https://www.youtube.com/watch?v=YbLnP1ZzCqQ

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=YbLnP1ZzCqQ
Filmik z organizacji innej niż BMF, co to się dzieje? Nawet spoko.
Gitowe, to już wiem czemu wczoraj jak wszedłem nabić joty na murzyna to taki spam na słuchawce mieliście.
Git.
/del
Użytkownik Vapros edytował ten post 10/09/2016 - 09:30
DM DM DM, sztos jak chuj daje zielonego
- Dostałem BW okej, a nie jak CRIPS żebym płakał... Lepiej się jeździ w dwie organizacje na jedną? xDDDDDDDDDDDDDD
Gościu co ty gadasz, wylewasz łzy że zaraz morze napełnisz a gadasz że nie płaczesz, poza tym pozdro dla carvezza morienteza który się pyta na /w skąd wyjechaliśmy żeby zmniejszyć ból waszych serduszek powiem wam że strafford był na plecach i widział jak wchodzicie do auta, kozak film kozak kierowca elo.
Zaraz będzie fala płaczu. Mi się podoba.
fajne fajne
Gitara.

Popularny
Fajny filmik i dobrze dobrana muzyka, jedyne co słabe to, że jeździcie na dwa gangi a jesteście wystarczająca mocną organizacją by poradzić sobie z nami samemu.
No to wyniszczcie te oba gangi po kolei albo skupcie się na jednym z nich i będzie po problemie, nie wiem po co piszecie to na statusach/w tematach że to słabe, skoro to przecież gra w której po prostu uznali, że wygodniej będzie im wspólnie do Was strzelać.
Użytkownik Bartuśśś edytował ten post 08/10/2016 - 18:49
Przestań już robić gównoburze bo każdy wie, że lubisz je
wszczynać i nie spammy niepotrzebnie chłopakowi w temacie, jak coś chcesz to zapraszam pw.
Przeczytaj jeszcze raz swój post a potem skocz baranem w ściane, bo to co piszesz kompletnie mija się z celem. Ostatnio na tym forum w jakikolwiek sposób udzielałem się w czerwcu, ale czytając Twoje niedowartościowane posty musiałem Cie gościu zacytować, a po drugie to nie tak ofensywnie, kiedy Cię z szacunkiem cytuję, bo Ci smoczek wypadnie.
Ale na PW chętnie podbije, filmik tak jak pisałem wyżej jest spoko, elo.
Koledzy, po co te wyzwiska nie lepiej załatwić to w grze In Charakter? Jesteście zbyt agresywni na tą grę, lepiej zagrajcie sobie w tetrisa na uspokojenie. Zresztą filmik jest tutaj po to żeby oceniać jego zawartość a nie się kłócić Panowie, jeśli macie żal o coś to wyżyjcie się IC, pozdrawiam cieplutko
Jeśli chodzi o filmik to pamiętaj chłopaku, najpierw robisz cztery opony a potem do wybuchu żeby płacili jeszcze $400 za opony, według mnie filmik z samego wysadzania sultana jest dość nudny bo lepiej było zebrać trochę więcej tej akcji i skleić coś fajnego, jednak plusa na zachętę dostaniesz.
Miłego dnia
Koledzy, po co te wyzwiska nie lepiej załatwić to w grze In Charakter? Jesteście zbyt agresywni na tą grę, lepiej zagrajcie sobie w tetrisa na uspokojenie. Zresztą filmik jest tutaj po to żeby oceniać jego zawartość a nie się kłócić Panowie, jeśli macie żal o coś to wyżyjcie się IC, pozdrawiam cieplutko
Jeśli chodzi o filmik to pamiętaj chłopaku, najpierw robisz cztery opony a potem do wybuchu żeby płacili jeszcze $400 za opony, według mnie filmik z samego wysadzania sultana jest dość nudny bo lepiej było zebrać trochę więcej tej akcji i skleić coś fajnego, jednak plusa na zachętę dostaniesz.
Miłego dnia
bosko
Może i fajnie, może i mniej niż fajnie - mnie nic nie przekonało w tej produkcji - dm jak dm - kiepsko z tym ostrzałem sultana do wybuchu, ale widziałem to już na setkach filmików, więc żadna nowość. Osobiście poprzestałbym na jednym solidnym ostrzale, po którym kierowca jak i pasażer zapewne skończyli by nieprzytomni. Bez hejtu ziomuś, ale lubie gdy filmik zajeżdża klimatem.
Użytkownik ColdFire edytował ten post 10/09/2016 - 12:25
Może i fajnie, może i mniej fajnie - mnie nic nie przekonało w tej produkcji - dm jak dm - kiepsko z tym ostrzałem sultana do wybuchu, ale widziałem to już na setkach filmików, więc żadna nowość. Osobiście poprzestałbym na jednym solidnym ostrzale, po którym kierowca jak i pasażer zapewne skończyli by nieprzytomni. Bez hejtu ziomuś, ale lubie gdy filmik zajeżdża klimatem.
Oni mogą, to my też możemy.
Oni mogą, to my też możemy.
Ta, wiem ocb.
nic fajnego tu nie ma.
Trochę brakuje mi takich klimatycznych DB jak kiedyś :/. No ale, czasy się zmieniają. A co do filmiku to spoko.
zajebiste
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych