Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[TAXI - REKRUTACJA] Williams Corporation! Wysokie wypłaty i premie.

• Please log in to reply
201 odpowiedzi w tym temacie

#201 _Jordan_0 11/04/2017 - 13:12

_Jordan_
  • Świeżak

Imię i nazwisko: Jordan Dombrovski

Numer telefonu: 7817789

Miejsce zamieszkania: Jefferson 23/3 Los Santos

Doświadczenie: Nie posiadam doswiadczenia, jednak wiem, ze sprostam Waszym oczekiwaniom.

Dlaczego wybierasz akurat nas?: Wasz system i Wasze standardy bardzo mi odpowiadaja, uwazam tez, ze bedziecie ze mnie naprawde bardzo zadowoleni, poniewaz jestem bardzo pracowita i schludna osoba, wiec auta nie zostalyby napewno uszkodzone przezemnie.

Posiadasz prawo jazdy? Jeżeli tak, to jak długo jesteś kierowcą?: Posiadam prawo jazdy od 2 dni, jednak potrafie naprawde bardzo dobrze jezdzic, prawo jazdy zdalem za pierwszym razem, jezdzenie to jest moj zywiol.

((Screen /stats-http://imgur.com/a/Ydb69))

((Mam malo godzin przegranych na serwerze, jednak gralem juz wiele razy na serwerach rp, i jestem pewny, ze rp potrafie, nawet bardzo dobrze.))

• Do góry
    • 0

#202 Oliviia0 15/04/2017 - 13:24

Oliviia
  • Świeżak
Imię i nazwisko: Olivia Biani
Numer telefonu: 7820951
Miejsce zamieszkania: Akademik w centrum
Doświadczenie: Pracuje jako kierowca w taxi i jest to bardzo przyjemna praca. Dbam o pojazd i doworze klientów na miejsce. Nie miałam nigdy problemów z policją.
Dlaczego wybierasz akurat nas?:Od dawna szukam fajnej i dobrze oferującej i wymagającej firmy.
Posiadasz prawo jazdy? Jeżeli tak, to jak długo jesteś kierowcą?: ((ilość kilometrów ze /stats)) posiadam :) mam wyjeżdżone 80km
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych