Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

SANTOS FM- medialny głos Los Santos.

santos fm media radio daily news

• Please log in to reply
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Królik — 6979 18/06/2016 - 23:16

Królik
  • Gracz

*
Popularny

3fhd6Fz.png

Santos FM- rozgłośnia radiowa działająca przede wszystkim na terenach Los Santos. Rozgłośnia powstała w październiku 2013 roku z inicjatywy Jacoba Fernandeza oraz Vito LaTorre. Na chwilę obecną w zarządzie poza tą dwójką znajduje się Madeline Cleverly, która pod nieobecność założycieli zarządza całym radiem i sprawami, które są z nim związane. Główna siedziba radiostacji mieści się w jednym z biurowców naprzeciwko wschodniego skrzydła centrum handlowego.  Wyszkolona i doświadczona kadra pracownicza codziennie zapewnia naszym słuchaczom masę rozrywki, dostarcza najważniejsze informacje z poziomu nie tylko miasta, ale także stanu i całego kraju. Będąc jedną z czołowych radiostacji w mieście, zarząd szczególną uwagę skupia na jakości transmitowanych treści, dlatego też pozbyto się absurdalnych i nieracjonalnie tanich reklam. Zadaniem tej rozgłośni radiowej jest promowanie lokalnych biznesów oraz artystów, organizowanie imprez masowych, profesjonalne prowadzenie audycji Live, a także pomoc przy licytacjach pojazdów i budynków.
Zmiana realiów branży skłoniła zarząd do powrotu na rynek, po niemal rocznej nieobecności. Wachlarz usług pozostaje bez zmian, system funkcjonowania niemal również. Jedyną zmianą na chwilę obecną jest mocno okrojony w swoim składzie zarząd.

qu0KFBF.png

Co czeka Cię w naszej ofercie?

Przede wszystkim radiostacja Santos FM jest nastawiona na współpracę z przedsiębiorcami, organizatorami masowych imprez czy też właścicielami lokalnych biznesów. To właśnie dla takich osób jest kierowana nasza oferta!

System partnerski.

Dollar.png250/7 dni
Umowa partnerska.

• Kilkanaście minut (co najmniej 15) dziennej reklamy o ustalonej wcześniej treści.
  • Traktowanie współpracującego z nami biznesu jako naszego partnera.
  • Reklama na oficjalnej stronie rozgłośni radiowej Santos FM.

Dollar.png500/7 dni

Umowa sponsorska.

• Kilkanaście minut (co najmniej 15) dziennej reklamy o ustalonej wcześniej treści.
  • Jedna w tygodniu, gratisowa audycja Live, której długość nie przekracza godziny.

Inne oferty.

Dollar.png100/30min

Wynajem autokaru.

• Wynajęcie autokaru wycieczkowego w idealnym stanie.
  • Możliwość zatrudnienia kierowcy.
  • Gwarancja jakości oraz bezpieczeństwa od dystrybutora.
  • Zwrot 20% kwoty za zachowanie idealnego stanu pojazdu.

Dollar.png300/1h

Relacja Live.

• Godzina profesjonalnie przeprowadzonego Live'a.
  • Praca z najlepszymi i najbardziej doświadczonymi pracownikami w firmie.
  • Poinformowanie potencjalnych uczestników organizowanej imprezy na oficjalnej stronie rozgłośni radiowej Santos FM.
  • Gwarancja jakości i profesjonalnego podejścia do audycji.

Dollar.png100

Licytacja budynku lub pojazdu

• Poinformowanie potencjalnych uczestników na oficjalnej stronie rozgłośni radiowej Santos FM.
  • Kilkunastominutowa licytacja, w której każdy może wziąć udział.
  • Gwarancja jakości i profesjonalnego podejścia do audycji.​

qu0KFBF.png

Rekrutacja.

Jesteś Chciałbyś zostać jednym z pracowników radiostacji Santos FM? Już teraz możesz napisać podanie na naszej stronie internetowej zgodnie z formularzem. Rekrutacja jest otwarta przez cały czas a nasza radiostacja daje szanse każdemu dziennikarzowi.

qu0KFBF.png

Zaledwie parę organizowanych przez nas wydarzeń.

6.11.2014; Wycieczka do San Fierro
11.11.2014; Jesienny Maraton 2014
20.12.2014; Wielki Quiz Świąteczny
9.01.2015; Wycieczka do Tierra Robada

03.04.2016r; San Andreas Motorcycle Day

Skontaktuj się z zarządem.

Madeline Cleverly- Directorate&Daily News;
Numer kontaktowy: 589-76-71
Email: [email protected]

Jeezy Wilkinson- 
Broadcast Group A;
Numer kontaktowy: 671-91-22
Email: [email protected]

W poprzednich latach współpracowaliśmy między innymi z:
  • Sztabem wyborczym Mickey'a Shermana
  • Commerce Donuts
  • Ward Motors Company
  • Caskay General Motors
  • Exotic Club
  • I wiele więcej
Obecnie poszukujemy stałych partnerów bądź sponsorów oferując im szeroki wachlarz usług na najwyższym poziomie.

qu0KFBF.png

OOC.
Wiecie albo i nie Dżem zrezygnował z rozgrywki więc tym samym Santos FM przechodzi w moje ręce. Reaktywacja radiostacji była pięć miesięcy temu i trwa do teraz. Wydaje mi się, że nie muszę pisać jak działamy, co robimy bo na pewno nie raz mogliście zobaczyć naszą działalność w grze, która po prostu sprawiała nam dużo zabawy i frajdy. Pomimo małego zainteresowania i braku osób chcących wziąć udział w takim projekcie jak nasz spróbuję pociągnąć to dalej chociaż wiem, że nie będzie to łatwe. Ciągle poszukuje nowych, kreatywnych osób, które będą chciały mi pomóc. Nie wymagam nie wiadomo czego, jedynie trochę chęci, czasu, kreatywności czy też oryginalności. Jeżeli ktoś chciałby wziąć udział w czynnym życiu Santos FM ale boi się, że nie będzie wiedział co robić, nadawać to nie widzę problemu i służę pomocą. W planie mam dużo rzeczy do zrobienia, zaczynając od wywiadów a kończąc na różnych wydarzeniach dla serwera jednak potrzeba mi do tego ludzi z zaangażowaniem więc jeśli ktoś coś to temat z rekrutacją wciąż otwarty tak jak i moje pw dla was w razie wszelkich pytań. 

W głównej mierze tekst jest z wcześniejszego tematu, którego autorem był
Mała korygacja tekstu; ja

• Do góry
    • 12

#2 Hrabia QuarK — 279 19/06/2016 - 05:38

Hrabia QuarK
  • Gracz

Pięknie Ci to wszystko wychodzi. Radio prowadzisz naprawdę bardzo dobrze. Powodzenia - Owner Alonzo FM. :)

• Do góry
    • 2

#3 xSzymek — 621 19/06/2016 - 08:49

xSzymek
  • Gracz

Dobrze prowadzone radio, wiele eventów przez was prowadzonych bądź nagłaśnianych zawsze wychodzi świetnie.

• Do góry
    • 0

#4 Detektyw Rafcio — 6233 19/06/2016 - 10:34

Detektyw Rafcio
  • Zarząd

*
Popularny

Zapraszam i polecam! 

• Do góry
    • 3

#5 NieMamNiczego — 524 19/06/2016 - 21:12

NieMamNiczego
  • Gracz

Dollar.png500/7 dni

Umowa sponsorska.

• Jedna w tygodniu, gratisowa audycja Live, której długość nie przekracza godziny.

- chętnie to wykupie uderz do mnie na pw to obgadamy całą sprawę bo ostatnio nie mam za dużo czasu ;)

• Do góry
    • 0

#6 Królik — 6979 21/06/2016 - 12:33

Królik
  • Gracz

Dollar.png500/7 dni

Umowa sponsorska.

- chętnie to wykupie uderz do mnie na pw to obgadamy całą sprawę bo ostatnio nie mam za dużo czasu ;)

Trzeba się po prostu zgłosić IC czy o bezpośrednio w grze czy też za pomocą e-maila (pw).

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych