Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Los Santos Taxi

praca los santos taxi rekrutacja

• Please log in to reply
24 odpowiedzi w tym temacie

#1 Lokel-34 25/05/2016 - 20:37

Lokel
  • Gracz
7BCZSfA.png
Firma taksówkarska zajmująca się przewozem na terenie miasta Los Santos. Założona przez świeżo upieczoną oraz doświadczoną osobę, którą jest Riku Cali. Fachowa i konkretna obsługa klientów to główny znak rozpoznawczy tej firmy.  Z zewnątrz można ją rozpoznać po żółto-błękitnych barwach pojazdu Emperor, a także po sporej naklejce składającej się z logotypu. 

Co zapewniamy?
  • wykwalifikowaną kadrę pracowniczą
  • nowocześnie wyposażony pojazd, planowane jest dokupienie pojazdu:
    • Audio w doskonałej jakości dźwięku,
    • ekrany LCD wmontowane w fotele,
    • czarna, skórzana tapicerka,
    • klimatyzacja,
  • satysfakcję z usług,
  • wiele promocji i zniżek.
Cennik usług :
  • Koszt przejazdu taksówka wynosi 8$/km,
  • Od godziny 21:00 trwa oferta promocyjna ,,Good Evening'' podczas której koszt przejazdu wynosi 6$/km,
Kontakt:

• Numer do zarządu - 6373193
  • Numer do kierownika - 6858807

Jak się do nas dostać?

Mamy parę standardowych wymagań co do pracowników : 
  • prawo jazdy kat. B,
  • dowód osobisty,
  • odbyte oraz zaliczone praktyki z właścicielem firmy
Rekrutacja odbywa się w formie elektronicznej, należy wysyłać CV na adres e-mail [email protected] 
W odpowiedzi otrzymacie wiadomość o miejscu przeprowadzenia rozmowy kwalifikacyjnej.

Zarząd firmy: 
  • Szef - główny człon całego interesu,
  • Kierownik - prawa ręka szefa, zajmuje się rekrutacją do firmy, przeprowadzaniem testów na taksówkarza
  • Zawodowy kierowca - doświadczony kierowca, który pracuje w firmie bardzo długo, zna miasto jak własną kieszeń, może doradzać kierownikowi co do nowych nabytków.
  • Kierowca - zwykły kierowca, świeżo zatrudniony na pełny etat, z zaliczonymi testami.
  • Praktykant - nowy, dopiero rozpoczynający karierę nocny stróż wszystkich imprezowiczów, przed zaliczeniami testów.

Wzór podania:

Imię:

Nazwisko:

Kilka słów o sobie, doświadczenie:

Dlaczego my?:

Numer telefonu:

ZWpPmFL.png

Wymagania:

- Minimum 1500GS(możliwe wyjątki),

- Minimum 10 godzin na postaci, którą pragnie dostać się do firmy,

- Odkryta postać na profilu,

- W miarę czyste logi

Zapraszamy do składania podań :)

Użytkownik Lokel edytował ten post 25/05/2016 - 20:43

• Do góry
    • 1

#2 Trixen9 25/05/2016 - 20:51

Trixen
  • Gracz

Imię: Braydon

Nazwisko: Owen

Kilka słów o sobie, doświadczenie: Moje doświadczenie w byciu taksówkarzem jest całkiem duże, ponieważ miałem już parę podobnych pracy. Jeśli chodzi o doświadczenie w byciu kierowcą to jestem mistrzem, sam mam naukę jazdy.

Dlaczego my?: Firma Los Santos Taxi wydała mi się bardzo dobra poprzez wynagrodzenie oraz przejrzystą ofertę w dodatku bardzo niskie ceny za kurs.

Numer telefonu: ** Podany numer telefonu ** (( chwilowo brak telefonu ))

• Do góry
    • 0

#3 Lokel-34 25/05/2016 - 21:13

Lokel
  • Gracz

AKCEPTUJĘ. Proszę się do mnie zgłosić. Numery telefonu powyżej, Pana opiekunem stażu będzie Prezes, którego później z Panem zapoznam.

Imię: Braydon

Nazwisko: Owen

Kilka słów o sobie, doświadczenie: Moje doświadczenie w byciu taksówkarzem jest całkiem duże, ponieważ miałem już parę podobnych pracy. Jeśli chodzi o doświadczenie w byciu kierowcą to jestem mistrzem, sam mam naukę jazdy.

Dlaczego my?: Firma Los Santos Taxi wydała mi się bardzo dobra poprzez wynagrodzenie oraz przejrzystą ofertę w dodatku bardzo niskie ceny za kurs.

Numer telefonu: ** Podany numer telefonu ** (( chwilowo brak telefonu ))

Użytkownik Lokel edytował ten post 26/05/2016 - 16:59

• Do góry
    • -2

#4 Akim_Moore-1 26/05/2016 - 10:41

Akim_Moore
  • Świeżak

Imię: Akim

Nazwisko: moore

Kilka słów o sobie, doświadczenie: Brak

Dlaczego my?: podoba mi się ta firma i chciał bym wstąpić w jej szeregi

Numer telefonu: 5821027

• Do góry
    • -1

#5 Lokel-34 26/05/2016 - 10:45

Lokel
  • Gracz

Imię: Akim

Nazwisko: moore

Kilka słów o sobie, doświadczenie: Brak

Dlaczego my?: podoba mi się ta firma i chciał bym wstąpić w jej szeregi

Numer telefonu: 5821027

ODRZUCAM. Nie napracowałeś się nad podaniem. Nazwisko z małej litery tego nie komentuje.... Proszę czytać ze zrozumieniem 1500 GS !!!!

• Do góry
    • 0

#6 DerXXX 0 26/05/2016 - 13:22

DerXXX
  • Świeżak

Imię: Samir

Nazwisko: Leiva

Kilka słów o sobie, doświadczenie: Jestem 26 letnim mężczyznom chętnym do pracy! Lubie Jeździć autem. Pracowałem już w taxi, i wiem na czym polega ta praca. Jestem pracowity, i miły. Nie jestem chamski, i nie jestem oszustem.

Dlaczego my?: Ponieważ zainteresowała mnie wasza firma. Widzę że poszukujecie pracowników, a ja na pewno się nadam. Byłem już taksówkarzem w innych firmach, ale myślę że tu będzie najlepiej.

Numer telefonu: 6560956 

• Do góry
    • 0

#7 Lokel-34 26/05/2016 - 13:42

Lokel
  • Gracz

Imię: Samir

Nazwisko: Leiva

Kilka słów o sobie, doświadczenie: Jestem 26 letnim mężczyznom chętnym do pracy! Lubie Jeździć autem. Pracowałem już w taxi, i wiem na czym polega ta praca. Jestem pracowity, i miły. Nie jestem chamski, i nie jestem oszustem.

Dlaczego my?: Ponieważ zainteresowała mnie wasza firma. Widzę że poszukujecie pracowników, a ja na pewno się nadam. Byłem już taksówkarzem w innych firmach, ale myślę że tu będzie najlepiej.

Numer telefonu: 6560956 

AKCEPTUJE.Jestem twoim opiekunem stażu. Miłej pracy!

• Do góry
    • 0

#8 padyl0 26/05/2016 - 14:26

padyl
  • Gracz

Imię: Tianna

Nazwisko: Ali

Kilka słów o sobie, doświadczenie: jestem bardzo pracowita mam doświadczenie w taxi pragnę dostać się w wasze szeregi 

Dlaczego my?: jesteście  fajną frakcją jak widać wynagrodzenia i itp.

Numer telefonu: 6872550

• Do góry
    • 0

#9 Xanax 5 26/05/2016 - 14:30

Xanax
  • Gracz

Imię: Seth

Nazwisko: Versace

Kilka słów o sobie, Jestem dość pracowitą osobą, zaangażowaną w to co robię - samochodem jeżdżę co prawda od dwóch lat lecz poziom prowadzenia ów pojazdów jest bardzo wysoki. Miasto Los Santos znam bardzo dobrze, nawet te najmniejsze uliczki czy dzielnice. Myślę, że świetnie nadam się to stanowisko.

Dlaczego my?: Zainteresowała mnie wasza firma, widziałem kilka taxówek pod drogą i postanowiłem spróbować dołączyć w szeregi - zanim najpierw napisałem do was zapoznałem się z panującym regulaminem oraz opisem całokształtu firmy.

Numer telefonu: 6868985

• Do góry
    • 0

#10 Lokel-34 26/05/2016 - 16:01

Lokel
  • Gracz

Imię: Seth

Nazwisko: Versace

Kilka słów o sobie, Jestem dość pracowitą osobą, zaangażowaną w to co robię - samochodem jeżdżę co prawda od dwóch lat lecz poziom prowadzenia ów pojazdów jest bardzo wysoki. Miasto Los Santos znam bardzo dobrze, nawet te najmniejsze uliczki czy dzielnice. Myślę, że świetnie nadam się to stanowisko.

Dlaczego my?: Zainteresowała mnie wasza firma, widziałem kilka taxówek pod drogą i postanowiłem spróbować dołączyć w szeregi - zanim najpierw napisałem do was zapoznałem się z panującym regulaminem oraz opisem całokształtu firmy.

Numer telefonu: 6868985

AKCEPTUJE,Pana opiekunem stażu będę ja.Zgłoś się IG 

Kilka słów o sobie, doświadczenie: jestem bardzo pracowita mam doświadczenie w taxi pragnę dostać się w wasze szeregi 

Dlaczego my?: jesteście  fajną frakcją jak widać wynagrodzenia i itp.

Numer telefonu: 6872550

Odrzucam,nie postarałeś się.

• Do góry
    • 0

#11 advmki 164 26/05/2016 - 16:06

advmki
  • Zbanowani

Imię: Patrick

Nazwisko: Cardamone 

Kilka słów o sobie, Jestem dość ambitną osobą, od siedmiu lat posiadam prawo jazdy kat.B, pracowałem już jako taxówkarz lecz potem wyjechałem z miasta i przestałem pracować. Teraz wróciłem i chciałbym dalej szerzyć swoje pojęcie w tym temacie.

Dlaczego my?: o Firmie wiedziałem już sporo czasu wcześniej, lecz nie wiedziałem że jest prowadzona rekrutacja - od razu gdy się o tym dowiedziałem postanowiłem wstąpić w szeregi grupy. Mam nadzieje, że Ja jako pracownik będę spełniał swoje obowiązki

Numer telefonu: 6868325

• Do góry
    • 0

#12 Lokel-34 26/05/2016 - 16:12

Lokel
  • Gracz

Imię: Patrick

Nazwisko: Cardamone 

Kilka słów o sobie, Jestem dość ambitną osobą, od siedmiu lat posiadam prawo jazdy kat.B, pracowałem już jako taxówkarz lecz potem wyjechałem z miasta i przestałem pracować. Teraz wróciłem i chciałbym dalej szerzyć swoje pojęcie w tym temacie.

Dlaczego my?: o Firmie wiedziałem już sporo czasu wcześniej, lecz nie wiedziałem że jest prowadzona rekrutacja - od razu gdy się o tym dowiedziałem postanowiłem wstąpić w szeregi grupy. Mam nadzieje, że Ja jako pracownik będę spełniał swoje obowiązki

Numer telefonu: 6868325

AKCEPTUJE,Jestem twoim opiekunem stażu.Zgłoś się IG

• Do góry
    • 0

#13 padyl0 27/05/2016 - 09:55

padyl
  • Gracz

Kilka słów o sobie, doświadczenie: potrafię pracować w Grupach  Moje doświadczenie w byciu taksówkarzem jest całkiem duże, ponieważ miałem już parę podobnych pracy. Jeśli chodzi o doświadczenie w byciu kierowcą to jestem bardzo dobrym kierowcą, nawet w jednym byłem prawię w zarządzie 

Dlaczego my?: Firma Los Santos Taxi wydała mi się bardzo dobra poprzez wynagrodzenie oraz przejrzystą ofertę w dodatku bardzo niskie ceny za kurs, sądzę że dzięki temu będzie więcej klientów.

Numer telefonu:  6872550

Użytkownik padyl edytował ten post 27/05/2016 - 09:56

• Do góry
    • 0

#14 adrit20 29/05/2016 - 13:12

adrit2
  • Gracz

Imię: Waylon

Nazwisko: Fernandez

Kilka słów o sobie, doświadczenie: Jestem Miłym i uczciwym człowiekiem. Bardzo lubię jeździć na taxi jak i na szkole jazdy ponieważ bardzo lubię mieć kontakt z innymi ludźmi. Wyjeździłem już troszkę godzin w mojej karierze tylko musiałem zrezygnować z tamtych korporacji z powodu wypadku jaki mi się nadarzył i musiałem spędzić 4 miesiące w szpitalu na rehabilitacji. Jestem bardzo kontaktowym człowiekiem i nie boję się wyzwań ani progów jakie może narzucić mi pracodawca 

Dlaczego my?: Podoba mi się was system rekrutacji jak i zarząd ( mili ludzie ). Po prostu chciałbym móc pracować w miłej atmosferze i mam nadzieje że będę miał okazje z wami pracować. Ale uściślając, miła atmosfera, ogarniety zarząd, mili pracownicy, i dobrze wyposażone samochody firmowe.

Numer telefonu: 6681579

• Do góry
    • 0

#15 kern0 02/06/2016 - 18:25

kern
  • Gracz

Imię:  Elvin
Nazwisko:  Carbone 

Kilka słów o sobie, doświadczenie: Jestem można powiedzieć pracoholikiem. Uwielbiam jeździć taksówką. Mam dobry kontakt z klientami.

Dlaczego my?: Dlatego, że poszukujecie pracowników. Macie dobre warunki. Kiedyś pracowałem w taxi, nie było dobrych warunków wiec tutaj spróbuje swoich sił.

Numer telefonu:  6890206

• Do góry
    • 0

#16 Mateusz Wołosz_1265611 09/06/2016 - 20:24

Mateusz Wołosz_126561
  • Gracz

Imię: Gonzalo
Nazwisko: Miller
Kilka słów o sobie, doświadczenie: Chcialbym się podjąć pracy taksówkarza, ponieważ znam każdą lokacje w san andreas i bym sprawnie oraz sumiennie wykonywał pracę. Gwarantuje że nikogo nie zawiodę i będe na wasze każde wezwanie. :)

Dlaczego my?: Wydajecie mi sie bardzo miła firma i mam nadzieję że rozpatrzycie moje podanie pozytywnie.

Numer telefonu: 690-82-66

OCC: Mam nadzieje ze mała ilość GS was nie zwiedzie, grałem już kiedyś na net4game i wróciłem po 2 latach przerwy. Całe RP ogarniam i znam każdą komende oraz posiadam prawo jazdy kat. B 

• Do góry
    • 0

#17 imprisoned1 11/06/2016 - 16:39

imprisoned
  • Gracz

Imię: Marcos

Nazwisko: Betro

Kilka słów o sobie, doświadczenie: Jestem osobą pracowitą, miłą, zaangażowaną. Pracowałem już wiele razy w firmach taksówkarskich, dobrze radzę sobię za kierownicą.

Dlaczego my?: Uważam, że jesteście dobrze prosperującą firmą, która pozwoli mi się rozwinąć. Poza tym lubię zawód taksówkarza, dlatego jestem chętny.

Numer telefonu: 6915088

• Do góry
    • 0

#18 Fomfel0 13/06/2016 - 15:20

Fomfel
  • Gracz

Imię:River

Nazwisko:Watson

Kilka słów o sobie, doświadczenie:Witam, nazywam się River. Mam 26 lat i uwielbiam jeździć różnego rodzaju pojazdami. Posiadam prawo jazdy kategorii B, oraz pracowałem niegdyś w Special Driving School.

Dlaczego my?:Ponieważ zainteresowała mnie Wasza firma oraz dlatego, że poszukujecie pracowników i myślę, że się nadam.

Numer telefonu:5762209

• Do góry
    • 0

#19 Skino819 15/06/2016 - 20:14

Skino
  • Gracz

Imię:Braulio

Nazwisko: King

Kilka słów o sobie, Co tu dużo mówić, pracowałem w jednej firmie taxówkowej, oraz w 2 naukach jazdy. Jestem bardzo doświadczonym kierowcą, który ma dużo umiejętności.

Dlaczego my?: Jesteście firmą, która dobrze prosperuje, chciałbym się przyłożyć do dalszego rozwoju owej firmy. :)

Numer telefonu: 6889189

• Do góry
    • 0

#20 b0a4 22/06/2016 - 13:41

b0a
  • Gracz

Imię: Jaime 

Nazwisko: Martinez

Kilka słów o sobie, doświadczenie: Co tu mam dużo mówić... doświadczenie mam bardzo duże ponieważ kiedyś miałem swoją firmę taxi i miasto znam jak swoją kieszeń dodam że jestem bardzo dobrym kierowcą, który ma dużo umiejętności

Dlaczego my?: Widzę że wasza firma ładnie pracuje i jest solidna więc chciałbym dodać jakąś cegiełkę do rozwoju firmy :)

Numer telefonu: 6898950

• Do góry
    • 0

#21 COME BACK19 23/06/2016 - 21:11

COME BACK
  • Gracz

Imię: Richard
Nazwisko: Webb

Kilka słów o sobie, doświadczenie: Nazywam się Richard. Jestem miły, uprzejmy i gadatliwy. Mieszkam w Los Santos od urodzenia. Znam Miasto jak własną kieszeń. Za kierownicą spędziłem większość mojego życia. Pracowałem już jako kierowca taksówki. 

Dlaczego my?: Ponieważ ta firma zwróciła moją uwagę i wydaję mi się porządna i z poziomem. Chciałbym tu wnieść też coś od siebie.

Numer telefonu: 686-22-10

• Do góry
    • 0

#22 Yanium0 26/06/2016 - 10:56

Yanium
  • Gracz

Imię: Yanium

Nazwisko: Barcellona

Kilka słów o sobie, doświadczenie: Jestem całkiem ogarniętym typem człowieka, posiadam duże doświadczenie gdyż grałem kiedyś na Taksówkach na serwerze Track. Lubie grać w piłkę, bardzo interesuje się samochodami i motoryzacją.

Dlaczego my?: Dlaczego wy ? Prawdopodobnie dlatego że jesteście jedną z najlepszych firm w LS (jak sama nazwa wskazuje) i myślę że dobrze by mi się z wami pracowało

Numer telefonu: 6942344

Inne: Niestety nie posiadam 1500 GS. Zaledwie 200 gdyż nie zastanawiałem się nad zwiększaniem, większą uwagę przywiązałem do godzin których obecnie mam 11.

• Do góry
    • 0

#23 OppaiDragon-1 27/06/2016 - 19:51

OppaiDragon
  • Gracz

Imię:Yaremka

Nazwisko:Takahashi

Kilka słów o sobie, doświadczenie:Jestem bardzo dokładnym i oddającym się pracy. Bardzo długo pracowałem jako taksówkarz i instruktor jazdy, ale niestety problemy chorobowe przeszkodziły mi dalszym w tamtym czasie wykonywaniu zawodu. Od kiedy powróciłem żartobliwie ująć do świata żywych poszukuje pracy jako taksówkarz ponieważ to jest moja pasja.

Dlaczego my?:Dlaczego Los Santos Taxi ? Ponieważ, bardzo dużo ludzi opowiada mi o waszej firmie i o tym jak dbacie o pracownika, również oferowana przez was stawka pozwala wam wzbić się na szczyt w tej branży.

Numer telefonu: Jak narazie telefon mi sie popsuł i jestem zmuszony do zmienienia numeru.

• Do góry
    • 0

#24 Emil Tylkowski0 29/06/2016 - 16:28

Emil Tylkowski
  • Świeżak
  • Gracz

Imię: Byron
Nazwisko: Villano
Kilka słów o sobie, doświadczenie: Witam, chciałbym rozpocząć swoją pierwszą pracę w grze, sampie właśnie jako taksówkarz, nie mam doświadczenia ale bardzo szybko się uczę! :) 

Dlaczego my?: Zwróciliście moje oko, na was za dobrą reklamę oraz opinie nienaganne na temat firmy dlatego właśnie Tu chciałbym być :)

OCC: Jestem świeżutkim graczem chciałbym sie rozwijać przy Was jak to możliwę :)

Użytkownik Emil Tylkowski edytował ten post 29/06/2016 - 16:28

• Do góry
    • 0

#25 flondi0 10/07/2016 - 19:53

flondi
  • Gracz

Imię: Cole

Nazwisko: DeLuca

Kilka słów o sobie, doświadczenie: Jestem bardzo sumiennym i dokładnym pracownikiem. Uwielbiam motoryzację oraz różne sporty, sam uprawiam boks i chodzę na siłownie. Jestem pracowity, lubię dobrze zarabiać, co jest chyba oczywiste. 

Dlaczego my?: Ponieważ podobają mi się wasze warunki pracy. Chciałbym zarabiać u was pieniążki, ponieważ przekonaliście mnie do siebie.

Numer telefonu: aktualnie brak

PS. Nie posiadam ani tyle GS ani tyle godzin, za to posiadam duże doświadczenie z serwerami typu RP. Sam na innym serwerze jestem liderem straży pożarnej, jestem pewny że sobie poradzę i wszystko nadrobię :)

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych