https://youtu.be/UfVHDljjlAY

Grafika: Lokalny Patriota
Credits: Nolife, Lokalny Patriota

Popularny

https://youtu.be/UfVHDljjlAY

Grafika: Lokalny Patriota
Credits: Nolife, Lokalny Patriota
Powo mordy!
Powo krajkut!

Popularny
Moja robota Powodzenia panowie, trzymajcie się jak najdłużej! Za chwilkę powrzucam wam tutaj sski i filmiki, dla zachęty
Powodzenia!!!!!
powo. ;p
Powodzenia
Powodzonka
Ohoho, Kolumbijczycy. Powodzenia, a ostatnio rozmawiałem z kimś o tego typu organizacji.
super krykciu.
Jak najbardziej powodzenia.

Popularny
Moja robota
Powodzenia panowie, trzymajcie się jak najdłużej! Za chwilkę powrzucam wam tutaj sski i filmiki, dla zachęty
Skończ pierdolić tylko weź się za robote i graj tam gdzie Twoje miejsce - czyli tu.
Ogólnie mega ale to mega czekałem na tą organizacje więc mam nadzieje, że spotkamy się IG starzy, dobrzy przyjaciele
Powodzenia, słyszałem kiedyś dużo dobrego o tej organizacji, liczę na to, że nie zmarnujecie jej potencjału.
Sprawdzona marka, polecam z całą pewnością.
Powodzenia, słyszałem kiedyś dużo dobrego o tej organizacji, liczę na to, że nie zmarnujecie jej potencjału.
Tworzyliśmy tą organizacje od początku wspólnie - tylko brakuje jednej osoby. Tanio skóry nie sprzedamy!
Użytkownik Lokalny krykut edytował ten post 09/02/2016 - 01:33
Ooo, powrót widzę. Trzymajcie to przyjaciele i będzie zabawnie!

Popularny

Użytkownik Lokalny NolLajf edytował ten post 08/02/2016 - 23:36
Dzięki wielkie za podsumowanie całej naszej działalności - chociaż i tak nie ukazuje tego co wtedy wszystko ugraliśmy. Czekamy na Ciebie.
Użytkownik Lokalny krykut edytował ten post 09/02/2016 - 00:17

to wcale nie było śmieszne
o kurde tego brakowało.
Powo, ciekawi mnie Wasza gra, bo ostatnio jak graliście to chyba nie było narkotyków na serwerze jeśli dobrze kojarzę.
Screeny robią wrażenie w tych rakowych czasach wszystkiego za sms.
pokażcie kozak gre by mi wrociła zajawka do gry jak to było kiedyś
Użytkownik Brutalny X3 edytował ten post 09/02/2016 - 02:03

Popularny
Powodzenia, pamiętam jak mi Rammusa cekaliście.
...Dziś żałuje że sam tego nie zrobiłem.
Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 09/02/2016 - 02:43
Powodzenia panowie, grałem kiedyś w Little Havanie i pamiętam jaki był klimat - ciśniecie
Pamiętna kooperacja. Powodzenia mordy
Jestem na tak. Powodzenia krykiet.
Tworzyliśmy tą organizacje od początku wspólnie - tylko brakuje jednej osoby. Tanio skóry nie sprzedamy!
Konkret widze, powo z tym.
Powodzenia

Popularny
Powodzenia, pograłbym sobie tu z wami
http://www.filmweb.p...cos-2015-680486 - fajny serial pod ten klimat.
Najlepsza organizacja z którą miałem przyjemność ściśle współpracować. To że będzie tak dobrze jak kiedyś jest pewne, ale ja mam nadzieję że będzie dużo lepiej.
Niech moc pieniądza i samara z prochami będzie z wami.
Teraz się obrażam! Nie tylko jednej..
A co do ekipy, to wiadomo! Marka sprawdzona, zatwierdzam i polecam.
Oj wybacz Dawidku. Nie jednej, a z 3-4.
Tego brakowało! Grajcie pany jak najdłużej i oby rozpracowanie (jeśli do niego dojdzie) było o wiele lepsze, niż poprzednie. Teraz nic innego tylko robić BLOODS i znów jednoczyć siłę, powodzonka.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych