Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Blokada na forum] dzikski / tabula_rasa

apelacja dzikski tabula rasa blokada forum

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 apelacja_dzikski6 16/06/2016 - 18:40

apelacja_dzikski
  • Świeżak

*
Popularny

Link do profilu:  https://net4game.com...75-tabula-rasa/

Cześć! Zdaję sobie sprawę, że kara która została mi nadana nie polega apelacji jednak chciałbym spróbować. Uzyskałem blokadę konta na forum za głupi i nieprzemyślany status na forum od B M.  Według mnie minęło już sporo czasu od nadanej kary, w tym momencie chciałbym powrócić do rozgrywki jednak brak forum strasznie mi to utrudnia. Nie chcę tworzyć kolejnego konta, do obecnego mam pewien sentyment. Przez długi okres czasu gry na serwerze starałem się dawać z siebie wszystko, tworząc rozgrywkę i miejsce dla wielu graczy. Nie dostałem nigdy większej kary, nie uważam siebie za hejtera. Każdy popełnia błędy, ja właśnie za swoje przepraszam. Proszę o danie mi szansy a obiecuję, że jej nie zmarnuję! 

Pozdrawiam,

dzikski ;)

• Do góry
    • 6

#2 amek416 16/06/2016 - 18:49

amek
  • Gracz

Michał to bardzo dobry gracz pod względem gry RP jak i podejścia do innych. Zawsze podchodził do każdego z kulturą i szacunkiem ( z tego co widziałem), a jego wypowiedzi były na poziomie. Niestety przez napływ emocji moze gorszy dzień napisał coś głupiego i został ukarany. Moim zdaniem takiemu graczowi należy się druga szansa, pozdrawiam i powodzenia.

• Do góry
    • 1

#3 Vexxy1 61 16/06/2016 - 18:53

Vexxy1
  • Gracz

Jak najbardziej za zdjęciem bana.Nie przemyślał tego za co został ukarany a gracz w grze pokazywał wysoki poziom RP.

Użytkownik Pendravix edytował ten post 16/06/2016 - 18:53

• Do góry
    • 0

#4 AkcjoNus6659 16/06/2016 - 19:10

AkcjoNus
  • Gracz

Kiedyś byłeś w porządku, sporo przegadaliśmy i przegraliśmy razem. Później Ci odbiło, zacząłeś hejtować serwer, organizacje (z tego co wiem, to nie tylko moją) i szczególnie bezpodstawnie moją osobę, powodu niestety nie nam do dziś. Ale pomijając te śmieszne fakty, byłeś spoko gościem, niech Ci dadzą szanse, to może jakieś ninestown zrobisz. ;)

• Do góry
    • -1

Tematy o podobnych tagach: apelacja, dzikski, tabula, rasa, blokada, forum

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych