Dodam jeszcze, że mamy już warsztat do gry. Dzisiaj miałam w planie odegrać jakiś remoncik, ogólne porządki - ognisko za miastem. Zapraszam cieplutko!
O której? Może wpadnę jak mi się uda wstać z łóżka
Dodam jeszcze, że mamy już warsztat do gry. Dzisiaj miałam w planie odegrać jakiś remoncik, ogólne porządki - ognisko za miastem. Zapraszam cieplutko!
Gramy cały czas, tuningujemy w tym momencie pojazdy. W każdej chwili można dołączyć do interakcji!

Popularny
Ten projekt nosi nazwę Undershift?
Owszem.

Popularny
Miałem dzisiaj przyjemność z wami pograć i przyjemnie było, fajny klimat a tutaj taki mały gratisik
https://www.youtube.com/watch?v=bealRiDBRrY
lecimy z tematem, zachęcam wszystkich.
Powodzonka! ;] Możę wpadnę do was.
Ankaa, spójrz na to z innej stroy tym co robisz podpisujesz się pod miano jakies organizacji, która ma juz wyrobioną opinie i zdanie. Jeżeli bierzesz sobię nazwę używana wcześniej na serwerze to jest jakbyś robiła organizację vol.2. Jest to niezbyt dobrze widziane. To tak jak ja bym nagle zrobił czwarte AU i nie zapytał Ryjka, a on by i tak powiedział "Nie". Moja organizacja - moja nazwa. Mimo wszystko zgodzę się z Maksiem. Jednak jeżeli się zaciągasz z innego serwera to w sumie jest to na przymrużeniu oka.
Użytkownik DuXi edytował ten post 26/11/2016 - 09:30
Zaczyna mnie dziwić lenistwo tutejszych graczy. Każdy gra tylko dla dmu, duty? Poważnie? Dalej szukam.

Popularny
@refresh, dalej potrzebuję kilku osób chętnych do wyścigów, ogólnego klimacenia poza granicami miasta. Granie z nami do niczego nie zobowiązuje, w związku z czym zapraszam ciepło w swoje skromne progi.
powo !
Dzisiaj, 20;00 zbieram osóbki chętne do gierki. Piszcie w grze! (Miki_Halldway - siSsi)
@rzecz jasna na wypad za miasto, jakieś wyścigi 4fun. Zapraszam wszystkich, zobaczymy co z tego wyniknie.
Użytkownik siSsi edytował ten post 29/11/2016 - 18:45
No no, ja tam wpadnę na pewno!

Popularny

Hej, udostępniam kilka screenów z wczorajszej gry!
*W mediach można było usłyszeć o grupie, prawdopodobnie ścigantów szalejących po fierro. Niestety tutejszej policji nie udało się schwytać ani jednego z kierowców*

*Do sieci trafia kilka, kilkanaście amatorskich fotek/filmików z całego wydarzenia. Twarze kierowców są niewidoczne, zaś tablice pozaklejane - sam autor wrzucanego materiału korzystał z kafejki internetowej*

Popularny
Hej, zbieram osóbki na dzisiaj - godzina dwudziesta, jeśli będzie wystarczająco chętnych to ogarniemy coś ciekawego. Zgłaszać się na forumowej skrzynce.
@refresh - potrzebuję nie tylko osób do wyścigów, wspólnej jazdy, a samej organizacji. Planujemy transport wodny, różnego rodzaju przemyty i klimacenie przy okradaniu kontenerów. Potrzeba mi zgranych ludzi, współpracujących z ekipą.
O kurcze, powodzenia.Żyją jacyś ściganci oprócz was i Truskawy?
Niestety nie, temu wysuwam się z swoją inicjatywą.
O kurcze, powodzenia.Żyją jacyś ściganci oprócz was i Truskawy?
Tak w roli ścisłości.. Napiszę to tutaj i w swoim temacie.
Widzę jak wszyscy uważają, że ja tworzę własny projekt ścigantów. Otóż nie! Mój projekt nie jest żadną zorganizowaną grupą przestepczą ani nic w tym stylu. Mój projekcik to ma na celu tworzenie imprez z nielegalnymi wyścigami, wypadami za miasto czy takich tam różnych mini evencików. Dlatego też staram się zapraszać ludzi z każdej organizacji.. każdy ma możliwość do pogrania. Tworząc projekt chcę przywrócić po prostu ten klimat gdzie kiedyś na ulicach było widać dwa zwykłe auta ścigające się o honor, kasę czy cokolwiek. Myślę, że robienie takiego zlociku co jakiś czas przywróci niektórym zajawkę i będą również wychodzili ze swoimi kreatywnymi pomysłami. Mam nadzieję również, że będą się ścigali wszędzie i zawsze! Nie tylko na ów zlocikach. Pamiętajcie, że gra to jest czysta przyjemność dla nas - a nie wiem co fajnego jest w ciągłym biciu duty.
Jeśli ktoś dalej nie rozumie o co chodzi, to możecie zadawać pytania. Tyle z mojej strony, thanks.
Wybacz Aniu, że Ci "zaśmiecam" temacik. Plus jak możesz, odczytaj PW.
Użytkownik Truskawka Ścigant edytował ten post 03/12/2016 - 03:08
Hej, potrzebuję osób na dzisiejszą dwudziestą pierwszą. Zgłaszajcie się do mnie w grze, wpisujcie tutaj w temat/na forumowej skrzynce.
Po pierwsze nauczcie sie rozumowania określenia ściganci "które o dziwo istnieje tylko na serwerach roleplay" i RPG-MMO w tym przypadku. Po drugie smród gnuj chuj i kilo mułu na mieliźnie tak wygląda wasza gra, założe się, że podbijajać pytajac się o LSD usłyszałbym NARKOTYKI, a o szpere zaczelibyście nie wiem kurwa patrzeć między nogi. Pojęcie zerowe klimat chujowy. Ściganci skończyli się w 2k14, a nawet wcześniej i jesteście dobrym tego przykładem, przyjeżdżacie na zlot ścigać się o honor serio kurwa? centrumy fury +50k i nie mają głupich 5 stów postawić? (to i tak jest niewiele dawniej latało się o min. 2k, fury itp itd.) SS'y gówno, gdzie jest czat - też umiem zorganizować 10 centrumÓW z Misiakowni i wyjechać na wycieczke krajoznawczą. W skrócie jak o czymś nie masz pojęcia to się za to nie zabieraj, lepiej idź do kuchni, do garów elo!
Użytkownik AndrzejEndrju edytował ten post 04/12/2016 - 14:10

Popularny
Moj teodor preferuje oldschoolowe gabloty, moze byc?

Popularny

Popularny
Pewnie. Liczy się pomysł na grę, postać.
Spoko wpadam
Spoko wpadam
To fajnie, jutro wpadnij
XD
No co?XD
No co?
gucio :3
gucio :3

Popularny
Jakieś screeny z gry wlecą? Bo temat stoi pusty od paru dni.
Z czasem pewnie tak
Ssow z gry nie będzie, bo gramy swoje. Nie mam ochoty słuchać komentarzy, jeśli są chętni to cały czas gramy.
Pozdrawiam.
nie przejmuj sie komentarzami, prowadź to dalej
nie przejmuj sie komentarzami, prowadź to dalej
Taki mam zamiar, aczkolwiek nie mam zamiaru wnosić gry na forum, skoro ludzie nie potrafią się bawić. Proste? Proste, gramy w grze - jak ktoś jest zainteresowany to do nas dotrze.
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych