Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Problem/Poprawienie skryptu] Zmiana biznesu na dom w okolicy SC.

zmiana biznes dom

• Please log in to reply
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 REMSEY — 249 30/08/2016 - 13:07

REMSEY
  • Gracz

Witam całą społeczność net4game, oraz szanowną Administrację!

Hello, po moim powrocie z wypoczynku doszło sporo zmian, aczkolwiek jedna kwestia z tą zmianą budynków biznesowych na domy na obrzeżach SC mija się z celem. Mam akurat teksturę drzwi garażowych, która zupełnie nie pasuje, aby był tam dom. Jestem za tym, aby nadal był to budynek biznesowy z funkcją podpisania go tylko pod Taxi bądź OSK - bo z tego co widzę, takie biznesy pozostały na obrzeżach SC. Wolałbym podpisać owy lokal pod wyżej wymienione typy biznesów, bądź mieć możliwość sprzedaży - nie domu lecz biznesowy lokal. Wypowiadajcie się proszę w tej kwestii.

PS.

Pisałem już status, aczkolwiek uważam, że założenie tematu jest o wiele, wiele lepszym rozwiązaniem. Proszę o wypowiedź tu kogoś z czerwonych, bo to głównie zależy od nich, czy zmiana wejdzie w życie, czy też nie. Proszę również o nie zamykanie tematu przez moderatorów forum. Dziękuję i pozdrawiam - jeszcze raz proszę o rzucanie swoich sugestii, które pozwolą zarządowi pomóc w ostatecznej decyzji. ;)

• Do góry
    • 2

#2 Bayek — 508 30/08/2016 - 13:17

Bayek
  • Gracz

Zgadzam się żeby nadal były tam te budynki biznesowe bo to już się mija z celem,te zmiany są coraz gorsze.

• Do góry
    • 0

#3 REMSEY — 249 30/08/2016 - 19:25

REMSEY
  • Gracz

Zgadzam się żeby nadal były tam te budynki biznesowe bo to już się mija z celem,te zmiany są coraz gorsze.

Precelek, nie do końca zrozumiałeś to co napisałem powyżej. Chodzi o to, że skoro tylko taxi i OSK mogą być na terenach SC, to niech tak będzie, że pod żaden inny panel się nie podpisze poza tymi dwoma wyborami. To jest lepsze rozwiązanie jak mieć dom z teksturą drzwi bramy garażowej - bardziej realistycznie, o!

• Do góry
    • 1

#4 Dawca organów — 220 30/08/2016 - 19:48

Dawca organów
  • Gracz

*
Popularny

Moim skromnym zdaniem, powinni zrobić budynki biznesowe za miastem, żeby to wyglądało inaczej niż teraz gdzie na SC są drzwi do nauki jazdy bądź taxi...

Użytkownik Qexy edytował ten post 30/08/2016 - 19:49

• Do góry
    • 5

#5 REMSEY — 249 30/08/2016 - 19:54

REMSEY
  • Gracz

Moim skromnym zdaniem, powinni zrobić budynki biznesowe za miastem, żeby to wyglądało inaczej niż teraz gdzie na SC są drzwi do nauki jazdy bądź taxi...

Też całkiem niezła opcja, aby zrobić gdzieś miasteczko do tego typu biznesów, o! 

• Do góry
    • 1

#6 Dawca organów — 220 30/08/2016 - 20:04

Dawca organów
  • Gracz

*
Popularny

jeszcze mogłoby być tak, że np. na Jedną Org. przestępczą przypadają 3 biznesy, ale tylko na wyznaczonym terenie.

• Do góry
    • 5

Tematy o podobnych tagach: zmiana, biznes, dom

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych