Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano]Tucker Kelly

• Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wampa — 16 07/02/2016 - 13:56

Wampa
  • Gracz

Link do profilu raportowanego: Nie wkleiłem bo musiałbym przepisywać cały link na klawiaturze ( nie wiem czemu nie działa mi kopiuj/wklej w postach.

Nazwa postaci : Tucker Kelly

Opis sytuacji: Pracowałem w Revolution po czym przyszedł ów gracz ( ogólnie odwalacz, kojarze go z centrum, jeśli ktoś czyta skarge i zauważył odwalanie tego osobnika proszę o wypowiedzenie się ) i zaczął do każdego gadać : dasz 1000 dolców? I tak w kółko. Odparłem że dać mogę w jape, oczywiście od razu agresja, wbił mi BW, jak wstałem leżał nieprzytomny, a nad nim policjant - William Rain, pewnie do niego też się rzucał, cóż został zakuty, wyprowadzony pod apteke, policjant powiedział że zaraz wróci bo musi uciekać więc skryptowo go odkuł,  zacząłem odgrywać że go trzymam bo by od razu uciekł, ale nie pomogło trzy razy coś powiedział a jak widział że dzwonie na LSPD i nie żartuje z zatrzymaniem to po prostu uciekł.

Został poinformowany o skardze, prosiłem na /w by wrócił. OOC też uprzedzałem że złoże skarge jak ucieknie - czułem to po prostu.

http://imgur.com/a/xFtMS

http://imgur.com/a/mvFOR

Pozdrawiam i proszę o ukaranie gracza bo na naszym n4g, moim skromnym zdaniem - nie powinien mieć racji bytu.

• Do góry
    • 0

#2 Magnes Mob — 6871 07/02/2016 - 14:51

Magnes Mob
  • Gracz

Gracz nie ma podpisanej postaci, więc postaraj się go poinformować, kiedy będzie w grze.

• Do góry
    • 0

#3 Wampa — 16 07/02/2016 - 15:37

Wampa
  • Gracz

gracz był informowany,  widać w ostatnim ss w drugim linku, z góry mówie że nic z nim nie chce ponownie odgrywać ;)

• Do góry
    • 0

#4 Rother111 — 0 07/02/2016 - 15:45

Rother111
  • Świeżak

Nie uciekłem tylko dostalem AJ od systemu za dm 

• Do góry
    • 0

#5 Wampa — 16 07/02/2016 - 15:48

Wampa
  • Gracz

nie widziałem byś dostał AJ, na moje to po prostu uciekłeś, udowodnij że tak było to będzie inna rozmowa.

PS: Gdy pisze na kropce nie odpowiadaj mi czatem IC ;)

• Do góry
    • 0

#6 Rother111 — 0 07/02/2016 - 15:51

Rother111
  • Świeżak

Admini moga chyba sprawdzic czy mialem tego aj?? Gdy go dostalem po prostu odszedłem od kompa, wrocilem po chwili zauwazylem te wiadomosci od ciebie i chcialem Ci napisac że dostalem Aj ale nie bylo Cie na serverze.

• Do góry
    • 0

#7 Woras — 4 09/02/2016 - 15:07

Woras
  • Gracz

Widziałem go z dwa razy, komuś tam chyba BW  chciał wbić. Terminator i odwalacz, chociaż na jedno wychodzi...

• Do góry
    • 0

#8 Magnes Mob — 6871 09/02/2016 - 15:13

Magnes Mob
  • Gracz

Czy chcielibyście powtórzyć akcję? Gracz rzeczywiście dostał AJ od systemu.

• Do góry
    • 0

#9 Wampa — 16 10/02/2016 - 13:58

Wampa
  • Gracz

mogę powtórzyć ale potrzebny jakiś policeman bo gość miał właśnie mieć transport do aresztu.

• Do góry
    • 0

#10 Wampa — 16 11/02/2016 - 11:11

Wampa
  • Gracz

gość się od kilku dni nie odzywa, zróbcie z tym coś proszę, płazem tego nie puszcze.

pozdrawiam. :>

• Do góry
    • 0

#11 Magnes Mob — 6871 11/02/2016 - 16:24

Magnes Mob
  • Gracz

Nie widzę odzewu, więc wydaję wyrok.

Tucker Kelly - AJ (60 min) - Brak checi powrotu do akcji RP.

• Do góry
    • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych