Osobiście gram w organizacji - i gorąco polecam! Choć zwykle jakoś nie ciągnęło mnie do grania w grupach przestępczych - Ci co mnie znają pewnie wiedzą - to tutaj - pod skrzydłami Anki naprawdę fajnie mi się gra. Mamy fajne akcje, trochę RP, wiadomo jakieś wypady za Santos, paczuchy, wspomaganie sprzymierzeńców, dzisiaj była fajna akcja z udziałem LSPD/FBI, ogólnie z samą Anią fajnie się grywa - dawno już straciłem wiarę w dobry poziom RP, a tu Ania - to co zrobiła przedwczoraj (pozbawiła swojej postaci ważnej kończyny - nogi) - naprawdę uroiło u mnie jakieś łezki, nie robi swojej postaci idealną, a gra nią tak jakby chciała ją kreować - a nie kreuje jej w perfekcyjność we wszystkim..
Grupka osób z którą się gra - też jest przecudowna, mógłbym chwalić tutaj każdego - ale myślę iż praktycznie nikomu nie chciałoby się czytać moich wypocin - więc zachowam to dla Siebie.. W każdym bądź razie ta organizacja odmieniła mój pogląd apropo grania w grupach przestępczych - i odgrywania kogoś "nielegalnego", zachęciło mnie to do gry - no i wciąż fajne akcje z ekipą wywołują u mnie zachwyt i chęć do gierki. Każdemu kto lubi takie klimaty i chce pograć - nie dla hajsu, a dla fajnej gry RP - gorąco polecam i zachęcam do dołączenia w nasze szeregi, o. - Tyle ode mnie, pozderki!
PS tak wiem - mogłem się powtórzyć czy coś, teraz jak piszę post jest północ, jutro poniedziałek, trzeba rano wstać - więc zrozumcie człowieka.. ^^
Dorian gangster normalnie Ci powiem. A tak @topic polecam bardzo, nie mam okazji grać pod panelem Anii lecz byłem wraz z jej ekipą na paru wyścigach i na prawdę - organizacja samych wyścigów jest mega poziom, role-play również na wysokim poziomie, autka mają fajnie stuningowane jak to pod ich styl wypada, a co do jazdy no to każdy jeździ, jak jeździ i nie da się powiedzieć ogólnikowo, a średnio nie będę mówił bo ja jem kapustę, ty jesz mięso a średnio jemy gołąbki...