Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Problem ze Służbą

praca służba

Najlepsza odpowiedź Giboner, 21/12/2016 - 19:07

Tak jak kolega wyzej, musisz miec konto premium lub gold.. Jedyna opcja to przypisana postać do konta globalnego(na forum) Wtedy wchodzisz w postac, klikasz na grupy, nastepnie na daną firme i tam siebie szukasz (przed tym musisz przeładować duty - zejśc oraz wejść na służbe, dopiero wtedy pokaże Ci ile przepracowałeś)

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Michał Adam0 21/12/2016 - 18:50

Michał Adam
  • Świeżak

Witam. Chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie pokazuje mi minut przepracowanych godzin. Gdy wchodzę w /g wyskakują mi moje prace, a gdy klikam na SŁUŻBA to nic się nie dzieje i dalej nie pokazuje mi minut tak samo jest z komendą /duty. Po jej wpisaniu i wejściu na /g dalej nie pokazuje czasu przepracowanej godziny. Proszę o pomoc.

• Do góry
    • 0

#2 Tomb Raider-11 21/12/2016 - 19:02

Tomb Raider
  • Gracz

Teraz do tego mają dostęp konta premium, niestety.

• Do góry
    • 0

#3 Giboner410 21/12/2016 - 19:07

Giboner
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Tak jak kolega wyzej, musisz miec konto premium lub gold.. Jedyna opcja to przypisana postać do konta globalnego(na forum) Wtedy wchodzisz w postac, klikasz na grupy, nastepnie na daną firme i tam siebie szukasz (przed tym musisz przeładować duty - zejśc oraz wejść na służbe, dopiero wtedy pokaże Ci ile przepracowałeś)

• Do góry
    • 0

#4 Michał Adam0 21/12/2016 - 19:08

Michał Adam
  • Świeżak

Teraz do tego mają dostęp konta premium, niestety.

Czyli że nie będę widział czasu przepracowanych minut ale wypłaty normalnie dostane?

• Do góry
    • 0

#5 Tomb Raider-11 21/12/2016 - 19:10

Tomb Raider
  • Gracz

Czyli że nie będę widział czasu przepracowanych minut ale wypłaty normalnie dostane?

Odpowiedz częściową masz u góry, a wypłatę dostaniesz po przepracowaniu wymaganego czasu :)

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych