Mialem 5 RP po podpisaniu profilu na stronie od razu -196 POMOCY
Nic nie zrobiłem, ani razu nie byłem w AdminJailu, mialem 5 rp, i nagle -196 pomocy !!
Mialem 5 RP po podpisaniu profilu na stronie od razu -196 POMOCY
Nic nie zrobiłem, ani razu nie byłem w AdminJailu, mialem 5 rp, i nagle -196 pomocy !!
Ktoś cię musiał minusować albo wysłać na ciebie reporty bo bez powodu się to nie wzięło.
Rozumiem, ale az tyle minusow na pewno nie, nie mozliwe jest to gram dobrze itd, mozecie to sprawdzic jakos ??
dziś, 15:20 Marquis YamamotoMialem 5 RP po podpisaniu profilu na stronie od razu -196 POMOCY
Widocznie ktoś Cię musiał zminusować bądz wysyłać reporty.
Rozumiem, ale az tyle minusow na pewno nie, nie mozliwe jest to gram dobrze itd, mozecie to sprawdzic jakos ??
Nie widzisz kiedy ktoś daje ci minus, widać tylko plusa. Sprawdzenie nic nie da bo odpowiedzi są dwie;
a)albo kilka osób cię zminusowało
b)ktoś wysłał na ciebie reporty
Innych rozwiązań nie ma.
Nie ta postać Marquis to inna postac
Mi chodzi o Yasmine DeLuca ziomek
Nie ta postać Marquis to inna postac
Mi chodzi o Yasmine DeLuca ziomek
Pod kontem obojętnie jaką masz postać kara idzie na całe konto globalne. Wszystkie oprócz (kick, aj, warny)
Każda postać pod jednym kontem globalnym ma taką samą ilość punktów reputacji (RP). Zmiany w reputacji, po otrzymaniu plusa czy też minusa, są widoczne dopiero po przelogowaniu.
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Problem z Gta, SA-MPNapisany przez Valenty, 05/07/2019 |
|
|
||
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
[Forum] UstawieniaNapisany przez Kubonzo, 02/07/2019 |
|
|
|
![]() |
[Do Administracji] Problem z hasłem i 2FA.Napisany przez KoszmarR , 17/05/2019 |
|
|
|
![]() |
Confirmed cheaterNapisany przez Capanierooo, 27/03/2019 |
|
|
|
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Problem z naprawą MTBNapisany przez Flojd, 01/03/2019 |