Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[rekrutacja] Agencja ochrony PB

agencja ochrony ochrona piotrus34 broń akcja strzeaniny wybuchy

• Please log in to reply
20 odpowiedzi w tym temacie

#1 vvoltam110 09/03/2016 - 18:22

vvoltam
  • Gracz

*
Popularny

dEQjOjD.png

Agencja Ochrony PB - jedna z najstarszych działalności w branży ochrony mienia i życia drugiego człowieka powraca na rynek i to z wielkim rozmachem!

Trzech doświadczonych członków departamentu Los Santos przejęło Agencje i zrzeszają doskonale wyszkolonych pracowników.

Co możemy zaoferować?

Na dzień dzisiejszy naszym nowym pracownikom jesteśmy w stanie zaoferować elastyczne godziny pracy, pełne wyposażenie w przystępnej cenie oraz stała kwota $120 wypłaty.

Oczywiście nie obejdzie się bez pojazdów!

Aktualnie na stanie mamy:

Glendale;

Nebule;

Club;

Burrito;

Tahome;

Securicar;

Emperora;

Wszystkie pojazdy przeznaczone dla naszych pracowników oraz dla ważnych osobistości by w naszej eskorcie mogli czuć się bezpiecznie! Dodatkowo, dla doświadczonych pracowników przeznaczone są skutery oraz rowery do użytku prywatnego.

Jako jedna z nielicznych usług ochrony możemy zaoferować Tobie możliwość wyrobienia licencji na broń palną krótką a w późniejszym czasie nawet i długą!

Zaoferować możemy również elastyczne godziny pracy jak i premie dla tych najlepszych!

Czego oczekujemy od przyszłego pracownika?

Oczekujemy od was:

Dyspozycyjności;

W miarę czystej kartoteki, która nie jest obfita w różnorakie wpisy;

Prawo Jazdy;

Dowodu tożsamości;

Co zrobić by się do nas dostać?

Aby dołączyć do naszej elity wystarczy wysłać na naszą skrzynkę pocztową ((W tym temacie)) niżej podany wzór ówcześnie go poprawnie wypełniając:

Imię i nazwisko:
Kontakt:
Miejsce zameldowania:
Dlaczego Ty?:
Krótko o sobie:

Nie zwlekaj i dołącz do jednej z najstarszej i najlepiej prosperującej na rynku ochrony!!

• Do góry
    • 6

#2 psychiatryk176 09/03/2016 - 18:35

psychiatryk
  • Gracz

Imię i nazwiskoPhilippe Subercaseux
Kontakt[email protected] ((pw))
Miejsce zameldowania: East Beach.
Dlaczego Ty?: Myślę, że świetnie nadawałbym się do tej pracy, ponieważ wydaje mi się, że to jest coś, w czym czułbym się bardzo dobrze.

Ponadto całe życie byłem kształcony w stronę prawa, mam także certyfikaty, znam się na prawie więc wiedziałbym jak obchodzić się z ludźmi jeśli byłaby potrzeba konfrontacji. 
Krótko o sobie: Jestem osobą sympatyczną, lubię nowe znajomości oraz kontakt z ludźmi, ponadto jestem bardzo prostolinijny, nigdy nie ukrywam co mi siedzi na serduszku, jestem spokojny; nie daję się wyprowadzić z równowagi, znam podstawowe chwyty samoobronne, także nie byłoby kłopotu z nachalnymi petentami. 

• Do góry
    • 0

#3 vvoltam110 09/03/2016 - 19:58

vvoltam
  • Gracz

Imię i nazwiskoPhilippe Subercaseux
Kontakt[email protected] ((pw))
Miejsce zameldowania: East Beach.
Dlaczego Ty?: Myślę, że świetnie nadawałbym się do tej pracy, ponieważ wydaje mi się, że to jest coś, w czym czułbym się bardzo dobrze.

Ponadto całe życie byłem kształcony w stronę prawa, mam także certyfikaty, znam się na prawie więc wiedziałbym jak obchodzić się z ludźmi jeśli byłaby potrzeba konfrontacji. 
Krótko o sobie: Jestem osobą sympatyczną, lubię nowe znajomości oraz kontakt z ludźmi, ponadto jestem bardzo prostolinijny, nigdy nie ukrywam co mi siedzi na serduszku, jestem spokojny; nie daję się wyprowadzić z równowagi, znam podstawowe chwyty samoobronne, także nie byłoby kłopotu z nachalnymi petentami. 

** Przeglądając maila [email protected] można natrafić na wiadomość zwrotną z adresu mailowego [email protected], otwierając wiadomość można ujrzeć: **

Witamy! Z przyjemnością informujemy pana, iż pańskie podanie zostało przez nas zaakceptowane, zapraszam pana z racji remontu naszej siedziby na rozmowę wstępną w przyjaznym parku pomiędzy Urzędem naszego miasta, a szpitalem wszystkich świętych dziś o godzinie 21:00.

• Do góry
    • 0

#4 psychiatryk176 09/03/2016 - 21:01

psychiatryk
  • Gracz

** Przeglądając maila [email protected] można natrafić na wiadomość zwrotną z adresu mailowego [email protected], otwierając wiadomość można ujrzeć: **

Witamy! Z przyjemnością informujemy pana, iż pańskie podanie zostało przez nas zaakceptowane, zapraszam pana z racji remontu naszej siedziby na rozmowę wstępną w przyjaznym parku pomiędzy Urzędem naszego miasta, a szpitalem wszystkich świętych dziś o godzinie 21:00.

**mężczyzna siedząc w parku zalogował się szybko na maila, po czym wysłał wiadomość do [email protected], w treści**

Punktualność to moja renoma, już czekam - godzina 21:01.

• Do góry
    • 0

#5 FarmerPL1498 13/03/2016 - 11:03

FarmerPL
  • Gracz
/del

Użytkownik FarmerPL edytował ten post 01/08/2018 - 09:44

• Do góry
    • 0

#6 vvoltam110 13/03/2016 - 12:46

vvoltam
  • Gracz

Imię i nazwisko:Bruce Daniele
Kontakt:6611114
Miejsce zameldowania:Los Santos
Dlaczego Ty?:poniewaz dobrze czuje sie w takiej pracy.Jestem mily,pomocny i odwazny.Mysle ze nadaje sie do tej pracy
Krótko o sobie:Jestem aktywnym milym wysportowanym chlopakiem.Interesuje sie motocyklami i podnoszeniem ciężarów. Licze na pozytywny wynik mojego podanaia ;) pozdrawiam

** Mężczyzna przeglądając swoją skrzynkę pocztową może napotkać na następującego maila **

Witam, z przyjemnością informujemy iż pańskie podanie zostało zaakceptowane, proszę spodziewać się telefonu w okolicach godziny 15:00

• Do góry
    • 0

#7 FarmerPL1498 13/03/2016 - 13:56

FarmerPL
  • Gracz

** Mężczyzna przeglądając swoją skrzynkę pocztową może napotkać na następującego maila **

Witam, z przyjemnością informujemy iż pańskie podanie zostało zaakceptowane, proszę spodziewać się telefonu w okolicach godziny 15:00

Czekam już na telefon :)

• Do góry
    • 0

#8 MefiaKK 2 17/03/2016 - 00:25

MefiaKK
  • Świeżak

Imię i nazwisko:Kaiden Bailey
Kontakt:655-767-9 
Miejsce zameldowania:Los Santos
Dlaczego Ty?:Myślę ,że nadałbym się do tej pracy , zawsze interesowałem się agencją więc raczej dam rade.
Krótko o sobie:Jestem sympatyczny jak i zarazem pracowity.Interesuje się sportowymi autami jak i wiadomo agencją.Dwa dni w tygodniu chodzę na siłownię oraz gram w piłkę nożną.

• Do góry
    • 1

#9 vvoltam110 17/03/2016 - 15:07

vvoltam
  • Gracz

Imię i nazwisko:Kaiden BaileyKontakt:655-767-9 Miejsce zameldowania:Los SantosDlaczego Ty?:Myślę ,że nadałbym się do tej pracy , zawsze interesowałem się agencją więc raczej dam rade.Krótko o sobie:Jestem sympatyczny jak i zarazem pracowity.Interesuje się sportowymi autami jak i wiadomo agencją.Dwa dni w tygodniu chodzę na siłownię oraz gram w piłkę nożną.

** Mężczyzna przeglądając skrzynkę mailową może napotkać na następującą wiadomość: **

Witam, z przyjemnością informujemy iż pańskie podanie zostało zaakceptowane, proszę spodziewać się telefonu w okolicach godziny 17:15

Użytkownik piotrus34 edytował ten post 17/03/2016 - 15:07

• Do góry
    • 0

#10 vvoltam110 17/03/2016 - 21:25

vvoltam
  • Gracz

Imię i nazwisko:Anthony BavettaKontakt:6617591Miejsce zameldowania:Wynajmuję dom na CommerceDlaczego Ty?:Hmm dlaczego ja? Myślę że nadaje się na ochroniarza bez żadnego odwalania i ciągłego wbijania bw.Mam doświadczenie w ochronie ponieważ na pierwszej postaci pograłem troche w ochronie więc wiem jak to wygląda i ogarniam.Krótko o sobie:Nazywam się Kacper mam 15 lat pochodzę z Raciborza i tam uczestniczę do szkoły.Trenuje piłkę nożną jak i tenis stołowy.Mam szczupłą sylwetkę.Dobrze się uczę i nie mam żadnych problemów w szkole jak i z rówieśnikami.

Nie wiem czy to troll, czy inny czort ale chodzi o formę czysto IC dlatego w razie czego popraw to podanie.

Użytkownik piotrus34 edytował ten post 17/03/2016 - 21:30

• Do góry
    • 0

#11 vvoltam110 17/03/2016 - 21:40

vvoltam
  • Gracz

Imię i nazwisko:Anthony BavettaKontakt:6617591Miejsce zameldowania:Wynajmuję dom na CommerceDlaczego Ty?:Hmm dlaczego ja? Myślę że nadaje się na ochroniarza.Mam doświadczenie w ochronie.Krótko o sobie:23 letni Anthony' urodzony w Los Santos.Lubi grać w piłkę i chodzić na siłkę czasem zdarzy mu iść z kolegami na piwko i wrócić pijany.Ma dobry kontakt z przyjaciółmi i studiuje prawo.Bardzo lubi pracę ochrony ponieważ dużo o niej słyszał w telewizji więc poszedł drogą ochroniarza.

** facet przeglądac maila może napotkać na następującą wiadomość: **

Witam, z przyjemnością informujemy iż pańskie podanie zostało zaakceptowane, proszę spodziewać się telefonu w przeciągu najbliższych kilku minut

• Do góry
    • 0

#12 KemuYT-2 21/03/2016 - 16:28

KemuYT
  • Gracz

Imię i nazwisko: Rocco Cali
Kontakt:6649708
Miejsce zameldowania: Hotel
Dlaczego Ty?: Myślę że nadawałbym się na ochroniarza.
Krótko o sobie: Cali 22 letini urodzony w Las Ventura's. Bardzo lubi chodzić na siłownie , uprawiać sport taki jak piłka nożna jak i koszykówka. Bardzo punktualna oraz miła osoba.

• Do góry
    • 0

#13 vvoltam110 21/03/2016 - 18:05

vvoltam
  • Gracz

Imię i nazwisko: Rocco CaliKontakt:6649708Miejsce zameldowania: HotelDlaczego Ty?: Myślę że nadawałbym się na ochroniarza.Krótko o sobie: Cali 22 letini urodzony w Las Ventura's. Bardzo lubi chodzić na siłownie , uprawiać sport taki jak piłka nożna jak i koszykówka. Bardzo punktualna oraz miła osoba.

** Mężczyzna przeglądając skrzynkę mailową może napotkać na następującą wiadomość: **

Witam, z przyjemnością informujemy iż pańskie podanie zostało zaakceptowane, proszę spodziewać się telefonu w okolicach godziny 19:40

• Do góry
    • 0

#14 vvoltam110 30/03/2016 - 08:38

vvoltam
  • Gracz
Oferta została odświeżona

Użytkownik piotrus34 edytował ten post 30/03/2016 - 08:43

• Do góry
    • 0

#15 Angel12355 31/03/2016 - 14:19

Angel123
  • Gracz

Imię i nazwisko: Hugo Clemente
Kontakt: 6693181
Miejsce zameldowania: Tymczasowo hotel pod koksem
Dlaczego Ty?: Uważam, że idealnie nadaje się na te stanowisko, ponieważ uwielbiam chronić i dbać o bezpieczeństwo wszelkiego obywatela Los Santos. Mogę państwa zapewnić, że dam z siebie wszystko.
Krótko o sobie:Ogólnie, jestem człowiekiem niezwykle charyzmatycznym. Zawsze staram się pracować na rzecz obywateli i dbać o ich bezpieczeństwo. Dlatego też bardzo zależy mi na dostaniu posady w pańskiej firmie ochroniarskiej. 

• Do góry
    • 0

#16 Charlieee16 06/04/2016 - 14:59

Charlieee
  • Gracz

Imię i nazwisko: Wilhelm Pypciak
​Kontakt: ((nie pamiętam, jak wejdę do gry to napiszę))
​Miejsce zameldowania: Mercury Hotel
​Dlaczego Ty?: Phi, jestem doświadczonym i odważnym człowiekiem, gdy widzę niebezpieczeństwo od razu staram się je zneutralizować. Wydaje mi się, że świetnie nadam się na tę posadę.
​Krótko o sobie: Pochodzę ze małego miasteczka Blueberry, gdzie byłem głównym ochroniarzem sołtysa w latach 1987-1991. Potrafię sobie poradzić gdy ktoś spróbuje zaatakować. Gdy trzeba potrafię być poważny, ale najczęściej rozpychają mnie emocje.

Użytkownik CharlieWolf edytował ten post 06/04/2016 - 21:27

• Do góry
    • 0

#17 Belkowski0 06/04/2016 - 18:01

Belkowski
  • Gracz

Imię i nazwisko:Davin Campi
Kontakt:6464996
Miejsce zameldowania:Centrum
Dlaczego Ty?:Pracowałem w wielu firmach Ochroniarskich.Wiem na czym polega ta praca.Jestem gotowy na wszystko.
Krótko o sobie:Nazywam się Davin Campi i mam 26lat.Mieszkam w centrum miasta.Mieszkam aktualnie w hotelu ale zamierzam kupić mieszkanie.

• Do góry
    • 0

#18 Watykaniak 7 06/04/2016 - 19:03

Watykaniak
  • Gracz

Imię i nazwisko:Ryder Vozzo
Kontakt:
Miejsce zameldowania:S'C.
Dlaczego Ty?:Myśle że jestem sumienno osobą badzo lubię pracować w ochornie i chciałbym dalej pracować.
Krótko o sobie:Nazywam się Ryder Vozzo. Aktualnie mam 28 lat i waże około 76 kilogramów.Moim Hobby jest piłka nożna i granie na konsoli.Jestem miły do swego czasu,wiecie każdy ma swój stan wytrzymania.Myśle że się nadam.Z poważaniem Ryder.

• Do góry
    • 0

#19 Modlix-7 30/01/2018 - 11:26

Modlix
  • Gracz

Imię i nazwisko: Pierre Campano
Kontakt: [email protected] ((pw))
Miejsce zameldowania: LS a dokładnie Market
Dlaczego Ty?: Ponieważ jestem doświadczonym w takich pracach ponieważ na kilku innych serwerach byłem w policji.
Krótko o sobie: Mam na imię Wojciech, mam 15 lat i pochodzę z woj. Śląskiego a dokładnie z Zabrza. Jestem miłą, sympatyczną osobą. Interesuje się służbami mundurowymi

• Do góry
    • -1

#20 Modlix-7 07/02/2018 - 09:05

Modlix
  • Gracz

jaki jest email bo nie umiem znaleść

• Do góry
    • 0

#21 Wajperos 9 23/07/2018 - 00:36

Wajperos
  • Gracz
Firma nadal istnieje ?
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: agencja, ochrony, ochrona, piotrus34, broń, akcja, strzeaniny, wybuchy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych