Wjeżdżam z nowym filmikiem z NORTE, piona. =)
https://www.youtube.com/watch?v=xuQweHh2Rt8&feature=youtu.be

Popularny
Wjeżdżam z nowym filmikiem z NORTE, piona. =)
https://www.youtube.com/watch?v=xuQweHh2Rt8&feature=youtu.be
kozak.
fajne, czekam na wiecej
git.

Popularny
Pięknie, ślicznie - zajebiście!
Super!
Oczywiście czekam na więcej!
Bardzo mi się podoba.
ok

Popularny
0:29 "Liżcie im dupe, to nas nie będą chcieli rozpracować" - zwała, a co do filmiku... chujowy
Filmik mistrzostwo,oby więcej takich akcji i tam był
Ładny film, ale polecam grać na /headmove - Lepiej wtedy filmy wyglądają.
Jak dla mnie za dużo machania kamerką. Poza tym przejścia. ;p

Popularny
No troche ta, bo widocznie na DM jesteś nastawiony tylko0:29 "Liżcie im dupe, to nas nie będą chcieli rozpracować" - zwała, a co do filmiku... chujowy
No troche pomachał za bardzoJak dla mnie za dużo machania kamerką. Poza tym przejścia. ;p
Użytkownik Marcin1910PL edytował ten post 11/06/2016 - 14:38
haha miziek wyjaśnił XDDDGangsterka z dowodami osobistymi chodzi?
spixelowane gta jak minecraft, nie rób filmów bo to bez sensu skoro coś wygląda jak psu z gardła wyciągnięte.
Zrobił i to się docenia, nie każdy musi mieć komputer z kosmosu, więcej krytyki zachęci go do dalszej pracy
Właśnie się nie docenia bo tu nie ma nic fajnego, to jest takie same porównanie jakbyś miał rozjebanego Fiata co jedzie 20km/h i poszedłbyś nim się ścigać z Porshe, no way. Nie ma PC pod to, niech nie robi i nie bierze się za to. Z gówna nie ulepisz chaty.
Tu się z Tobą zgodzę, ale chciał w jakimś stopniu pokazać jak grają może to jego pierwszy filmik i zrobił go o tak o, może kolejne produkcję będą lepsze; zobaczymy
Jak kolejna wyjdzie mu tak samo, podobnie - daruj sobie. A jak chce pokazać jak grają to może spróbuj się wziąć za ssy; albo bynajmniej popraw ustawienia gta bo te pixele są gorsze i krawędzie są gorsze niż minecraft.
Tak teraz powiem, nie musisz tego oglądać; zrobił to zrobił wielki ból dupy że robiłeś lepsze ? XD Nie czaje, ale cóż darujmy sobie ta pogadankę i tyle.
spixelowane gta jak minecraft, nie rób filmów bo to bez sensu skoro coś wygląda jak psu z gardła wyciągnięte.
Purpury grają?
Graja.
Czyli jak masz słabe auto to idziesz się ścigać z formułą jeden, to jest na takiej zasadzie lol.
0:29 "Liżcie im dupe, to nas nie będą chcieli rozpracować" - zwała, a co do filmiku... chujowy
tam jest "Liżcie dupe, to nas nie będą chcieli rozpracować Więc nie IM
tam jest "Liżcie dupe, to nas nie będą chcieli rozpracować Więc nie IM
Co to za różnica?
Film spoko Można nutkę?
Film spoko
Można nutkę?
Pewka, łap: Nav - On My Own (Prod. Nav x Chillaa)
Straszne.
@Co do filmiku: Fajny, tylko usuwaj czat bo śmieszki nie ogarną sarkazmu i przyjdą krytykować moje zachowanie ooc. No i troche zmoduj i będzie wtedy zajebiście
Użytkownik 7Neo7 edytował ten post 12/06/2016 - 17:25
Pierwszy filmik bez dm'u, nie no gratulacje ;d
chouette, hyper - sans blague
Dobry filmik zielony leci.
Może być, muza fajna !
Już padliście?
Film taki se.
Już padliście?
Film taki se.
nic dziwnego w sumie
nic dziwnego w sumie
no cóż, nie każdy potrafi tak super grać w maskach i dmić jak wy.
jak mi przykro ;(no cóż, nie każdy potrafi tak super grać w maskach i dmić jak wy.
Fajny film, nie widziałem was w akcji (IC) Ale po materiale widać że staraliście się grać. Szkoda że już was nie ma.
Fajny film, nie widziałem was w akcji (IC) Ale po materiale widać że staraliście się grać. Szkoda że już was nie ma.
Nie pchaliśmy sie do bitek; graliśmy na swoim hood cały czas - szkoda, bo mogła być to moja najlepsza odsłona. (na to sie zapowiadało)
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych