https://www.youtube.com/watch?v=tQW38mw8jiQ
z przykrością informuję, że Łukasz Wiśniewski, streamer odszedł od nas dwa dni temu.
https://www.youtube.com/watch?v=tQW38mw8jiQ
z przykrością informuję, że Łukasz Wiśniewski, streamer odszedł od nas dwa dni temu.
Cholernie przykre... Jednak większość ludzi to śmiecie.
cieńki bolek jak nie wytrzymał, proste
cieńki bolek jak nie wytrzymał, proste

Znając życie jakieś fake troll zrobił.
Albo jesteś twardy i trzymasz się na nogach albo... I odchodzisz bez honoru popelniajac samobójstwo
dokładnie, po chuj światu takie słabe jednostki.
Mnie jakoś dręczy ciągle i jakoś daje rade
Haahahahahaa nikt nie zauważył że to fejk XD
fejk lol
też myślę o samobójstwie
też myślę o samobójstwie
ale tak na serio? to daj mi tego maga
ale tak na serio? to daj mi tego maga
ojeju, zachorujcie na depresje to pogadamy czy będziecie samobójców za tchórzy uważali.
ojeju, zachorujcie na depresje to pogadamy czy będziecie samobójców za tchórzy uważali.
to wtedy nie będziemy gadać bo będziemy wisieć na pasku od spodni hehehhee
Dorośnijto wtedy nie będziemy gadać bo będziemy wisieć na pasku od spodni hehehhee
Dorośnij
Dorosłem chmurko już jakiś czas temu, po prostu pisze prawdę która boli.
No fakt, wykluczenie ludzi chorych ze społeczeństwa jest przykreDorosłem chmurko już jakiś czas temu, po prostu pisze prawdę która boli.
No fakt, wykluczenie ludzi chorych ze społeczeństwa jest przykre
Choroba go nie usprawiedliwia... ale co będę się rozpisywał, wyraziłem swoje zdanie.
Najwyraźniej nie miałeś w życiu styczności z osobą chora na depresję, a gadalbys inaczej jakby to była osoba bliska lub jeżeli ktoś dobrze Ci znany popełniłby samobójstwo ...Choroba go nie usprawiedliwia... ale co będę się rozpisywał, wyraziłem swoje zdanie.
Najwyraźniej nie miałeś w życiu styczności z osobą chora na depresję, a gadalbys inaczej jakby to była osoba bliska lub jeżeli ktoś dobrze Ci znany popełniłby samobójstwo ...
Miłego dnia.
Nieznasz mojej sytuacji to nie mów jak jest, bo właśnie bardzo bliska mi osoba popełniła samobójstwo i dlatego od tamtego czasu gardzę tak nimi i traktuję jak największych tchórzy, pozdrawiam.
Dorosłem chmurko już jakiś czas temu, po prostu pisze prawdę która boli.
ja mam depresje i jakos nie wisze
No to gratuluję...Nieznasz mojej sytuacji to nie mów jak jest, bo właśnie bardzo bliska mi osoba popełniła samobójstwo i dlatego od tamtego czasu gardzę tak nimi i traktuję jak największych tchórzy, pozdrawiam.
No to gratuluję...
Dziękuję.
Dziękuję.
Chyba czegoś nie rozumiem, skoro była to bardzo bliska osoba to nie można było jej pomóc ze swoją chorobą?
Osoba która popełnia samobójstwo, ma depresja bądź jest chora psychicznie.
Zamiast jej pomóc, to nic nie zrobiłeś i w momencie gdy przestałą kontrolować to co się dzieję to ot tak zacząłeś nią gardzić?
To rzeczywiście BARDZO BLISKA osoba.
Chyba czegoś nie rozumiem, skoro była to bardzo bliska osoba to nie można było jej pomóc ze swoją chorobą?
Osoba która popełnia samobójstwo, ma depresja bądź jest chora psychicznie.
Zamiast jej pomóc, to nic nie zrobiłeś i w momencie gdy przestałą kontrolować to co się dzieję to ot tak zacząłeś nią gardzić?
To rzeczywiście BARDZO BLISKA osoba.
Co Ty mi wgl pierdolisz człowieku nie znasz sytuacji to nie wypowiadaj sie to raz dwa nie gardze nia a tym co zrobiła wiec zamilcz człowieku
Naiwniaki Łukaszek i samobój, czekam na kolejne recenzje gier.
Chmurka nie bulwersuj się toć on żyje, ale tak poza tym samobójstwo jest dla słabych hehe
Kto to był/jest? xD
Chmurka nie bulwersuj się toć on żyje, ale tak poza tym samobójstwo jest dla słabych hehe
Nie chodzi o fakt tego czy żyje, czy nie ale o podejście innego człowieka do takich tragedii... To jest kur... przykre, że ludzie w większości są tak obojętni w stosunku do drugiego człowieka!
Użytkownik Pani Chmurka edytował ten post 15/05/2016 - 22:57
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych