Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Wyścig PCJ - Dzisiaj 20:30 Verdant Bluffs

verdant ruscy commerce wyścig pcj

• Please log in to reply
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Erthub1092 03/09/2016 - 14:20

Erthub
  • Gracz

DJ0TfbL.png

** Nielegalne interesy najlepiej ukryć w gąszczu legalnych biznesów. Jest zajebiście gdy na tych legalnych też idzie zarobić... **

** Słyszałem, że po Santos kręci się kilku bogatych gości, gotowych zrobić wszystko dla adrenaliny i zapachu spalonej gumy, w wieczornym świetle reflektorów. **

** To wcale nie głupi pomysł chłopaki. Sprawdźmy czy idzie na tym zarobić. **

Wszystkich zainteresowanych udziałem w wyścigu PCJ! 

Zapraszamy na Verdant Bluffs! 

Do baru MALAYA MOSKVA. 

Dzisiaj 3 września o godzinie 20:30

pnTl1Su.png

Verdant Bluffs

xfxDvTk.png

MALAYA MOSKVA

6Uol2Ll.png

O godzinie 20:45 wyjeżdżamy wszyscy spod baru w miejsce startu!

Zapraszamy również osoby zainteresowane wydarzeniem bez motocykli, pasjonatów i kibiców. 

Witajcie, z racji ostatnich zmian wprowadzonych na serwerze wpadłem na pomysł zorganizowania małego wyścigu poza granicami Los Santos. To pierwsze takie wydarzenie jakie organizuję, dlatego prosiłbym o wyrozumiałość. 

Chcę zorganizować wyścig motocykli - PCJ. Zdaję sobie sprawę z tego, że ludzie podczas jazdy będą masakrować strzałkę w górę, aby zwiększyć swoją prędkość, jednak każdy ma taką możliwość. Bez sensu jest pakować im pasażerów na pakę.

Dodatkowo postaram się wybrać taki teren, gdzie nie zawsze będzie można masakrować tą strzałkę z racji tego, ze będą wzniesienia i spadki, gdzie podczas naduszania strzałki w górę będziemy tracili panowanie nad motocyklem.

Nagroda jest oferowana przez system, pięć tysięcy dla zwycięscy, dlatego liczę na dużą ilość zainteresowanych tego typu wydarzeniem, tym bardziej że zderzenia i stłuczki między uczestnikami wyścigu nie generują uszkodzeń.

W wydarzeniu będzie mógł wziąć udział każdy z racji, że wyścigi poza Los Santos są w pełni legalne.

Zamierzam stworzyć dość sporą trasę wyścigu, ale oczywiście motocykle z większym przebiegiem dadzą radę go pokonać mam nadzieję.   

Do zobaczenia w grze! 

• Do góry
    • -1

#2 C z e R E s N i A 4042 03/09/2016 - 15:28

C z e R E s N i A
  • Gracz

No widzę, że organizacja Wrathful Furious zmieniła się w rosyjską brygadę, kolor pcj się zgadza, tylko miejsce troszeczkę inne. 

Wyścigi pcj są słabe, sam temat równiez widzę pisany na szybko.

• Do góry
    • 0

#3 Corsini812 03/09/2016 - 15:40

Corsini
  • Gracz

Od kiedy mafia robi wyścigi? Oraz dlaczego są one tworzone na forum? Ciężko cokolwiek zorganizować IC? Porażka życia.

• Do góry
    • 0

#4 Nerek830 03/09/2016 - 16:12

Nerek
  • Gracz

omg, ludzie ruszcie tymi głowami, to nie boli...

• Do góry
    • 0

#5 Giboner410 03/09/2016 - 16:17

Giboner
  • Gracz

No widzę, że organizacja Wrathful Furious zmieniła się w rosyjską brygadę, kolor pcj się zgadza, tylko miejsce troszeczkę inne. 

Musze Cię zmartwić ale niestety zrobiliśmy sobie przerwę.. Mimo wszystko życzę powodzenia.

• Do góry
    • 0

#6 Erthub1092 03/09/2016 - 17:28

Erthub
  • Gracz

Cześć, faktycznie nie skupiłem się na napisaniu porządnego tematu, miała to być tylko głównie informacja dla graczy o legalnym wyścigu organizowanym dla graczy. Od tego jest ten temat, dlatego postanowiłem z niego skorzystać. Wydarzenie IC również zostanie wypromowane. Temat również nie jest bogaty w informacje, ponieważ chciałem przedstawić jak będzie wyglądał ten wyścig IC.

Od kiedy mafia robi wyścigi? Oraz dlaczego są one tworzone na forum? Ciężko cokolwiek zorganizować IC? Porażka życia.

Poczytaj sobie o jednej z rosyjskich mafii, która okrada ludzi... z buraków i ziemniaków. Tak, zgadza się. Okradają ludzi z ich plonów rolnych, bo zauważyli, że da się na tym zarobić. Poczytaj "Traktorami na Moskwe", jest to protest rosjskich właścicieli ziemskich, którzy postanowili zaprotestować, wygoogluj, na pewno coś znajdziesz.

Do czego zmierzam? A no do tego, że dzisiejsze mafie zarabiają na wszystkim gdzie widzą jakiś zarobek. Na pewno nadal zajmują się jakimiś wymuszeniami czy kradzieżami, jednak prowadzą również własne kasyna, komisy, lombardy internetowe. Zarabiają na wszystkim, nawet kradną ludziom ziemniaki. Dlaczego? Bo da się na tym zarobić. 

Dlaczego postanowiłem zorganizować wyścig? A no, będę się trochę powtarzał, bo da się na tym zarobić! Nie napisałem nigdzie, że mafiozi z Verdant wsiadają na motocykle i gnają na nich jak profesjonalni kierowcy. Nie, nie. My tylko organizujemy wyścig. Nikt z naszych nie będzie brał w nim udziału, zostawiamy to profesjonalistom.

Bądźcie spokojni, mam mały pomysł jak IC wszystko to ładnie ukartować. W końcu nie bez powodu zarząd dał wszystkim możliwość organizowania wyścigów, nie? Jeżeli ładnie się to odegra to i nawet mafia "robiąca wyścigi" nie wygląda aż tak głupio. :)

• Do góry
    • 1

Tematy o podobnych tagach: verdant, ruscy, commerce, wyścig pcj

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych