W grudniu wezmę od Ciebie list do świętego mikołaja, ale po zniżce!
ok
W grudniu wezmę od Ciebie list do świętego mikołaja, ale po zniżce!
ok
Zapraszam.

Popularny
Polecam Chmurkę! A no i dzięki za super biografie ^^
Polecam Chmurkę! A no i dzięki za super biografie ^^
Również dziękuję i polecam się na przyszłość.
Polecam Chmurkę, za jakość, za treść, no i oczywiście za zaangażowanie!
Jedna z najbardziej pozytywnych osób na n4g ...
Ojaaaa, dziękuję!!Polecam Chmurkę, za jakość, za treść, no i oczywiście za zaangażowanie!
Jedna z najbardziej pozytywnych osób na n4g...
Podania: $1500 - $2000 (wyjątek do $4000)
Świetna cena... To chyba CV i list motywacyjny do pracy OOC, a nie tu XD Może i do biografii - spoko, ale do zwykłych podań to przesada.
Uwierz, że nie. Za czasów US Army podanie napisać było ciężko ze względu na brak wzoru, liczyła się kreatywność, a momentami przychodziło mi napisać takich podań na przykład pięć? Każde musiało być inne, wyglądać inaczej i zachwycać lidera czymś innym. Często dostaję zlecenia np. do ekipy na inny serwer - sam wiesz zapewne jak ciężko jest taką rekrutację przejść pomyślnie. Na dole jest taka mała gwiazdka i napisane przy niej, że każda cena podlega negocjacji. To nie jest na zasadzie tego, że,, dawaj 4k albo spadaj". Nie stać Cię? Negocjujmy. Szkoda pieniędzy ale chcesz jednak zamówić? Spoko, czemu mialabym nie zejść z ceny.Podania: $1500 - $2000 (wyjątek do $4000)
Świetna cena... To chyba CV i list motywacyjny do pracy OOC, a nie tu XD Może i do biografii - spoko, ale do zwykłych podań to przesada.
Polecam jeszcze raz Chmurke - to już jest jej trzecia forma pisemna dla mnie z kazdej jestem mega zadowlony jestem w sumie pod wielkim wrażeniem ile ona spędza przed tym czasu, rownież liczy się jej wielkie zaangażowanie tak tak samo jak i treść czy jakość - Wielkie dzięki Emilka
Ps. Jeszcze nie raz skorzystam
Polecam jeszcze raz Chmurke - to już jest jej trzecia forma pisemna dla mnie z kazdej jestem mega zadowlony jestem w sumie pod wielkim wrażeniem ile ona spędza przed tym czasu, rownież liczy się jej wielkie zaangażowanie tak tak samo jak i treść czy jakość - Wielkie dzięki Emilka
Ps. Jeszcze nie raz skorzystam
Polecam się!
Chmurka zna sie na rzeczy oraz posiada szeroki wachlarz usług ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak więc polecam i może kiedys skorzystam.
Użytkownik DRETOX edytował ten post 07/04/2016 - 14:18
Chmurka zna sie na rzeczy oraz posiada szeroki wachlarz usług ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak więc polecam i może kiedys skorzystam.
szeroki wachlarz usług ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wachlarz usług ( ͡° ͜ʖ ͡°)
usług ( ͡° ͜ʖ ͡°)
![]()
Dzięki mordko i zapraszm!
![]()
![]()
Dzięki mordko i zapraszm!
A prosze bardzo
PS. Głodnemu chleb na myśli hehe ![]()
Użytkownik DRETOX edytował ten post 07/04/2016 - 14:23
A prosze bardzo
PS. Głodnemu chleb na myśli hehe
![]()
Od dnia dzisiejszego: 15.04 do odwołania będę dostępna jedynie w weekendy. Zapraszam do składania zamówień.
Polecam serdecznie Klientka od polaka powiedziała że nie pisałem tego sam i dostałem 3, ale to i tak dobrze XD
Polecam serdecznie
Klientka od polaka powiedziała że nie pisałem tego sam i dostałem 3, ale to i tak dobrze XD
Czyli masz suke od polaka. Według mnie nie powinno mieć znaczenia czy ktoś napisał za Ciebie czy nie tylko jak jest praca wykonana bo i tak wszystko wyjdzie na egzaminach.
Polecam serdecznie
Klientka od polaka powiedziała że nie pisałem tego sam i dostałem 3, ale to i tak dobrze XD
kisnę srogo
Czyli masz suke od polaka. Według mnie nie powinno mieć znaczenia czy ktoś napisał za Ciebie czy nie tylko jak jest praca wykonana bo i tak wszystko wyjdzie na egzaminach.
+1
![]()
kisnę srogo
+1
to dej plusa a nie bo repke musze nabijać. :/
to dej plusa a nie bo repke musze nabijać. :/
gotowe
gotowe
![]()
ogólnie to..no..polecam )
https://www.youtube.com/watch?v=MVuZredW6lw
ogólnie to..no..polecam
)
https://www.youtube.com/watch?v=MVuZredW6lw
Dziękii !
https://www.youtube.com/watch?v=1TO_1Y-QrmU
Zapraszam ![]()
A laska za ile? Bo słyszałem, że też tym lubisz się zajmować.
[w=Hejt na innego gracza.]
Przemilczę...
No no, ciekawy pomysł
No no, ciekawy pomysł
A dzięki.
[w=Hejt na innego gracza.]

A tak btw. to cennik trochę powala (tych biedniejszych w grze - to ja ) ale widząc jaką pracę odwalasz to w sumie nawet mało bierzesz ;D
A tak btw. to cennik trochę powala (tych biedniejszych w grze - to ja
) ale widząc jaką pracę odwalasz to w sumie nawet mało bierzesz ;D
Myślę, że ceny są w normie. To też nie wpada jak typowy pejdej przecież.
Zapraszam... ;D

Popularny
Zajebiście to robi Gratulacje
Poolecam! Często korzystałem w czasie roku szkolnego
ZAPRASZAM
Piszesz podania np do US Army, FBI czy coś takiego?
Hihi, a jak z płacą? po robocie czy przed?
Piszesz podania np do US Army, FBI czy coś takiego?
Oczywiście .
Hihi, a jak z płacą? po robocie czy przed?
Przed. Tzn. daję Ci sygnał, że praca jest gotowa, widzę że przelew doszedł i wtedy od razu wysyłam gotowca.
Oczywiście
.
Przed. Tzn. daję Ci sygnał, że praca jest gotowa, widzę że przelew doszedł i wtedy od razu wysyłam gotowca.
Ktoś już korzystał z twoich usług?
Chodzi mi oto czy pisałaś komuś podanie do LSPA czy tam do FBI, US Army..
Był zadowolony?
Nazbieram troszkę pieniążków to napiszę PW.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych