Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

AJ podczas bójki

• Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dorshume-9 10/07/2016 - 22:12

Dorshume
  • Gracz

Więc i mnie dopadły wszechobecne bugi. Dziwicie sie, że ludzie odchodzą, ale w tym momencie i ja rozważam, żeby olać ten serwer. Na co kupywałem tego golda, skoro podczas normalnej bójki wrzuca mnie do AJ a ja nie moge tego nawet wyjaśnić bo ŻADNA KOMENDA NIE DZIAŁA. Logiczne, nie? Niżej jest temat o AJ poczas asg, teraz ja miałem podczas zwyczajnej bójki. Serio, robicie wszystko, żeby nikt u was nie grał. 

• Do góry
    • -8

#2 Zielaczek 889 10/07/2016 - 22:19

Zielaczek
  • Gracz

*
Popularny

Prawdopodobnie ty bądź osoba z którą chciałeś stoczyć bój w ciągu ostatnich 3 godzin miała bw i posiadała tak zwaną "prote"(protekcje przed bójką) przez co ty próbując rozpocząć te bójkę wywołałeś AJ.Na przyszłość jak pisze "DM stop" itd to po prostu daj sobie spokój.

• Do góry
    • 4

#3 Dorshume-9 10/07/2016 - 22:20

Dorshume
  • Gracz

Co jest w porządku, jeśli gracz o tym wie. Co innego, kiedy trzeba się sparzyć, żeby ogarnąć o co chodzi i stracić przez to godzinę z życia a do tego mieć gówno w logach do końca gry (co skutecznie uniemożliwia np. LSPD/armię)

Edit: zresztą nie jest AJ za DM tylko za to, że był DM bez kontrataku, a skutecznie dostałem kilka razy po pysku. Ale cóż, taki urok administracji, która potrafi tylko zbierać hajs :)

Użytkownik Dorshume edytował ten post 10/07/2016 - 22:22

• Do góry
    • 0

#4 Whizz347 10/07/2016 - 22:22

Whizz
  • GameMaster SA-MP
Widoczny jest wpis w Twojej kartotece. Był to bez kontrataku to znaczy, ze gracz z którym miałeś "bojke" nie uderzył Cię ani razu. Także przestań propagandować swoje opinie na temat tego co serwer robi, aby ktoś grał czy nie grał. Wina tylko i wyłącznie leży po Twojej stronie.
  • Do góry
    • 0

#5 Zielaczek 889 10/07/2016 - 22:29

Zielaczek
  • Gracz

*
Popularny

Co jest w porządku, jeśli gracz o tym wie. Co innego, kiedy trzeba się sparzyć, żeby ogarnąć o co chodzi i stracić przez to godzinę z życia a do tego mieć gówno w logach do końca gry (co skutecznie uniemożliwia np. LSPD/armię)

Edit: zresztą nie jest AJ za DM tylko za to, że był DM bez kontrataku, a skutecznie dostałem kilka razy po pysku. Ale cóż, taki urok administracji, która potrafi tylko zbierać hajs :)

Nikt nie patrzy na systemówki.-Nawet w wymaganiach do przystąpienia w szeregi porządkowych pisze jak wół, "dopuszczalne są wszelkie systemówki"

• Do góry
    • 5

#6 Dorshume-9 10/07/2016 - 22:36

Dorshume
  • Gracz

Nikt nie patrzy na systemówki.-Nawet w wymaganiach do przystąpienia w szeregi porządkowych pisze jak wół, "dopuszczalne są wszelkie systemówki"

https://scr.hu/ZKLA5e

Nie pieprz głupot za przeproszeniem. Jak widzisz, NIEKTÓRE AJ. Uważasz, że DM bez kontry (mimo, że była) to tak małe przewinienie, że mam szanse do LSPD teraz? 

Okej, uniosłem się trochę, przepraszam, ale do tej rekrutacji nawet nie mam co startować, a następna pewnie za na prawdę długi czas. 

Fajnie, nie?

• Do góry
    • 0

#7 Sagem609 10/07/2016 - 22:42

Sagem
  • Gracz

Nie pieprz głupot za przeproszeniem. Jak widzisz, NIEKTÓRE AJ. Uważasz, że DM bez kontry (mimo, że była) to tak małe przewinienie, że mam szanse do LSPD teraz?

Okej, uniosłem się trochę, przepraszam, ale do tej rekrutacji nawet nie mam co startować, a następna pewnie za na prawdę długi czas.
Fajnie, nie?

Typie to nie jest żadna kara, więc możesz śmiało. Biłeś kogoś z protekcją, lub sam ją miałeś i tyle. Nie jest to żadna kara nadana przez GM, tylko zabezpieczenie przed biciem pozbawionym sensu.

Użytkownik Sagem edytował ten post 10/07/2016 - 22:43

• Do góry
    • 0

#8 Dorshume-9 10/07/2016 - 22:43

Dorshume
  • Gracz

Wymagania jasno mówią, że jednak jest. 

Pomijając to, muszę przez godzinę kręcić się w kółko po jakiejś sferze.

Użytkownik Dorshume edytował ten post 10/07/2016 - 22:44

• Do góry
    • 0

#9 Zielaczek 889 10/07/2016 - 22:44

Zielaczek
  • Gracz

*
Popularny

Fajnie, nie?

"Dopuszczalne są kary od system" czytaj ze zrozumieniem i pohamuj się trochę.

@Edit A odnośnie godzinnego wykluczenia z gry przez AJ to odejdź z serwera albo przecierp tę godzinę i graj dalej.

Użytkownik Zielaczek edytował ten post 10/07/2016 - 22:46

• Do góry
    • 4

#10 Sagem609 10/07/2016 - 22:44

Sagem
  • Gracz
Zaraz się stopami przeżegnam, WSZYSTKIE systemowe kary są dozwolone, a AJ niedozwolone jeżeli są bezpośrednio od GM.
  • Do góry
    • 0

#11 msxx11 10/07/2016 - 23:27

msxx
  • Gracz

Zaczynając od tego - co cię tak bardzo sparzyło? Myślę że wiele osób z naszej społeczności otrzymała chociaż jednego AJ'ta - nawet tego niewyjaśnionego od systemu. Tracisz godzinę z życia przez to? Zminimalizuj sobie grę, wyjdź na dwór - spędź czas z rodziną lub posiedź na fejsie, posłuchaj muzyki a szybko minie i dalej będziesz mógł grać, dramatyzujesz jak by to był AJ na 10 godzin. Tłumacząc to co napisałeś o tym że uniemożliwia Ci to LSPD/US Army - uwierz mi że to nie umożliwia gry w obu frakcjach - przecież to tylko głupia systemówka, nic ci nie przekreśla a po miesiącu zniknie i będzie widoczna tylko dla Ciebie lub ludzi z administracji, ludzie - spokojniej! :) Nie musisz zaraz obrażać administracji że zbiera hajs i tak dalej - zacznijmy od tego; wielu ludziom teraz to przeszkadza, DM bez kontrataku i obrywasz AJ - co byś powiedział kiedy jakiś odwalacz wskoczył by na Ciebie i leżał byś kilka razy dziennie z BW 3 minuty? Wtedy zaczęło by się obrażanie administracji że nic nie robi w tym kierunku, itp itd. Co do tego że otrzymałeś kilka strzałów w pysk a jednak dostałeś AJ, kiedy widzisz że pisze "DM STOP!" to po prostu przestań. Na koniec przytoczę ci jeden komentarz od innego gracza. Tyle ode mnie, miłej gry i pobytu na forum! :) 

Prawdopodobnie ty bądź osoba z którą chciałeś stoczyć bój w ciągu ostatnich 3 godzin miała bw i posiadała tak zwaną "prote"(protekcje przed bójką) przez co ty próbując rozpocząć te bójkę wywołałeś AJ.Na przyszłość jak pisze "DM stop" itd to po prostu daj sobie spokój.

• Do góry
    • 0

#12 proe84 10/07/2016 - 23:42

proe
  • Gracz

Wystarczyło że pojawił ci się komunikat DM Stop to ja nie wiem czego nie zrozumiałeś, w dodatku to jest i na środku ekranu, jeśli tak piszę to przestań DM czyli inaczej bić, dużo ludzi nawet gmów ma kary systemowe admin.jaila więc nie rozumiem że to cię skreśla do dojścia do LSPD.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych