Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Znikanie obiektów w budynku.

budynek problem obiekty

• Please log in to reply
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 ISSillusion333 23/02/2016 - 21:07

ISSillusion
  • Gracz

Witam szanowną administracje, sprawa wygląda następująco. W budynku mam 975 obiektów przypisanych, aktualnie jest ich postawionych 898 i nie można ich postawić więcej bo obiektu po prostu nie widać. Chciałbym zaznaczyć ,że przy około 400 obiektach był ten sam problem ale postawiliśmy +50 obiektów więcej i problem znikł. Moim zdaniem problem jest w tym ,że obiekty z world 0 są wliczone w obiekty w interiorze, nie mam pojęcia jak to naprawić dlatego napisałem tutaj. Chciałbym aby ktoś z czerwonych zainteresował się tym tematem ponieważ, nie po to przecież wydaje moje realne pieniądze na obiekty ,których nie widać, prawda? 

Dodatkowe Informacje: http://i.imgur.com/cl2Oq4b.png http://i.imgur.com/teJt1lk.png

Użytkownik ISSillusion edytował ten post 23/02/2016 - 21:20

• Do góry
    • 0

#2 Liquss1139 23/02/2016 - 21:14

Liquss
  • Gracz

Dokładnie, nie po to wpakowaliśmy tam pieniądze realne jak i pieniądze IC aby teraz tych obiektów nie użyć, bo są potrzebne lecz niestety no niewidoczne to nam się do niczego nie przydadzą. Więc fajnie by było jak by ktoś z czerwonych się w końcu tym zainteresował. Bo sto obiektów mieć a nie mieć to jest sporo w budynku.

• Do góry
    • 0

#3 NessioN360 23/02/2016 - 21:20

NessioN
  • Gracz

Wchodzenie i wychodzenie z intka nie pomaga? - To nie jest wina administracji że obiekty z VW0 są wliczane w obiekty z budynków, to jedynie wina sampa. :)

• Do góry
    • 0

#4 ISSillusion333 23/02/2016 - 21:23

ISSillusion
  • Gracz

Wchodzenie i wychodzenie z intka nie pomaga? - To nie jest wina administracji że obiekty z VW0 są wliczane w obiekty z budynków, to jedynie wina sampa. :)

Raczej nie, na serwerze istnieje chyba coś takiego jak "czysty world" czyli ,że możesz tam postawić 999 obiektów nie wliczając tych z world 0 :P

• Do góry
    • 0

#5 NessioN360 23/02/2016 - 21:57

NessioN
  • Gracz

Raczej nie, na serwerze istnieje chyba coś takiego jak "czysty world" czyli ,że możesz tam postawić 999 obiektów nie wliczając tych z world 0 :P

Powiem Ci że nawet nie wiem czy coś takiego jest. ;)

• Do góry
    • 0

#6 Sebastian G1079 24/02/2016 - 00:14

Sebastian G
  • Gracz
Przy budowie intków dla LSPD było to samo, administracja wie o tym i jest bezsilna. Prawie 900 obiektów to i tak dużo, często blokuje się na 500-700.
A no i dodam, że ten "limit" się zmienia, więc możecie to obserwować na... (jakiś tam F, co wyświetla takie napisy różne), i tam będzie informacja o limicie obiektów.
  • Do góry
    • 0

#7 ISSillusion333 24/02/2016 - 08:20

ISSillusion
  • Gracz

Przy budowie intków dla LSPD było to samo, administracja wie o tym i jest bezsilna. Prawie 900 obiektów to i tak dużo, często blokuje się na 500-700.A no i dodam, że ten "limit" się zmienia, więc możecie to obserwować na... (jakiś tam F, co wyświetla takie napisy różne), i tam będzie informacja o limicie obiektów.

Problem jest w tym ,ze obiekty ze stref nie znikaja. Gdyby administracja a nie gracze stawiala obiekty to problmu by nie bylo. Dla przykladu, parking ,ktory zrobil Prostyq znikl po przekroczonych 450 obiektach a obiekty ze strefy tam gdzie jest revolution pharmacy nie znikaja bo zostaly postawione przez graczy.
  • Do góry
    • 0

#8 Sebastian G1079 24/02/2016 - 09:31

Sebastian G
  • Gracz

Problem jest w tym ,ze obiekty ze stref nie znikaja. Gdyby administracja a nie gracze stawiala obiekty to problmu by nie bylo. Dla przykladu, parking ,ktory zrobil Prostyq znikl po przekroczonych 450 obiektach a obiekty ze strefy tam gdzie jest revolution pharmacy nie znikaja bo zostaly postawione przez graczy.

Wiem w czym jest problem i z tego co Juma mówił (rozmawiał on z zarządem o tym), zarząd o nim wie i jest bezsilny. Może coś się w tym zmieniło, więc pozostaje czekać na wypowiedz zarządu. ;p

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: budynek, problem, obiekty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych