Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Lone Star Cab Company

• Please log in to reply
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 xSzymek — 621 10/02/2016 - 23:15

xSzymek
  • Gracz

sQ9Y0WW.png
Lone Star Cab Company - Firma powstała 21.01.2015 roku, została założona przez dwóch kolegów Malcolm'a Crewstone'a oraz Brian'a Bissi'ego. Nasza firma stawia na punktualność, a także wygodę klienta. Nasi kierowcy, posiadają najlepsze wśród wszystkich kierowców szkolenia. Posiadamy także zespół kilkoro pojazdów, którymi nasi pracownicy się poruszają.

Nasi pracownicy, są wyszkoleni także pod znajomość naszego miasta - Los Santos, dzięki czemu, nie musicie martwić się o to, czy dojedziecie w wybrane miejsce! Posiadamy także, najnowsze GPS'y, na których możecie wskazać kierowcy, miejsce dojazdu. 

Nasze taryfy wycenione są, odpowiednio do pór dnia, oczywiście w dzień taryfa jest tańsza.
W naszym garażu jest pięć pojazdów, których używamy do przewozu klientów.

6drVxQ1.png
Z dniem dzisiejszym w naszej firmie, otwieramy rekrutację, na taksówkarza. Potrzebujemy osób, które posiadają prawo jazdy, a także dowód, i CV. Na podania wysłane przez Państwa, odpowiedzą osoby do tego wyznaczone - Zarząd firmy.

Podania wysyłacie, zgodnie ze wzorem zamieszonym poniżej:

Kierowca:

[IC}

Imię i nazwisko:
Adres:
Numer telefonu:
Znajomość miasta (1-10):
Doświadczenie

[OOC}

Imię:

Dlaczego ty?:
Przekonaj nas do siebie:

Kierownik::

[IC]

Imię i nazwisko:
Adres:
Numer telefonu:

Doświadczenie:
Co wniesiesz swoją osobą do firmy?:

[OOC]

Imię:

Dlaczego właśnie ciebie mamy wybrać na tą posadę?:
Przekonaj nas do siebie:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę?:

Zachęcamy do składania podań!

Tekst: wktc
grafika: Lisiek

• Do góry
    • 0

#2 SasKing — 0 11/02/2016 - 19:55

SasKing
  • Świeżak

Wyslane na PW

• Do góry
    • 0

#3 xSzymek — 621 12/02/2016 - 22:01

xSzymek
  • Gracz

Podania wstawiamy pod tematem!

• Do góry
    • 0

#4 Mazike — 0 12/02/2016 - 22:12

Mazike
  • Świeżak

[IC}

Imię i nazwisko: London Morgan
Adres: Hotel Los Santos
Numer telefonu: 

** Widnieje numer **

((potem podam))
Znajomość miasta (1-10): 10
Doświadczenie: Mój ojciec był taksówkarzem, od małego widziałem jego pracę i jej sam przebieg - znam się na rzeczy.

[OOC}

Imię: Adam

Dlaczego ty?: Pracowałem w wielu firmach taksówkarskich, nie tylko na tym serwerze. Myślę, że się nadaję na to stanowisko - nie chcę się rozpisywać, bo po co?
Przekonaj nas do siebie: Szczerze to ten podpunkt jest bez sensu  <_<. Nie mam zamiaru odwalać taksówkami i ścinać słupy na prawo i lewo.

Użytkownik Mazike edytował ten post 12/02/2016 - 22:12

• Do góry
    • 0

#5 Rockexam — -1 14/02/2016 - 12:18

Rockexam
  • Gracz

Imię i nazwisko: River Edwards 
Adres: Hotel przy stacji 
Numer telefonu:6478681
Znajomość miasta (1-10):7
Doświadczenie: Wielokrotne używanie pojazdów czterokołowych i kontakt z innymi ludzmi przez co atmosfera w taksówce będzie na prawdę luźna i przyjemna :)

• Do góry
    • 0

#6 Venirrowsky — 0 14/02/2016 - 15:20

Venirrowsky
  • Świeżak

[IC}

Imię i nazwisko: Cyrus Collins
Adres: Idlewood, Apple Stret 14/23
Numer telefonu: 3970891
Znajomość miasta (1-10): 9
Doświadczenie: Kierowca tak naprawdę od ukończenia pełnoletności. Pozytywnie nastawiony do życia, rozmowny. Miasto zna jak nikt inny.

[OOC}

Imię: Maciej

Dlaczego ty?: Mam ochotę zagrać porządnego taksówkarza - podkreślając iż nie będę grał tutaj tylko i wyłącznie dla /duty, a dla klimatu gry taksówkarza.
Przekonaj nas do siebie: Nie zamierzam odwalać, chcę wczuć się w postać taksówkarza nie zaważającego na pracę, a na swoje powołania dobrego kierowcy.

Użytkownik Venirrowsky edytował ten post 14/02/2016 - 15:25

• Do góry
    • 0

#7 yokozowner — -63 15/02/2016 - 00:45

yokozowner
  • Gracz

[IC}

Imię i nazwisko : Mercedes Camerota

Adres: Downtown 16

Numer telefonu : 570-10-31

Znajomość miasta 1-10 : 10

Doświadczenia: Pracowałam w Hubisz Taxi, Oriental Taxi, później prowadziłam własną korporację TAXI - Voyager TAXI.

[OOC}

Imię: Nicola

Dlaczego Ty?: Praca taksówkarza to spełnienie moich marzeń - odkąd tutaj gram, staram się o takie posady. Prowadziłam własny biznes taxi a wcześniej pracowałam w dwóch korporacjach

Przekonaj nas do siebie: Jestem miłą, sympatyczną, otwartą i kulturalną dziewczyną. Szanuje klientów, jestem grzeczna, uprzejma i elokwentna. Bardzo dobre znam topografię Los Santos :)

• Do góry
    • 0

#8 xSzymek — 621 15/02/2016 - 01:29

xSzymek
  • Gracz

[IC}

Imię i nazwisko : Mercedes Camerota

Adres: Downtown 16

Numer telefonu : 570-10-31

Znajomość miasta 1-10 : 10

Doświadczenia: Pracowałam w Hubisz Taxi, Oriental Taxi, później prowadziłam własną korporację TAXI - Voyager TAXI.

[OOC}

Imię: Nicola

Dlaczego Ty?: Praca taksówkarza to spełnienie moich marzeń - odkąd tutaj gram, staram się o takie posady. Prowadziłam własny biznes taxi a wcześniej pracowałam w dwóch korporacjach

Przekonaj nas do siebie: Jestem miłą, sympatyczną, otwartą i kulturalną dziewczyną. Szanuje klientów, jestem grzeczna, uprzejma i elokwentna. Bardzo dobre znam topografię Los Santos :)

Z przyjemnością informuję iż Pańskie podanie zostało przyjęte!

[IC}

Imię i nazwisko: Cyrus Collins
Adres: Idlewood, Apple Stret 14/23
Numer telefonu: 3970891
Doświadczenie: Kierowca tak naprawdę od ukończenia pełnoletności. Pozytywnie nastawiony do życia, rozmowny. Miasto zna jak nikt inny.

[OOC}

Imię: Maciej

Dlaczego ty?: Mam ochotę zagrać porządnego taksówkarza - podkreślając iż nie będę grał tutaj tylko i wyłącznie dla /duty, a dla klimatu gry taksówkarza.
Przekonaj nas do siebie: Nie zamierzam odwalać, chcę wczuć się w postać taksówkarza nie zaważającego na pracę, a na swoje powołania dobrego kierowcy.

Imię i nazwisko: River Edwards 
Adres: Hotel przy stacji 
Numer telefonu:6478681
Znajomość miasta (1-10):7
Doświadczenie: Wielokrotne używanie pojazdów czterokołowych i kontakt z innymi ludzmi przez co atmosfera w taksówce będzie na prawdę luźna i przyjemna :)

Z przykrością informuję iż wasze podanie zostają odrzucone!

• Do góry
    • 0

#9 Fhy — 443 15/02/2016 - 22:51

Fhy
  • Gracz

[IC]:

Imię i nazwisko: Vanesa Bevivino
Adres: El Corona 26A
Numer telefonu: 419-35-37 

Doświadczenie: Kierowca w Taxi Drive/Zumba Taxi, współwłaścicielka Lider Taxi.
Co wniesiesz swoją osobą do firmy?: Na pewno świeżość, nowe pomysły, otwartość i kreatywność. Nowy pogląd na firmę, nowe perspektywy - mam nadzieję, że będą to same pozytywy, a Nasza współpraca będzie owocna.

[OOC]:

Imię: Adam

Dlaczego właśnie ciebie mamy wybrać na tą posadę?: Jestem doświadczonym graczem, co prawda po małej przerwie, aczkolwiek pewnych rzeczy się już nie zapomina. Znam się na tym i na tamtym, na pewno nie zawiodę oczekiwań w stosunku do mnie. 
Przekonaj nas do siebie: Jak mówię... kogo potrzeba na takowe stanowisko, jeśli nie osobę z wieloletnim stażem i doświadczeniem w przeróżnych aspektach gry? Nie chcę się tutaj przechwalać, aczkolwiek no czas, który poświęciłem na grę na tym serwerze i doskonalenie swoich umiejętności RP na pewno nie poszedł na marne.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę?: Od 1 do 3 godzinek.

• Do góry
    • 0

#10 xSzymek — 621 20/02/2016 - 18:43

xSzymek
  • Gracz

[IC]:

Imię i nazwisko: Vanesa Bevivino
Adres: El Corona 26A
Numer telefonu: 419-35-37 

Doświadczenie: Kierowca w Taxi Drive/Zumba Taxi, współwłaścicielka Lider Taxi.
Co wniesiesz swoją osobą do firmy?: Na pewno świeżość, nowe pomysły, otwartość i kreatywność. Nowy pogląd na firmę, nowe perspektywy - mam nadzieję, że będą to same pozytywy, a Nasza współpraca będzie owocna.

[OOC]:

Imię: Adam

Dlaczego właśnie ciebie mamy wybrać na tą posadę?: Jestem doświadczonym graczem, co prawda po małej przerwie, aczkolwiek pewnych rzeczy się już nie zapomina. Znam się na tym i na tamtym, na pewno nie zawiodę oczekiwań w stosunku do mnie. 
Przekonaj nas do siebie: Jak mówię... kogo potrzeba na takowe stanowisko, jeśli nie osobę z wieloletnim stażem i doświadczeniem w przeróżnych aspektach gry? Nie chcę się tutaj przechwalać, aczkolwiek no czas, który poświęciłem na grę na tym serwerze i doskonalenie swoich umiejętności RP na pewno nie poszedł na marne.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę?: Od 1 do 3 godzinek.

Hmm... po dłuższym zastanowieniu podanie zostaje ZAAKCEPTOWANE!

• Do góry
    • 0

#11 xSzymek — 621 20/02/2016 - 19:01

xSzymek
  • Gracz

[IC}

Imię i nazwisko: Nathan Arena
Adres: Hotel Los Santos
Numer telefonu: 5011550
Znajomość miasta (1-10): 7
Doświadczenie: Jedynie po nauce jazdy, mało jeździł autem jednakże czuje, że ogarnie tę robotę.

[OOC}

Imię: Wiktor

Dlaczego ty?: Na serwerze mam przegrane już łącznie około 60 godzin +, pracowałem kilka razy już w takich biznesach jak ten, jestem po przerwie z SA:MP jednakże ogarniam nadal większą część mapy San Andreas.
Przekonaj nas do siebie: Nie będę odwalać, chciałbym pograć sobie taksówkarza. Jestem bardzo aktywny w grze chodź gram od niedawna na serwerze. Ogarniam większość komend, moje akcję roleplay uważam, że również nie są najgorsze. Będę szanować moją taksówkę, do której dostanę klucze, bo nie mam ochoty płacić co chwile kar za rozwaloną taksówkę.

Po wpisach w kartotece stwierdzam, iż odrzucam podanie!

• Do góry
    • 0

#12 xPapsikx — -23 20/02/2016 - 20:47

xPapsikx
  • Gracz

Kierowca:

[IC}

Imię i nazwisko: Gerard Barone
Adres: Hotel pod koksem
Numer telefonu:6505465
Doświadczenie: Niestety nie posiadam wielkiego doświadczenia ale coś  o tym wiem

[OOC}

Imię: Patryk

Dlaczego ty?: Ja ponieważ, już nie od dziś poszukuje pracy kierowcy i miałem problem ze znalezieniem, dlatego pomyślałem o waszej firmie, widzę że chcecie dać szanse nowym graczom, na serwerze mam przegrane 10h i myślę że już troszkę wiem na ten temat, i chciałbym zasilić szeregi waszej firmy
                                                                     Przekonaj nas do siebie: Jestem sumiennym i dobrym pracownikiem w ic potrafię spędzić dużo czasu na tym serwerze, za każda szkodę odpowiem z własnego portfela, będę bardzo miły i cierpliwy do różnego rodzaju klientów

• Do góry
    • 0

#13 xSzymek — 621 20/02/2016 - 20:59

xSzymek
  • Gracz

Kierowca:

[IC}

Imię i nazwisko: Gerard Barone
Adres: Hotel pod koksem
Numer telefonu:6505465
Doświadczenie: Niestety nie posiadam wielkiego doświadczenia ale coś  o tym wiem

[OOC}

Imię: Patryk

Dlaczego ty?: Ja ponieważ, już nie od dziś poszukuje pracy kierowcy i miałem problem ze znalezieniem, dlatego pomyślałem o waszej firmie, widzę że chcecie dać szanse nowym graczom, na serwerze mam przegrane 10h i myślę że już troszkę wiem na ten temat, i chciałbym zasilić szeregi waszej firmy
                                                                     Przekonaj nas do siebie: Jestem sumiennym i dobrym pracownikiem w ic potrafię spędzić dużo czasu na tym serwerze, za każda szkodę odpowiem z własnego portfela, będę bardzo miły i cierpliwy do różnego rodzaju klientów

Odrzucam!

• Do góry
    • 0

#14 xPapsikx — -23 20/02/2016 - 21:04

xPapsikx
  • Gracz

Odrzucam!

Powód?

• Do góry
    • 0

#15 Malina1947 — -5 22/02/2016 - 08:22

Malina1947
  • Świeżak

[IC}

Imię i nazwisko: Adam Hill
Adres: Hotel
Numer telefonu:6509503
Doświadczenie - W miare dobre, mysle ze bedzie ok

[OOC}

Imię: Mateusz

Dlaczego ty?: Poniewaz jezdzilem juz w kilku spolkach i wszystko bylo okej

• Do góry
    • -2

#16 xSzymek — 621 22/02/2016 - 08:28

xSzymek
  • Gracz

[IC}

Imię i nazwisko: Adam Hill
Adres: Hotel
Numer telefonu:6509503
Doświadczenie - W miare dobre, mysle ze bedzie ok

[OOC}

Imię: Mateusz

Dlaczego ty?: Poniewaz jezdzilem juz w kilku spolkach i wszystko bylo okej

Odrzucam!

• Do góry
    • 1

#17 Cysterna1111 — 0 28/02/2016 - 19:07

Cysterna1111
  • Gracz

Kierowca:

[IC}

Imię i nazwisko:Dylan  Cerri
Adres:Sniki Fliki Hotel
Numer telefonu:
6552201

Znajomość miasta (1-10):9,5/10
Doświadczenie:Ukończyłem Studia Pracowałem w Firmie Taxi,Mechanik

[OOC}

Imię:Przemek

Dlaczego ty?:Bardzo bym chciał Pracować Poraz Kolejny w Taxi Znam Komendy Taxi Wienc Nie ma co się Bać jeśli Koledzy z pracy będom przyjaźni to ja Terz 
Przekonaj nas do siebie:Jestem Zabawnym Graczem i po raz kolejny bym bardzo chciał pracować w Taxi Gdy Byście Dali mi szansę to bym napewno was nie zawiódł Zapoznałem się z Regulaminem i Akceptuje go

Podpis

Dylan Cerri

Użytkownik Cysterna1111 edytował ten post 28/02/2016 - 19:08

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych