Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][samp] Houston Ruiz, Tom Simpson

• Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bóg Kamil 282 11/11/2016 - 02:45

Bóg Kamil
  • Zbanowani

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: https://net4game.com...29620-gree4tis/

https://net4game.com...r/153455-b4rko/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych:

Houston Ruiz, Tom Simpson

Opis sytuacji:
MG w wykonaniu gracza b4rko przy okazji wyzwiska na czacie OOC wszystko piknie uchwycone na filmiku, minuta od której nasz gracz wykonuje MG: 2:05. Późniejsze wyzwiska pojawiają się dalej w filmie wraz z jego trwaniem. Obrażał on gracza który w niego wjechał podczas pościgu. Pisał do swojego kolegi z gry lecz zostało to udostępnione na forum, więc de facto jest to dalej obraza.
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Spoiler

• Do góry
    • 1

#2 Hendzioszek 2141 11/11/2016 - 09:03

Hendzioszek
  • Gracz

B4RKO - poinformuj graczy. Standardowo 24h na odpowiedź.

• Do góry
    • 0

#3 Blaxer -25 11/11/2016 - 13:12

Blaxer
  • Gracz

Za dużo się chłopaczyna naczytał w temacie "LIAM CALI NAS ZŁAPAŁ?!" :scream:  - ja powiem tylko tyle, że nie ma problemu abym opublikował filmik z głosem który rozwieje wątpliwości co do WIELKIEGO MG  :lol: 

ps. filmik został wrzucony z podkładem bo mikro mi się zwaliło i nie chciałem wrzucać z głosem, dbam o jakość materiałów.

• Do góry
    • -2

#4 Bóg Kamil 282 11/11/2016 - 16:00

Bóg Kamil
  • Zbanowani

Ale czy ja Ci pokazuje że mg zostało popełnione przez głos czy coś? Napisał do Ciebie na pw "że nie ma hajsu" po czym od razu wybiegł jakby nigdy nic, potem jeszcze "w strone pcjk" no stary xD 

O! I na końcu jeszcze "uciekłem" XD

• Do góry
    • -4

#5 Blaxer -25 11/11/2016 - 16:03

Blaxer
  • Gracz

*
Popularny

Ale czy ja Ci pokazuje że mg zostało popełnione przez głos czy coś? Napisał do Ciebie na pw "że nie ma hajsu" po czym od razu wybiegł jakby nigdy nic, potem jeszcze "w strone pcjk" no stary xD 

O! I na końcu jeszcze "uciekłem" XD

Pisać to sobie może kto mu zabroni? Napisał? Napisał, na ch.. drążyć temat. Uciekłem w stronę PCJ? Nie, więc po co się typie prujesz?

Użytkownik Gree4tis edytował ten post 11/11/2016 - 16:03

• Do góry
    • 3

#6 Bóg Kamil 282 11/11/2016 - 16:06

Bóg Kamil
  • Zbanowani

Pisać to sobie może kto mu zabroni? Napisał? Napisał, na ch.. drążyć temat. Uciekłem w stronę PCJ? Nie, więc po co ty się typie prujesz?

Ale Ty się nie pień tak, no właśnie napisał, i dlatego zraportowałem, jak w przyrodzie jest akcja to jest reakcja. Idąc Twoim tokiem rozumowania to "Zabił, to zabił, po chuj drążyć temat".

• Do góry
    • -4

#7 Blaxer -25 11/11/2016 - 16:08

Blaxer
  • Gracz

Ale Ty się nie pień tak, no właśnie napisał, i dlatego zraportowałem, jak w przyrodzie jest akcja to jest reakcja. Idąc Twoim tokiem rozumowania to "Zabił, to zabił, po chuj drążyć temat".

No napisał, ja zrobiłem tutaj MG? Nie... To po co mi tutaj gitare zawracasz i dopisujesz nick mojej postaci? Nie masz co lepszego do roboty? 

• Do góry
    • 1

#8 Bóg Kamil 282 11/11/2016 - 16:15

Bóg Kamil
  • Zbanowani

No napisał, ja zrobiłem tutaj MG? Nie... To po co mi tutaj gitare zawracasz i dopisujesz nick mojej postaci? Nie masz co lepszego do roboty? 

Podawał ci informacje IC drogą OOC, proste i logiczne

• Do góry
    • 0

#9 Blaxer -25 11/11/2016 - 16:17

Blaxer
  • Gracz

Podawał ci informacje IC drogą OOC, proste i logiczne

Jprdl... Wchodzę na serwer podam komuś informacje IC drogą OOC i dostanie kare, proste i logiczne. - twój tok myślenia.

Użytkownik Gree4tis edytował ten post 11/11/2016 - 16:21

• Do góry
    • 0

#10 LadyFashion2 11/11/2016 - 17:18

LadyFashion
  • Świeżak

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: https://net4game.com...29620-gree4tis/

https://net4game.com...r/153455-b4rko/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych:

Houston Ruiz, Tom Simpson

Opis sytuacji:
MG w wykonaniu gracza b4rko przy okazji wyzwiska na czacie OOC wszystko piknie uchwycone na filmiku, minuta od której nasz gracz wykonuje MG: 2:05. Późniejsze wyzwiska pojawiają się dalej w filmie wraz z jego trwaniem. Obrażał on gracza który w niego wjechał podczas pościgu. Pisał do swojego kolegi z gry lecz zostało to udostępnione na forum, więc de facto jest to dalej obraza.
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Spoiler

Ty gościu za ten filmik to powinieneś dostać jaila na 2 godzinki przynajmniej może to by was czegoś nauczyło, uderzył w was z dużą predkością gdzie powinniście odgrywać nie przytomnych a wy /do mocne uderzenie i sobie uciekaliście dalej no pozdrawiam i jeszcze to porozumiewanie się OOC >> To do Houston Ruiz oraz Tom Simpson.

Użytkownik LadyFashion edytował ten post 11/11/2016 - 17:22

• Do góry
    • 2

#11 Hendzioszek 2141 11/11/2016 - 18:00

Hendzioszek
  • Gracz

Odrzucam, gracz B4RKO miał otrzymać karę lecz posiada bana.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych