Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

#3 ★ Official recruitment for government security guard ★ - U.S. Security Associates

rząd ochrona

• Zamknięty Temat jest zamknięty
17 odpowiedzi w tym temacie

#1 Glower — 257 13/02/2016 - 18:30

Glower
  • Gracz

oFfXX06.png

Otwieramy trzecią rekrutację na stanowisko ochroniarza rządu. Chcemy, aby urząd miasta był stale bezpieczny. Wybieramy jedynie najsolidniejsze podania!

OYcUoNG.png

- brak wpisów z kodeksu karnego,

-wiek do 45 lat,

-posiadanie wszystkich niezbędnych dokumentów (dowód, prawo jazdy, dokument o poczytalności),

- brak przynależności do służb porządkowych (LSPD/FBI).

Co oferujemy w związku z objęciem tego stanowiska?

- wypłata w wysokości $470 za 36 minut pracy. ($350 dofinansowanie z urzędu za 18 minut pracy, $120 wypłata ochroniarska.)

- możliwość strzeżenia osób najwyżej postawionych w stanie San Andreas,

- udział w ważnych wydarzeniach, m.in konwojach,

- możliwość pracy z najlepszymi agentami w LS!

Imię i nazwisko:
Doświadczenie w służbach porządkowych/ochroniarskich:
List motywacyjny:

Po zaakceptowanym podaniu zostajesz zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną.

Zwykła rekrutacja do ochrony:  Klik

Więcej o nas! Klik

((podanie w całości tematem IC jak i podanie.))

Kl

Użytkownik Delgado edytował ten post 13/02/2016 - 18:28

• Do góry
    • 2

#2 BuXrior — 25 13/02/2016 - 19:43

BuXrior
  • Gracz

Imię i nazwisko: Maxim Wilkinson
Doświadczenie w służbach porządkowych/ochroniarskich:Więc tak pracowalem wczesniej w kilku firmach ochroniarskich. Ale kazda z nich to byl jakis bez sens, zero komunikacji na sluchawce, czasami byl nawet taki czas kiedy byla ona wylaczona. A o U.S. usłyszałem od koleżanki ktora pracuje u was juz kilka dobrych tygodni. Z tego co wiem zawsze dobrze sie komunikujecie co do syutacji w chronionym lokalu. Jezeli chodzi o mnie to nie bedzie z tym problemu poniewaz swietnie umiem sie nia obslugiwac. Slyszalem takze o roznego rodzaju kodach podczas meldowania sie oraz komunikacji na sluchawce, mysle ze to byl swietny pomysl i bardzo dobrze wpylwa na dogadywanie sie podczas roznego rodzaju imprez, czy tez niebezpiecznych akcji w budynku. Ogolnie U.S. Obserwowalem od dawna ale dopiero dzisiaj po rozmowie z jej szefem zdolalem napisac podanie.

List motywacyjny: 

Chciałbym podjąć pracę w Waszej agencji ochrony, ponieważ cieszy się ona ogromnym powodzeniem i myślę, że w takiej właśnie firmie będę mógł się zrealizować i zdobywać doświadczenie pod okiem takich fachowców jak Państwo. Jestem przekonany, że moje cechy okażą się niezwykle przydatne na oferowanym stanowisku.
Mam nadzieję, że zainteresowałem Państwa swoją osobą i będę miał przyjemność spotkać się z Państwem na rozmowie kwalifikacyjnej, by w pełnie przedstawić swoje umiejętności.

Swietnie umiem sie zachowac podczas obrony kogos przez napastnika tutaj przyklad moje zachowania opowiem o tym: wiec tak na poczatku ostrzege go o tym ze bede musial uzyc broni, w tym samym czasie wezwe PD lub sparcie z naszej ochrony. Gdy napastnik nie zareaguje na moje slowa, powoli sie do niego zblize nastepnie obezwladnie go wyginajac ręce i wywracajc na podloge przyciskajac kolanami do ziemi tym samym wyrywajac now z jego reki i wyrzucenie broni jak najdalej od napastnika, skuje go w kajdanki jezeli tylko bede je posiadal i poczekam na przyjazd posilkow, jezeli nie bede posiadal kajdanek bede go trzymal az do przyjazdu. Ofiarze zatakowanej przez napastnika karze odejsc w bezpiecznie miejsce.

Mam z tym spore doswiadczenie, poniewaz czesto mialem takie akcje w innych ochronach.  Jestem osoba mila, kulturalna oraz pracowita. Swoja prace zawsze wykonuje z pelna determinacja. Jestem dyspozycyjny na kazde wezwanie na Stronie internetowe jak i na sluchawce. Nigdy nie ma ze mna problemu jezeli chodzi o zachowanie.  

Lubie prace jako ochroniarz, poniewaz mialem tate ktory pracowal kiedys w PD, teraz jest juz emerytowanym policjantem, lecz ja postanowilem zaczac pomagac ludzia i ich chronic w pracy w U.S. Zawsze bede jak najlepiej pilnowal w urzedzie takich ludzi jak Burmistrz czy tez jego skretarzy oraz oczywiscie klientow urzedu miasta Los Santos.

Użytkownik BuXrior edytował ten post 13/02/2016 - 23:26

• Do góry
    • 2

#3 Rockexam — -1 14/02/2016 - 12:25

Rockexam
  • Gracz

Imię i nazwisko: River Edwards
Doświadczenie w służbach porządkowych/ochroniarskich:Pracowałem wielokrotnie w różnych firmach jako ochroniarz i odnajduję się w tym zawodzie 

List motywacyjny:Z wielka przyjemnością chciałbym pracować w waszej firmie czuje ze mogę przyczynić się do ochrony rządowej i będzie to dla mnie zaszczytem ze mogę służyć naszemu krajowi przyjechałem z San Francisco gdzie wielokrotnie byłem ochroniarzem i obcowałem z różnymi przypadkami. Mam doświadczenie i chęć do pracy co jest najważniejsze moje obowiązki w waszej firmie będą wykonywane sumiennie. Zawsze jestem punktualny ;)

• Do góry
    • 0

#4 Ceka BE — 1 14/02/2016 - 13:15

Ceka BE
  • Gracz

Imię i nazwisko: Todd Rodriguez.

Doświadczenie w służbach porządkowych/ochroniarskich: W Los Santos mieszkam od dawna, miałem zaszczyt pracować we wielu firmach ochroniarskich, lecz to wszystko.. Beznadzieja. Ochroniarze byli wyposażenie jedynie w pałki, nie wiem także czy w tym mieście jest taka bieda, żeby nie było ich stać na słuchawki ?!

o U.S. usłyszałem całkiem przypadkiem, rozmawiała o was pewna grupa osób - przechodziłem wtedy właśnie obok nich. Zaciekawiłem się, U.S. ? Co to do diazga jest! Gdy wróciłem do domu, postanowiłem wklepać dane litery w komputer, ku mojemu zdziwieniu, trafiłem na profesjonalną firmę ochroniarską. Cały czas czekałem, aż na stronie pojawi się informacja o naborze - przez cały ten czas, wkuwałem informację dotyczące owej firmy, uczyłem się podstawowych chwytów, stosowanych przez ochroniarzy, moja głowa przegrzewała się już od nadmiaru informacji, aż w końcu, został ogłoszony nabór.

List motywacyjny: 

Szanowni Państwo! Podczas gdy przechodziłem obok grupy ludzi, dowiedziałem się o waszej firmie ochroniarskiej U.S. - Doceniając wasze doświadczenie oraz pozycję w Los Santos, zdecydowałem się na przedstawienie swojej kandydatury, na stanowisko ochroniarza. Studiowałem medycynę, jednakże jakąś chwilę po wybronieniu pracy magisterskiej, uświadomiłem sobie że moim prawdziwym powołaniem jest ochrona ważnych osób, obiektów lub urządzeń! 

W chwilach wolnych, pracuje jako ochroniarz na okolicznych imprezach. Pełniąc te rolę chociaż w pewnym stopniu rozwinąłem swoją wiedzę, o owym zawodzie - jednakże myślę, że gdy dostałbym się do U.S. moje doświadczenie zostałoby doszlifowane! 

Jestem młodym i ambitnym człowiekiem, posiadam takie cechy jak odpowiedzialność i skuteczność w działaniu, a także umiejętność pracy samodzielnej, jak i w zespole. Mam nadzieję że pozwolą mi one w pełni sprostać państwa oczekiwaniom!

Będę wdzięczny za danie mi szansy, pracowania w państwa firmie.

Z wyrazami szacunku

Todd Rodriguez

Użytkownik FazaN edytował ten post 14/02/2016 - 13:16

• Do góry
    • 0

#5 Marcinoo — -26 14/02/2016 - 18:00

Marcinoo
  • Gracz

Imię i nazwisko: Leo Wilkinson
Doświadczenie w służbach porządkowych/ochroniarskich: Wcześniej miałem styczności z innymi firmami ochrony, lecz ich zgranie było okropne. Słyszałem dość dawno o tej firmie i także długo czekałem aż znajdzie się informacje o rekrutacji w Wasze szeregi. W moim rodzinnym mieści, San Fierro, pracowałem w bardzo dobrze zorganizowanej firmie ochrony, to właśnie tam poczułem chęć do pracy w tego typu firmach.
List motywacyjny: Kiedy pracowałem jako ochroniarz w San Fierro nabyłem dość dużego doświadczenia, i stałem się bardzo obeznany. Jestem w miarę młody, sprawy fizycznie jak i psychicznie, potrafię działać w zespole jak i solo.

Będę wdzieczny za danie Mi szansy.

Leo Wilkinson

• Do góry
    • 0

#6 TheKaczorek — 93 15/02/2016 - 00:10

TheKaczorek
  • Gracz
Imię i nazwisko: Cllinton Taylor

Doświadczenie w służbach porządkowych/ochroniarskich: Pracowałem już w jednej z firm ochroniarskich. Jestem dobrze wyszkolony, znam się na strzeżeniu budynków takich jak np. biuro rządu. Umiem posługiwać się bronią.

List motywacyjny: W poprzedniej pracy w roli ochrony/żołnierza nauczyłem się co to jest praca w zespole. Bez tego każda taka firma była by niczym. Jestem sprawny fizycznie jak i psychicznie. Umiem działać pod wpływem presji. Posługiwanie się bronią jest dla mnie jak chleb powszedni. Odpowiedzialność i opanowanie to podstawowe cechy które są ważne w tym zawodzie. Uważam, że opisują one również i mnie. Uważam że jestem dobrym kandydatem na to stanowisko.
  • Do góry
    • 0

#7 Glower — 257 15/02/2016 - 20:10

Glower
  • Gracz
Pierwsze wyniki jutro 14:30.
  • Do góry
    • 0

#8 Glower — 257 16/02/2016 - 14:11

Glower
  • Gracz

Podania zaakceptowane - Maxim Willkinson, Todd Rodriguez.

Podania zaakceptowane(!) - Cllinton Taylor, Jeff Grant.

Podania odrzucone - Riku Cali, Leo Willkinson, River Edwards.

Prezentujemy pierwsze wyniki w szeregi U.S. Security - osoby: Maxim Willkinson, Todd Rodriguez, Cllinton Taylor, Jeff Grant proszone są o kontakt pod numerem 5928747, gdzie zostaną umówieni na rozmowę kwalifikacyjną.

Użytkownik Delgado edytował ten post 16/02/2016 - 14:11

• Do góry
    • 0

#9 SHTILL — 0 16/02/2016 - 15:11

SHTILL
  • Gracz

Imię i nazwisko:Phillip Anderlini
Doświadczenie w służbach porządkowych/ochroniarskich:Zbyt dużego doświadczenia nie posiadam, jednak pracowałem w dwóch firmach ochroniarskich. Nigdy nic szczególnego się nie wydarzyło, jednak jestem w stanie zareagować na każde zagrożenie i wykroczenie. Potrafię działać pod presją i dobrze wykonywać swoje obowiązki
List motywacyjny:

Szanowna Komisjo!

Z tego wynika, że natychmiast potrzebujecie kogoś, kto kompleksowo przejmie  obowiązki ochroniarza. Wydaje mi się, że nadam się na dane stanowisko. Moje siedmioletnie doświadczenie w pracy z bazami danych, pozwoliło firmom powstrzymać tysiące wykroczeń poprzez wprowadzone usprawnienia systemów. Moja energia i umiejętność szybkiego uczenia się pozwala mi stawiać czoło problemom natychmiastowo. Moi współpracownicy mogą potwierdzić, że potrafię pracować w zespole i jestem zawsze pozytywnie nastawiony. W sytuacjach stresowych potrafię się skupić na rozwiązaniach i współpracownicy mogą liczyć na mnie, kiedy zaczynają się problemy. Moją pewność siebie na pewno przyda się w zespole”.

Z poważaniem
Phillip Anderlini

• Do góry
    • 0

#10 _Notiv_ — 111 17/02/2016 - 14:11

_Notiv_
  • Gracz

Imię i nazwisko: John Anasetti
Doświadczenie w służbach porządkowych/ochroniarskich: LSPA, Santoro Security.
List motywacyjny:

Podanie na stanowisko ochroniarza w US SECURITY        

Doceniając wasze doświadczenie oraz pozycję w Los Santos, zdecydowałem się na przedstawienie swojej kandydatury, na stanowisko ochroniarza.

Mam z tym spore doświadczenie, ponieważ często miałem takie akcje w innych ochronach.  Jestem osoba miłą, kulturalną oraz pracowitą. Swoja prace zawsze wykonuje z pełną determinacją. Jestem dyspozycyjny na kazde wezwanie na Stronie internetowe jak i na sluchawce. Nigdy nie ma ze mną problemu jeżeli chodzi o zachowanie.  Bardzo lubię i potrafię pracować w zespole, potrafię także posługiwać się bronią, sam ostatnio kupiłem sobie Desert Deagle co na pewno się przyda w ochronie. 

Uważam, że dam sobie radę w Waszej ochronie, z góry dziękuję.

Z poważaniem

John Anasetii

Użytkownik _Notiv_ edytował ten post 17/02/2016 - 14:12

• Do góry
    • 1

#11 Glower — 257 17/02/2016 - 15:24

Glower
  • Gracz

Podania zaakceptowane - John Anasetti.

Podania odrzucone - Philip Anderlini.

osoby: John Anasetti proszone są o kontakt pod numerem 5928747, gdzie zostaną umówieni na rozmowę kwalifikacyjną.

Użytkownik Delgado edytował ten post 17/02/2016 - 15:24

• Do góry
    • 0

#12 MrStrach — 0 17/02/2016 - 17:46

MrStrach
  • Świeżak

Imię i nazwisko:Kody Demonte
Doświadczenie w służbach porządkowych/ochroniarskich: Służby ochroniarskie od dawien dawna zajmują ważne miejsce w moim zyciu. Mój ojciec był ochroniarzem przez kilka lat i to on nauczył mnie wszystkiego co potrafię, czyli można powiedzieć że doświadczenie mam 
List motywacyjny:

Podanie o prace ochroniarza w US Security

Witam serdecznie. Na początku chciałbym się przedstawić. Nazywam się Kody Demonte i pochodzę z środkowej Europy. Dwa lata temu przyleciałem do stanu San Andreas  kilka lat temu za pracą. jak do tej pory były to prac w małych firmach ochroniarskich lub restauracjach. Postanowiłem napisac podanie od waszej firmy gdyż wiem co to dyscyplina i rygor. potrafię się podporządkować pod przełożonych oraz pełnić swoje funkcje tak jak nalezy. dyscyplina i porządek są najważniejsze, \\ a słowa przelozonych to słowa święte.

Tak więc myśle że jestem bardzo dobrym kandydatem na to stanowisko i mam nadzieje że nawiążemy owocną współprace 

• Do góry
    • 0

#13 Glower — 257 18/02/2016 - 22:53

Glower
  • Gracz
Kody Demonte - podanie odrzucone.
Rekrutacja potrwa do soboty (14:00).
  • Do góry
    • 0

#14 Mjchal — 694 19/02/2016 - 14:05

Mjchal
  • Gracz

Imię i nazwisko: Mike Patterson
Doświadczenie w służbach porządkowych/ochroniarskich: Do Los Santos przeprowadziłem się niedawno. Jeszcze za czasów pobytu w San Fierro z zawodu byłem ochroniarzem. Powiem szczerze, kręciła mnie ta robota, w sumie nadal kręci, dlatego właśnie składam to podanie. Nie raz ochraniałem lokale, takie jak salony samochodowe, lecz nie czułem się dobrze w taki miejscu. Największą przyjemność z pracy daje mi mozliwość chronienia większych obiektów, jak kluby nocne, czy rózne urzędy, np. miejskie. Spełniałem równiez zadania ochroniarza prywatnego, spędzałem z gwiazdami duzo czasu, więc myślę, ze to tez mój atut. 
List motywacyjny: 

Szanowni Państwo! 

Chciałbym podjąć pracę w U.S. SECURITY ASSOCIATES, poniewaz jest to obecnie najlepsza firma ochroniarska na rynku. Cechuje ja wysoki komfort pracy, szkolenia dla pracownikow na bardzo wysokim poziomie oraz świetna komunikacja przez słuchawkę BT. 

Mam doświadczenie, co pozwoli mi się szybko zaklimatyzować w firmie. Jestem chętny nauczyć się wszystkich meldunków stosowanych w waszej firmie, a takze zaraz po rozpoczęciu pracy zakupic podstawowe wyposazenie. Chciałbym równiez dodac, iz ubiegam się o pozwolenie na broń, aczkolwiek moze to potrwac kilka dni, poniewaz urząd w San Fierro musi mi dosłać kilka niezbędnych dokumentów. Ponadto jestem uczciwym, ambitnym pracownikiem. Nie śpię w pracy, staram się dać z siebie sto procent. Tak jak wcześniej juz wspominalem o tym, ze ta praca mnie satysfakcjonuje. Zawsze staram się pokazywać, ze firma w której pracuje, jest ochroną na poziomie.

Podsumowując, zapewniam, ze dam sobie rade na tym stanowisku. Z pewnością, gdy juz zdobędę doświadczenie, będe się starał pomagać szkolić nowych pracowników. Postaram się wprowadzić ich w to środowisko.

Z powazaniem,

Mike Patterson

• Do góry
    • 0

#15 SagittariuS — 10 20/02/2016 - 14:36

SagittariuS
  • Gracz
Imię i nazwisko: David Fosher
Doświadczenie w służbach porządkowych/ochroniarskich: Posiadam doświadczenie w pracy na stanowisku ochroniarza, pracowałem w Black Eagle Security. Była to mała ochrona, gdzie ochraniałem głównie tylko prywatne posiadłości.

List motywacyjny:

Los Santos 20.02.2016.

David Fosher
Richman 176
90-103 Los Santos
Tel:603-60-70

Szanowni Państwo

W związku z ofertą, która ukazała się na stronie internetowej Państwa ochrony, zwracam się z 
uprzejmą prośbą o rozpatrzenie mojej kandydatury na stanowisko ochroniarza. Prośbę motywuję tym, iż posiadam
odpowiednie wykształcenie oraz podstawowe doświadczenie potrzebne do pracy jako ochroniarz osób fizycznych oraz mienia publicznego.
            W dotychczasowym miejscu zatrudnienia byłem ceniony za wzorowe wykonywanie powierzonych zadań oraz dokładność. Miałem okazję brać udział w wielu imprezach masowych jeszcze podczas nauki w szkole ochraniarskiej. Ponadto dzięki systematycznym treningom dbam o tężyznę fizyczną, która jest niezbędna do jak najlepszego wypełniania obowiązków. Do moich najsilniejszych stron należy dobra organizacja pracy i planowanie, umiejętność rozwiązywania problemów i zdolności komunikacyjne.
          Podejmując pracę u Państwa, dołożę wszelkich starań, aby spełnić oczekiwania i powierzone mi obowiązki wypełniać z należytą starannościa i powagą.
          Mam nadzieję, że moja kandydatura zainteresuje Państwa i będę mógł zaprezentować się podczas rozmowy kwalifikacyjnej.

Z poważaniem 
David Fosher

Użytkownik KavadeR edytował ten post 21/02/2016 - 09:01

• Do góry
    • 0

#16 Dyrczo — 391 20/02/2016 - 20:17

Dyrczo
  • Gracz

Imię i nazwisko: Christopher Knockerz
Doświadczenie w służbach porządkowych/ochroniarskich: Doświadczenie w firmach ochroniarskich posiadam duże. Na tym stanowisku pracuję nie pierwszy raz i wiem co mam wykonywać, a co najważniejsze jak tą prace wykonać by wszyscy byli zadowoleni.
List motywacyjny:

Podanie na stanowisko ochroniarza w U.S. Security Associates

Witam, widząc otwartą rekrutację w tak znanej i dobrej firmie ochroniarskiej, postanowiłem napisać podanie na stanowisko ochroniarza.

W zawodzie ochroniarza mam  duże doświadczenie. Pracuję na tym stanowisku nie pierwszy raz i wiem co mam wykonać, a co najważniejsze jak tą pracę wykonać, by wszyscy byli zadowoleni. Jestem osobą kulturalną, miłą, a zarazem pracowitą.  Praca na stanowisku ochroniarza jest dla mnie jak drugi dom. Umiem działać sam jak i w zespole, co jest zapewne doskonałą zaletą.

Myślę że państwo rozpatrzy moje podanie z werdyktem pozytywnym i nasza współpraca będzie długa. Z góry dziękuję.

Z poważaniem

Christopher Knockerz

Użytkownik Dyrczo edytował ten post 20/02/2016 - 20:18

• Do góry
    • 0

#17 Unlucky KXBA — 1134 20/02/2016 - 23:04

Unlucky KXBA
  • Gracz

Imię i nazwisko: Frank Delatorre
Doświadczenie w służbach porządkowych/ochroniarskich: Moje doświadczenie w służbach porządkowych jest stosunkowo niewielkie, posiadam kilka kwalifikacji i dyplomów związanych z sztukami walki, poza tym zajmowałem się ochroną personalną osób prywatnych i publicznych. W odpowiedzi na zgłoszenie postanowiłem napisać dłuższy i bardziej wyczerpujący list motywacyjny.

List motywacyjny

Szanowni Państwo,

W odpowiedzi na zamieszczoną na Państwa stronie internetowej ofertę pracy chciałbym przedstawić swą skromną osobę na stanowisko ochroniarza. Mam głębokie przekonanie o tym, że moje kwalifikacje zawodowe i otrzymane dyplomy kwalifikują mnie do procesu rekrutacyjnego w Państwa firmie.

Jestem osobą dyspozycyjną i odpowiedzialną. Zawsze sumiennie wykonuje powierzone mi obowiązki, czy to praktyczne, czy te związane z dokumentacją pracy. Dbam o niezwykle ważną w tym zawodzie sprawność fizyczną regularnie uprawiając różne sporty.

Mam nadzieję, że mój list motywacyjny zachęci Państwa do zaproszenia mnie na rozmowę kwalifikacyjną podczas której będę mógł osobiście przedstawić swoje atuty

Z wyrazami szacunku i uznania,

Frank Delatorre

• Do góry
    • 0

#18 Glower — 257 21/02/2016 - 09:46

Glower
  • Gracz

Podania zaakceptowane - Mike Patterson, Davis Fosher, Christopher Knockerz, Frank Delattore.

W celu umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną proszę zadzwonić pod numer 5928747.

Rekrutacja zostaje zamknięta.

Użytkownik Delgado edytował ten post 21/02/2016 - 09:46

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych