Witam zarzad, z tej strony Napoleon, pisze ten temat poniewaz nikt z zarzadu mi nie odpowiada, dlaczego moja apelacja zostala odrzucona, odczekalem pol roku czasu, apelacje wystawilem, a w ostatni dzien zostala odrzucona bez slowa, bez wyjasnienia z jakiego powodu zostalo to zrobione, jesli chodzi o MK, Real G, moge szczerze powiedziec ze jest to konto mojego brata na ktorym zaczal grac gdy ja dostalem bana, gral na nim na moim komputerze, gdy dostal bana za mk, nie chcialo mu sie wtedy apelowac gdyz nie jest on jakas zawziety na gre na tym serwerze jak ja, dzisiaj wystawil apelacje, a ja, chcialbym sie dowiedziec dlaczego moja apelacja zostala odrzucona bez powodu, z gory dziekuje za odpowiedz, i jesli jest to mozliwe chce ponownego wystawienia apelacij poniewaz nie zostal podany nawet powod odrzucenia, pozdrawiam zarzad, NapoleoN.
[DO ZARZADU]
— 1389
23/06/2016 - 11:18

Popularny
— 637
23/06/2016 - 11:24
dobry gracz, miło wspominam przypadkowe akcje z nim, powinien według mnie dostać szanse apelacji
— 265
23/06/2016 - 11:26
Jak wyżej. Według mnie zamiast kolejną szanse apelacji powinni autmatycznie zdjąć ci bana, został niecały dzionek do końca apelacji i miałes +70% wątpie by to spadło poniżej 50, także tego.
— 870
23/06/2016 - 11:26
Również zgodzę się z opinią gracza wyżej, Kamil dobry gracz, zawsze dobrze nakręcał grę, odczekał swoje - należy mu się druga szansa.
— 25
23/06/2016 - 11:36
Witam zarzad, z tej strony Napoleon, pisze ten temat poniewaz nikt z zarzadu mi nie odpowiada, dlaczego moja apelacja zostala odrzucona, odczekalem pol roku czasu, apelacje wystawilem, a w ostatni dzien zostala odrzucona bez slowa, bez wyjasnienia z jakiego powodu zostalo to zrobione, jesli chodzi o MK, Real G, moge szczerze powiedziec ze jest to konto mojego brata na ktorym zaczal grac gdy ja dostalem bana, gral na nim na moim komputerze, gdy dostal bana za mk, nie chcialo mu sie wtedy apelowac gdyz nie jest on jakas zawziety na gre na tym serwerze jak ja, dzisiaj wystawil apelacje, a ja, chcialbym sie dowiedziec dlaczego moja apelacja zostala odrzucona bez powodu, z gory dziekuje za odpowiedz, i jesli jest to mozliwe chce ponownego wystawienia apelacij poniewaz nie zostal podany nawet powod odrzucenia, pozdrawiam zarzad, NapoleoN.
Mym zdaniem jeżeli chcesz wrócić to łatwiej było by przyznać się do błędu i posiadania MK, a dopiero potem pisać apelacje. Twój brat grał z osobami które znałeś ty, ponadto każdy z twych znajomych otwarcie mówił że to ty. A co najbardziej zaskakuje, twój brat przyszedł na net4game gdy to ty dostałeś bana, no nieźle!
Normalnie jakieś...
— 1389
23/06/2016 - 11:37
Przyszedl gdy ja dostalem bana bo wczesniej nie mial za bardzo na jakim kompie pykac, a co prawda moze i konto bylo zrobione przeze mnie ale nigdy na nim nie gralem.
— 25
23/06/2016 - 11:40
Przyszedl gdy ja dostalem bana bo wczesniej nie mial za bardzo na jakim kompie pykac, a co prawda moze i konto bylo zrobione przeze mnie ale nigdy na nim nie gralem.
Administracja ma dostęp do logów, ludzie mówili ci nawet InGame Napoleon, nie łatwiej było przeprosić zarząd i prosić o możliwość gry na nowym koncie? Zastanów się czy chcesz brnąć dalej w historyjkę z bratem, którą to podaje każdy czy też wolisz przyznać się do błędu i wrócić do gry.
— 1389
23/06/2016 - 11:42
Administracja ma dostęp do logów, ludzie mówili ci nawet InGame Napoleon, nie łatwiej było przeprosić zarząd i prosić o możliwość gry na nowym koncie? Zastanów się czy chcesz brnąć dalej w historyjkę z bratem, którą to podaje każdy czy też wolisz przyznać się do błędu i wrócić do gry.
Golden co ty za zarzad mi tutaj robisz? Brat mial nad nikciem IE tak samo jak ja, a ludzie widza IE o o napoleon, jak mowilem konto ja kiedys zrobilem lecz nie ja na nim gralem.
— 25
23/06/2016 - 11:43
Golden co ty za zarzad mi tutaj robisz? Brat mial nad nikciem IE tak samo jak ja, a ludzie widza IE o o napoleon, jak mowilem konto ja kiedys zrobilem lecz nie ja na nim gralem.
Skoro tak uważasz to życzę powodzenia w odbanowaniu.
— 1389
23/06/2016 - 11:44
Podobnie bylo z moim drugim bratem ktory rowniez tutaj grywal, trzech nas razem, ja, Bartek i Miko.
— 1200
23/06/2016 - 12:48
to jest chyba powod bana ale nie jestem pewny
— 169
23/06/2016 - 13:13
— 1389
23/06/2016 - 13:17
Bug abuser, szkodnik i cheater, jak widac po logach. W dodatku oszust i klamca.
to jest chyba powod bana ale nie jestem pewny
A powod odrzucenia apelacij?
— 692
23/06/2016 - 13:22
Administracja nie czyta wiadomości na PW, kappa. Zresztą to główny powód zmniejszającej się populacji - nie biorą na serio swojej społeczności. Lepiej usunąć posta, zlikwidować krytykę (zamiast coś z niej wynieść) i ignorować tego typu tematy. Mało to było, że takie apele do zarządu czekały niewyjaśnione po kilka tygodni?
— 62158
23/06/2016 - 13:44

Popularny
1. Ludzie sami się "upierdalają" gdy używają cheatów, tak jak autor tematu. Regulamin jest jasny, my go tylko egzekwujemy.Niestety, Administracja lubi upierdalać ludzi, wnioskując że Administracja kiedyś obiecała mi zwrot majątku pisząc to na /w a po dwóch miesiącach dostałem informację że Administracja nie oddaje już majątku to po chuj pisał na /w że majątek zostanie oddany, szczerze mógłbym napisać skargę na niego za kłamstwo na OOC, ale szkoda moich paluszków na pisanie skarg i tak nie wygrasz z administracją.Tak poza tym należy mu się druga szansą i STOP UDUPIANIA LUDZI. Administracjo po chuj tworzyliście tą apelację jak za jednym kliknięciem udupiacie ludzi, chyba apelacja jest dla graczy i oni mają sądzić czy przejdzie ta apelacja czy też nie
2. Dajemy graczom wszelkie narzędzia niezbędne do uniknięcia oszustw. Choć chcielibyśmy, nigdy nie zwracaliśmy majątku, bo nie jesteśmy w stanie poświęcać większości swoich dni na rozpatrywanie takich problemów. Nie stać też nas na płacenie za to innym ludziom.
3. Fundamentalnie - apelowanie to przywilej, który wam dajemy, a nie prawo. Głosowanie tym bardziej. My mamy więcej detali na temat ukaranych graczy niż reszta osób i możemy podjąć bardziej świadomą decyzję. W dodatku na wiele przewinień, na przykład przelewanie, społeczność jest nieczuła choć niebezpośrednio wpływa ono na ich niekorzyść. W niektórych przypadkach dajemy szansę rozpatrzenia apelacji przez społeczność, ale nic takiego wam się nie należy po tym jak złamaliście regulamin.
Powód odrzucenia apelacji: kara była słuszna. Nie ma od czego apelować.
— 1389
23/06/2016 - 13:44
Tak wiec dlaczego Bartku moja apelacja zostala odrzucona gdyz mam mozliwosc apelacij skryptowej, to nie powinna byc odrzucona..
— 6
23/06/2016 - 13:48
1. Ludzie sami się "upierdalają" gdy używają cheatów, tak jak autor tematu. Regulamin jest jasny, my go tylko egzekwujemy.
2. Dajemy graczom wszelkie narzędzia niezbędne do uniknięcia oszustw. Choć chcielibyśmy, nigdy nie zwracaliśmy majątku, bo nie jesteśmy w stanie poświęcać większości swoich dni na rozpatrywanie takich problemów. Nie stać też nas na płacenie za to innym ludziom.
3. Fundamentalnie - apelowanie to przywilej, który wam dajemy, a nie prawo. Głosowanie tym bardziej. My mamy więcej detali na temat ukaranych graczy niż reszta osób i możemy podjąć bardziej świadomą decyzję. W dodatku na wiele przewinień, na przykład przelewanie, społeczność jest nieczuła choć niebezpośrednio wpływa ono na ich niekorzyść. W niektórych przypadkach dajemy szansę rozpatrzenia apelacji przez społeczność, ale nic takiego wam się nie należy po tym jak złamaliście regulamin.
Jeżeli Twoim tokiem rozumowania można apelować jednie od niesłusznych kar to chyba każda wygrana apelacja powinna kończyć się wyrzuceniem administratora który nadał karę z tego grona, skoro popełnił błąd i zbanował kogoś "niesłusznie".
Użytkownik kkimi edytował ten post 23/06/2016 - 13:48
— 62158
23/06/2016 - 13:50
Przejście apelacji nie oznacza, że kara była niesłuszna. Często oznacza to po prostu łaskę - naszą i społeczności.Jeżeli Twoim tokiem rozumowania można apelować jednie od niesłusznych kar to chyba każda wygrana apelacja powinna kończyć się wyrzuceniem administratora który nadał karę z tego grona, skoro popełnił błąd i zbanował kogoś "niesłusznie".
Tak wiec dlaczego Bartku moja apelacja zostala odrzucona gdyz mam mozliwosc apelacij skryptowej, to nie powinna byc odrzucona..
— 6
23/06/2016 - 13:52
Przejście apelacji nie oznacza, że kara była niesłuszna. Często oznacza to po prostu łaskę - naszą i społeczności.
Oczywiście jest tak jak piszesz, lecz powinniście traktować wszystkich graczy jednakowo i sprawiedliwie, więc skoro inni gracze mają możliwość apelacji mimo słuszności kar, to uzasadnienie odrzucenia apelacji tego konkretnego gracza z powodem "kara była słuszna" jest niepoprawne.
— 62158
23/06/2016 - 13:54
— 1389
23/06/2016 - 13:56
Przejście apelacji nie oznacza, że kara była niesłuszna. Często oznacza to po prostu łaskę - naszą i społeczności.
Ale ja nie rozumiem Bartek, dlaczego mi dales mozliwosc apelacij skoro ja odrzucasz gdy spolecznosc postanowi dac mi druga szanse?
— 25
23/06/2016 - 14:10
Administracja sama decyduje kto może apelować a kto nie, skrypt jest tylko pomocą ale nic nie zastąpi człowieka który to decyduje o tym czy należy ci się druga szansa czy też nie, czy doszło do przewinienia czy to tylko pomyłka. W tym przypadku jak widzisz kara nie jest pomyłką, a do przewinienia doszło, jednego z najgorszych dla społeczności serwera, jako cheater grałeś tu pare dobrych lat. Czy uważasz że należy ci się druga szansa po tym jak wmawiasz administracji że nagle masz 3(a może być więcej) braci którzy grali na n4g, i przychodzili jeden za drugim gdy poprzedni dostawał bana?
Oczywiście jest tak jak piszesz, lecz powinniście traktować wszystkich graczy jednakowo i sprawiedliwie, więc skoro inni gracze mają możliwość apelacji mimo słuszności kar, to uzasadnienie odrzucenia apelacji tego konkretnego gracza z powodem "kara była słuszna" jest niepoprawne.
Nie da się traktować wszystkich graczy jednakowo bo co gracz to inne przewinienie i historia oraz lista zasług dla serwera. Ten gracz używał wspomagaczy w swej wieloletniej grze, ponadto nadal brnie że nie posiada MK, a co jedynie liczną rodzinę która przychodzi na n4g gdy ten dostaje bana. Zapewne są widełki kar. Lecz cheaterstwo na n4g(z tego co wiem) uważane jest za najgorszą kare.
— 13
23/06/2016 - 14:43
Z jednym się nie zgodzę, mógł nie pisać na /w że zostanie użytkownika oddany majątek, tutaj podstawię zdjęcie który jest dowodem; ((Powiedział to w liczbie mnogiej, czyli jako Administrator "Ty" "powinieneś" mi tak naprawdę zwrócić majątek ))
Zgodzę się, Dixonek powinien zajmowac sie stratami itd jak to Termit robił, bo nikt nie ma uprawnień a połowa zarządu i tak nie odpisuje.
— 15
24/06/2016 - 20:36
Wydaje mi się, że to w ogóle nie jest argument "nie stać nas". Interesujecie się dobrem graczy albo nie.
Konkurencja świetnie sobie radzi, zaledwie dwie reklamy umieścili na stronie i nikt z tego powodu nie robi problemu. Może dlatego stać ich na poświęcenie graczom czasu i wyrozumiałość? *ironia*
Użytkownik Najer edytował ten post 24/06/2016 - 20:36
— 169
24/06/2016 - 21:20
— 1389
24/06/2016 - 21:49
Rozumiem ze kara zostala nada slusznie, ale nie po to chyba dostalem mozliwosc apelacij zeby zostala ona odrzucana, myslalem ze apelacja to decyzja graczy czy dostane nastepna szanse czy nie.
— 187
24/06/2016 - 21:53
Jeżeli nie dostałeś szansy, a gracze głosowali pozytywnie zarząd miał ku temu powody, by odrzucić apelację.
— 1389
24/06/2016 - 21:54
Skoro zarzad ma powody by odrzucac kazda moja apelacje to nie powinni dawac w ogole mozliwosci postawienia apelacij.
— 1
24/06/2016 - 21:56
kazdy zasluguje na druga szanse spoko ziomek wiec moglby chociaz miec szanse apelacji
— 1026
24/06/2016 - 22:19
Weź Bartek daj mu tą szansę
No, spoko gracz to jest przecież no bartek :C
— 65
24/06/2016 - 22:52
No, spoko gracz to jest przecież no bartek :C
Bartku, daj mu tą szanse - czy zrobił źle czy też nie to wynikło już po takim okresie czekania i po nadanej karze oczywiście. Z tym graczem dość dużo przegrałem i wątpie żeby akcja się powtórzyła gdyż on nie jest takim za kogo go uważa społeczność i zasługuje na drugą szanse jak każdy, czyż nie? Widać po postaci że dużo czasu w tą grę włożył - NIE PSUJMY SOBIE NAWZAJEM ROZGRYWKI
— 169
24/06/2016 - 22:54
właśnie ze społeczność ma go za dobrego gracza więc tymbardziej powinien dać szansę. Tyle czasu gry ma iść się za przeproszeniem jebac?Bartku, daj mu tą szanse - czy zrobił źle czy też nie to wynikło już po takim okresie czekania i po nadanej karze oczywiście. Z tym graczem dość dużo przegrałem i wątpie żeby akcja się powtórzyła gdyż on nie jest takim za kogo go uważa społeczność i zasługuje na drugą szanse jak każdy, czyż nie? Widać po postaci że dużo czasu w tą grę włożył - NIE PSUJMY SOBIE NAWZAJEM ROZGRYWKI
— 65
24/06/2016 - 23:04
Oczywiście że nie, grałem z nim w jednej organizacji i odwalił maniane no ale popatrz ile odsiedział - przypominam że to jest gra tylko, każdy powinienen cieszyć się rozgrywką no ale jeśli ma to wyglądać że gracz po odwaleniu głupoty nie ma szansy wrócić do gry to po co społeczność później ma problem że graczy nie ma? Odrzucanie apelacji tylko zniechęci gracza do gry a nie zachęci a to chyba cel Administracji? ZACHĘCIĆ LUDZI DO GRY TUTAJ.właśnie ze społeczność ma go za dobrego gracza więc tymbardziej powinien dać szansę. Tyle czasu gry ma iść się za przeproszeniem jebac?
Powiem tak - moim zdaniem Napoleon jest bardzo dobrym graczem, ale Administracja niech robi co chce, później to wyjdzie w praniu po aktywności na serwerze.
Użytkownik OnlyGum edytował ten post 24/06/2016 - 23:06
— 169
24/06/2016 - 23:07
dokładnieOczywiście że nie, grałem z nim w jednej organizacji i odwalił maniane no ale popatrz ile odsiedział - przypominam że to jest gra tylko, każdy powinienen cieszyć się rozgrywką no ale jeśli ma to wyglądać że gracz po odwaleniu głupoty nie ma szansy wrócić do gry to po co społeczność później ma problem że graczy nie ma? Odrzucanie apelacjI tylko zniechęci gracza do gry a nie zachęci a to chyba cel Administracji? ZACHĘCIĆ LUDZI DO GRY TURAJ.Powiem tak - moim zdaniem Napoleon jest bardzo dobrym graczem, ale Administracja niech robi co chce, później to wyjdzie w praniu po aktywności na serwerze.
Zgadzam się z tym. Bartku przeanalizuj to i daj mu tą szanse. Albo wznowić głosowanie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty