** Nielegalne interesy najlepiej ukryć w gąszczu legalnych biznesów. Jest zajebiście gdy na tych legalnych też idzie zarobić... **
** Słyszałem, że po Santos kręci się kilku bogatych gości, gotowych zrobić wszystko dla adrenaliny i zapachu spalonej gumy, w wieczornym świetle reflektorów. **
** To wcale nie głupi pomysł chłopaki. Sprawdźmy czy idzie na tym zarobić. **
Dzisiaj 3 września o godzinie 20:30.

Verdant Bluffs

MALAYA MOSKVA

O godzinie 20:45 wyjeżdżamy wszyscy spod baru w miejsce startu!
Zapraszamy również osoby zainteresowane wydarzeniem bez motocykli, pasjonatów i kibiców.
Witajcie, z racji ostatnich zmian wprowadzonych na serwerze wpadłem na pomysł zorganizowania małego wyścigu poza granicami Los Santos. To pierwsze takie wydarzenie jakie organizuję, dlatego prosiłbym o wyrozumiałość.
Chcę zorganizować wyścig motocykli - PCJ. Zdaję sobie sprawę z tego, że ludzie podczas jazdy będą masakrować strzałkę w górę, aby zwiększyć swoją prędkość, jednak każdy ma taką możliwość. Bez sensu jest pakować im pasażerów na pakę.
Dodatkowo postaram się wybrać taki teren, gdzie nie zawsze będzie można masakrować tą strzałkę z racji tego, ze będą wzniesienia i spadki, gdzie podczas naduszania strzałki w górę będziemy tracili panowanie nad motocyklem.
Nagroda jest oferowana przez system, pięć tysięcy dla zwycięscy, dlatego liczę na dużą ilość zainteresowanych tego typu wydarzeniem, tym bardziej że zderzenia i stłuczki między uczestnikami wyścigu nie generują uszkodzeń.
W wydarzeniu będzie mógł wziąć udział każdy z racji, że wyścigi poza Los Santos są w pełni legalne.
Zamierzam stworzyć dość sporą trasę wyścigu, ale oczywiście motocykle z większym przebiegiem dadzą radę go pokonać mam nadzieję.
Do zobaczenia w grze!