Po kilku apelacjach na serwerze próbuję ten ostatni raz. Temat piszę tylko z tego względu, że łatwiej wskoczy w oczy administracji, niżeli prywatna wiadomość, która często ginie w rzecze spamu. Chyba każdy z zarządu serwisu net4game.com zna moją sytuację, nic złego nie zrobiłem jednak zostałem wiecznie zablokowany, a raczej zamrożony (blokada dostępu do forum uniemożliwia dezaktywowanie blokady w grze, która minęła bardzo dawno temu) Apeluję jedynie o odblokowanie głupiego dostępu do forum, który tak wiele nie wnosi, gdyż blokada nadana w grze miała całkiem inny powód i powinna trwać przez okres 2 tygodni, a nie ponad roku. Blokadę na forum mam nadaną na zlecenie Karola, o ile zostało mi to dobrze wyjaśnione, tuż przed jego odejściem. Szczerze przepraszam.
1 odpowiedź w tym temacie
— 11
26/06/2016 - 21:33

Popularny
— 11
26/06/2016 - 21:44
kilka literówek, brak możliwości edycji. Dodatkowo kilka miesięcy wstecz Termit dał info, żebym w przyszłości apelował ponownie, wtedy będę mógł liczyć na pozytywną odpowiedź.
Użytkownik ostatniaprobaursiak edytował ten post 26/06/2016 - 21:45
Tematy o podobnych tagach: ostatnia, próba
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
Szukam kilku/jednej osoby do założenia organizacji.Napisany przez Majsterekk , 26/09/2017 |
|
|
||
Hyde Park →
Luźne szelki →
SYLWESTER 2015/16Napisany przez Tedzix, 02/11/2015 |
|
|
||
Hyde Park →
Zabawy i trwałe tematy na forum →
Ostatnia literka po AngielskuNapisany przez Junson, 18/05/2015 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
[Do administracji] Ostatnia szansa dla KruspeNapisany przez Grandtheft, 01/04/2013 |
|
|
||
job
Hyde Park →
Kino i Hollywood →
JOB - Czyli ostatnia szara komórkaNapisany przez Detektyw Michał , 05/10/2012 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty