Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

City Taxi [REKRUTACJA]

city taxi praca rekrutacja

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Witkas66 30/10/2016 - 22:16

Witkas
  • Gracz

bd66epaobz594o3zg4d5.jpeg

City Taxi - jedyna genialna firma transportowa ze świetną ekipą w całym Los Santos.

Dołącz do nas!

Czego wymagamy?

1. Prawa jazdy

2. Przestrzegania regulaminu

3. Znajomości zasad RP

Co oferujemy?

1. Na ten moment 2 pojazdy marki Emperor, 1 marki Intruder oraz 1 marki Sunrise

2. Świetną, zgraną ekipę

3. 140$ - 180$ wypłaty

4. Premie i awanse

Stanowiska w firmie:

Automobilista - zwykły, świerzy pracownik, który dopiero co zaczął pracę u nas. Ma dostęp do dwóch Emperorów.

Szofer - dobry pracownik, który przepracował u nas kilka dni. Ma dostęp do trzech Emperorów oraz Intrudera.

Kierowca Zawodowy - zasłużony pracownik, który wykazał się świetną robotą. Ma dostęp do trzech Emperorów, Intrudera oraz Sunrise'a.

Zardządca - zajmuje się zatrudnianiem, nadzoruje wydatki w firmie oraz stan pojazdów. Nie znaczy to oczywiście, że nie zajmuje się robotą kierowcy. Ma dostęp do Emperorów, Intrudera oraz Sunrise'a. Obecnie nie prowadzimy rekrutacji na to stanowisko.

Wzór na podanie:

OOC:
Kilka słów o Tobie:
Screenshot /stats:

IC:
Imię i nazwisko:
Numer telefonu:
Kilka słów o Tobie:
Jakie masz doświadczenie w prowadzeniu pojazdów?:
Czy pracowałeś kiedyś w Taxi/OSK?:
Dlaczego Ty?:

Co zrobić po podaniu?

Jeśli Twoje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, postaramy się skontaktować z Tobą telefonicznie, jeśli akurat nie będziesz mógł odebrać, postaraj się nas złapać w centrum. Często tam jesteśmy, poszukaj taksówek z naklejkami "CITY TAXI".

Z chęcią porozmawiamy z Tobą osobiście, by się lepiej poznać.

Co dalej?

Po rozmowie z nami, zostaniesz dodany do grupy na naszej stronie internetowej. Tam będziesz musiał przeczytać regulamin, który jest niezwykle ważny. Będziesz mógł też zapoznać się z różnymi tematami, które przybliżą ci zasady i ułatwią Ci pracę w naszej firmie.

Finalnie, otrzymasz klucze. W tym momencie będziesz mógł zacząć Swoją przygodę w City Taxi i piąć się po szczeblach kariery. Z pewnością docenimy każdy Twój dobry ruch. Powodzenia!

Użytkownik Witkas edytował ten post 20/11/2016 - 23:13

• Do góry
    • 1

#2 Slizu55 31/10/2016 - 12:27

Slizu
  • Gracz

OOC:

Kilka słów o Tobie: Nazywam się Szymon, jestem po prawie 2 letniej przerwie z powrotem na N4G no i chcę robić coś więcej niż po prostu nabijać /duty. Kiedyś prowadziłem TAXI a panel Nauki Jazdy mam do dzisiaj, więc może nawet jakaś spółka wejdzie w grę? Zresztą 1000h przegrane powinno mówić samo za siebie.

Screenshot /stats: https://scr.hu/RLVmKW

IC:

Imię i nazwisko: Shawn Rowser

Numer telefonu: 724-38-24

Kilka słów o Tobie: Po dwóch latach wróciłem do LS. Aktualnie jestem całkowicie spłukany i muszę znaleźć jakieś zatrudnienie.

Jakie masz doświadczenie w prowadzeniu pojazdów?: Ponad 10.000 przejechanych km.

Czy pracowałeś kiedyś w Taxi/OSK?: Prowadziłem swój biznes TAXI jak i firmę którą posiadam do dzisiaj, lecz zbankrutowała. Ośrodek Szkolenia Kierowców ((tak, tak nazywa się panel)), to moje dziecko.

Dlaczego Ty?: Wydaje mi się, że znam się na rzeczy ponieważ kiedyś prowadziłem takie firmy. Interesuje mnie tylko i wyłącznie stanowisko zarządcy. Ze swojej strony mogę obiecać sumienność w pracy i oczywiście uczciwość.

• Do góry
    • 0

#3 Witkas66 31/10/2016 - 14:41

Witkas
  • Gracz

OOC:

Kilka słów o Tobie: Nazywam się Szymon, jestem po prawie 2 letniej przerwie z powrotem na N4G no i chcę robić coś więcej niż po prostu nabijać /duty. Kiedyś prowadziłem TAXI a panel Nauki Jazdy mam do dzisiaj, więc może nawet jakaś spółka wejdzie w grę? Zresztą 1000h przegrane powinno mówić samo za siebie.

Screenshot /stats: https://scr.hu/RLVmKW

IC:

Imię i nazwisko: Shawn Rowser

Numer telefonu: 724-38-24

Kilka słów o Tobie: Po dwóch latach wróciłem do LS. Aktualnie jestem całkowicie spłukany i muszę znaleźć jakieś zatrudnienie.

Jakie masz doświadczenie w prowadzeniu pojazdów?: Ponad 10.000 przejechanych km.

Czy pracowałeś kiedyś w Taxi/OSK?: Prowadziłem swój biznes TAXI jak i firmę którą posiadam do dzisiaj, lecz zbankrutowała. Ośrodek Szkolenia Kierowców ((tak, tak nazywa się panel)), to moje dziecko.

Dlaczego Ty?: Wydaje mi się, że znam się na rzeczy ponieważ kiedyś prowadziłem takie firmy. Interesuje mnie tylko i wyłącznie stanowisko zarządcy. Ze swojej strony mogę obiecać sumienność w pracy i oczywiście uczciwość.

Przyjmuję :)

• Do góry
    • 2

#4 BubuZiusz50 01/11/2016 - 22:07

BubuZiusz
  • Gracz
Zachęcam również do rekrutacji w formie In Character. U nas każdy może zatrudniać, potem to już tylko droga przez regulamin, poradnik i wnioski
  • Do góry
    • 0

#5 BubuZiusz50 07/11/2016 - 23:05

BubuZiusz
  • Gracz

REFRESH

• Do góry
    • 0

#6 Izorux0 12/11/2016 - 14:07

Izorux
  • Świeżak

OOC:

Kilka słów o Tobie: Witajcie, mam na imię Patryk, 17 lat, mieszkam na Śląsku. Jestem miły, sympatyczny, a także kulturalny. Jeżeli chodzi o wszystkie prace, polecenie ze strony szefa, to wykonuje je ze starannością, zaangażowaniem i dokładnością, rzecz jasna. Na platformie SA-MP jestem dość krótko, ale cały czas staż rośnie, natomiast na platformie MTA spędziłem grubo ponad 3 lata. Wiem, że poniższe zdjęcia was nie zaciekawi, ale możecie mi zaufać - jestem szczególnie ambitnym graczem, szybko się nie poddaje i wytrwale dążę do celu. A tak na marginesie - szybko się uczę.

Screenshot /stats: http://imgur.com/a/NbREP

IC:

Imię i nazwisko: Edward Garcia

Numer telefonu: 7340132

Kilka słów o Tobie: Skończyłem naukę w stanie Las Venturas, jednakże postanowiłem wyjechać do Los Santos, gdzie aktualnie się znajduję, nie mam pojęcia na jak długo. Aktualnie wynająłem mieszkanie i szukam stałego dochodu. 

Jakie masz doświadczenie w prowadzeniu pojazdów?: Niestety jestem dopiero po kursie prawa jazdy, którego zdałem rzecz jasna bez najmniejszych problemów, ale me umiejętności prowadzenia są naprawdę wysokie, ponieważ jeździłem już nie raz bez prawka, po wsiach z ojcem. 

Czy pracowałeś kiedyś w Taxi/OSK?: Nie, ale czas najwyższy zacząć. 

Dlaczego Ty?: Sumienne i rzetelne wykonywanie obowiązków powierzonych przez zarząd firmy. Wniesienie dobrego poczucia humoru moją osobą, dobrej atmosfery. Dam z siebie 101%! 

• Do góry
    • 0

#7 Witkas66 20/11/2016 - 23:12

Witkas
  • Gracz

OOC:
Kilka słów o Tobie: Witajcie, mam na imię Patryk, 17 lat, mieszkam na Śląsku. Jestem miły, sympatyczny, a także kulturalny. Jeżeli chodzi o wszystkie prace, polecenie ze strony szefa, to wykonuje je ze starannością, zaangażowaniem i dokładnością, rzecz jasna. Na platformie SA-MP jestem dość krótko, ale cały czas staż rośnie, natomiast na platformie MTA spędziłem grubo ponad 3 lata. Wiem, że poniższe zdjęcia was nie zaciekawi, ale możecie mi zaufać - jestem szczególnie ambitnym graczem, szybko się nie poddaje i wytrwale dążę do celu. A tak na marginesie - szybko się uczę.
Screenshot /stats: http://imgur.com/a/NbREP

IC:
Imię i nazwisko: Edward Garcia
Numer telefonu: 7340132
Kilka słów o Tobie: Skończyłem naukę w stanie Las Venturas, jednakże postanowiłem wyjechać do Los Santos, gdzie aktualnie się znajduję, nie mam pojęcia na jak długo. Aktualnie wynająłem mieszkanie i szukam stałego dochodu. 
Jakie masz doświadczenie w prowadzeniu pojazdów?: Niestety jestem dopiero po kursie prawa jazdy, którego zdałem rzecz jasna bez najmniejszych problemów, ale me umiejętności prowadzenia są naprawdę wysokie, ponieważ jeździłem już nie raz bez prawka, po wsiach z ojcem. 
Czy pracowałeś kiedyś w Taxi/OSK?: Nie, ale czas najwyższy zacząć. 
Dlaczego Ty?: Sumienne i rzetelne wykonywanie obowiązków powierzonych przez zarząd firmy. Wniesienie dobrego poczucia humoru moją osobą, dobrej atmosfery. Dam z siebie 101%! 

Z tego co widzę, to przestałeś już grać. Jeśli wrócisz, daj znać! :)
  • Do góry
    • 1

#8 Konrad Michniewicz0 23/11/2016 - 10:45

Konrad Michniewicz
  • Świeżak

OOC:
Kilka słów o Tobie: Cześć. Mam na imię Marcin i mam 21 lat. Mieszkam na Lubelszczyźnie. Jestem studentem 2 roku logistyki, więc mam trochę czasu aby poświęcić na grę. Platformę SA-MP'a znam dosyć dobrze, ponieważ grało się trochę. Umiem dbać o swoje stanowisko pracy, więc nie macie się czego obawiać jesli chodzi o "odwalanie". Gdybym miał jakieś braki, raczej takich nie mam, postaram się szybko je nadrobić. Jestem pracowitą i dogadującą się osobą z innymi z poczuciem humoru.
Screenshot /stats: http://i.imgur.com/rEUTLFC.png

IC:
Imię i nazwisko: Jeff Ruis
Numer telefonu: 7350548
Kilka słów o Tobie: Skończyłem naukę w stanie San Fiero. Studia ukończyłem na uniwersytecie w Las Venturas, jednakże postanowiłem wyjechać do Los Santos, gdzie aktualnie się znajduję. Aktualnie wynająłem mieszkanie i szukam stałego dochodu. 
Jakie masz doświadczenie w prowadzeniu pojazdów?: Moje doświadczenie jest niezbyt duże, ale cały czas się zwiększa, gdyż zakupiłem niedawno swój własny pojazd.
Czy pracowałeś kiedyś w Taxi/OSK?: Nie.
Dlaczego Ty?: Wykonuje swoje obowiązki na 110%, dlatego też dostałem pracę w LSG. Myślę, że to mówi samo za siebie.

• Do góry
    • 0

#9 Wielki Gmaździoch4 28/11/2016 - 18:24

Wielki Gmaździoch
  • Gracz

OOC:
Kilka słów o Tobie: chce tu pracowac, jestem pracownikiem policji, straży pożarnej oraz pogotowia, teraz chciałbym tutaj sprobowac, na serwerze nie ma nic do roboty, dzieki

Screenshot /stats: www.screenshot.pl

IC:
Imię i nazwisko: Gunnar Dotsenko
Numer telefonu: 940 74 35
Kilka słów o Tobie: chciałbym bardzo mocno pracowac u was a nie u konkurencji
Jakie masz doświadczenie w prowadzeniu pojazdów?: prowadze pojazdy, prawo jazdy, wyjeżdzam
Czy pracowałeś kiedyś w Taxi/OSK?: tak
Dlaczego Ty?: bardzo chciałbym tutaj pracowac a nie u konkurencji

• Do góry
    • 0

#10 xaxus10 28/11/2016 - 19:17

xaxus1
  • Świeżak

OOC

Kilka słów o Tobie: Witam mam na imię Daniel mam 16 lat i w gta gram od paru dobrych lat.Jestem pomocny i kulturalny , strasznie lubię jeździć samochodami jak i mieć ruchomy tryb życia.Na żywo chodze na siłownie i uczę się w szkole informatycznej.

Screenshot /stats: http://imgur.com/a/NowYT

IC:

Imię i nazwisko: Helge Edwards 
Numer telefonu: 7380898
Kilka słów o Tobie: Zrobiłem prawo jazdy na 6+.Bardzo dużo osób z miasta mnie zna i wie że bardzo lubię jeździć, na co dzień zwykła osoba pracująca na utrzymanie.
Jakie masz doświadczenie w prowadzeniu pojazdów?:Lata gry na serwerach drifterskich, truckerskich i skupiających się na sciganiu , profesjonalny kierowca dumnie prowadzący każdy samochód i dbający o jego dobro.
Czy pracowałeś kiedyś w Taxi/OSK?: Nie ale chciał bym w końcu zacząć tą niesamowitą przygode z tą pracą.
Dlaczego Ty?: Ponieważ chcę zostać najlepszym kierowcą taxi w mieście ! I wieże że dzięki wam to się uda.

Użytkownik xaxus1 edytował ten post 28/11/2016 - 19:22

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: city, taxi, praca, rekrutacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych