Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

**przeglądając różne strony możesz natrafić na list [...]

list arab

• Please log in to reply
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Glower — 257 13/08/2016 - 11:52

Glower
  • Gracz

*
Popularny

[..] skierowany do służb porządkowych**

yiY6Y4U.png

Witajcie, przyjaciele! Wczorajszą zabawę uważam za nieudaną, ale to jeszcze nie koniec. Najwidoczniej nie wzięliście tego na poważnie, ale.. na tym się nie skończy. Nie potrafiliście mi zabrać noża, miałem przy sobie zapalniki - śmiech na sali. US Army też się nie popisało, w tak łatwy sposób tak dali się wrobić..porażka. Za wasze zachowanie, ignorowanie naszych słów, za to, co chcieliście mi zrobić zapłacicie i nie skończy się na waszej pieprzonej komendzie. Z tego miejsca chciałbym także pozdrowić Panią Cleverly, która przez telefon potrafiła tak fajnie grać a w rzeczywistości los Los Santos ją nie interesuje, a także Pana Crewstone wraz z dupowłazem który chciał wycisnąć ze mnie informacje. Chciałbym też przeprosić Panią żołnierz US Army, nie chciałem zrobić Pani krzywdy, ale musiałem się jakoś wydostać - mam nadzieję też, że waszego Ranchera da się naprawić. Niedługo się odezwiemy!

Spoiler

((Temat IC))

Użytkownik Delgado edytował ten post 13/08/2016 - 11:59

• Do góry
    • 15

#2 Zapomniana Nana — 848 13/08/2016 - 12:56

Zapomniana Nana
  • Gracz

*
Popularny

**Nicole, szybko odnalazła w internecie owy artykuł, po chwili przeczytała go następnie powiedziała do siebie**

Dziwne, że Crewstone nie zabrał noża, zapałek i wszystkich innych niebezpiecznych przedmiotów... US Army miało jedynie go przesłuchać.. Ale widać, że LSPD, jednak nie umie postępować z terrorystami i nawet nie wie, że niebezpieczne przedmioty się im zabiera.. śmiech na sali.  Jeszcze parszywa kurwa będzie mnie przepraszać... Następnym razem będzie trzeba od razu mu pierdolnąć kulkę w łeb i się skończy.

**Po tym nieco zdenerwowana wyłączyła stronkę**

Użytkownik Niegrzeczna Nana edytował ten post 13/08/2016 - 12:57

• Do góry
    • 7

#3 Don Ozzey — 402 13/08/2016 - 13:19

Don Ozzey
  • Gracz

**Ryouta siedząc do góry dupskiem na emeryturce natknął się na owy artykuł po czym przeczytał go i dodał** :

Ja pierdole, co za głąby w tym LSPD, gdy jeszcze pracowałem w Federalnym Biurze Śledczym było inaczej..., cóż policja nigdy nie była dość sprytna i wpierdalała się w robotę wszystko psując, ale w końcu mają co chcieli i pokazują, jak radzą sobie w Los Santos, dno i kilo mułu, spadli poniżej zera, żeby jeden ciapaty tak namieszał, jeszcze ten cały Crewstone, pieprzone zera gdy ja wykonywałem robotę oni nawet nie siedzieli w akademiku.

**Po tych słowach rozłożył się wygodnie na kanapie, złapał za papierosa, rozpalił go sobie i zaczął się śmiać**

• Do góry
    • 1

Tematy o podobnych tagach: list, arab

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych