Dozwolone jest mieć postać o nazwie np. z innej gry?
Nazwa postaci
— 4
14/02/2016 - 14:58
— 4
14/02/2016 - 15:13
W jakim sensie?
Np. Poprzez kupienie zdrapki na nick i ustawienie sobie jakiegoś z innej gry.
— 1858
14/02/2016 - 15:15
Np. Poprzez kupienie zdrapki na nick i ustawienie sobie jakiegoś z innej gry.
Tak, jest dozwolone.
— 16
14/02/2016 - 15:15

Popularny
— 4
14/02/2016 - 15:45
Napisz jaki chciałbyś dokładnie mieć nick, wtedy ktoś ci napisze czy możesz czy nie
Ustawiłem sobie Niko Bellic, i dostałem CN. Według mnie było to bezmyślne, gdyż Niko nie ma żadnych powiązań IC na net4game.
Ustawiłem sobie Niko Bellic, i dostałem CN. Według mnie było to bezmyślne, gdyż Niko nie ma żadnych powiązań IC na net4game.
Tak samo z GTA San Andreas.
Tak samo z GTA San Andreas.
Pragnę dodać, iż wydałem na tą postać ponad 60 zł. Bardzo chciałbym ją odzyskać.
— 621
14/02/2016 - 15:47
Nie możesz dawać sobie takich nicków. Postacie, które mają jakiś Celebrity Nick zostają banowane na stałe, np. Justin Biber, Cristiano Ronaldo itd.
— 4
14/02/2016 - 16:02
Nie możesz dawać sobie takich nicków. Postacie, które mają jakiś Celebrity Nick zostają banowane na stałe, np. Justin Biber, Cristiano Ronaldo
1. Niko Jest postacią fikcyjną
2. Niko Nie ma żadnych powiązań z grą Grand Theft Auto San Andreas
3. Już tą postacią chodziłem, nawet kilka razy obok GM i żadnej kary nie było.
4. Pytałem się kilku osób odnośnie tej nazwy postaci, lecz one odpowiedziały, że jest to dozwolone.
Po za tym na świecie napewno istnieje jakiś człowiek, który się tak nazywa. Dobra, już zgodzę się na tą blokadę postaci, lecz domagam się chociaż o zwrot pieniędzy OOC, które wydałem by tę postać urozmaicić
— 621
14/02/2016 - 16:06
4. Pytałem się kilku osób odnośnie tej nazwy postaci, lecz one odpowiedziały, że jest to dozwolone.
Po za tym na świecie napewno istnieje jakiś człowiek, który się tak nazywa. Dobra, już zgodzę się na tą blokadę postaci, lecz domagam się chociaż o zwrot pieniędzy OOC, które wydałem by tę postać urozmaicić
Czyli twoim tokiem myślenia, mogę zrobić sobie postać Carl Johnson?
— 4
14/02/2016 - 16:06
Czyli twoim tokiem myślenia, mogę zrobić sobie postać Carl Johnson?
Nie, gdyż Carl jest powiązany z grą GTA SA.
— 621
14/02/2016 - 16:09
Nie, gdyż Carl jest powiązany z grą GTA SA.
I co z tego? To, że gramy akurat w GTA San Andreas nie ma żadnego znaczenia, odgrywamy świat rzeczywisty, w którym Carl Johnson nigdy nie istniał i nie istnieje.
Użytkownik Bartuśśś edytował ten post 14/02/2016 - 16:10
— 1073
14/02/2016 - 16:09
Na zwrot pieniędzy nawet nie licz. Najwyżej możesz apelować od blokady postaci, jeżeli takową dostaniesz.
— 4
14/02/2016 - 16:54
Na zwrot pieniędzy nawet nie licz. Najwyżej możesz apelować od blokady postaci, jeżeli takową dostaniesz.
Tak, bo administracja najpewniej mi usunie tą blokadę...
I co z tego? To, że gramy akurat w GTA San Andreas nie ma żadnego znaczenia, odgrywamy świat rzeczywisty, w którym Carl Johnson nigdy nie istniał i nie istnieje.
Czyli ktoś tak może się nazywać. No cóż, skoro twierdzisz, że Carl nigdy nie istniał, to Niko też nie istniał. Dzięki temu mogłem mieć taką nazwę, bo Niko to fikcyjna postać
Tak, bo administracja najpewniej mi usunie tą blokadę...
Czyli ktoś tak może się nazywać. No cóż, skoro twierdzisz, że Carl nigdy nie istniał, to Niko też nie istniał. Dzięki temu mogłem mieć taką nazwę, bo Niko to fikcyjna postać
która nigdy nie istniała
Dobra, nie będę się kłócił z GM, bo GameMaster jest zawsze mądrzejszy i ma więcej doświadczenia...
Poprostu nie chcę stracić tej postaci, bo straciłem na nią dużo pieniędzy, a w przyszłości chciałbym rozkręcić biznes. Net4Game to super serwer RolePlay. Nie chciałbym stracić czegoś, na co poświęciłem dużo czasu i doświadczenia. Mam nadzieję, że dostanę drugą szansę, i zmienię nazwę postaci by już nie było problemów.
Pozdrawiam
Użytkownik CrazyBadassTV edytował ten post 14/02/2016 - 16:55
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty