Witam całą społeczność net4game pisze ten temat z prośbą o wyjaśnienie kary którą nadał mi GM Sully. Sprawa wygląda tak dostałem oszusta za to ,że rzucałem kostką za gościa który miał oszusta i nie mógł rzucać, robiłem to nieświadomy tego ,że jest to zabronione, wbił GM Sully i bez żadnych tłumaczeń nadał mi tą karę. Gdy pytałem się go czy mi to jakoś wyjaśni on po prostu mnie ignorował, być może nie miał czasu. Nigdzie nie było ogłaszane ,że jest to zabronione a przynajmniej ja nie widziałem jak i spora część graczy, po całej sprawie popytałem kilku bardziej doświadczonych krupierów którzy grają na tym serwerze po 2-3 lata czy wiedzieli o tym ,że nie można rzucać kostką za kogoś kto ma oszusta. Odpowiedź była prosta ,że nie wiedzieli lub ,że dowiedzieli się dopiero gdy ja dostałem tą kare. Bardzo szkoda mi tego konta globalnego ponieważ moja postać odgrywa hazardzistę a wiadomo ,że z oszustem sobie nic nie odegram. Gdybym wiedział ,że jest to zabronione nigdy bym tak nie zrobił. Mam wielką prośbę do całego zarządu net4game czy można by było zdjąć tego oszusta i nadać mi warna lub klątwę? Mam nadzieję ,że pozytywnie rozpatrzycie moją prośbę. Pozdrawiam Kuba

Temat jest zamknięty