https://www.youtube.com/watch?v=zvYYetxwbGc
ehm, uczę się jeździć.

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=zvYYetxwbGc
ehm, uczę się jeździć.
Spoko
Super, dzięki za miły komentarz.
Poradziłeś sobie Karwo, nieźle!
Obejrzałem cały, git.
Też obejrzałem cały. Pościg super, ale render trochę taki sobie i mało co było widać nawet na HD. Dobra jazda z Twojej strony i uciekających, pozdrawiam.
zasnąłem, nudne troche.
Pod koniec myslalem ze zwodujesz
Trochę długawy filmik i po kilku minutach miałem dosyć. Przydałaby się jakaś cichutka muzyczka w tle to by się lepiej oglądało, dodatkowo troszkę słaba jakość. Mogę wiedzieć w czym renderowałeś? Poza tymi drobnostkami wszystko dobrze, ładna i czysta jazda tylko te niefortunne dachowanko w Red County Czekam na kolejną produkcją, mam nadzieję lepszą, a teraz zostawiam lajkacza i powodzenia mordeczko
Trochę długawy filmik i po kilku minutach miałem dosyć. Przydałaby się jakaś cichutka muzyczka w tle to by się lepiej oglądało, dodatkowo troszkę słaba jakość. Mogę wiedzieć w czym renderowałeś? Poza tymi drobnostkami wszystko dobrze, ładna i czysta jazda tylko te niefortunne dachowanko w Red County
Czekam na kolejną produkcją, mam nadzieję lepszą, a teraz zostawiam lajkacza i powodzenia mordeczko
Dzięki, będę pamiętał następnym razem o muzyce Renderowałem Vegasem i w zasadzie przed wrzuceniem na yt jakość jest o niebo lepsza...więc to raczej przez niego się psuje ale postaram się to jeszcze ogarnąć
Też obejrzałem cały. Pościg super, ale render trochę taki sobie i mało co było widać nawet na HD. Dobra jazda z Twojej strony i uciekających, pozdrawiam.
Dzięki, ale trochę słabo mi poszło bo nie jeździłem sultanem jak i innymi pojazdami z dobre dwa miechy i nie szło mi tak jak powinienem. Pościg super, na końcu zmieniłem kierowce bo mi się odechciało jechać xd
Dzięki, będę pamiętał następnym razem o muzyce
Renderowałem Vegasem i w zasadzie przed wrzuceniem na yt jakość jest o niebo lepsza...więc to raczej przez niego się psuje ale postaram się to jeszcze ogarnąć
A w jakim formacie renderowałeś?

Spoko tylko przewijałem z pięć razy bo długie.
SuPeR KaRwO
Chodziło mi o to co tutaj wybrałeś:

I w jakim formacie to nagrałeś. I jeszcze jakiego programu do tego użyłeś.
Mój biedny sultan
Sultan jebudup na końcu. Fajny materiał, długi ale sobie oglądałem cały, czekam na kolejne, Karwo.
I w jakim formacie to nagrałeś. I jeszcze jakiego programu do tego użyłeś.

a szablon wybrałem: Internet HD 720p
Super filmik,propsuje.
Ma ktoś może link do mapki? Nie chodzi o sam HUD tylko o mapę. Z góry dzięki.
Hyde Park →
Muzyka →
Greta Van Fleet - Black Smoke RisingNapisany przez Don Buster, 26/11/2018 |
|
|
||
Hyde Park →
Szukam →
Szukam Skinów do postaciNapisany przez Adidasiik, 06/11/2018 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
[SZUKAM] Szukam ludzi do stworzenia organizacji pokroju BMF.Napisany przez BoxerLBN, 11/08/2018 |
|
|
||
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
net4game || LSPD 10-70A za czarnym sultanem + BONUSNapisany przez sNakelele, 22/05/2018 |
|
|
||
![]() |
Problemy techniczne →
Dachowanie pojazdu podczas wyjeżdżania z budynku.Napisany przez BIALAS, 08/03/2018 |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych