Witam. Chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie pokazuje mi minut przepracowanych godzin. Gdy wchodzę w /g wyskakują mi moje prace, a gdy klikam na SŁUŻBA to nic się nie dzieje i dalej nie pokazuje mi minut tak samo jest z komendą /duty. Po jej wpisaniu i wejściu na /g dalej nie pokazuje czasu przepracowanej godziny. Proszę o pomoc.
Najlepsza odpowiedź Giboner, 21/12/2016 - 19:07
Tak jak kolega wyzej, musisz miec konto premium lub gold.. Jedyna opcja to przypisana postać do konta globalnego(na forum) Wtedy wchodzisz w postac, klikasz na grupy, nastepnie na daną firme i tam siebie szukasz (przed tym musisz przeładować duty - zejśc oraz wejść na służbe, dopiero wtedy pokaże Ci ile przepracowałeś)
Zobacz cały post
— 0
21/12/2016 - 18:50
— -11
21/12/2016 - 19:02
Teraz do tego mają dostęp konta premium, niestety.
— 410
21/12/2016 - 19:07
Najlepsza odpowiedź
Tak jak kolega wyzej, musisz miec konto premium lub gold.. Jedyna opcja to przypisana postać do konta globalnego(na forum) Wtedy wchodzisz w postac, klikasz na grupy, nastepnie na daną firme i tam siebie szukasz (przed tym musisz przeładować duty - zejśc oraz wejść na służbe, dopiero wtedy pokaże Ci ile przepracowałeś)
— 0
21/12/2016 - 19:08
Teraz do tego mają dostęp konta premium, niestety.
Czyli że nie będę widział czasu przepracowanych minut ale wypłaty normalnie dostane?
— -11
21/12/2016 - 19:10
Czyli że nie będę widział czasu przepracowanych minut ale wypłaty normalnie dostane?
Odpowiedz częściową masz u góry, a wypłatę dostaniesz po przepracowaniu wymaganego czasu
Tematy o podobnych tagach: praca, służba
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty