Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Niesłuszna blokada koła. Co z tym zrobić?

blokada koła lspd niesłusznie robić

• Please log in to reply
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Patyku0 27/12/2016 - 15:43

Patyku
  • Świeżak

Witam. Dostałem  niesłusznie blokadę koła na skuterze. Zaparkowałem skuter obok Revolution Pharmacy, gdzie niby jest znak "Zakaz parkowania", którego nie ma. W LSPD kazali mi napisać na forum więc czekam :) 

• Do góry
    • 0

#2 Yorioo 876 27/12/2016 - 15:45

Yorioo
  • Gracz

Cześć, jeśli jest ona nie słuszna i chciałbyś złożyć skargę na owego oficera to tutaj masz temat - https://net4game.com...tuj-się-z-nami/

• Do góry
    • 0

#3 Patyku0 27/12/2016 - 15:46

Patyku
  • Świeżak

Cześć, jeśli jest ona nie słuszna i chciałbyś złożyć skargę na owego oficera to tutaj masz temat - https://net4game.com...tuj-się-z-nami/

A skąd mam wiedzieć, kto ją nałożył?

• Do góry
    • 0

#4 Yorioo 876 27/12/2016 - 15:51

Yorioo
  • Gracz

A skąd mam wiedzieć, kto ją nałożył?

Ty możesz nie wiedzieć kto, jednak jak zgłosisz się IC do Commandera to oni ustalą kto to. :)

• Do góry
    • 0

#5 Mekrin1185 27/12/2016 - 16:55

Mekrin
  • Gracz

Witam. Dostałem  niesłusznie blokadę koła na skuterze. Zaparkowałem skuter obok Revolution Pharmacy, gdzie niby jest znak "Zakaz parkowania", którego nie ma. W LSPD kazali mi napisać na forum więc czekam :)

APELACJE/SKARGI/PROPOZYCJE/WNIOSKI:

1. Jeżeli chcesz apelować od blokady na koło, wyślij wiadomość do [email protected], z tytułem wiadomości: [KOŁO] MARKA POJAZDU - UID POJAZDU; np. [KOŁO] Manana - 35869. Koniecznie użyj poniższego wzoru:

Imię i nazwisko:
Marka zablokowanego pojazdu:
Rejestracja pojazdu:
Data nałożenia blokady ((wraz z logiem z karty gracza/logu pojazdu z grupy)):
Uzasadnienie:
Załączniki ((OBOWIĄZKOWY screen przedstawiający zablokowany pojazd)):
Nie przyjmujemy apelacji gdy: 
- pojazd został zablokowany poprawnie (po np. zakończonym pościgu, bo stał w zakazanym miejscu itd
- nie zmniejszamy cen blokad), gdy pojazd ponownie zostanie zablokowany (bo nie został przestawiony po odblokowaniu),
- gdy apelacja nie zawiera dowodów lub bo kierujący wyraził skruchę i chce zdjęcia blokady

Wycinek z tematu "skontaktuj się z nami" - Wystarczy, że się do niego dostosujesz. ;)

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych