Link do profilu raportowanego: Nie wkleiłem bo musiałbym przepisywać cały link na klawiaturze ( nie wiem czemu nie działa mi kopiuj/wklej w postach.
Nazwa postaci : Tucker Kelly
Opis sytuacji: Pracowałem w Revolution po czym przyszedł ów gracz ( ogólnie odwalacz, kojarze go z centrum, jeśli ktoś czyta skarge i zauważył odwalanie tego osobnika proszę o wypowiedzenie się ) i zaczął do każdego gadać : dasz 1000 dolców? I tak w kółko. Odparłem że dać mogę w jape, oczywiście od razu agresja, wbił mi BW, jak wstałem leżał nieprzytomny, a nad nim policjant - William Rain, pewnie do niego też się rzucał, cóż został zakuty, wyprowadzony pod apteke, policjant powiedział że zaraz wróci bo musi uciekać więc skryptowo go odkuł, zacząłem odgrywać że go trzymam bo by od razu uciekł, ale nie pomogło trzy razy coś powiedział a jak widział że dzwonie na LSPD i nie żartuje z zatrzymaniem to po prostu uciekł.
Został poinformowany o skardze, prosiłem na /w by wrócił. OOC też uprzedzałem że złoże skarge jak ucieknie - czułem to po prostu.
Pozdrawiam i proszę o ukaranie gracza bo na naszym n4g, moim skromnym zdaniem - nie powinien mieć racji bytu.

Temat jest zamknięty