Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: Nelly - postać ukryta
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Nelly Norrington
Opis sytuacji: Chcąc nie chcąc musiałem zajrzeć w ten dział i założyć nowy temat. Wczoraj w godzinach popołudniowych wszedłem na serwer, potrzebuje gotówki więc pomyślałem, ze pozbędę się mojego Cheetaha który jest w masakrycznym stanie, pojechałem tam gdzie jest najwięcej osób chętnych na wszelakie oferty kupna/sprzedaży aut. Wjechałem kulturalnie na stację i stanąłem moim autem wystawiając odpowiednią kartkę na nim. Po chwili podbiegła Nelly sprawdzić parki pojazdu, zaczęła się śmiać i chodziła w okół niego. Po chwili zauważyłem, że wsiada do swojego Admirala, odpala silnik i wysiada z niego dalej krążąc obok mnie, gdy zobaczyła, że mam ofertę od gościa i jestem zmuszony wejść do auta aby je zaoferować biegiem pobiegła do wcześniej zostawionego, odpalonego Admirala i chamsko we mnie wjechała. Silnik w Cheetahu był zgaszony a ja siedziałem w środku, w wyniku uderzenia zostałem wyrzucony z serwera. Gdy wszedłem ponownie na serwer i spytałem się jej co robi napisała mi, że daje /q podczas akcji - gdzie mówiłem, ze to był automatyczny kick od serwera.. Na kolejnym screenie widać jak wsiada do swojego kolejnego auta, Premiera chcąc powtórzyć akcję z wcześniejszym udziałem Admirala. Po chwili dostałem wiadomość od Brian Dellvey, który mi napisał abym wysłał screeny GM'owi jak specjalnie mi wjezdza w auto i to nie pierwszy raz (rozmowa na SS) - tak więc zrobiłem, napisałem do GM'a i opisałem mu całą sytuacje wysyłając kolejcję screenshotów - GM Boxidro przeanalizował wszystko, za co bardzo mu dziękuje i powiedział, żebym normalnie napisał skargę.. No cóż, wczoraj sobie odpuściłem i ogólnie miałem nie pisać żadnej skargi, ale dzisiaj będąc znowu w centrum sytuacja się powtórzyła! Tak to znowu Nelly, który tylko czekała aż wsiądę za kółko i będzie mogła powtórzyć swoją zabawę z wczorajszego dnia! Na screenach widać co robi, wypożyczyłem koledze auto - Nelly już z tyły przygotowana z odpalonym silnikiem w Freewayu, wjezdza prosto w Cheetaha chyba dzisiaj to już był piąty raz. Po prostu brak słów, co ja mogę więcej dodać. Jest to szkodnik a nie normalny gracz, zwłaszcza, że robi to już któryś raz z kolei z pełną świadomością. Była reportowana przez kilku graczy to zaczął się płacz na kropce, że ona przecież nic nie robiła i te reporty są wysyłane bez powodu. Podczas dzisiejszej sytuacji byłem z kumplem, który widział całe przedstawienie. Nie mam nic więcej do dodania.
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Temat jest zamknięty