Hej. Dokładnie rok temu w ten sam dzień dostałem szansę od administracji i zostało odblokowane moje konto globalne.
https://net4game.com...onto-globalne/
Za tą szansę do tej pory jestem bardzo wdzięczny, z drugiej strony odczuwam tą szansę jako ''złudną'', wyimaginowaną. Czuję, że dostałem szanse z brakiem możliwości z niej skorzystania. Dlaczego mam takie odczucie? Ponieważ w tej szansie był mały haczyk o którym nikt nie wspomniał, blokada głównej postaci Craington Butler. Ten haczyk sprawił że nie byłem w stanie korzystać z mojej szansy, nie byłem w stanie czerpać przyjemności z gry na nowej postaci. Powodem było przywiązanie do niej, długie kreowanie jej, cała historia z nią związana. Próbowałem, ale po prostu nie potrafiłem.
Ta cała historia sprowadza mnie znów tutaj, proszącego o realną szansę, jaką było by odblokowanie mojej postaci. Świetnie zdaję sobie sprawę z tego że miałem wiele za uszami, wiele złego dokonałem. Jednakże od roku, od czasu dostania złudnej szansy nic nie przeskrobałem, dostając realną szansę również nic bym nie przeskrobał.
Myślę że warto wspomnieć że od tamtego czasu często starałem się skontaktować z zarządem w tej sprawie, nie którzy mogli uznać to za natrętne, za co przepraszam, to było jednak tylko moje starania i zaangażowanie, a od dłuższego czasu już nikomu tym nie zawracałem głowy, licząc, że magia świąt sprawi że tym razem mi się uda. Przepraszam jeszcze raz i proszę o realną szansę.
Pozdrawiam i życzę wesołych świąt.

Temat jest zamknięty