwierdzić może. Nie ma też zaprzeczeń co do tankowania oraz naprawiania pojazdów. Cudze traktuję jak swoje. Nie chcę rewolucji. Chcę  po prostu aby kurs na prawo jazdy nie polegał tylko na "jedziemy na aleje gwiazd i jeździsz w kółko do 10 km ". W końcu to jest serwer role play. Chcę się zachowywać jak prawdziwy instruktor. Jeśli chodzi znowu o staż, to mam prawo jazdy 2 lata. Nie twierdzę, że jestem idealnym kierowcą doskonałym, bo nie ma takich. Sądzę tylko, że w ciekawy sposób mogę przekazać wiedzę jaką zdobyłem wraz z doświadczeniem. Poza tym nie zdarzyło się, żebym w godzinach pracy się opierdalał. Zawsze zwarty i gotowy!-Moje motto :D Oprócz tego, no co by tu powiedzieć. Tak jak już gdzieś wspomniałem wbrew pozorom ciężko się jest opisywać. Kulturę to ja na pewno posiadam.

Zgłoś się do mnie IG - Howard Sedwick.

Użytkownik GruSha98 edytował ten post 30/12/2016 - 19:36

• Do góry
    • 0

#7 TheSasa 4 30/12/2016 - 17:34

TheSasa
  • Gracz

[Formularz]
Imię i nazwisko:Erin Alessi.
Telefon:7438193
Dlaczego ty:Pracuję aktualnie w Taxi, oraz nauce jazdy. Jestem chwalona. Myślę że jesteście porządną firmą i u was też sobie poradzę.

• Do góry
    • 0

#8 GruSha9883 30/12/2016 - 19:35

GruSha98
  • Gracz

[Formularz]
Imię i nazwisko:Erin Alessi.
Telefon:7438193
Dlaczego ty:Pracuję aktualnie w Taxi, oraz nauce jazdy. Jestem chwalona. Myślę że jesteście porządną firmą i u was też sobie poradzę.

Użytkownik GruSha98 edytował ten post 30/12/2016 - 19:36

• Do góry
    • 0

#9 Strzelec_Rajden62 01/01/2017 - 21:49

Strzelec_Rajden
  • Gracz

[Formularz]

Imię i nazwisko: Jayden Thomas Price

Telefon: 7500571

Dlaczego ty: Ponieważ szukam sprawiedliwego zarobku oraz pragnę udzielać ludziom instruktażu.

Użytkownik Strzelec_Rajden edytował ten post 01/01/2017 - 21:49

• Do góry
    • 0

#10 GruSha9883 01/01/2017 - 22:39

GruSha98
  • Gracz

[Formularz]
Imię i nazwisko: Jayden Thomas Price
Telefon: 7500571
Dlaczego ty: Ponieważ szukam sprawiedliwego zarobku oraz pragnę udzielać ludziom instruktażu.

• Do góry
    • 0

#11 Kamil Kamandi Przybysz1 02/01/2017 - 17:24

Kamil Kamandi Przybysz
  • Gracz

Formularz
Imię i nazwisko: Arman Chille

Telefon:7507354

Dlaczego ty:Dlatego że jestem zainteresowany tą rekrutacją,jestem obowiązkowy,miły i uczciwy,dobrze prowadzę samochody.I co najważniejsze jestem prawie zawsze na serwerze.

Ps:nie mam tych 10 godzin ale już kiedyś grałem ale nie pamiętam hasła do starego konta :( Jak by było przymknąć na to oko.

• Do góry
    • 0

#12 youngrock0 02/01/2017 - 21:53

youngrock
  • Gracz

[Formularz]
Imię i nazwisko:Bo Calarco
Telefon:7495498
Dlaczego ty:Lubie zawód kursanta uwielbiam jeździć pojazdem gdybym coś rozwalił staram się odrazu naprawiać i mieć kontakt z ludźmi a poza tym mam dużo czasu.

Dałem to samo tylko że na rekrutacji o taxi proszę rozważyć obie propozycje dziękuje Pozdrawiam.

Użytkownik youngrock edytował ten post 02/01/2017 - 21:53

• Do góry
    • 0

#13 Boniu 604 03/01/2017 - 18:20

Boniu
  • Zbanowani

Formularz

Dlaczego ty:Dlatego że jestem zainteresowany tą rekrutacją,jestem obowiązkowy,miły i uczciwy,dobrze prowadzę samochody.I co najważniejsze jestem prawie zawsze na serwerze.

Ps:nie mam tych 10 godzin ale już kiedyś grałem ale nie pamiętam hasła do starego konta :( Jak by było przymknąć na to oko.

Odrzucam, nie posiadasz 10h. 

[Formularz]
Imię i nazwisko:Bo Calarco
Telefon:7495498
Dlaczego ty:Lubie zawód kursanta uwielbiam jeździć pojazdem gdybym coś rozwalił staram się odrazu naprawiać i mieć kontakt z ludźmi a poza tym mam dużo czasu.

Dałem to samo tylko że na rekrutacji o taxi proszę rozważyć obie propozycje dziękuje Pozdrawiam.

Odrzucam, brzydkie logi - Spróbuj za dwa tygodnie 

• Do góry
    • 0

#14 Boniu 604 03/01/2017 - 21:18

Boniu
  • Zbanowani

[Formularz]
Imię i nazwisko:  Lilly Evans.
Telefon:  7512559
Dlaczego ty:  Hejo, myślę że jestem Miła pomocną osobą nie będzie ze mną konfliktów. Nie będę wodowała pojazdów jak to (Nie którzy robią). Oraz będę naprawiała pojazdy jak rozwalę.

(Ponawiam, bo coś nie widziałeś mojego podania a był u góry. xd)

Potwierdzam, zgłoś się IG - Liam Golde

• Do góry
    • 0

#15 Luter0 04/01/2017 - 16:12

Luter
  • Świeżak

[b][Formularz][/b]
[b]Imię i nazwisko:[/b] Salvador Pavlovskii
[b]Telefon:[/b] 7505141

[b]Dlaczego ty:[/b] Pierwszy raz na serwerze zagrałem kilka lat temu, to konto założyłem rok temu, ale zacząłem grać aktywnie tydzień temu. Przez ten czas wbiłem 16h na postaci. Kiedyś grałem na serwerze MTA przegrałem tam około 900 godzin nauczyłem się przez ten czas jeździć autem bardzo dobrze. System w SAMP się troche różni, ale powinienem dać radę prowadzić auto bez stłuczek i wodowania. Codziennie uczę się więcej o serwerze przez co poprawiam swoje umiejętności RP. Staram się co raz więcej odgrywać, a nie stać jak kołek za ladą i zarabiać pieniądze. Mam nadzieję, że w tej firmie rozwinę swoje umiejętności.

• Do góry
    • 0

#16 Bartek Proniewicz_1576330 05/01/2017 - 00:02

Bartek Proniewicz_157633
  • Gracz
[Formularz]
Imię i nazwisko: Chase Campes
Telefon:75-120-02
Dlaczego ty:

Dlatego że jestem zainteresowany tą rekrutacją,jestem obowiązkowy,miły i uczciwy,dobrze prowadzę samochody.I co najważniejsze jestem prawie zawsze na serwerze.

• Do góry
    • 0

#17 Pikuś3210 06/01/2017 - 14:23

Pikuś321
  • Gracz

Formularz:
Imię i nazwisko:Tomas_Veronesi

Telefon:7525264
Dlaczego ty: Ponieważ chcę pracować sumiennie jako kierowca, od dzieciństwa marzyłem o tym, potrafię się dostosować. A co najważniejsze potrafię dobrze dogadywać się z klientami, a to chyba najważniejsze.

• Do góry
    • 0

#18 Kamil Kamandi Przybysz1 06/01/2017 - 14:57

Kamil Kamandi Przybysz
  • Gracz

Formularz

Dlaczego ty:Dlatego że jestem zainteresowany tą rekrutacją,jestem obowiązkowy,miły i uczciwy,dobrze prowadzę samochody.I co najważniejsze jestem prawie zawsze na serwerze.Myślę że idealnie bym tam pasował :)

Użytkownik Kamil Kamandi Przybysz edytował ten post 06/01/2017 - 14:59

• Do góry
    • 0

#19 MrWilQ1 07/01/2017 - 16:53

MrWilQ
  • Gracz

[Formularz]
Imię i nazwisko:Martin Riggs 
Telefon: 7531608
Dlaczego ty: Jestem świetnym nauczycielem, potrafię dostosować się do tempa nauki kazdego, jestem bardzo spokojny i potrafię nawiązać kontakt z każdą osobą, wiec wydaje mi sie ze pasuje do firmy idealnie. Ponadto jestem doświadczonym kierowcą z bardzo długim stażem.

Użytkownik MrWilQ edytował ten post 07/01/2017 - 16:55

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych