https://youtu.be/Pf_si60K9nM
Siema. Z pomocą innych osób postanowiłem otworzyć burdel. Teraz pewnie każdy pomyśli sobie --> "ale jak to, nawet nie czytam dalej, tyle burdelów było i zapał gasł, maks miesiąc im stawiam, jak nie mniej". Mam pewien pomysł, by nie zrobić z tego typowego night-clubu, który upadnie po miesiącu. Wdrożymy w życie takie pomysły jak:
- call girls - tak zwane "panie na telefon". Będzie to swego rodzaju "ekskluzywna prostytutka", którą będzie mógł zamówić każdy za odpowiednią opłatą (więcej niż za zwykłą prostytutkę). Tutaj pojawia się dodatkowa możliwość dla organizacji przestępczych; bowiem call girl nie oznacza jedynie pani do przysłowiowego ruchania. Wiele organizacji załatwiając interesy z innymi organizacjami może wykorzystać taką panią na przykład jako "przynętę" dla lepszych profitów transakcji!
- prostytutka - czyli zwykła pani, która tańczy w klubie i może zgodzić się na prywatny taniec czy szybki numerek w klubie lub w domu klienta.
- tancerka - do obowiązków takiej osoby będzie należeć jedynie taniec na rurze i ewentualnie prywatny taniec.
- ochrona, bramani/barmanki - oczywiście do tego wszystkiego dochodzi ochrona i zwykli barmani czy barmanki serwujące różne trunki naszym klientom.
- chcemy uczynić nasz klub nocny miejscem, w którym różnego rodzaju organizacje będą mogły przyjechać o każdej porze pograć, "poklimacić" czy omawiać różnego rodzaju interesy.
- różnego rodzaju eventy, czas zrobić jakąś konkurencje w tym mieście!

Mamy głębokie nadzieje, że projekt znajdzie aprobatę oraz zainteresowanie wśród społeczności serwera (tym bardziej, że jest tylko jeden klub nocny - u haitańczyków). Tym samym poszukujemy osoby, które będą mogły odgrywać powyżej wymienione osoby (do wyboru do koloru); chętne osoby niech zgłaszają się na moje PW. Jeśli chodzi o wypłaty, to osoba ta będzie dostawała wypłatę z normalnego biznesu (jeden wolny slot wymagany) + opłata za usługę (wg cennika, który zostanie przedstawiony każdej osobie incharacter) + za super wczuwanie się w postacie i ładne odgrywanie duże bonusy pieniężne. Jak najbardziej zachęcam do wspólnej gry! Biznes będzie pod patronatem The Firm, więc o poziom martwić się nie trzeba. Mimo dużego stażu na serwerze jest to mój pierwszy takiego rodzaju projekt, więc proszę o wyrozumiałość i do zobaczenia w grze!
PAMIĘTAJ KLIENCIE DROGI: GAŁA TO NIE SEKS.

(Interior będzie jeszcze lekko modernizowany)

Podziękowania dla:
Użytkownik MACIBA HERE edytował ten post 05/05/2016 - 20:48