Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] ALLSAINTS ATLANTIC - EXPERIENCED TRANSPORT GROUP.

taxi allsaints atlantic

• Please log in to reply
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Castielle45 03/04/2016 - 16:27

Castielle
  • Gracz

V38DdUU.png
SzKdj7D.png                                   AllSaints Atlantic: Reruitment
AllSaints otwiera rekrutację na stanowisko kierowcy w renomowanej firmie z ugruntowaną pozycją na rynku.

Posiadamy pojazdy typu: Solair, Solair, Premier, Premier, Sultan, Huntley! A wszystkie one wyposażone są w nowoczesne felgi, systemy audio, alarmy czy nadajniki GPS.

Poszukujemy osób doświadczonych, otwartych i uczciwych. Posiadających dystans do siebie i do swojej pracy, aby wspólnie z nami tworzyć, wspaniałą i przyjacielską panującą u nas atmosferę!

Gwarantujemy Ci w pełni sprawne auto do odbywania służby, przyjazny zarząd, który zawsze pomoże Ci jeśli zaistnieje jakikolwiek problem, gwarantowany zwrot kwoty pobranej z konta jeśli naprawisz swój pojazd, oraz pełną refundację jeśli wypadek nie został spowodowany z Twojej winy oraz naturalnie stałą wypłatę w wysokości $140 dziennie jak i wysokie premie.

Oczekujemy od Ciebie doświadczenia w branży transportowej, umiejętne podejście do klienta, uczciwości oraz dyspozycyjności przez 20 minut w ciągu dnia!

WZÓR APLIKACJI:

1) Imię & Nazwisko:

2) Numer Telefonu:

3) Adres Zamieszkania:

4) Miejsca w których aktualnie pracujesz:

5) Aplikacja na stanowisko kierowcy (minimum 3 zdania):

6) Przekonaj nas do siebie:

Po zaakceptowaniu podania, skontaktuj się telefonicznie z osobami odpowiedzialnymi za rekrutacje, a są to:

1.
-Maggie McValadeline
-General Chief of AllSaints Atlantic.
-600-47-40.
-813 Marine Lane.

2.
-Tommy Crowley
-Chief AllSaints Atlantic.
-652-41-56.
-66A Idlewood Lane.

3.
-Jack Colinbridge
-Chief AllSaints Atlantic.
-412-11-60.
-73A Commerce.

• Do góry
    • 2

#2 Gumiss1 04/04/2016 - 21:33

Gumiss
  • Świeżak

Imię & Nazwisko:Brady Kelly

Numer Telefonu:6688537 

Adres Zamieszkania:Los Santos Hotel Luxury 

Miejsca w których aktualnie pracujesz:Royal Taxi (Kierownik) Rogers Bar,LSAD,Green Security,Rogers Bar,BMW CAR,Tytan Gym,Pago Restaurant 

Aplikacja na stanowisko kierowcy (minimum 3 zdania):Posiadam Prawo jazdy kategorie B oraz mam wielo letnia praca z klientami. Wiele lat pracuje Za kierownica pracuje jak mówiłem w Royal Taxi i jestem tam kierownikiem mam bardzo wielu klientów bardzo mnie chwalą.Bardzo lubie prowadzić w firmie moge siedziec cale dnie państwo nie zawiodą się gdy mnie zatrudnia  

Przekonaj nas do siebie:Jak pisałem jestem wieloletnim kierowca mam wielkie doświadczenie w tym co robie i lubie to . Potrafię sie dogadac z klientem i dowiesc go szybko na miejsce

Z Poważaniem 

Brady Kelly

• Do góry
    • 0

#3 Castielle45 05/04/2016 - 14:53

Castielle
  • Gracz

Imię & Nazwisko:Brady Kelly

Numer Telefonu:6688537 

Adres Zamieszkania:Los Santos Hotel Luxury 

Miejsca w których aktualnie pracujesz:Royal Taxi (Kierownik) Rogers Bar,LSAD,Green Security,Rogers Bar,BMW CAR,Tytan Gym,Pago Restaurant 

Aplikacja na stanowisko kierowcy (minimum 3 zdania):Posiadam Prawo jazdy kategorie B oraz mam wielo letnia praca z klientami. Wiele lat pracuje Za kierownica pracuje jak mówiłem w Royal Taxi i jestem tam kierownikiem mam bardzo wielu klientów bardzo mnie chwalą.Bardzo lubie prowadzić w firmie moge siedziec cale dnie państwo nie zawiodą się gdy mnie zatrudnia  

Przekonaj nas do siebie:Jak pisałem jestem wieloletnim kierowca mam wielkie doświadczenie w tym co robie i lubie to . Potrafię sie dogadac z klientem i dowiesc go szybko na miejsce

Z Poważaniem 

Brady Kelly

Podanie zaakceptowane. Rozmowę kwalifikacyjną na aplikowane stanowisko, przeprowadzi z Panem dnia 05/04/2016:
Maggie McValadeline,
General Chief of AllSaints Atlantic.
Kontakt: 600-40-47.

Proszę, utrwal w głowie Kodeks Ruchu Drogowego i przygotuj się na rozmowę.
__

Pozdrawiam,

Maggie McValadeline,

• Do góry
    • 0

#4 Asia2120 05/04/2016 - 14:59

Asia212
  • Świeżak

Imię i Nazwisko : Ashlee Androsciani

Numer telefonu : 6581063

Adres Zamieszkania : Hotel - Sniki Fiki Hotel

Miejsca aktualnego zatrudnienia : * Play,

* Center Pharmacy,

* Revolution Pharmacy,

* Central Bar,

* Elegant Driving School,

* Caskay General Motors,

* Orange Gym.

Aplikacja na stanowisko kierowcy :

Witam. Aplikuję na stanowisko kierowcy w korporacji taksówkarskiej Allsaints, ponieważ uważam, że jest to praca w sam raz dla mnie. Posiadam prawo jazdy kategorii B, prowadzę samochód od wielu miesięcy i jeszcze nikt nie skarżył się na sposób jaki prowadzę auto bądź sposób traktowania klienta bądź kursanta ( w przypadku pracy w Elegant Driving School). Jeżdżę zgodnie z przepisami, bezpiecznie do celu.

Przekonaj nas do siebie : Myślę, że by przekonać Państwa do rozpatrzenia pozytywnie mojego wniosku,wszystko napisałam powyżej. Jestem sumiennym kierowcą,mogę pracować po godzinach jeśli zajdzie taka potrzeba, a czasem nawet po prostu z własnej chęci. Myślę, iż Państwo się na mnie nie zawiodą. Najlepszym sprawdzianem, było by moim zdaniem sprawdzenie moich zdolności w Waszej firmie praktycznie.

Serdecznie Pozdrawiam

Ashlee Androsciani

• Do góry
    • 0

#5 Castielle45 05/04/2016 - 15:03

Castielle
  • Gracz

Imię i Nazwisko : Ashlee Androsciani

Numer telefonu : 6581063

Adres Zamieszkania : Hotel - Sniki Fiki Hotel

Miejsca aktualnego zatrudnienia : * Play,

* Center Pharmacy,

* Revolution Pharmacy,

* Central Bar,

* Elegant Driving School,

* Caskay General Motors,

* Orange Gym.

Aplikacja na stanowisko kierowcy :

Witam. Aplikuję na stanowisko kierowcy w korporacji taksówkarskiej Allsaints, ponieważ uważam, że jest to praca w sam raz dla mnie. Posiadam prawo jazdy kategorii B, prowadzę samochód od wielu miesięcy i jeszcze nikt nie skarżył się na sposób jaki prowadzę auto bądź sposób traktowania klienta bądź kursanta ( w przypadku pracy w Elegant Driving School). Jeżdżę zgodnie z przepisami, bezpiecznie do celu.

Przekonaj nas do siebie : Myślę, że by przekonać Państwa do rozpatrzenia pozytywnie mojego wniosku,wszystko napisałam powyżej. Jestem sumiennym kierowcą,mogę pracować po godzinach jeśli zajdzie taka potrzeba, a czasem nawet po prostu z własnej chęci. Myślę, iż Państwo się na mnie nie zawiodą. Najlepszym sprawdzianem, było by moim zdaniem sprawdzenie moich zdolności w Waszej firmie praktycznie.

Serdecznie Pozdrawiam

Ashlee Androsciani

Podanie zaakceptowane. Rozmowę kwalifikacyjną na aplikowane stanowisko, przeprowadzi z Panem dnia 05/04/2016:
Maggie McValadeline,
Kontakt: 600-40-47.

Proszę, utrwal w głowie Kodeks Ruchu Drogowego i przygotuj się na rozmowę.
__

Pozdrawiam,

Maggie McValadeline,

• Do góry
    • 0

#6 Castielle45 11/04/2016 - 20:45

Castielle
  • Gracz

ODŚWIEŻAMY I W DALSZYM CIĄGU CZEKAMY NA PODANIA!!
W DANYM MOMENCIE POSIADAMY WIELE WOLNYCH MIEJSC PRACY :)

• Do góry
    • 0

#7 Castielle45 13/04/2016 - 07:36

Castielle
  • Gracz

ODŚWIEŻAMY I W DALSZYM CIĄGU CZEKAMY NA PODANIA!!
W DANYM MOMENCIE POSIADAMY WIELE WOLNYCH MIEJSC PRACY:)

• Do góry
    • 0

#8 Krystian Frankowski0 20/04/2016 - 15:46

Krystian Frankowski
  • Świeżak

dzień dobry panu bym chciał jako taxi pracować znam całą mape na pamięć i ja nie jedzie jak warjat prosze jak coś prosze piszać na forum co i jak gdzie o kturej

• Do góry
    • 0

#9 Castielle45 21/04/2016 - 07:02

Castielle
  • Gracz

dzień dobry panu bym chciał jako taxi pracować znam całą mape na pamięć i ja nie jedzie jak warjat prosze jak coś prosze piszać na forum co i jak gdzie o kturej

Najpierw podanko według wzoru powyżej, a później odpowiedź. :)
Pozdrawiam!

• Do góry
    • 0

#10 Sakynfor1 22/04/2016 - 16:44

Sakynfor
  • Gracz

1) Imię & Nazwisko: Charlie Diaz

2) Numer Telefonu: Chwilowo w serwisie

3) Adres Zamieszkania: Los Santos, Hotel Centrum

4) Miejsca w których aktualnie pracujesz: Revolution Pharmacy

5) Aplikacja na stanowisko kierowcy (minimum 3 zdania):

Jestem doświadczonym, ostrożnym kierowcą. Zawsze dbam o bezpieczeństwo swoje i pasażerów. 

Mam długą historie z taksówkami i nauką jazdy za sobą więc nie zamierzam na tym poprzestać gdyż prowadzenie samochodu sprawia mi przyjemności.

Jestem zawsze dostępny i chętny do nadgodzin.

Gwarantuje bezwypadkową, bezpieczną jazdę i zadowolenie pasażerów z podróży.

Myślę że jestem dobrą inwestycją dla firmy i nie zawiodę.

Użytkownik Sakynfor edytował ten post 22/04/2016 - 16:45

• Do góry
    • 0

#11 Szyympek0 24/04/2016 - 10:56

Szyympek
  • Gracz

1) Imię & Nazwisko: Kaito Kobayashi.

2) Numer teefonu: 676-87-52

3) Adres zamieszkania: Chwilowo jestem  w trakcie poszukiwania kwatery.

* Revolution Pharmacy

* BMW Cars

5) Aplikacja na stanowisko kierowcy:

Może zacznę od tego, iż pracowałem wielokrotnie jako kierowca taksówki. Przez krótki okres byłem współwłaścicielem firmy taksówkarskiej, która co prawda długo nie pociągnęła. Oczywiście posiadam prawo jazdy kat.B, więc kodeks ruchu drogowego nie jest mi obcy

Jak już pisałem w poprzednim punkcie, mam spore doświadczenie jako kierowca, oraz bardzo dobry kontakt z klientami. Jestem skłonny do nadgodzin, bo po prostu kocham ten zawód, można powiedzieć że urodziłem się za kierownicą. Nie należę do kierowców którzy są zbyt pewni Siebie i pędzą na złamanie karku, bo wiadomo że w dzisiejszych czasach trzeba zachować szczególną ostrożność nawet przy wsiadaniu do samochodu. Sądzę że byłbym odpowiednim kandydatem na to stanowisko.

Z poważaniem,

Kaito Kobayashi.

• Do góry
    • 0

#12 Andrzej163-6 07/05/2016 - 11:01

Andrzej163
  • Gracz

1) Imię & Nazwisko: Carter  Anzalone

2) Numer Telefonu: 6735655

3) Adres Zamieszkania: Hotel Pod Koksem

a) Los Santos Mobile (Kierownik)

B) LSM Security 

c) Justus Security

d) Dynamic Gym

5) Aplikacja na stanowisko kierowcy (minimum 3 zdania): Zacznę od tego,że pracowałem w 2 firmach taxówkarskich i mam spore doświadczenie w prowadzeniu pojazdów.Mam duży zapał do pracy i posiadam prawo jazdy.Bardzo lubię jeździć autami i bardzo dobrze odgrywam RP.

6) Przekonaj nas do siebie: Jestem dobrym,sumiennym i miłym kierowcą.Mam ogromne doświadczenie w prowadzeniu aut jak i odgrywaniu  RP.Proszę o zaakceptowanie podania.

Użytkownik Andrzej163 edytował ten post 07/05/2016 - 11:02

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: taxi, allsaints, atlantic

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych