https://www.youtube.com/watch?v=IExqHHqt2fk

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=IExqHHqt2fk
Elegancko.
To widać od tak bierzesz do dupci. No spoko.
no mam w dupci forumowych pozerów
dobrze.
@Paranormalny, tylko potem nie płacz, że wyłapiesz bana na konto za hejtera i prostaka.
Użytkownik Sagem edytował ten post 02/05/2016 - 16:05
Policja was jebie - haha nutke żeś dobrał do filmiku, w sumie to spoko.
Nadano ostrzeżenie z blokadą postowania.
Brak kultury.
Nie tolerujemy nabijania postów, trollowania, a zwłaszcza wywyższania się bądź nieuprzejmości wobec innych użytkowników.
Każde kolejne ostrzeżenie powoduje co raz dłuższą blokadę postowania, a osoby mające się za nietykalne banujemy na wieczność.
dobra nutka, dobra filmik
Niech żyje LSPD!!
wszystko spoko ale popracuj nad celnością bo trochę słabo
wszystko spoko ale popracuj nad celnością bo trochę słabo
ty to do mnie mówisz? Jak oglądałem twój filmik to kisłem właśnie z twojej celności, strzelasz bez skilla nie kucając do celu który jest oddalony od ciebie 150~ metrów.

Popularny
ty to do mnie mówisz? Jak oglądałem twój filmik to kisłem właśnie z twojej celności, strzelasz bez skilla nie kucając do celu który jest oddalony od ciebie 150~ metrów.
Co jak co, ale w kwestii strzelania w tej gierce lepiej się nie udzielaj, amatorze 0:30, szkoda że wyciąłeś tak szybko ten moment jak padliście, było Was czterech na wyższym wieżowcu, nas dwóch i wszyscy dostaliśta baty
(z tego dwóch z Was spadło z dachu xD) Szkoda że muzyka nie odzwierciedla tego co dzieje się w rzeczywistości, bo jest całkiem odwrotnie jak widać. Na filmie nic ciekawego, musisz się bardziej postarać.
Co jak co, ale w kwestii strzelania w tej gierce lepiej się nie udzielaj, amatorze
0:30, szkoda że wyciąłeś tak szybko ten moment jak padliście, było Was czterech na wyższym wieżowcu, nas dwóch i wszyscy dostaliśta baty
(z tego dwóch z Was spadło z dachu xD) Szkoda że muzyka nie odzwierciedla tego co dzieje się w rzeczywistości, bo jest całkiem odwrotnie jak widać. Na filmie nic ciekawego, musisz się bardziej postarać.
dobry jesteś w mitach bo ja przez ten tydzień ani jednego bw nie miałem

Popularny
dobry jesteś w mitach bo ja przez ten tydzień ani jednego bw nie miałem
Czyli jako jedyny uciekłeś przed nami, bo twoja cała ekipa padła. Mniejsza, @topic: muzyka dno.
Sztosik;
można prosić Twoje animacje?
Git, co to jest za mod, co się chodzi z bronią w taki inny sposób? Jakaś animka?
Muzyka sztos.
1:18 - czo ten deagle? xd
Ogólnie to takie sobie, zostawiam lajka na zachętę.
Ps. ta nuta to jakieś nieporozumienie.
Użytkownik RazoRR_65 edytował ten post 04/05/2016 - 01:39
Filmik zajebisty,co to za nutka?
co to kurwa jest xd
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych