Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Speed Driving School

• Please log in to reply
18 odpowiedzi w tym temacie

#1 StayTrue 29 18/12/2016 - 03:34

StayTrue
  • Gracz

U2SByqG.png

Witam w jednej z nielicznych, najlepszych nauk jazdy na świecie!

Speed Driving School.

Jest to dość nowa, nie znana firma - aczkolwiek bardzo solidna i zadbana.

Naszym zadaniem jest wypromowanie tej firmy, po to by każdy znał jej nazwę i miał o niej świetną opinie!

Wskazówki

W firmie obowiązują pewne reguły, a mianowicie koszt za każdy kurs..

Kurs kosztuję 60 dolarów, aczkolwiek dla nowych graczy jest to 50 dolarów.

Aby nadać/zaoferować komuś kurs należy wpisać ; 

/o nauka jazdy [ID] - owe "ID" znajduje się nad nickiem gracza..

Gdy kursant nie słucha się bądź dla Instruktora jest nie zdany to należy wpisać ;

/wyrzuc [ID] - wtedy automatycznie wyrzuci/wywali się kursanta z auta.

Pracownicy powinni przestrzegać pewnych reguł a więc..

REGULAMIN :

- Kultura osobista.

- Każdy kurs musi kosztować wycenioną kwotę.

- Tankowanie ze swoich pieniążków.

- Po skończeniu pracy, odstawić auto na miejsce pierwotne.

- Nie wolno brać za kurs mniej niż to wymagane.

- Zakaz jazdy po paczki autami z nauki.

- Podczas pracy obowiązkowy opis auta (/v opis [NAKLEJKI] Speed School Driving, najlepsza szkoła jazdy na świecie, rekrutacja trwa).

Z regulaminu to chyba wszystko, dosyć surowo prawda? - aczkolwiek zależy nam na tym, by ta firma została prowadzona z rozsądkiem oraz lekkim rygorem, chodzi głownie o to by była pożądana przez ludzi.

Siedziba naszej firmy znajduję się na alei gwiazd, zawsze można przyjść, pogadać - dowiedzieć się że pracują tam sami wspaniali ludzie!

TA FIRMA JEST PO TO, BY ŻYŁO NAM SIĘ LEPIEJ!!

• Do góry
    • 1

#2 siemabq0 21/12/2016 - 19:54

siemabq
  • Gracz

Imię oraz Nazwisko: Landon Costa

Doświadczenie: Wysokie. Od dziecka pasjonowała mnie nauka jazdy. Nie raz już pracowałem jak "instruktor", a także choćby taksówkarz.

Dlaczego Wasza firma?: Przede wszystkim wysokie stawki. Wysokie wymagania, to można uznać za solidnego szefa.

• Do góry
    • 0

#3 Benek PL0 21/12/2016 - 20:32

Benek PL
  • Świeżak

Imię i Nazwisko: Mohamed Annibali                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Wiek:29 lat.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Doświadczenie: Wysokie. Od małego interesowałem się nauką jazdy.Nigdy nie pracowałem jako instruktor.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Dlaczego chciałbym u was pracować?:Wysokie duże stawki.Duże wymagania.Szef jest bardzo miły i solidny 

• Do góry
    • 0

#4 Wiktor Rokita0 22/12/2016 - 20:21

Wiktor Rokita
  • Świeżak

Imię i Nazwisko: Rene Bono 

Doświadczenie: Wysokie.Od dziecka interesowałem się nauczaniem ludzi. Pracowałem jako instruktor tylko przez chwilę.

Dlaczego chciałbym u was pracować?: Wysokie stawki. Duże wymagania oraz bardzo miły i stanowczy szef.

Numer:7451432 B)

• Do góry
    • 0

#5 Bartek Kukla0 23/12/2016 - 14:47

Bartek Kukla
  • Świeżak

RAKREWAKRJIAUWrjnmawklrfAWrAWRAWRFawetg

Użytkownik Bartek Kukla edytował ten post 23/12/2016 - 14:52

• Do góry
    • 0

#6 Ukraina0 23/12/2016 - 15:03

Ukraina
  • Świeżak

Imię i Nazwisko: Kaila Conte

Doświadczenie: Wysokie. Pracowałem w taxi ale po miesiącu poszedłem na kursanta, lecz znudziła mi się ta praca, teraz pracuje w biurze. 

Dlaczego chciałbym u was pracować? Ponieważ podoba mi się wasze gadanie, szef jest miły, ogarnięty. Wysokie stawki, wymagania też są wysokie :) 

I tu numer :7466247

Użytkownik Ukraina edytował ten post 23/12/2016 - 15:07

• Do góry
    • 0

#7 XaeVvv0 23/12/2016 - 17:41

XaeVvv
  • Gracz

Imię oraz Nazwisko: Alivia Baker

Doświadczenie: Pracowałam już w nauce jazdy którą zlikwidowali 2  dni temu-średnie.

Dlaczego Wasza firma?: Ponieważ wydajecie się być rozsądni i sympatyczni.

• Do góry
    • 0

#8 KillerxXx-1 23/12/2016 - 19:41

KillerxXx
  • Gracz

Imię:Corbin.
Nazwisko:Silva.
Tel:7435161
Doświadczenie:Z prowadzeniem jazdy nie mam żadnych problemów, pracowałem dużo jako dostawca i teraz chciałbym pomagać innym w dostawaniu prawa jazdy, oczywiście nie łamiących regulaminu.
Dlaczego nasza firma?:Jesteście nową firmą a nowym trzeba pomagać w rozwijaniu się, a aby się rozwijać trzeba mieć pracowników.

• Do góry
    • 0

#9 ineq-1 23/12/2016 - 19:44

ineq
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Shawn Bono

Doświadczenie: Wysokie.Zawsze się interesowałem byciem nauczycielem prawa jazdy .

Dlaczego chciałbym u was pracować?: Według mnie to jest dla mnie najlepsza praca , rozsądna firma .

Numer:7465739

:)

• Do góry
    • 0

#10 XaeVvv0 23/12/2016 - 20:23

XaeVvv
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Alivia Baker

Doświadczenie: Wysokie,pracowałam w nauce jazdy :)

Dlaczego chciałbym u was pracować?: Sądzę że jesteście uczciwą firmą, slyszałam też o was dobre opinie.

• Do góry
    • 0

#11 labedziakbest0 24/12/2016 - 12:36

labedziakbest
  • Gracz

Imię i Nazwisko : Dallas Dzhigit

Doświadczenie : zawsze chciałem być instruktorem jazdy , dobrze prowadzę pojazdy, posiadam przejechane 150km i prawie 10h gry na nowej postaci, a na starej mam 53h.

Numer telefonu : 744 361 2

Dlaczego chciałbym u was pracować? : Chciałbym pracować akurat w waszej firmie ponieważ widzę że jest w niej porządek i przede wszystkim uczciwość , pracują tam miłe osoby.

• Do góry
    • 0

#12 River_Bianco0 25/12/2016 - 14:11

River_Bianco
  • Gracz

Imię i Nazwisko: River Bianco

Doświadczenie: Wysokie.Gram od niedawna na tym serwerze, aczkolwiek umiem wiele, dobrze nauczam, dam sobię rade. 

Dlaczego chciałbym u was pracować?: Ponieważ duzo się zarabia, są bardzo duze wymagania do pracy, szef miły i stanowczy :)

Numer: 6694016

• Do góry
    • 0

#13 jezykloll0 25/12/2016 - 15:47

jezykloll
  • Świeżak

Imie i Nazwisko : Ali DeStefano

Wiek 17 lat 

Doświadczenie : Na tym serverze nie mam dużego doświadczenia lecz posiadam bardzo duże z gry na (rekama)u . Chciałbym u was pracować ponieważ licze przede wszystkim na miłą atmosferę i kontakt z szefostwem typu ts :) . Numer tel postaci oraz prywatnego fb podam po tym jeżeli uznacie że nadaje się do tej pracy . mam nadzieje ze spotkamy sie jeszcze na net4game :D

• Do góry
    • 0

#14 PAN BEZ SKILA0 26/12/2016 - 21:04

PAN BEZ SKILA
  • Gracz

Imię oraz Nazwisko: Jordy Campbel

Doświadczenie: Dobre ale nauka jazdy świetne nauczam i dbam o samochody firmy i nie jestem głupi.

Dlaczego Wasza firma?: Ponieważ wasza chciałbym w porządnej szkole jazdy pracować. 

• Do góry
    • 0

#15 evenoooo0 28/12/2016 - 14:37

evenoooo
  • Świeżak

Imię i Nazwisko: Lukas Leiva

Doświadczenie: Średnie. Dbam o samochody firm. Zawsze chciałem mieć prace związaną z samochodami.

Dlaczego Wasza firma?: Jak jest napisane w ogłoszeniu pracują tu mili ludzie i jest dobra atmosfera.

• Do góry
    • 0

#16 MaaaCiek03-2 28/12/2016 - 14:51

MaaaCiek03
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Jorden Barva

Doświadczenie: Średnie. Bardzo lubię jeździć samochodem z kimś.

Dlaczego Wasza firma?: Ponieważ chce grać z miłą i doświadczoną ekipą :)

• Do góry
    • 0

#17 Siwyy19940 05/01/2017 - 16:49

Siwyy1994
  • Świeżak

Imię oraz Nazwisko: Cyrus Augello

Doświadczenie: Wysokie. Od dziecka pasjonowała mnie nauka jazdy.Pracowałem nie raz jako Taksówkarz

Dlaczego Wasza firma?: Przede wszystkim wysokie stawki.Miły i poważny szef.

• Do góry
    • 0

#18 Kamil Kamandi Przybysz1 05/01/2017 - 17:09

Kamil Kamandi Przybysz
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Arman Chille

Doświadczenie: Średnie/Wysokie,już kiedyś nauczałem jazdy.

Dlaczego chciałbym u was pracować? Ponieważ podoba mi się miły szef,miła atmosfera i wysokie stawki.Sam jestem miły,uprzejmy i pomocny,myślę że idealnie bym się sprawował :D

I tu numer :7507354

Użytkownik Kamil Kamandi Przybysz edytował ten post 05/01/2017 - 17:09

• Do góry
    • 0

#19 damus1080 26/03/2017 - 18:01

damus108
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Bret Spina

Doświadczenie: Wysokie. Pracowałem w taxi ale po trzech miesiącach poszedłem na naukę jazdy bardzo dobrze mi szło  

Dlaczego chciałbym u was pracować? Bardzo Bardzo fajny szef,mili pracownicy i dużo się zarabia będę świetny w tej pracy   :)

I tu numer :7767555

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych